Találatok a következő kifejezésre: Milyen a mell Hogy (188 db)

Aki nem akar szoptatni milyen jogon kényszerítik a csecsemősök? Miaz hogy megfogják a mellét hogy van a tej? EEgyáltalán ki engedi ezt meg?

Én szoptattam ,de aki nem akar azt milyen jogon fogdossák meg mondják hogy pedig akkor is fog?ez mióta működik igy!

Legjobb válasz: Én az István kórházban szültem, akartam szoptatni de sajnos nem indult be még a második nap sem a tejem :( Elõször csak puffogtak aztán ketten odajöttek és egyik az egyik mellemet a másik meg a másikat nyomogatta, húzogatta stb. Utána rá rakták a mellszívót, azzal sem jött majd otthagytak, de hallottam hogy kifele az egyikõjük megjegyezte milyen szánalmas vagyok, hogy még szoptatni sem tudok. Nagyon szuperül esett, tényleg, akkor és ott pont arra volt szükségem, az ilyen b*nkó nõvéreket háton kellene veregetni egy jó nagy péklapáttal!

Én az István kórházban szültem, akartam szoptatni de sajnos nem indult be még a második nap sem a tejem :( Elõször csak puffogtak aztán ketten odajöttek és egyik az egyik mellemet a másik meg a másikat nyomogatta, húzogatta stb. Utána rá rakták a mellszívót, azzal sem jött majd otthagytak, de hallottam hogy kifele az egyikõjük megjegyezte milyen szánalmas vagyok, hogy még szoptatni sem tudok. Nagyon szuperül esett, tényleg, akkor és ott pont arra volt szükségem, az ilyen b*nkó nõvéreket háton kellene veregetni egy jó nagy péklapáttal!
Ahol én szültem (Kisvárda), ott igenis nagyon figyeltek arra, hogy az anyukák szoptassák a babákat. Mindenben segítettek a csecsemõsök, figyelték, hogy rakjuk cicire a babát, van-e tej, és ha muszáj volt, megfogták a mellünket, mivel még nem indult be a tejelválasztás, vagy nehezen, a baba pedig még nem igazán tudta, mit "kell" csinálni a cicivel stb...
Én is Kisvárdán szültem és hasolót tapasztaltam mint a 4-es. Császároztak és amikor behozták hozzám az õrzõbe akkor megnézte van e elõtej, mondta van nagyon jó és mellém tették a babámat és a szájába tuszkolták a cicimet.
Nálunk is rángatják, már ott megutáltatták velem az egészet. A másik meg, hogy a védõnõ végig akart nézni egy komplett szoptatást. Ott erõszakoskodott, hogy de igen is most szoptassam elõtte. Hát ott elborult az agyam, kitessékeltem a lakásból, másnap lemondtam a védõnõi szolgálatot.
Ilyet még én se hallottam. Ahol én szültem, ott úgy leszarták a csecsemõsök az egész ki szoptat, nem szoptat témát, hogy az már a közröhej kategóriát súrolta. Még segíteni se jöttek, pedig kék fény alatt volt a babám, kértem, hogy jöjjön valaki, segítsen mellre helyezni, de nem csináltak semmit. Ha szoptat valaki és van teje, akkor van, ha nincs, akkor megvárják, hogy baja legyen a kicsinek és akkor, orvosi utasításra adnak neki tápszert. Hogy adsz cumit, cukros vizet, babavizet bármit a gyereknek... na azzal rohadtul nem foglalkoznak. Én még ilyet nem hallottam, hogy sorban járnak a csecsemõsök és "átnézik" a cicit, hogy van-e tej...ja, persze... aztán rád kötik, ha nem akarsz szoptatni. :)
Mert a legjobbat akarják a babának, ellentétben az olyan anyával, akinek van teje de nem hajlandó. Az ilyeneknek nem való gyerek. Amugy meg joga nincsen, közölni kell hogy ne fogdosson ennyi.
