Találatok a következő kifejezésre: Milyen a komoly (123 db)

Milyen tulajdonságok jellemzőek a komoly emberre?

Arra kérlek titeket, hogy írjátok le azokat a szokásokat/tulajdonságokat, amikkel rálehet mondani az illetőre, hogy komoly!

Legjobb válasz: szerintem a komoly embernek vannak céljai, amikért próbál mindent meg is tenni, nem kalandozgat, nem szórakozik sem a pénzzel, sem az emberi kapcsolataival, a komoly dolgokat nem találja viccesnek ( na persze ez nem azt jelenti, hogy nincs humora és mindent komolyan vesz ), tehát felnõttként gondolkodik:)

szerintem a komoly embernek vannak céljai, amikért próbál mindent meg is tenni, nem kalandozgat, nem szórakozik sem a pénzzel, sem az emberi kapcsolataival, a komoly dolgokat nem találja viccesnek ( na persze ez nem azt jelenti, hogy nincs humora és mindent komolyan vesz ), tehát felnõttként gondolkodik:)
Komoly az, aki határozott, értelmes célok mentén éli az életét. Nem csapong buliról bulira, éretten, felelõsségteljesen gondolkodik. Szükség esetén képes lemondani dolgokról. Van önuralma, akaratereje, józan, visszafogott. Nincsenek káros szenvedélyei, kerüli a végletes, ártalmas, kockázatos dolgokat. Szorgalmas.

Milyen egy férfi, ha csak megfektetni akar és milyen, ha komolyak a szándékai?

A két dolog közti éles különbségeket szeretném, ha megírnátok nekem. Szituációkra is kíváncsi vagyok, pl. mozi, első csók, érintések, első találkozás..hogyan zajlanak ezek ha egy férfi csak megfektetni akar és hogyan, ha komolyan gondolja velem? Köszönöm előre is a válaszokat:) 21L

Legjobb válasz: Én csak megfektetni akarlak, mégis azt hiszed, hogy komolyak a szándékaim, majd jól meglepõdsz...

Én csak megfektetni akarlak, mégis azt hiszed, hogy komolyak a szándékaim, majd jól meglepõdsz...
Aki fektet, hamar levesz a lábadról, aki nem csak fektetni akar, az meg lassabban nyomul, de ez csak az én véleményem.
Szerintem egyforma! Hanem az késõbb alakul ki, hogy komoly dolog lesz-e belõle! És hogy az lesz-e, legtöbbször a lányon múlik! Egyéniség stb. Lásd: "Micsoda nõ" Pedig ott is csak a szexrõl akart szólni a dolog elõször!
Én ugyan olyan vagyok mindkét esetben. És vannak még hozzám hasonló, kimûvelt-kimunkált kúrmesterek. Tehát kár is okoskodni. Inkább vedd fel a szurikáta poziciót, és 1-2 hónapig ne engedd magadba.
ha megfektetni akar akkor: nyomul beszélget és talán 1. 2. randi után már rángatni akar az ágyba h gyere fel hozzám stb. aki pedig komoly szándékkal az nem erölteti annyira csak elköszön egy csókkal pl meghogy mikor találkozzunk legközelebb :)
Ha szeretnéd meg tudni, hogy mik a szándékai veled, tedd "próbára". Arra gondolok, hogy nézd meg, hogy reagál, ha mondjuk nem akkor akarsz vele találkozni, amikor neki a legjobb. Megszervezi, áttesz programot, hogy akkor lehessen veled, amikor neked a legjobb? Vagy például mit tesz, ha mondjuk kérsz tõle valamit. Például valamilyen könnyen megszerezhetõ információt, amit mondjuk te is megnézhetnéd, de te õt kérdezed. Ha elsõ helyre helyezi a kérést, akkor elég fontos vagy neki, de ha mindenfélét mondd, hogy "jó, de elõtte még ezt, meg azt kell csinálnom, majd utána", abból te is érezheted, hogy nem jelentesz sokat. Ha randin túlságosan nyomul, az nem biztos, hogy rossz, nem feltétlenül jelenti, hogy csak lefeküdni akar. Csak annyit jelent, hogy nagyon tetszel neki, ami mindenképpen fontos. Szerintem légy türelmes, és inkább figyeld meg a reakcióit, ne okoskodj egy randi után azon, hogy feleségül venne-e. (tudom, ez így nagyon kisarkított) :) 21/L
Én személy szerint ha egy-éjszakásra hajtok vagy komoly kapcsolatra akarom a lányt akkor is minden szépet s jót mondok s teszek. A komolyabbra arra pár hetet is rászánok. De többet nem. 28/f vagyok, 18 évesen még többet szenteltem neki.
A kérdező hozzászólása: 22 éves, egyáltalán nem szûz, és nem azt mondom, hogy egy érett 50 éves férfi bölcsességével bír, de ahogy én látom, nem egy tejfölösszájú h*lye gyerek már.
persze attól is függ hogy éretlenke e még, fiatal e, szûz e még, vagy tapasztalatlan
Elsõ idõben lehet tökre ugyanolyan is akár kivétel ha szerelmes lesz hipp hopp...
Sztem ez egy jó kérdées.. Aza baj, hogy van egy pár fiú aki képes eljátszani, hgy fontos avgy neki randira is elmegy stb. és közben csak arra megy. Volt két fiú ismerõsöm akik abban fogadtak, hogy ki tud elõbb megdugni egy csajt és az egyik össze is jött vele..2 hónapig jártak és végig megjátszotta magát a pasi, mikor a másik csavó megmondta a lánynak, hogy csak fogadásból van vele és ezért szerencsére nem feküdtek le.. Vannak ilyen undorító emberek..

