Találatok a következő kifejezésre: Milyen a mell Hogy néz (6 db)

Milyen a szép mell? Hogy néz ki?

Kerek? Kinek mi az ízlése? Esetleg képeket is fogadok (oldalakról)

Legjobb válasz: Ha harmóniában van a tested a lelkeddel, az az igazi szépség! Sztem igen, kerek, és formás. Nem lehet ezt máshogy mondani. Fogadd el, fõleg, ha õ is azt mondja gyönyörûek :) Nekem se tetszenek a melleim, de minden pasim azt mondja, "gyönyörûek" és megõrülnek érte.. szal le van tudva a probléma. Ennél fogva én is próbálom szeretni a testem.

Ha harmóniában van a tested a lelkeddel, az az igazi szépség! Sztem igen, kerek, és formás. Nem lehet ezt máshogy mondani. Fogadd el, fõleg, ha õ is azt mondja gyönyörûek :) Nekem se tetszenek a melleim, de minden pasim azt mondja, "gyönyörûek" és megõrülnek érte.. szal le van tudva a probléma. Ennél fogva én is próbálom szeretni a testem.
A barátnõmnek kicsi van és nem kerek, inkább hegyes, szóval nekem az tetszik bárki bármit mond is, nekem az a szép. Ha másfajta lenne neki akkor az tetszene:D
Nekem se tetszenek a sajátjaim..pont jó méretû és kerek, de nem tudom..nem tetszik, barátom szerint pedig tökéletes.Kinek mi..
Ha hinnétek a barátotok rajongásának, boldogabbak lennének. ;)

Nem unjátok még azokat a kérdéseket kiírni\olvasni, hogy szerintetek hogy nézek ki, szerintetek szép vagy, szerintetek nem kellene fogynom, szerintetek milyen a mellem?

Ha valakinek önbecsülési problémái vannak forduljon pszichológushoz, ha egy ilyen oldal orvosolja a problémát nála, azért mert 3-4 hozzászóló pozitív megjegyzést tesz.....tényleg szánalmas személyiség. Mert nem ezekre az emberekre kellene hagyatkoznia, hogy WOW!....azt mondták jól nézek ki, akkor ezek szerint tényleg!....Yipikaye! Miközben ezek csak szubjektív vélemények.

Legjobb válasz: " szánalmas személyiség" Azért addig süllyedni, hogy ezt kiírd sem egy fennkölt erkölcsû személyiségre vall, amúgy ezzel a kérdéssel a saját önbecsülésedet akarod növelni? több azonos véleményû embert keresel magadnak, a saját véleményed (sztereotípiád) erõsítésére. Ha nekik ez pozitív visszajelzés, akkor az. Nekünk ehhez semmi közünk, maximum válaszolunk, vagy nem, és akkor hagyjuk a kérdést.