Nem tudom felénk ( 3 szor szültem az elmúlt 6 évben) soha senki nem fogdozta a mellemet (hacsak nem kértem már kínomban elsõ babánál mikor sehogy se tudtam cicire tenni) kb. nem érdekelt senkit mit csinálok, se én se a szobatársam. Egyébként olvastam itt egy kérdést nemrég ahol ez volt a lényeg hogy anyuka kijelentette hogy õ egy percet sem hajlandó szoptatni és hogy mi lesz akkor a kórházban megcsinálhatja e neki a tápszert stb. És én megértem (vagyis nem értem de elfogadom) hogy nem akar szoptatni utálja az egészet vagy bármi, de azt a 3 napot amibõl az elsõn még meg se indul a tej, bírja már ki szoptatással (illetve adnak cukros vizet is eleinte a babának ha még nem indult be ugyebár a tej) azt a 2 napot aztán beveheti a nõgyógyászával feliratott gyógyszert és otthon 2 nap múlva azt ad amit akar.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem az akkor is magas! Levetköztet és megrángatja a melled? Mire föl? Velem tuti jól jártak volna az ilyenek! Elképesztõ!
A kérdező hozzászólása: Ja ahol én szûltem ott megkérdezte! a szoptatási tanácsadó hogy oda nyúlhat e segíteni?a csecsemõsöknek meg eszük ágába se volt nyúlkálni megmutatták mit kell csinálni vele aztán ha kellett segítettek.
miért nem akar szoptatni? Akkor minek neki a baba, ha nem akar róla gondoskodni?
nagyon szép... :)
ebbõl amit látok, jóféle
ha linkelsz (arc nélkül) melltartó nélküli képet tudok pontosabb válaazt adni a kérdésedre :) )
Nem tûnik így rossznak, bár egy melltartó nélküli fotó után többet tudnék mondani!
Nézem a kérdéseket "22 válasz" na akkor ott tuti villantottak XD Amúgy nincs vele baj.
Uhh, nagyon tetszik! ;)
Ez hülye kérdés persze h jó ez ol, an volt mintha kilinkelném a bordás hasam és feltennék egy kérdést h látszik-e rajta pár kocka :D
Jófajták az ikrek:P Ellennék velük
Nem tûnnek rosznak, de tényleg mutathstnál többet!
Mi van, még mindig nincs melltartó nélküli kép?
Így van pfholey, villantottak. Egy fekete melltartót.
melltartóban? le kéne venni husi, és akkor tudnánk értékelni is, mert látom eléggé push up-os ;)
Ha nem szeretned megmutatni, akkor csinalhatnal egy kepet egy enyhen atlatszo poloval melltarto nelkul... Igy igazan nem sok latszik belole, de szepnek tunik. Dekoltalt ruhakkal biztos vaditoan nezel ki. :)
Formás. :-)
V...?
túl nagy, nem inkább nagyon kicsi, húú egyiksem...egészjó.
Szép! Méret ? Melltartó nélkül, jóbban lehetne véleményt mondani :)
Nem is nagy, nem is kicsi ... pont jó ... bár azért levehetted volna a melltartót ... úgysem tudjuk, hogy ki vagy :D
10/9 azért 9 mert a melltartó miatt nem látszik teljesen de amúgy szépek ;)
nekem már lehet h kicsit nagyok is...
Kép nélkül semmi se látszik :)
Kicsit löttyedt...
ha nem lóg nagyon, vagy szottyos, akkor jó :D
flap-flap-flap-flap-flap-flap-flap-flap-flap-ahhh-flap-ahhh-flap-ahhh-ahhh Jó volt a melled , azt néztem közben...
??? Milyen mell?? :o
Nem tudom, a zöldet vagy a kéket kell nézni?
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/130630/IMG4076_www.kepfeltoltes.hu_.jp
kép nélkül nehéz megállapítani...
Mint a tejeskannák!
nagyon szép :) 10/10
Te kis linkelõ zseni:D Tessék http://kepfeltoltes.hu/130630/IMG4076_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Egyébként passz, legközelebb melltartó nélkül.
csak nekem van az hogy a linknél "A kép nem található"
szerintem aranyos :)
Arc nélkül egész nyugodtan levehetted volna a melltartódat, mert így semmi sem látszik.
Passz, sokat eltakar az a fekete valami. Anélkül pontosabb választ kaphatsz.
én a gazdájával szivesen ismerkednék... Bár nemtudom hogy emberielg milyen... a mellei viszont -számomra- átlagosak egy tucatnak tünik e csak azért mert nem ismerem. Sosem értem, hogy miért kell egy egy testrészt belinkelni. A Nö akkor szép ha esztétikus hiába van nagy melled ha sovány vagy mert az épp ugy nem szép mint egy kövér lánynál a kis mell. Emberielg kell megfelelned Nekem ahhoz hogy azt tudjam mondani: szép melleid vannak.
Hány éves vagy?:)

Fiúk! Szerintetek fontos hogy egy nőnek milyen a melle?

