Találatok a következő kifejezésre: Milyen a klinika új (3 db)

Milyen a pécsi klinika új szülészete?

Legjobb válasz: 2 hete szültem a klinikán, akkor még nem volt kész, akkor csinálták. A régi szülõszoba ugyanolyan jó volt, nem az a lényeg, szerintem - a doki meg a szülésznõ a fontos. Nerkem szuperek voltak 2- óra alatt végeztem is:))

2 hete szültem a klinikán, akkor még nem volt kész, akkor csinálták. A régi szülõszoba ugyanolyan jó volt, nem az a lényeg, szerintem - a doki meg a szülésznõ a fontos. Nerkem szuperek voltak 2- óra alatt végeztem is:) )
28-án született kisfiam igaz császármetszéssel, de nem úgy indult. A szülõszobák gyönyörûek, tiszták, a szülésznõ kedves volt. A gyermekágyas osztályon minden nõvér nagyon aranyos, kedvesek, és bármiben segítenek ha szükség van rá. Aki kéri annak mindent megmutatnak (tisztába tevés, fürdetés, szoptatás). Pozitív élményekkel jöttem el a klinikáról, mindenkinek csak ajánlani tudom. Ja igen! És a látogatók bejöhetnek az osztályra és babázhatnak. Nagyon jó!

Milyen a pécsi női klinika új szülészete? Milyenek a szobák, orvosok, szülésznők?

34 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia! Én még nem szültem, de nem régen feküdtem bent. Rám minden dolgozó (orvos, nõvér) pozitív benyomást tett. Mindenki nagyon kedves, és elõzékeny volt. A dokim azt mondta, hogy mostanság adják át az új szülõszobákat. Remélem segítettem. Üdv: 23 hetes kismami

Szia! Én még nem szültem, de nem régen feküdtem bent. Rám minden dolgozó (orvos, nõvér) pozitív benyomást tett. Mindenki nagyon kedves, és elõzékeny volt. A dokim azt mondta, hogy mostanság adják át az új szülõszobákat. Remélem segítettem. Üdv: 23 hetes kismami
Szia! Tegnap (07.07-én) voltam nst-n, akkor mondták, hogy átköltöztek és aznap már csak az új szülõszobákat lehet használni, ugyanis a régi már romokban.

Pécsen a Szülészeti Klinikával és az új szülőszobákkal kapcsolatban milyen élményeitek vannak, amióta összevonták a Megyeivel? Látogatókat milyen rendszerben lehet fogadni? Mikor engedik haza a kismamákat?

El?re is köszi a segítséget.

Legjobb válasz: Köszi a segítséget. Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor lesz szülõszoba látogatás a klinikán?

A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget. Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor lesz szülõszoba látogatás a klinikán?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!