" szánalmas személyiség" Azért addig süllyedni, hogy ezt kiírd sem egy fennkölt erkölcsû személyiségre vall, amúgy ezzel a kérdéssel a saját önbecsülésedet akarod növelni? több azonos véleményû embert keresel magadnak, a saját véleményed (sztereotípiád) erõsítésére. Ha nekik ez pozitív visszajelzés, akkor az. Nekünk ehhez semmi közünk, maximum válaszolunk, vagy nem, és akkor hagyjuk a kérdést.
egyetértek az elsõvel. a szépség és divat egyéb kategóriája régóta errõl szól, ha nem érdekel, ne járj ide, pont.
Mit érdekel téged? Engem sokkal inkább irritálnak a hozzád hasonló, kötözködõ emberek. Félreértés ne essék, sosem írnék ki "Hogy nézek ki?" kérdést, de nem zavar ha valaki kiírja, válaszolok neki. Vagy egyszerûen rá sem kattintok az ilyen kérdésekre. Észrevehetnéd amúgy, hogy ugyan ott vagy, ahol õk. Csak ez olyan "Szerintetek igazam van?". Ugyanúgy pazarolod az idõdet, pedig sosem lesznek teljesen egy véleményen a válaszolók. Ugyanúgy te is az "Igen, igazad van!!" válaszokat várod, ahogy a kérdésedben említett személyek az "Igen, szép vagy!"-ot. Legtöbben csak kíváncsiak, hogy idegenek mit gondolnak, azért írják ki. Meg azért az ismerõsök legtöbbször nem mondják az arcunkba, hogy: "Csúnya vagy." "Gáz ez a póz". "Szörnyû a szemöldököd". "Nem áll jól ez a hajszín". Lehet, hogy a kérdezõ észreveszi, hogy igaza volt valakinek, és így változtatni tud. Szóval nem olyan vészes dolog ez, mint amennyire túlreagálod.
téged is lepontoználak ha lehetne:D:D
Én is egyet értek a kérdezõvel. Ha nincs magával megelégedve, és önbizalomhiánya van, akkor menjen pszichológushoz, hogy feldolgozza, vagy ha tudja, min szeretne változtatni, akkor kezdjen neki. Ha meg ilyen piti módon akarja magát másokkal fényeztetni meg a popsiját nyalatni, akkor gondolkozzon el azon, hogy ennek most mi értelme van. Ráadásul ezekkel a fogyjak-e még 2 kilót, és közben tök egészséges testalkata van c. sztorikkal az is a gond, hogy másoknak akarnak megfelelni (sõt olyanoknak, akiket nem is ismernek), és ezt az üzenetet is közvetítik... hogy hja nem mondja rád legalább x vadidegen, hogy húha, akkor egy bányarém vagy. Pedig inkább azon kellene lennie az embereknek, hogy maguknak tetsszenek és jól érezzék magukat a saját bõrükben... és megtalálják a saját egyéniségüket, nem pedig birkaként kövessék a médiaideálokat.
Egyetértek a kérdezõvel.
A kérdező hozzászólása: De most emberek! Ott a Facebook! Meg a többi közösségi oldal..... Az emberek többsége feltesz egy nagy rakás képet magáról, melyekre egybõl megy a like, a hízelgõ kommentek.....nemdebár? És még ezt az oldalt is ilyen "énközpontú, erõsítsük a személyiségünket, fejlessszük az önbizalmunkat oldallá" kell formálni?
A kérdező hozzászólása: Látom szépen lepontoztátok azokat, akik egyetértenek velem. :)
A kérdező hozzászólása: Nekem az önbecsülésemmel semmi gond nincs, talán ezért nem látom át a helyzetet, hogy miért kell egy ilyen oldalon megerõsítést keresnie az embernek. Ennyire számítana egy vadidegen véleménye? Egy anonim személyé? Ha nekem problémám lenne valamivel, akkor az ismerõseim között keresném a kételyeimre a választ, hogy vajon miként is festek, mi az, amin kellene változtatnom. Ennyi. Csak mostanában egyre több ilyen kérdést látok (túl sokat is) és nem tudom megérteni ezeket az embereket, hogy teszik fel sorjában a képeiket önmagukról, várván a választ hogy néznek ki.
Utolsóval egyet értek.

BKSZ bérlet mellé miért nézi meg a diákigazolványomon a MÁV- kalaúz, hogy milyen városban lakom?

Legjobb válasz: A BKSZ bérlet alatt a BKV bérlet mellé váltott BKSZ kiegészítõt érted? Ha igen akkor azért mert diákbérlet csak az iskola és a tanintézmény települése közé váltható.

A BKSZ bérlet alatt a BKV bérlet mellé váltott BKSZ kiegészítõt érted? Ha igen akkor azért mert diákbérlet csak az iskola és a tanintézmény települése közé váltható.
A kérdező hozzászólása: a Budapesti bérletet értem a BKSZ alatt!
A kérdező hozzászólása: Óbudán szálltam fel, és mentem a Nyugati pu. felé...
Akkor nemtudom... Túlbuzgó volt, vagy a diákmatricát nézte meg.
A kérdező hozzászólása: Hát, matrica nem igen volt rajta, ugyanis 18 év alatt nem kell! :)
Mert szokás szerint bele akart kötni valamibe, a kallerok fele normális, a másik fele barom, orosz rulett hogy milyet fogsz ki. Velem elõfordult olyan hogy ugyanazon a vonaton az egyik szerint érvényes volt az ideiglenes diákom, a másik szerint nem, szóval ne számíts velük kapcsolatban túl sok jóra.
Csak ellenõrizte, hogy jogosult vagy e a kedvezményre. Ez a dolga....


Férfiak hogy néz ki egy álomfeleség ha bármilyet vlqszthatnátok külsőleg milyen lenne? Ha nektek kne összerakni és nincs határ csak a fantázia pl hatalmas mell szőke dús has extra vékonysággql stb bármi minél részletesebben

Legjobb válasz: Szemtelenül gazdag 40-es, aki aránylag jól tartja magát (részletekbe ne menjünk bele, tök mindegy), aki a nászéjszakán tragikus hirtelenséggel meghal szívrohamba és hogy, hogy nem minden vagyonát rámhagyja ;) Csak, hogy ne csak a nõkre mondják, hogy pénzsóvárak! :D

