Találatok a következő kifejezésre: Milyen a műszempilla (8 db)

Milyen a tartós műszempilla?

Meddig marad fennt, milyen fajtái vannak, mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Olvastam olyat, hogy szempillahosszabbítás és dúsítás, ami 3 hónapig viselhetõ, 15ezer ft. (hát nem semmi :S) De ami elérhetõ általános kozmetikában is 4-5 hétig maradhat fenn és 2500-3000 ft között van.

Olvastam olyat, hogy szempillahosszabbítás és dúsítás, ami 3 hónapig viselhetõ, 15ezer ft. (hát nem semmi :S) De ami elérhetõ általános kozmetikában is 4-5 hétig maradhat fenn és 2500-3000 ft között van.
A kérdező hozzászólása: Thanx :)
Van 3D mûszempilla, ami akorá 8-10 hétig fent marad, viszint valahol 12ezer Forint.Bár hallottam oylat is, hogy 9, vagy hét.
Én is a 3D mûszempillát javaslom, nem is lehet érezni. A http://www.muszempilla.lap.hu oldalon megtalálsz mindent a mûszempilláról.
Én a 3D mûszempillát ismerem, arról tudok neked írni. Ez egy szálanként felrakható technika, csak kozmetikus tudja megcsinálni. Vízálló, könnyálló, súlytalan, bármit lehet vele csinálni, és nagyon tartós, akár 1, 5-2 hónapig is fenn van, és ami a lényeg nem töri el a saját pillámat. Nagyon szép természetes, vastagabb és színes változata is van. Az ára 10-20.000 Ft között mozog. Én a Baalbek Stúdióban csináltatom, mert õk nagyon profik, már 3 éve csinálják, és nagyon szépen dolgozik a kozmetikus csaj.

A műszempillához milyen smink illik?

Szép csak úgy simán, ha van rajtam m?szempilla, de nincs tussal kihúzva, semmi szemceruza, szemhéjfesték stb?

Legjobb válasz: attól függ milyen a szempilla, ha nem látszik a ragasztás, akkor nem muszáj kihúzni, úgyis szép lesz h hosszú a szempillád, vagy esetleg még alul kihúzhatod h kontúrozd jobban a szemed..de az semmiképp nem ront rajta ha tussal vagy ceruzával kihúzod:)

attól függ milyen a szempilla, ha nem látszik a ragasztás, akkor nem muszáj kihúzni, úgyis szép lesz h hosszú a szempillád, vagy esetleg még alul kihúzhatod h kontúrozd jobban a szemed..de az semmiképp nem ront rajta ha tussal vagy ceruzával kihúzod:)


Ki milyen műszempillát használ? Milyen a jó? Használtok szemöldök szettet? Az mire jó?

Külföldön élek,és itt 5x annyiba kerül minden,mint otthon,így magam szeretném a csodás szemeket megcsinálni,nekivVan a dm/rossmann/müller/douglas kínálatában jó?A szemöldökömnek se árt a turbózás,olvastam err?l a szemöldök szettr?l...tapasztalat?

Legjobb válasz: én legelõször egy rossmann-os 800 ft-os mûszempillát, majd egy 350 ft-os kínaisat is kipróbáltam, nos az elsõnek a ragasztója jobb mint a másodiké, de még mondjuk az sem tökéletes (azt olvastam, hogy külön kell hozzá venni valami erõsebb ragasztót), és a rossmannos puhább mint a kínais, de nekem mégis a jött be jobban, mert olcsóbb, és az is megmarad a helyén, meg az szerintem szebbnek látszott.(amúgy a vaterán én láttam nagyon olcsón ilyen mûszempillát, szerintem én onnan fogok rendelni) a szemöldök szettrõl meg fogalmam nincs :D