Milyen a Kristóf név? Nem túl komoly? Becézni hogyan lehet?

A párom ragaszkodik hozzá, szinte hajthatatlan.

Legjobb válasz: Nekem személy szerint nagyon tetszik.Nincsen kemény,komoly hangzása,bár becézni nem tudom hogy lehet.Kristi? az elég béna:-)

Nekem személy szerint nagyon tetszik.Nincsen kemény, komoly hangzása, bár becézni nem tudom hogy lehet.Kristi? az elég béna:-)
Nekem is Kristofom van, immaron negy honapja! :-D Szerintem nem komoly hangzasu, legalabbis nekem nem az. En szoktam Krisinek becezni, mert a volt kollegam is Kristof volt, igy hasznalta a nevet es megszoktam ezt a format, nekem nem zavaro. Jah es vicces, de amikor rendetlenkedik, akkor ugy szolok ra, hogy Krisfiam. :-D De ezeken kivul mas becezest en nem tudok, max meg annyit, hogy mivel mi kuldonlon elunk, igy sokan Christophernek hivjak, mert a Kristofot nem tudjak kimondani, igy Chris-nek becezik.
Szia! Az origo babázójának van névkeresõje. Abban ezek a becenevek szerepelnek: Kricsi, Kriska, Kristi, Kristike
Én is a Kristóf nevet akarom a fiamnak, de becézni én se tudom hogy fogom. Hallottam már, hogy Kristi, Stófi..., de elég gáz, mindegyik. :-D
Sztem nagggyon jó név.És nem muszáj becézni, így jó, ahogy van.
Az egyik rokonunk a saját gyerekét Kristinek becézi. Szerintem borzasztó, erõltetett, én inkább nem a neve szerint becézném.
A tesómat Kriki :D
Nekem a legédesebb becézése a Kristófnak a Krisu:D Nem komoly név egyébként, inkább nagyon népszerû és nekem ezért nem tetszik:) )
A kérdező hozzászólása: :) Köszi szépen! Aranyosak vagytok!
Szia! A mi fiunk is Kristóf és nem szoktuk becézni. A kórházban a csecsemõs nõvérek Stofinak hívták, de nekem felállt tõle a szõr a hátamon. Ha nagyon akarom becézni akkor a nem nevébõl eredõ viselkedésén alapuló beceneveket használom: maki, nokedli, nokki, sunyimókus, rotyi, betyár, kismuksó meg ilyenek.
Nekünk ez volt az egyik név, de végülis Krisztián lett a fiúnk. Ga Kristóf lenne akkor Kikinek hívnám:)
Szia, nekem a keresztfiam Kristóf, általában nem becézem, vagy ha mégis, akkor bubisnak szólítom, amúgy Tofinak becézik a szülei + még egy páran, de az nekem nem áll a számra!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hát ezek a becenevek nem igazán nyerik el a tetszésemet, de majdcsak megbarátkozom vele. Max Kristóf lesz, ha kicsi, ha nagy, ha rossz, ha jó. :)
Az én 6 honapos fiamat is igy hivják és mi kristofkának szoktuk hivni ha megrosszalkodik csak simán kristof de a hangsuly az más ilyenkor.
Kicsit megkésve de azért írok, hátha valakinek még tudok segíteni ezzel :) Engem Kristófnak hívnak, a szüleim mindig kristófoznak, barátok, barátnõk is. De ha mégis becézni szokott valaki, akkor általában krisi és kris jön szóba. Néha kriki is vagyok, de ennyi :) Én nem is szeretem ha becéznek, jó az én nevem így :) se túl hosszú se túl rövid, pont kimondható ;)
Milyen irány érdekel?
A kérdező hozzászólása: Rendõrség, tûzoltóság, katonaság, szakácsság.