Ha lenne 1 lány,nagyon csinos,szép,szimpatikus és össze jönnétek vele.S?t bele szeretnétek.Oda kerül a sor hogy szeretkezzetek és meglátod hogy a lánynak szinte nincs is melle...és mondjuk még az a pici lóg is.:D eddig nem lehetett észre venni mert szivacsos melltartóban volt,az is kitömve.xD De amugy minden más jó és szép a lányon,és tök jó feneke van...ez mennyire zavarná egy férfit??

Legjobb válasz: Nekem is kis mellem van..:( és a barátom imádja :) Nem mindenki a nagyra bukik, ez hülyeség.. Nem bukik minden csaj az izmos pasikra például, hanem valaki a vékonyabbakat, esetleg szálkásakat szereti, szerintem ez is ugyanaz!:)

Nekem is kis mellem van..:( és a barátom imádja :) Nem mindenki a nagyra bukik, ez hülyeség.. Nem bukik minden csaj az izmos pasikra például, hanem valaki a vékonyabbakat, esetleg szálkásakat szereti, szerintem ez is ugyanaz!:)
ha valaki szeret nem a melledért szeret :) és elfogad úgy
teljesen mind1 milyen, néhány kikötéssel: legyen tartása :) és ne legyen parízer (értsd: nagy mellbibmó :S :S :S) kicsi-nagyon nagy... nem számít
Részletkérdés , nem válóok.
Szerintem a melled is okés , csak minden lánynak kell valami amivel elégedetlenkedhet. Nem ezért fog elhagyni. Meg strandon úgy is levágós.
Sztem a kismell-nagymell nem játszik akkora szerepet mint pl. a kisfarok-nagyfarok probléma.
pigmenthiányos mell :S szerencsére csak strandon láttam, nem testközelbõl...
Ha nektek nem elég a 14 centis bráner, akkor nekünk sem elég a kis mell.
A méret nem fontos csak az, hogy természetes mell legyen!
Onnan lehet megtudni hogy kinyitod a szemeid és jól megstírölöd.
megnézed a bõrét a mellén azért látszik ha fel van nyomva, vagy, magától áll.
Pl kezdésnek kinyitod a szemeidet és megpróbálod megnézni oldalról. :) a kosárméret valamint az hogy mennyire fedi a melleit sokat elárul. Newton óta tudjuk hogy a gravitácó bizony mindent a Föld felé vonz. Tehát a lógós mellek általában a dekoltázsban megjelenõ belsõ, kétoldali csíkban mutatkoznak meg. Akinek meg a torkában vannak összenyomva a melle, általában kisebbel áldotta meg a Jóisten. De ahelyett hogy kívülrõl nézed, próbáld meg melltartó nélkül is megnézni. Tessék csajozni. Ha viszont ez alapján akarsz párt választani magadnak, sürgõsen keress egy ásót és ásd el magad...:S
Szerintem meg nem látszik, a push-up melltartóba, ami nem két számmal nagyobb és nincs kitömve, abban teljesen természtes és szép.. de mondjuk egy 40 éves nõnél már látszik a dekoltázson és a bõrön is, h mennyire lehet.. "megviselt" v. nem jut eszembe a szó, ami erre van.. idõviselt.. vagy vmi ilyesmi.
Engem kisebbel áldott meg a Jóisten, és mégsincs a torkomban összenyomva! Pont ez az, hogy kicsinél nincs mit felnyomni odáig!
Egy kapcsolat alapja az õszinteség. Tehát, mindjárt az elején jobb letisztázni, hogy "figyelj Gizi, én sem váglak át hogy kõ gazdag vagyok - te is mutasd meg rendes, ellenõrzött körülmények között a csöcsödet, nem e push-up, vagy hasonló csalás van a dologban!" Ez így teljesen korrekt, és nem késõbb kell körülményes szakítási eljárásokba bonyolódni, meg lelki kínokat okozni, ha mégis kiderül hogy vizslafül vagy derékig érõ fonnyadt dísztök lapul a trükkös csöcskabátban.
A kérdező hozzászólása: értem. köszi. de ha valaki push-up melltartót hord akkor alapból szép kereknek és formásnak látszanak a mellei. Vhogy nem igazán tetszenek nekem az olyan lányok akiknek a melleiknek semmi tartása. azt meg kifejezetten utálom, hogy vkinek kicsi a melle és 5 számmal nagyobb melltartót vesz, hogy nagyobbnak látszódjon.
figyelj, akkor keress olyan lányt, aki nem hord push-up melltartót, annak látod a mellei formáját/méretét... igen, van ilyen lány, csak kevés... én pl nem hordok p-upot, mert nem akarom azt a látszatot kelteni, hogy nagyobbak v ilyesmi.. szóval én meg vagyok elégedve magammal... egyébként meg remélem nem ez alapján keresel barátnõt, mert ha normális, akkor nem fogja díjjazni... meg ek sem szép dolog.. csak érdekesség képpen: a mell eredetileg gyermekek szoptatásra használatos, sztem érdekes belegondolni, hogy mennyire megváltozott a funkciója... vagy inkább formálódott
sztem a legszebb mell a kerek