én legelõször egy rossmann-os 800 ft-os mûszempillát, majd egy 350 ft-os kínaisat is kipróbáltam, nos az elsõnek a ragasztója jobb mint a másodiké, de még mondjuk az sem tökéletes (azt olvastam, hogy külön kell hozzá venni valami erõsebb ragasztót), és a rossmannos puhább mint a kínais, de nekem mégis a jött be jobban, mert olcsóbb, és az is megmarad a helyén, meg az szerintem szebbnek látszott.(amúgy a vaterán én láttam nagyon olcsón ilyen mûszempillát, szerintem én onnan fogok rendelni) a szemöldök szettrõl meg fogalmam nincs :D
Én évek óta mûszempillát használok, ezért optimális a kérdésre a rálátásom. Kizárólag a DUO és az Ardell ragasztó a jó. Egyszerûen nincs náluk tökéletesebb. Jól tart, nem tépi ki a pillád és levételig fennmarad. Ezt nem tudják a Rossmann-os és a mûanyag szempillákhoz csomagolt ragasztók, azokat felejtsd el! Csak a 100% emberi hajból készült (esetleg állati szõrbõl készült) mûszempillák a jók, mert puhák, jól hajlanak a szem vonalára, nem szúrnak és észrevehetetlen, hogy rajtad vannak. Ez azért nagyon-nagyon fontos szempont. Ráadásul ezeket akár 10-15x is fel tudod használni. Egy mûanyag sz* art még felragasztani is macerás béna ragasztóval (nem fekszik a szemedre, iszonyat mû, leesik és ciki stb.). A természetes pillákról használat után le lehet szedegetni a DUO és Ardell ragasztókat és utána ismét fel tudod tenni. Ilyen szempillák pl. a Red Cherry és az Ardell (itthon a legnagyobb választékban a legolcsóbban a Make Up Plazaban tudod beszerezni www makeuplaza hu). A szemöldök szett az egyik legjobb dolog a világon. Ha 2 dolgot vihetnék magammal egy lakatlan szigetre az egy mûszempilla és egy szemöldök szett lenne :-) Egy szettben van egy géles krém és egy fixáló por. Fantasztikus és természetes ívelt szemöldököt lehet velük rajzolni, mely egész nap fennmarad. Szerintem nézd meg a makeuplaza hu weboldalt, mert ott sok jó cucc van és az egyik legjobb sminkesbolt Magyarországon. Ráadásul nagyon jól leírnak mindent. Remélem tudtam segíteni.

Milyen a 3D műszempilla?

Legjobb válasz: pillánként ragasztják fel, és nagyon szép mutatós, 3 hétig marad rajta általában , de ez ugye a ragasztó minõségétõl is függ. ha valahol olcsóbb az azért van mert olcsóbb a ragasztó. Ahova barátnõm járt ott mondta a csaj, hogy 40 ezer volt egy ilyen kis 40 ml-eres ragasztó. Egy szempillára általában +70 pilla kerül . Felrakási ideje mind kettõ szemre kb. 1 és másfél óra között mozognak. Remélem hasznos választ adtam . :)

pillánként ragasztják fel, és nagyon szép mutatós, 3 hétig marad rajta általában , de ez ugye a ragasztó minõségétõl is függ. ha valahol olcsóbb az azért van mert olcsóbb a ragasztó. Ahova barátnõm járt ott mondta a csaj, hogy 40 ezer volt egy ilyen kis 40 ml-eres ragasztó. Egy szempillára általában +70 pilla kerül . Felrakási ideje mind kettõ szemre kb. 1 és másfél óra között mozognak. Remélem hasznos választ adtam . :)
A kérdező hozzászólása: igen köszi

Milyen a 3D-s műszempilla? Meddig tart? Érdemes felrakatni? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Nemrégiben én is körüljártam a témát. A 3D-s szempillát szálanként ragasztja be a kozmetikus, ami igy lenõ vagy kihullik. Tehát pár hetente újra kell menni töltetni, frissiteni. Egy félig elkészültet láttam, jól nézett ki, közeliti a természetes hatást, de nekem az árával van bajom, kicsit drága.

Nemrégiben én is körüljártam a témát. A 3D-s szempillát szálanként ragasztja be a kozmetikus, ami igy lenõ vagy kihullik. Tehát pár hetente újra kell menni töltetni, frissiteni. Egy félig elkészültet láttam, jól nézett ki, közeliti a természetes hatást, de nekem az árával van bajom, kicsit drága.

Fiúk! Milyen a szép nő? Éa mivel lehet benneteket elcsábítani? A narancsbőr visszataszító számotokra? Műszempilla túlzás? Műköröm és ilyenek?

Legjobb válasz: Lányok! Mindenki szép, legalábbis mindenki tetszik valakinek. Valakinek a mûköröm, valakinek a szilikon... Deritsd ki a kiszemelted mit kedvel. Én pl. a sminket utálom.