Miért szeretik a férfiak jobban a riba. Ncokat mint a komoly normális nőket? Vagy mostanság milyen a normális nő?

Legjobb válasz: mert a [email protected] felválalják, h azok. :) Amúgy meg nem kell általánosítani, mert ez nem igaz. Én például szeretem a komoly normális nõket.

mert a [email protected] felválalják, h azok. :) Amúgy meg nem kell általánosítani, mert ez nem igaz. Én például szeretem a komoly normális nõket.
elég érdekes férfiakat ismersz, én nagyon is sok olyat ismerek, akik kerülik a ribancokat. Egyébként ha könnyen kapható az jó sokuknak, mert könnyen jött szex. A normális nõktõl félnek, mert általában elég magas az igényszintjük. Mármint - a pasi legyen hûséges, odafigyelõ, stb: ez sok pasinak már túl sok elvárás
Mert komoly, normális nõ nagyon ritka, kivéve az éretebb 35+os korosztályban :D És miért, te talán annak tartod magad? Mert az hogy vki annak tartja magát, meg hogy a valóságban az e, az 2 különbözõ dolog, és ez a legtöbb esetben meg is látszik :D Így maradnak a ribancok muszájból is. 19/F
Miért szeretik jobban a nõk a bunkókat, mint a rendes férfiakat? Ez ugyanolyan általánosítás, gondolom te sem értesz vele egyet.
De nem minden férfi akar egy családanya tipust maga mellé. Épp ezért. Manapság egyre népszerûtlenebbek a tyúkanyók. A cicás a divat! A cicás lányokkal jobb lógni, emezekkel meg csak kínlódni lehet. Sokan szerintem így gondolják. Nem mindenkinek az az álma, hogy családos életvitelben tengesse a szûrkület hétköznapokat, melózni látástól pikulásig hogy etesd az éhes szájakat. Van aki inkább ezerrel jól érezni akarja magát. Így is elég nyomorított a társadalom az élet, egy harc az egész, hogy magad el tudd tartani, nem hogy még egy frászos családért is küszködni kelljen. Ne feledd! Dupla nyûg. Addig meg százszór átéled a gyönyöröket egykét kapatos lánnyal, és nem stresszelsz, hogy hogy tartsd el ezt azt, hanem jól érzed magad. Az élet értelme, hogy jól érezzük magunkat ne feledd! Nem az, hogy igavonó baromként szenvedjünk, fõleg egy amúgyis szerelembõl pár év alatt csak szimpátiára alakuló hosszútávú/nak hitt/ viszonyban.
Ja igen, ez is igaz, eddig minden könnyen kapható komolynak mondta magát:D
Magamból indulok ki: Mert a ribik könnyebben kaphatók. Nekem is volt egy, akit meglepõen könnyen felcsíptem, de mikor figyelmeztettek, hogy már megfordult rajta a fél város, akkor kirúgtam, mert nem tudtam, hogy az állítólagos szerelmünk ideje alatt még hányan fognak rajta megfordulni, és utána már én is a normális hölgyek társasárgát kerestem. Mondom: sokan a könnyû megkaphatóság miatt buknak a ribikre, de sokan nem is tudják, hogy az illetõ nõci egy átjáróház.
A kérdező hozzászólása: Arik vagytok :D
4es na én egyáltalán nem ezt értem a komoly nõkön! Pont hogy a laza, hülyülõs lányokat keresem. A komoly gondolkodásún azt értem, hogy õszinte, nem etet, de ugyanakkor spontán és benne van minden jóban:D 3as válaszoló voltam
Komoly nõ alatt azért leginkább a mély erkölcsös vallásos birkának nevelt távolságtartó erõsen prûd, bebetonzott elvekkel rendelkezõ, túl emocionális, nehezen megközelíthetõ nebáncsvirág halkszavú humorérzék nélküli, legalábbis mindent atom komolyan vevõ családanyatípus nõket értik. Ilyen rakásszar meg kinek kell. Persze vannak átmenetek, de a komoly nõrõl nekem például ilyen elméletem van. Jobbak a lazább, könnyûvérûbb nõk, velük jobban lehet élvezni az életet. Ha valami durvább dolgot szólsz el, akkor sem sértõdnek meg , hanem veszik a lapot, nem durcáskodnak, nem akarnak az anyukád lenni, csak egy kellemes szexre vágynak, mint a legtöbb férfi.
Hát én pont, hogy keresem és keresem a komoly gondolkodású nõket, de valahogy eddig nem találtam. Már kezdem unni, hogy kb 1-2-3 hónap után kiderül, hogy komolytalanok akiket kifogok. Pedig külsõre szépek, de egy idõ után kiderül, hogy nem vagyunk egymáshoz valók.
igazuk van az elõttem szólóknak. Ez már a 1001. ilyen kérdés. ÉS megint csak általánosítás. Mert te ilyeneket ismersz attól nem mind ilyen.