Szemtelenül gazdag 40-es, aki aránylag jól tartja magát (részletekbe ne menjünk bele, tök mindegy), aki a nászéjszakán tragikus hirtelenséggel meghal szívrohamba és hogy, hogy nem minden vagyonát rámhagyja ;) Csak, hogy ne csak a nõkre mondják, hogy pénzsóvárak! :D
"qrva-rendszám (tetkó) a derekán, " Ez hatalmas! XD
Jó karban lévõ 30-40 éves, vékony, de nõies testalkatú (itt nem gebére gondolok lufi mellekkel, hanem a tipikus érett nõ alak masszív medencecsonttal, arányosan eloszló kevés felesleggel) vállig érõ hullámos, dús, sötétbarna haj, fehér bõr, bármilyen szemek. Kb 175 centi magas. Visszafogott, nõies stílussal.
Hatalmas szilikon cicik, botoxos száj, szemöldök helyett ceruzavonal, hosszú mûköröm, (hogy a seg.ét se tudja egyedül kitörölni), qrva-rendszám (tetkó) a derekán, pircing a pöc kén, az elhízott seg gén narancsbõr és csak annyit tudjon mondani, hogy. léci..léci...léci Na ezektõl tudnék kiadósat hányni!!
Hosszú! hullámos/ göndör haj Sötét szem, fehér bõr. Átlagos, inkább kis mellek, de formásak (kiráz a hideg a tejcsárdáktól) Karcsú. Fontosabb a jelleme, viselkedése, nézetei dolgokról, viszont tény, hogy ha nem úgy néz ki, hogy megtetsszen, nem jutunk el odáig, hogy megismerjem a nézeteit, jellemét. Szerencsés vagyok, mert a leendõ feleségemet tudtam leírni (mielõtt megismertem, akkor is ilyen volt az "ideálom")
"Jó karban lévõ 30-40 éves, vékony, de nõies testalkatú (itt nem gebére gondolok lufi mellekkel, hanem a tipikus érett nõ alak masszív medencecsonttal, arányosan eloszló kevés felesleggel) vállig érõ hullámos, dús, sötétbarna haj, fehér bõr, bármilyen szemek. Kb 175 centi magas. Visszafogott, nõies stílussal." na pont igy nézek ki, bár a visszafogott és a nõies nem biztos hogy én vagyok...
Elég részletes volt(?) :)
ui: nálunk "rib_nc-rendszámnak" hívják
A kérdező hozzászólása: Én ideálom szõke hajú jó hús és fenékig ér esetleg fekete vagy valami szép csokibarna de nagyon dús kreol vagy szolizott barna bõr kék v.zöld szem igazi homokóra alkat hatalmas mellek de inkább szilikon vagy nagyon feszes természetes D E kosaru 75DE kb 100. 60 100 ez az alkat kis derék szép ívelt és szélesebb csípõ kerek segg. Amit utolsóelõtti írt azzal tele can az utca kiscsöcsü jelentéktelennel de csak azert irtad mert a nejed ilyen kis semmitmondó jelenség de legalabb szereted. Nekem volt egy ilyen bombazo csajom akit leírtam a méretei 100 60 100 volt.mindenki bamulta ja és hozzá tündérszép arc. Csak hat az ilyen csajokat sokan akarjak s szeretik a pénzt.
Akkor miért nem vetted feleségül?:D
A kérdező hozzászólása: Hát ha hozzámjött volna elvettem volna de hat elcsaplizták túl kapós volt

Ha beszélgetés közben soha sem nézi pl a melleimet, akkor nem is érdekli hogy milyen a testem?

Bármikor randizunk soha sem vettem észre rajta hogy megnézte volna a fenekem, mellem, mindig a szemembe néz. Ami persze nagyon jó, mert ha nem így lenne akkor meg az nem esne jól :D de vajon nem érdekli hogy milyen a testem? Vagy akkor néz meg mikor nem veszem észre? :)

Legjobb válasz: ha viszont folyton azt nézné az nem tetszene neked...biztos megnézte már, de csak diszkréten, h ne legyen az h bunkónak titulálod

