Találatok a következő kifejezésre: Milyen a klinikán szülni (8 db)

Milyen a Maternity klinikán szulni?

Augusztusban hozom világra második gyermekemet es a Maternity klinikára gondoltam. Elso gyermekemet Telkiben szultem, de azt mar bezárták. Voltam mar ott 4D ultrahangon. Az a része tetszett de a szulészeti részen nem voltam. Milyen ott szulni? Szobák milyenek? Orvosok, ápolók?

Legjobb válasz: Szia! Tavaly ev vege fele szultem a Maternityn es csak ajanlani tudom. Maximalisan elegedett voltam mindennel. Legkozelebb is ott fogok szulni. Ha kerdesed van,irj privatban es szivesen valaszolok.

Szia! Tavaly ev vege fele szultem a Maternityn es csak ajanlani tudom. Maximalisan elegedett voltam mindennel. Legkozelebb is ott fogok szulni. Ha kerdesed van, irj privatban es szivesen valaszolok.
A szobákró, ellátásról tudok véleményt írni, elõször ott akartam szülni és megnézhettem, végül máshova mentem. Tiszta kulturált, saját kis fürdõvel, hûtõ, tv, wifi is van. Apuka is beköltözhet, többféle menü között is lehet vàlasztani már ami az étkezést illeti.

Milyen a szegedi klinikán szülni? Milyenek ma a köülmények?

Legjobb válasz: Jó is lehet ha mered kérni amit szeretnél. Ha nem akkor megy minden a rutin szerint, bár szerintem ez majdnem mindenütt így van. Az a legjobb ha írsz egy szülési tervet amit megbeszélsz az orvossal, szülésznõvel és viszed magaddal több példányban és a szülésednél segítkezõknek adsz belõle. Szép szülést kívánok! Majorné Zsuzsa (dúla)

Jó is lehet ha mered kérni amit szeretnél. Ha nem akkor megy minden a rutin szerint, bár szerintem ez majdnem mindenütt így van. Az a legjobb ha írsz egy szülési tervet amit megbeszélsz az orvossal, szülésznõvel és viszed magaddal több példányban és a szülésednél segítkezõknek adsz belõle. Szép szülést kívánok! Majorné Zsuzsa (dúla)


Milyen a Debreceni Klinikán szülni?

Mekkora szabadságot adnak a döntéshozásban? pl mit szeretnék,mit nem, velem maradhat e a baba a szülés után? a párom végig mellettem lehet? kedvesek? minden élményt,tapasztalatot szívesen fogadok...

Legjobb válasz: Én ott szültem, nem túl felszerelt, a körülmények felejthetõk, de maga a szülés pozitív élmény maradt, a szülésznõk és az orvosok is nagyon rendesek! Az én orvosom Dr. Török Péter , nagyon jó!

Én ott szültem, nem túl felszerelt, a körülmények felejthetõk, de maga a szülés pozitív élmény maradt, a szülésznõk és az orvosok is nagyon rendesek! Az én orvosom Dr. Török Péter , nagyon jó!

18 hetes kimama. A II. számú Nőgyógy. Klinikán fogok szülni, Bp-en. Hallottam negatív és pozitív véleményt is. Milyen a szülészet ill. a gyermekágyas osztály?

Legjobb válasz: Szia! A szülõszoba fel van újítva gyönyörûen,a szülésznõk felkészültek és lelkiismeretesek. Ellentétben a gyerekágyas osztállyal. Ott a nõvérek nem nagyon foglalkoznak az emberrel és szinte egy kérdésre sem tudnak válaszolni és túl sok tapintat sem szorult beléjük. Reggel fél 6-kor becsörtetett,hogy vérnyomást mérjen,felvágta a villanyt,de az nem zavart,hogy a kórteremben 4 újszülött aludt éppen. Ennyit róluk,de a dokik jófejek! Boldog babavárást! 2 hetes kisfiú mamája

Szia! A szülõszoba fel van újítva gyönyörûen, a szülésznõk felkészültek és lelkiismeretesek. Ellentétben a gyerekágyas osztállyal. Ott a nõvérek nem nagyon foglalkoznak az emberrel és szinte egy kérdésre sem tudnak válaszolni és túl sok tapintat sem szorult beléjük. Reggel fél 6-kor becsörtetett, hogy vérnyomást mérjen, felvágta a villanyt, de az nem zavart, hogy a kórteremben 4 újszülött aludt éppen. Ennyit róluk, de a dokik jófejek! Boldog babavárást! 2 hetes kisfiú mamája
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ! Én is pont ezt hallottam, mármint a gyermekágyas részlegrõl. Hátha decemberig javul a helyzet. De azért annyira nem rossz, hogy egyáltalán nem ajánlod, ugye?
Elsõ vagyok. Annyira azért nem szörnyû!:) Akkora már úgyis csaka babód fog érdekelni és az, hogy mikor mehetek haza! Még annyit, hogy a újszülött osztályon is nagyon ügyesek és kedvesek a nõvérkék, látszik, hogy tényleg szeretik a gyerekeket. Sok boldogságot! Ha szeretnél még kérdezni írj privit!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, egyenlõre ennyi elég.

34 hetes kismami vagyok és a szegedi klinikán szeretnék szülni, de nem szegedi vagyok, viszont 2 héttel elöbb be kell feküdnöm. Ez milyen anyagi vonzattal jár?