Nem unjátok még azokat a kérdéseket kiírni\olvasni, hogy szerintetek hogy nézek ki, szerintetek szép vagy, szerintetek nem kellene fogynom, szerintetek milyen a mellem?

Ha valakinek önbecsülési problémái vannak forduljon pszichológushoz, ha egy ilyen oldal orvosolja a problémát nála, azért mert 3-4 hozzászóló pozitív megjegyzést tesz.....tényleg szánalmas személyiség. Mert nem ezekre az emberekre kellene hagyatkoznia, hogy WOW!....azt mondták jól nézek ki, akkor ezek szerint tényleg!....Yipikaye! Miközben ezek csak szubjektív vélemények.

Legjobb válasz: " szánalmas személyiség" Azért addig süllyedni, hogy ezt kiírd sem egy fennkölt erkölcsû személyiségre vall, amúgy ezzel a kérdéssel a saját önbecsülésedet akarod növelni? több azonos véleményû embert keresel magadnak, a saját véleményed (sztereotípiád) erõsítésére. Ha nekik ez pozitív visszajelzés, akkor az. Nekünk ehhez semmi közünk, maximum válaszolunk, vagy nem, és akkor hagyjuk a kérdést.

" szánalmas személyiség" Azért addig süllyedni, hogy ezt kiírd sem egy fennkölt erkölcsû személyiségre vall, amúgy ezzel a kérdéssel a saját önbecsülésedet akarod növelni? több azonos véleményû embert keresel magadnak, a saját véleményed (sztereotípiád) erõsítésére. Ha nekik ez pozitív visszajelzés, akkor az. Nekünk ehhez semmi közünk, maximum válaszolunk, vagy nem, és akkor hagyjuk a kérdést.
egyetértek az elsõvel. a szépség és divat egyéb kategóriája régóta errõl szól, ha nem érdekel, ne járj ide, pont.
Mit érdekel téged? Engem sokkal inkább irritálnak a hozzád hasonló, kötözködõ emberek. Félreértés ne essék, sosem írnék ki "Hogy nézek ki?" kérdést, de nem zavar ha valaki kiírja, válaszolok neki. Vagy egyszerûen rá sem kattintok az ilyen kérdésekre. Észrevehetnéd amúgy, hogy ugyan ott vagy, ahol õk. Csak ez olyan "Szerintetek igazam van?". Ugyanúgy pazarolod az idõdet, pedig sosem lesznek teljesen egy véleményen a válaszolók. Ugyanúgy te is az "Igen, igazad van!!" válaszokat várod, ahogy a kérdésedben említett személyek az "Igen, szép vagy!"-ot. Legtöbben csak kíváncsiak, hogy idegenek mit gondolnak, azért írják ki. Meg azért az ismerõsök legtöbbször nem mondják az arcunkba, hogy: "Csúnya vagy." "Gáz ez a póz". "Szörnyû a szemöldököd". "Nem áll jól ez a hajszín". Lehet, hogy a kérdezõ észreveszi, hogy igaza volt valakinek, és így változtatni tud. Szóval nem olyan vészes dolog ez, mint amennyire túlreagálod.
téged is lepontoználak ha lehetne:D:D
Én is egyet értek a kérdezõvel. Ha nincs magával megelégedve, és önbizalomhiánya van, akkor menjen pszichológushoz, hogy feldolgozza, vagy ha tudja, min szeretne változtatni, akkor kezdjen neki. Ha meg ilyen piti módon akarja magát másokkal fényeztetni meg a popsiját nyalatni, akkor gondolkozzon el azon, hogy ennek most mi értelme van. Ráadásul ezekkel a fogyjak-e még 2 kilót, és közben tök egészséges testalkata van c. sztorikkal az is a gond, hogy másoknak akarnak megfelelni (sõt olyanoknak, akiket nem is ismernek), és ezt az üzenetet is közvetítik... hogy hja nem mondja rád legalább x vadidegen, hogy húha, akkor egy bányarém vagy. Pedig inkább azon kellene lennie az embereknek, hogy maguknak tetsszenek és jól érezzék magukat a saját bõrükben... és megtalálják a saját egyéniségüket, nem pedig birkaként kövessék a médiaideálokat.