ha viszont folyton azt nézné az nem tetszene neked...biztos megnézte már, de csak diszkréten, h ne legyen az h bunkónak titulálod
Ellenben rólad ez nem mondható el.
kicsi a melled
Jahhh, lehet igazi csibész! Úgy megfog csinálni észre sem veszed...
nézi, csak nem veszed észre :) nagyon ügyesek tudnak lenni a fiúk. Egyszer párommal együtt mentünk el valaha és szinte végig a szemébe néztem. 20 perc után bejelentette hogy a köldökömig lelátni a bõ felsõmben. Egyszerûen nem értettem, hogy mikor nézett oda :D
a nõi nem védelmében: én imádom ha megnéznek, csak sajna ritkán teszik, mert kicsi a mellem :(
Utolso Van akinek az jon be, meg van masik oldalad is.
Igen, nem az számít, hogy mekkora, hanem, hogy formailag milyen.
az elõzo munkahelyemen tõlem is megkérdezték h csíra vagyok-e. bszki. nehéz fizikai munka. az összes nõ mármint aki volt az mint hatalmas volt mármint órisáj. volt összesen 2 aki nem és még velük is udvarias voltam. nem bámultam meg õket feltunoen. így járnak ma az udvarias férfiak.
ha a melledet nézi az a baj, ha nem a melledet nézi akkor meg az :D
Õszinte hozzád! Ennyi... Ha lesz még sok randi, akkor ne aggódj, hogy nem tetszel neki! :)
erkölcs babám..valószínûleg abba a fiúba szorult egy kis udvariasság..ha valaki nem stírõl az azt jelenti h nem akar felpróbálni? ugyan hova jut ez a világ..,
Ezek a csajok...Ha a melleidet nézné, akkor bezzeg mocsok lenne, aki csak szexelni akar... Ti se tudjátok, mit akartok.
Hát ehhez a férfi agynak semmi köze, jól mondták elõttem.
Nézi õ, csak ügyesen csinálja:)
Butus, azt már rég végignézte.:D Csak én szoktam, néha direktbõl nézni bók helyett.
Úriember az ilyen :) De igazuk van a többieknek, gondolom lecsekkolta már. Maga elé enged, jól megnézi a seggedet, amikor meg olvasod az étlapot vagy akármit, a melledet is megvizsgálja. így kell csinálni.
Biztos búza.
Tetotol talpig vegignezett mar tobbszor is, nyugi. Lehet ugy gondolja nem orulnel, ha ugy megnezne.
A kérdező hozzászólása: Tééényleg mindig maga elé enged :D meg volt hogy ettem a kaját, ugye néztem a tányérom és mikor felnéztem, csak bámult engem. De akkor MÁR a szemembe nézett :D Okooos :DDDD
A kérdező hozzászólása: Kössz. -_-" Bocsánat, nem tudok férfi aggyal gondolkodni. Ez talán elnézhetõ.
Pusztán idióta vagy, férfi agynak ehhez nincs köze
Lehet, hogy nem a lányokat szereti
nincs.
van olyan lány aki nem a srác pénztárcáját, meg a szétgyúrt testét nézi, hülye a kérdés egybk a külsõ nagyon sokat nyom mindkét félnél, nyilván te is azokhoz a fiúkhoz mész oda akik külsõre is bejönnek, a kisugárzás is fontos, de elõbb a külsõ ezt el kell fogadni nekem ha lány arca nem tetszik akkor lehet akármilyen fullos teste meg kisugárzása, nem jönne be, nyilván 150 kiló tiszta háj sem szerencsés nálam az arc sokat számít, ha kicsi a melle nem baj, vagy kevésbé formás a segge (nyilván jól nézzen ki) akinek meg nem csak szexre kellesz, az nem fog olyanon fennakadni, hogy pl kicsi a melled, de ha 150 kiló vagy (bocs ha nem így van) akkor gondolkodj el egy kicsit
Elõször minden férfi azt nézi meg, amit írsz. De az értelmes férfi a kisugárzását, a humorát, az eszét, a személyiségét is megnézi. Már ha nem csak egy numerát akar.
Hát... nem tudom.. nekem fontos a külsõ... a szép formás mellek és a szép kerek fenék a nyerõ, és legyen lapos a hasa!! De ha valaki kicsit duci akkor meg kell venni a konditerem bérletet és 1 év múlva minden rendben lesz! 20/F
Ezt a kérdést kicsit átírva, fordítva is feltehetnénk. Pl. így: Van olyan csaj aki nem csak azt nézi egy pasiban hogy milyen vastag a pénztárca, vagy milyen autója van, vagy pusztán milyen külseje hanem pl., hogy milyen a kisugárzása? Sajnos az a tapasztalatom, hogy a nõk, és a férfiak is sírnak, hogy nincs normális a másik nem képviselõi között. De! Tenni, egyik se hajlandó valamit is, hogy változzon a kép. Mindenkinek a pénz, a külsõ, a divat, és média által sulykolt hülyeségek a fontosak.
hát persze.
Én kifejezettem csak a kisugárzást keresem egy lányban. 26F
nem, van a akin a sunnát is megnézi.
kisugárzását? nem, belsõ tulajdonságokat már jobban a kinézet elé teszem
másodiknál a pont...van sok de azok meg a pasik külsején nem látnak túl
Álmodba biztos van :D
van de én nem ilyen vagyok.
Van, de ez melyik Nöt érdekli??!!
mi férfiak inkább a nõ testére izgulunk fel , kisugárzás felesleges , ti nõk se azt nézitek hogy kedves aranyos e a srác nektek meg a határozottság magabiztosság izgat fel titeket , amíg nektek is ez az elsõ szempont ne várjátok azt hogy mi is változztassunk a miénken ,


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!