Legjobb válasz: szia! 34+2 vagyok...én 120 km-re lakom szegedtõl,de mivel 1 éve költöztünk én is visszajárok és ott is fogok szülni!igaz,hogy én júni közepén már anyósomékhoz megyek,õk pedig 10 km-re laknak szegedtõl,így elvileg nem kell befeküdnöm,bár lhet egyszerûbb lenne..szerintem nincs semmi anyagi vonzata,legalábbis én így gondolom......lehet,hogy egyszerre leszünk bent?..

szia! 34+2 vagyok...én 120 km-re lakom szegedtõl, de mivel 1 éve költöztünk én is visszajárok és ott is fogok szülni!igaz, hogy én júni közepén már anyósomékhoz megyek, õk pedig 10 km-re laknak szegedtõl, így elvileg nem kell befeküdnöm, bár lhet egyszerûbb lenne..szerintem nincs semmi anyagi vonzata, legalábbis én így gondolom......lehet, hogy egyszerre leszünk bent?..
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a választ:) Lehet tényleg együtt leszünk bent:) Felvesszük majd a kapcsolatot?Üdv.:Keresztesiné Anita

A Debreceni Klinikán Bartha Tünde doktornőnél milyen volt szülni?

Van róla tapasztalata vkinek?

Legjobb válasz: Igazából nem tudom a nevét, de ha alacsony, vörös akkor én nála szültem. Igazából semleges a tapasztalatom, elég nyafis voltam a szülés alatt, de a végén megdicsért, hogy ügyes voltam:) Én nem így éreztem:)Hiányoltam viszont az utasításokat.Csak annyit mondott, hogy nyomjak, azt hogy hogy meg mint, meg hogy vegyem a levegõt azt nem.Elsõ gyereknél nem is tudtam:) De hallottam sok rosszat más szüléseknél, az enyém szerintem tûrhetõ volt!

Igazából nem tudom a nevét, de ha alacsony, vörös akkor én nála szültem. Igazából semleges a tapasztalatom, elég nyafis voltam a szülés alatt, de a végén megdicsért, hogy ügyes voltam:) Én nem így éreztem:) Hiányoltam viszont az utasításokat.Csak annyit mondott, hogy nyomjak, azt hogy hogy meg mint, meg hogy vegyem a levegõt azt nem.Elsõ gyereknél nem is tudtam:) De hallottam sok rosszat más szüléseknél, az enyém szerintem tûrhetõ volt!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! Igazából én sem tudom hogy néz ki :-) mert a dokim elment most pár napra és mivel már bármikor szülhetek, az õ nevét írta fel nekem, hogy vele meg van beszélve, átadott neki és bejön hozzám ha addig szülök, míg õ nincs.Ezért írtam ki a kérdést de nem ismerem ezt a doktornõt!Nekem viszont már második szülésem lesz, úgyhogy nagyjából tudom milyen a dolog. Mindenesetre köszönöm a választ!
azt hiszem én tudom kirõl van szó vörös hajú alacsony. azt hiszem õ szedte ki a varratomat de nem kérdeztem a nevét. elég kedvesnek tûnt..
Az én szobatársam nála szült, de az nem vörös hajú volt, hanem szõke és szemüveges!!! Fent van iwiw-en, hátha úgy, látásra jobban ráismersz majd. Sajnos nem tudok róla mást írni, a szobatársamnak nagyon bejött. A vörös hajú, az másik doki, a nevét pontosan már nem tudom, engem õ vett fel a szülészeten. Könnyû szülést!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
Bartha Tünde szõke, nem szemüveges és nem alacsony, nem tudom kirõl beszéltek... Én Bartha doktornõ magánbetege vagyok, nála akarok szülni, én olyan nõktõl is kértem tanácsot vele kapcsolatban, akik már szültek nála, õk ajánlották mindketten - jó szakembernek tartják.Mindent elmagyarázott, minden kérdésünkre válaszolt, a párommal is beszélgetett, õt is bevonta a vizsgálatba, gondolom, ha lehet, szülésnél sem lesz ez másképp, ha így tervezzük.

Egy hónap múlva fogok szülni a II. Női Klinikán, érdekelne, akinek ott született babója, milyen élményekkel tért haza?

Legjobb válasz: Én nem túl jókkal, de ne én legyek az, aki rémisztget! ;) Biztos vannak, akik poz. élményekkel tértek haza, írjanak õk! :) A pathológia és a csecsemõs részleg nagyon jó amúgy, és én az anesztes dokit is jónak találtam. A vajúdó rettenetes, a szülõszoba viszont tetszett. Nagyot csalódtam a nõvérekben, szülésznõkben. Ezért csak azt tudom tanácsolni, ha megteheted, mindenképpen fogadj szülésznõt! Üdv: 11 napos baba anyukája

Én nem túl jókkal, de ne én legyek az, aki rémisztget! ;) Biztos vannak, akik poz. élményekkel tértek haza, írjanak õk! :) A pathológia és a csecsemõs részleg nagyon jó amúgy, és én az anesztes dokit is jónak találtam. A vajúdó rettenetes, a szülõszoba viszont tetszett. Nagyot csalódtam a nõvérekben, szülésznõkben. Ezért csak azt tudom tanácsolni, ha megteheted, mindenképpen fogadj szülésznõt! Üdv: 11 napos baba anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!