Egyetértek a kérdezõvel.
A kérdező hozzászólása: De most emberek! Ott a Facebook! Meg a többi közösségi oldal..... Az emberek többsége feltesz egy nagy rakás képet magáról, melyekre egybõl megy a like, a hízelgõ kommentek.....nemdebár? És még ezt az oldalt is ilyen "énközpontú, erõsítsük a személyiségünket, fejlessszük az önbizalmunkat oldallá" kell formálni?
A kérdező hozzászólása: Látom szépen lepontoztátok azokat, akik egyetértenek velem. :)
A kérdező hozzászólása: Nekem az önbecsülésemmel semmi gond nincs, talán ezért nem látom át a helyzetet, hogy miért kell egy ilyen oldalon megerõsítést keresnie az embernek. Ennyire számítana egy vadidegen véleménye? Egy anonim személyé? Ha nekem problémám lenne valamivel, akkor az ismerõseim között keresném a kételyeimre a választ, hogy vajon miként is festek, mi az, amin kellene változtatnom. Ennyi. Csak mostanában egyre több ilyen kérdést látok (túl sokat is) és nem tudom megérteni ezeket az embereket, hogy teszik fel sorjában a képeiket önmagukról, várván a választ hogy néznek ki.
Utolsóval egyet értek.

Azt olvastam valahol hogy ha meghizok akkor megnonek a melleim, nekem kicsik a melleim 16 eves vagyok. Kb mennyit kellene hizzak hogy nojjenek es milyen kajat egyek tobbet?

Legjobb válasz: 16 éves vagy, még nõnek a melleid maguktól is. Ha hízol, akkor mindenhova hízol és nem biztos, hogy mellre fogsz. Van egy csomó dagi nõ, akinek kicsi a melle. Ehhez azért adottság is kell. Meg ha a családodban is kicsi a nõk melle, akkor nagy valószínûséggel a tied sem lesz nagy.

16 éves vagy, még nõnek a melleid maguktól is. Ha hízol, akkor mindenhova hízol és nem biztos, hogy mellre fogsz. Van egy csomó dagi nõ, akinek kicsi a melle. Ehhez azért adottság is kell. Meg ha a családodban is kicsi a nõk melle, akkor nagy valószínûséggel a tied sem lesz nagy.
én 19éves vagyok és kicsik a melleim mégsem panaszkodom, mert más sem panaszkodik az ágyban nyújtott teljesitményemre.dehát ha te hizni akarsz akkor egyél mindent ami beléd fér és amit a média meg az orvosok egészségtelennek tartanak(gyors kaják, gyümölcsbõl a banán azt hallottam stb).
16 eves vagy meg boven van ido ra hogy megnojjenek a melleid.
Egyébként meg ne az legyen a célod hogy nagy legyen a melled, aki szeret az kis mellekkel is szeretni fog.

Kicsi nagyon a mellem. Kérdésem hogy mit egyek amitől esetleg nőni kezdenek jobban? Vagy mit hordjak milyen mintázatú milyen szinű ruhákat vagy kiegészitőket amik legalább optikailag nagyobbank tűnne?