Milyen a normalis komoly kapcsolat?

Most lett vege egy honapja egy 2 eves kapcsolatomnak.

Legjobb válasz: A normális ott kezdõdik, hogy nem csak Te teszel a kapcsolatért... Hanem ketten építitek, folyamatosan. Nincs olyan hogy Te elrontod, mert egyedül egy kapcsolatot nem lehet elrontani, kivéve, ha a másik hagyja, hogy elrontsd, de akkor megint ott vagyunk hogy nem Te rontottad el, hanem közös erõvel, mert Te tetted amit tettél, õ meg szó nélkül hagyta. De amíg ez kialakul, a legjobb amit tehetsz, hogy önmagad adod, és nem kreálsz magadból az õ kedvéért valakit, akit õ tudna szeretni (pl. fagyizol vele pedig utálod a fagyit, vagy folyton a konyhában serénykedsz bármennyire is utálsz fõzni, stb.). Ha nem kellesz neki úgy ahogy vagy, hogy Te vagy, akkor fölösleges erõfeszítéseket tenned egy kapcsolatért, ami eleve halálra van ítélve, mert elõbb-utóbb meg fogod unni a magadra erõltetett szerepet. És ne éld bele magad halálosan a legelején, mert ha nem jön össze, annál jobban fog fájni - feleslegesen. De azért vedd komolyan annyira, nehogy azt higyje csak játszol vele :) Ne adj neki túl sok szabadságot, de ne is zárd be teljesen, a szabadságnak is vannak azért normális keretei, pl ha haverokkal akar menni valahova menjen, de azért ne a hét minden napján, és ne mindig csak nélküled, meg ha csak úgy, mindenféle társaság nélkül akar bulizni menni, az fõleg rá nézve ciki, ha ilyet akar sürgõsen szoktasd le róla :D