Lányok! Mindenki szép, legalábbis mindenki tetszik valakinek. Valakinek a mûköröm, valakinek a szilikon... Deritsd ki a kiszemelted mit kedvel. Én pl. a sminket utálom.
Válaszoljatok már rendesen, engem is érdekel a válasz! Nõ vagyok.
Legyen természetes!Ne legyen plázacica, és ne legyen túlságosan vékony!A mostani barátnõm 178 cm 80 kg, de tökéletes alakja van!!!narancsbõr??és akkor mi van, egy nõ attól ugyan olyan szép!
semmiképpen sem mûkörmös és mûszempillás. 23F
de hidd el van csúnya nõ XD ahogy csúnya pasi is :D:D
olyan hogy csúnya nõ nincs! Én láttam már olyan nõt-(ket), akik nem tetszetek nekem! DE AZÉRT ÕK NEM CSÚNYÁK! Minden nõ szép, csak a férfiak izlése szelektálja kinek mely , , tipus"!
A sminktõl én is rosszul vagyok. Meg a magassarkútól.
Elmondom, hogy mi a tökéletes módszer arra, hogy elcsábíts egy férfit. Hívd félre valahol. Emeld fel a pólód és villantsd ki a cicid. Narancsbõr nem érdekel, de a mûszempilla, mûköröm visszataszító számomra. Soha nem foglalkoznék mûnõvel, legfeljebb egy dugás erejéig.. vagy kettõ.. esetleg három, vagy meg nem hatázorott számú inkább. 21 Férfi
nincs csúnya nõ! Csak még nem ittál eleget :-D
Csúnya nõ nincs, csak kevés pia:D
ne legyen mû minden legyen természetes
nem értem h mér vagy ekkora bunkó 17:17-es!! lehet h te is agyonszilikonozott, mûdolgokkal teleragasztott csaj vagy, ezért irsz ilyeneket, de egyetértek a srácokkal, télleg gááz!!! örülök h vannak ilyen srácok, sajna én mostanság nem találtam ilyet!!az a gond h az ilyen srácok nem az én környezetembe vannak, itt minden arról szól, h ki mennyire álcázza saját magát!:(:( és helyes a gondolkodásotok, csak majd igyekezetek a gyerekeiteknek is majd átadni!!!:) :) :) és így van, ronda nõ nincs, sem ronda férfi, csak eltérõ ízlés!!!!!! a mûköröm sztem teljesen megengedett, ha kicsi és szolid, akk nincs vele gond, bár a nagy hegyesektõl én is a plafonon tudnék lenni!!!!:D:D
Jó, akkor te vigasztald magad azzal, hogy aki nem szereti a mûnõket az biztos kisp*csû, szétállúfogú, tetõtõl talpig nagy gennyes pattanásokban úszó kis p*cs. A valóságban nem így van, sõt. Egy mûnõt sokkal egyszerûbb lefektetni, nyisd ki a szemed, ha úgy gondolod, hogy nem így van. A természetes nõk sokkal vonzóbbak, megintcsak nyisd ki a szemed.
Hát! Megnézném butuska fiúcskák, hogy ti mikor dug*ok meg egy mûnõt! Szerintem csak szeretnétek! Szerintem az nem ilyes kis pö*csökre bukik.Esetleg a guminõ bukna rátok :-)))
A mûnõk azért kelendõbbek az egyszerûbb férfiak körében, mert egyszerûbb õket megdugni, nem azért mert esztétikusabbak. Szerintem elenyészõ töredékünk gondolja úgy, hogy egy mûnõ az vonzóbb egy természetesnél.
Nem tudom ki az akit te el akarsz csabitani...de csak azt tudom mondani ami minden kllaszik halivodi nyalas filmben elhangzik:legy onmagad. Altalaban az ilyen filmekben annyi hulyeseget latsz hogy legszivesebben lecsuknad a kitalalojat. De ezt az egyet jol eltalatak. Nagy igazsag. Es csak ez szamit.
Lány vagyok és le vagyok döbbenve! Komolyan léteznek még IGAZI pasik akik nem az olyan szilikonozott, agyon sminkelt, csontkollekciókra buknak? De lám..vannak még csodák(az eddigi válaszokat tekintve). Pedig már kezdtem lemondani rólatok.
Szerintem nem visszataszító. Miért probléma az, ha valaki ad magára... Nekem is van mûkörmöm és festem magam, még sem nézek ki úgy, mint egy plázap*csa vagy cicababa. Sõt.. A jó ízlés keretein belül is lehet gondolkodni. A társaságomban lévõ férfiak 99%-a azt sem tudja, hogy amit a kezemen lát, az mûköröm. De hogy a kérdésre válaszoljak, soha senkit nem zavart sem a körmöm, sem a hajam, sem a sminkem. Még a narancsbõr sem, engem annál inkább..

Melyik milyen? Tincses, szálas, soros műszempilla. Mi a különbség?

És melyik a legjobb hogyan kell öket felhelyezni?

Legjobb válasz: a tincseset tincsenkét, a szálasat szálanként, a sorosat pedig soronként ragasztják fel. a legjobb a szálas mûszempilla, bár azt tovább tart egy kicsit felrakni, de az a legtermészetesebnb

a tincseset tincsenkét, a szálasat szálanként, a sorosat pedig soronként ragasztják fel. a legjobb a szálas mûszempilla, bár azt tovább tart egy kicsit felrakni, de az a legtermészetesebnb


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!