Legjobb válasz: Ha hízol, a melled is nagyobb lesz, de nemcsak oda fogsz hízni. Ha elkezdesz fogamzásgátlót szedni, attól is megnõ kicsit. De kifejezetten spec. étrend nincs. De megsúgom, a fiúknak a kis mellek jobban tetszenek, ha formásak. Nekem nagy... és mivel létezik olyan, hogy gravitáció, így lógnak sajnos... na meg a hátam is fáj a súly cipelésétõl... szívesebben becserélném õket kisebbekre, ha tehetném. :S

Ha hízol, a melled is nagyobb lesz, de nemcsak oda fogsz hízni. Ha elkezdesz fogamzásgátlót szedni, attól is megnõ kicsit. De kifejezetten spec. étrend nincs. De megsúgom, a fiúknak a kis mellek jobban tetszenek, ha formásak. Nekem nagy... és mivel létezik olyan, hogy gravitáció, így lógnak sajnos... na meg a hátam is fáj a súly cipelésétõl... szívesebben becserélném õket kisebbekre, ha tehetném. :S
Dörzsölgesd WC papírral, hátul is bevált... :D Növekedés garantált... xD
A kérdező hozzászólása: második válaszoló: köszönöm :) )
Igaza van a 2. válaszolónak, és ha még nem vagy 20 éves, akkor van esélyed, hogy nõjön a melled.
"Vagy mit hordjak milyen mintázatú milyen szinû ruhákat vagy kiegészitõket amik legalább optikailag nagyobbank tûnne?" kit akarsz becsapni?
A kérdező hozzászólása: nem akarok senkit se becsapni...
Akkor te hogyan értelmezed az optikai csalást? Azt akarod, hogy nagyobbnak látszódjon, mint amilyen, vagyis a szemlélõnek optikai csalódásban legyen része. Vagy?...

Fogamzásgátlót szeretnék váltani, hogy nőjenek a melleim. Milyen gyógyszert ajánlatok?

Természetesen most csak érdekl?döm, hogy nektek milyen fog.gátlónál vettétek észre, hogy n?tt a melletek. Én Cypromix-et szedtem legel?ször 6 hónapig, de átváltatott a n?gyógyász egy könnyebbre, azóta a Belarát szedem (2 éve). Akkoriban a Cypro.-tól nagyot n?ttek, de azt is tudom, hogy nem lehet ezt a gyógyszert hosszan szedni. Milyen indokkal kérhetnék er?sebb hormon tartalmút? Pattanásos hát -indokkal esetleg (megnézi a n?gyógyász a hátam ebben az esetben?) Egyébként a sok sporttól fogytam a melleimb?l és ezen szeretnék korrigálni.

Legjobb válasz: 1. a legkomolyabban, tökéletesnek kinézõ egészségügyi roncs akarsz lenni, vagy egészséges? Akkor ne szedj ilyen szarokat. 2. Inkább rakass be szilikon zacskót, mint hogy durván hormonnal bombázd magad és attól nõjön a melled. 3. Fog. gátlótól nem nõ a mell, szerintem. Szerintem épp abban a korban voltál még akkor ,hogy formálódott amúgy is magától, nem pedig a tablettától. 4. amúgy meg ha lefogytál, mit csodálkozol, hogy elfogyott a melled? Szedd vissza a kilókat és visszajön a melled is. Ilyen egyszerû.