A normális ott kezdõdik, hogy nem csak Te teszel a kapcsolatért... Hanem ketten építitek, folyamatosan. Nincs olyan hogy Te elrontod, mert egyedül egy kapcsolatot nem lehet elrontani, kivéve, ha a másik hagyja, hogy elrontsd, de akkor megint ott vagyunk hogy nem Te rontottad el, hanem közös erõvel, mert Te tetted amit tettél, õ meg szó nélkül hagyta. De amíg ez kialakul, a legjobb amit tehetsz, hogy önmagad adod, és nem kreálsz magadból az õ kedvéért valakit, akit õ tudna szeretni (pl. fagyizol vele pedig utálod a fagyit, vagy folyton a konyhában serénykedsz bármennyire is utálsz fõzni, stb.). Ha nem kellesz neki úgy ahogy vagy, hogy Te vagy, akkor fölösleges erõfeszítéseket tenned egy kapcsolatért, ami eleve halálra van ítélve, mert elõbb-utóbb meg fogod unni a magadra erõltetett szerepet. És ne éld bele magad halálosan a legelején, mert ha nem jön össze, annál jobban fog fájni - feleslegesen. De azért vedd komolyan annyira, nehogy azt higyje csak játszol vele :) Ne adj neki túl sok szabadságot, de ne is zárd be teljesen, a szabadságnak is vannak azért normális keretei, pl ha haverokkal akar menni valahova menjen, de azért ne a hét minden napján, és ne mindig csak nélküled, meg ha csak úgy, mindenféle társaság nélkül akar bulizni menni, az fõleg rá nézve ciki, ha ilyet akar sürgõsen szoktasd le róla :D
A kérdező hozzászólása: Koszi!!! mas velemeny?
árak?? :O
randivonal.hu én itt néztem körül a pasik között. Volt pár szimpatikus, leveleket is kaptam, de végülis meggondoltam magam mielõtt elkezdtem volna bármelyikkel is ismerkedni.. szóval nem tudom megmondani hogy mennyire komolytalanok vagy nem. De az a tippem, hogy van ilyen is, olyan is köztük. Nekem nem tûnt rossznak az oldal.
én itt ismertem meg a nejem: http://www.rosszlanyok.hu/
én személy szerint a randihely.hu nevû netes társkeresõn voltam fent fél évet összesen. itt ismertem meg a férjem:) ja és ingyenes. sok sikert;) 27/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nem aggódom, de szeretnék már komoly kapcsolatot, gyereket.
Azért a 35 még nem a vég, nem kell aggódni. :)
A kérdező hozzászólása: 30 fölött a való életben sem könnyû. Szórakozóhelyen sem igazán találtam még ideális társat. Nem siránkozok. Eddig azt hittem csak én nem találok neten ismerkedésre való "normális" oldalt, de látom többen vagytok ezzel így.
Az ÉLET nevû oldalt ajánlanám! Felejtsd el a keresõket, hacsak nem egy jóképû milliomos zsúrpubi vagy! De ha az lennél, nem tennél fel itt ilyen kérdést. Szóval maradj inkább a való életnél, mert nagyon kis százaléka az csak a keresõkön lévõ nõknek, aki nem a mesebelit várja... Sajnos több mint 2 éves társkeresés utáni tapasztalat után vagyok kénytelen ezt mondani :/ És csak egyre rosszabb lesz :/
chat.hu-n ismerkedtem harmincas nõként, és lett onnan kapcsolatom. Lehet korra szûrni, és mindig vannak új emberek...
Mindegy melyik oldal. mindenhol vannak hülyék akiket ki kell rostálni...
írd be a google-a, sokat ad ki, sokkal célravezetõbb, ha meg tudsz dumálni, akkor Neked az jó, mert sok mindent le is tudsz szûrni az üzenet váltások során N
A kérdező hozzászólása: Chat.hu nincsenek jó tapasztalataim. A környékrõl ugyanaz a szûk kör, más-más neveken. Inkább a fiatalabb korosztály használja. Love.hu fenn vagyok, megtaláltak már az oldal különös figurái, se semmi komolyabbnak ígérkezõ.
Én annó a love.hu-n voltam fent. Ott ismertem meg a férjem. Bár azóta sokat válozott a világ... (5éve) Sok sikert!
chat.hu
A kérdező hozzászólása: Való életben is próbálok persze. Jó chat-oldal? Kapcsolatban voltam, így ilyesmiket nem használtam. Köszi az eddigieket. Szívesen veszem az újabb tippeket.
Ha jól kommunikálsz, akkor inkább cseten ismerkedj, az sokkal interaktívabb, hamarabb eldõl, hogy kivel érdemes foglalkozni és kivel nem. És ingyen van. :)
Ne társkeresõ oldalakon próbálj szerintem keresgélni hanem a való életben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítõ hozzászólásaitokat, nagyon kedvesek vagytok!

A komoly rádiókban milyen adásprogramot használnak?

Legjobb válasz: Ez rádiónként változik

Ez rádiónként változik
A kérdező hozzászólása: Példákat tudnál mondani? Egy rádióban leszek önkéntes, és a program leírását keresem. Egyébként Windows-os program.
minek ezt növelni mégjobban? XD
NAGYÍTÓ!
S arra nem gondolsz, hogy a cerkádra majd 35 évesen vagy tán késõbb is szükséged lehet?? Ismétlem, FELEJTSD EL!!!!!!
Egyik sem használ...
azon a filmen behugyoztam a röhögéstõl:D:D:D:D:D:d
A kérdező hozzászólása: A méretem átlagos (16) de jó lenne egy csöppet növelni. Tódul a sok növelõtipp, szer és eszköz a neten keresztül, de nem tudom, hogy használ-e bármelyik vagy csak marketingfogás... érdekelnének a konkrét tapasztalatok!
Hát az elsõ komoly válasz...felejtsd el. Mennyi az annyi? Lehet nem is szükséges.
25% nitrát és 18%-os foszfát tartalmú mûtrágya. komolyan azt hiszed, hogy vannak ilyenek....?
Nézd meg a Tibor vagyok de hódítani akarok! c. filmet. :D
Nekem egy masszázs segített plusz 2cm adott
Ágyszomszéd? Kórházban vagytok?
hát én 21 vagyok, a párom 32. elég régóta együtt vagyunk, de õ olyan, mint egy nagy gyerek. :D szerintem nem feltétlenül függ a kortól a férfiak gondolkodása... a harmincpluszosok is nyomorékok lehetnek...csak a huszonévesek között több a gyökér...ha érted mire gondolok. :)
A kérdező hozzászólása: értem :DDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!