1. a legkomolyabban, tökéletesnek kinézõ egészségügyi roncs akarsz lenni, vagy egészséges? Akkor ne szedj ilyen szarokat. 2. Inkább rakass be szilikon zacskót, mint hogy durván hormonnal bombázd magad és attól nõjön a melled. 3. Fog. gátlótól nem nõ a mell, szerintem. Szerintem épp abban a korban voltál még akkor , hogy formálódott amúgy is magától, nem pedig a tablettától. 4. amúgy meg ha lefogytál, mit csodálkozol, hogy elfogyott a melled? Szedd vissza a kilókat és visszajön a melled is. Ilyen egyszerû.
Persze, nyugodtan cseszd szét a hormonrendszered. De legalább a melled nagyobb lesz. Atyavilág...
A kérdező hozzászólása: Szóval ti nem éltek nemi életet és nem szedtek fogamzásgátlót. Nem a ti válaszaitokra vagyok kíváncsi, hanem azokéra akik szednek és a kérdésemre válaszolni tudnak. Az elsõ válaszoló szilikon ötletén meglepõdtem, de te is tudod, hogy nem én vagyok az 1etlen aki fog.gátlót szed, hanem a komoly kapcsolatban élõ a nõk 95%-a.
Második vagyok, és bármilyen hihetetlen, élek nemi életet. De a fogamzásgátló arra való, hogy védjen a nem kívánt terhességtõl. Nem arra, hogy megnövelje a melledet. Egyébként is, vagy úgy növeli meg, hogy abbahagyás után visszamegy az eredeti méretére, vagy pedig úgy, hogy minden más testrészed is nõ vele együtt. Van olyan ismerõsöm, akinek úgy megduzzadt a melle a tabitól, hogy tiszta stria lett az egész, aztán abbahagyás után meg szépen visszament, a csíkok meg maradtak. A mellnövekedés egy mellékhatás. Azt jelenti, hogy nem feltétlenül jó neked az a tabletta. Ha erõsebb hormontartalmút szedsz, mint kellene, akkor majd abbahagyás után [email protected] a ciklusod, mert úgy leállítja a peteérésed, hogy esetleg sose jön helyre. Hihetetlen, hogy ennyi eszed van.
A kérdező hozzászólása: És ti hogyan védekeztek? Állandóan óvszerrel? Mert tudtommal az összes fog.gátló (kivétel: óvszer) hormonokat tartalmaz. Ez a kérdés nem azért lett feltéve, hogy cinikusan butának nézzetek, és a fog.gátló szemétségérõl kérdezzek.
Most komolyan nem érted, vagy csak tetteted? Nyilván hormonokat tartalmaz az összes, de nem mindegy, hogy mennyit.
hmm most az én szájízem szerint valami jó tejszínes gombás szósszal leöntött marha/sertéssült :)
Tippet már fölösleges lenne írnom, de mit kértél végül? És milyen ajándékot kaptál? Egyébként nekem is ma van a szülinapom.:) Amúgy boldog szülinapot:)
Boldog szülinapot és jó étvágyat kívánok :)
Vadas mártás, benne finom, puha, porhanyós husi, plusz krokettek:) ))Jaaaaaj, még csak 11:47 van?Mikor lesz még ebéd?Boldog szülinapot!
Boldog szülinapot! Lelki szemeim elõtt megjelent egy jó darab pirosra sütött egybekaraj, fokhagymával, zöldpaprikával, stb. egybesütve. Csorog a nyálam!
Boldog szülinapot :) Én tegnap krokettet ettem, aszalt szilvával töltött pulykamellel és áfonya szósszal :D
Amúgy én is, meg is van mit fõzök jövõhéten:) És tényleg boldog szülinapot elõre is :)
Boldog szülinapot! Tejszínes gombár szószos... Ahogy olvastam ez elsõ válaszolót én is megkívántam :)
A kérdező hozzászólása: Húú! :D ez nekem is tetszik! Meg is mondom, hogy ilyesmi legyen!! :) ) Köszi az ötletet!! :)
A kérdező hozzászólása: Ez a tejszínes cucc lett!! :D Nagyon fincsi volt!!! Köszi a felköszöntést mindenkitõl!! :D

Csalamádé, vegyes savanyúság milyen ételek mellé fogy a legjobban? Fel lehet használni valamilyen étel készítéséhez azon kívül, hogy hús mellé megeszi az ember?

A savanyú uborkákat már mind megettük, viszont van még a kamránkban elég sok vegyes savanyúság az előző évekből is. Az uborkával lennének ötleteim, de a csalamádét és egyéb vegyes savanyúkat (karfiol, dinnye, paprika) nem tudom másra felhasználni. Van valami javaslatotok?

Legjobb válasz: hamburger

hamburger
Mi vajas kenyérhez és krumplipüréhez szoktuk fõleg enni, de igazából bármilyen húsos fõételhez ehetõ. Kimondottan szeretjük tarhonyás húsihoz. Egyéb felhasználási lehetõséget sajnos nem tudok. Esetleg ha nagyon sok van akkor jön úgy is a karácsony csomagold be szépen jó lesz ajándéknak.
Sultkolbaszhoz, hurkahoz, zsirosabb sult vagy rantott hus melle.
Téli vasárnapi ebédhez, gõzõlgõ krumplipüréhez és puha kenyérhez a legfinomabb :) .
A kérdező hozzászólása: Hú, tényleg, a retro hamburgerhez is kell! :) Köszi a válaszokat, majd jó sok zsíros, magyaros ételt fõzök és csinálok krumplipürét is (azt nem szoktam)! Vajas kenyérhez még sose ettük, majd most azt is kipróbáljuk!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!