Találatok a következő kifejezésre: Milyen a kapható Retrus babakocsi (3 db)

Milyenek a Brendonban kapható Retrus babakocsik? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: szia! Mi nem a brendonba vettük, de Retrus Ruby márkájú van. Én megvagyok vele elégedve és babám is szereti, minden nap használjuk, 16 hós a fiam és a babakocsival eddig semmi probléma nem volt, pedig majdnem minden nap használjuk. Ha emelgetned kell akkor viszont nehéz szerintem, mi vidéken lakunk kertes házba nekem jó hogy nagy a kereke és nem kell emelgetnem. A bevásárlókosara akár 10kilót is elbír. Szép maradt a babakocsi akkor is mikor lemostam moószeres vízzel, nem maradt foltos:) nekem bejött

szia! Mi nem a brendonba vettük, de Retrus Ruby márkájú van. Én megvagyok vele elégedve és babám is szereti, minden nap használjuk, 16 hós a fiam és a babakocsival eddig semmi probléma nem volt, pedig majdnem minden nap használjuk. Ha emelgetned kell akkor viszont nehéz szerintem, mi vidéken lakunk kertes házba nekem jó hogy nagy a kereke és nem kell emelgetnem. A bevásárlókosara akár 10kilót is elbír. Szép maradt a babakocsi akkor is mikor lemostam moószeres vízzel, nem maradt foltos:) nekem bejött
Falura kiváló a nagy kerekei miatt, nagyon stramm kocsi, imádjuk!
én összességében elégedett vagyok vele. elég nagy, stabil téli kocsit vettünk, az egyetlen baj vele, hogy összecsukni és szállítani kicsire a mienket csak ugy lehet, ha a kerekeit kipattintjuk. nem nehéz, csak macerás. viszont mindenféle cumó elfér a babakocsiban, van a mienkhez táska, esõvédõ, meg ilyenek, ami kellhet!
Szia!Nekünk is az van, és imádom.A kocsiba befér simán összecsukva, pedig nem nagy a csomagtartónk.Szerintem praktikus és nem is drága!
nevébe is benne van retró , autóba be ki nehéz vele széles is és szerintem otromba és nem is olcsó
Mi vettünk , de gyorsan túl is adtunk rajta. Azért nem felelt meg nekünk , mert én nem voltam elég erõs az összecsukás szétnyitás autóba berakás kivevéshez. Csak akkor vegyél ha nem fogjátok sokat autóban hordozni , vagy ha nagy autótok van amibe könnyen berakod. Ja és szinte mindegyik amit az üzletben kipróbáltunk húz egyik oldalra.

Milyenek a Brendonban kapható Retrus babakocsik? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Nekünk Retrus Ruby van. Nagyon szeretem, most 5,5 hónapos a pici és mindig ezzel megyünk sétálni. Ami a hátránya hogy elég nehéz. Viszont könnyen összecsukható, bár a mi autónk csomagtartójába alig fér bele, pedig elég nagy. Ha hepehupás úton akarod használni akkor sok elõnyét veszed a nagy kerekeinek. Ennek nem bolygósítottak a kereki, viszont a Retrus twisternek igen.

Nekünk Retrus Ruby van. Nagyon szeretem, most 5, 5 hónapos a pici és mindig ezzel megyünk sétálni. Ami a hátránya hogy elég nehéz. Viszont könnyen összecsukható, bár a mi autónk csomagtartójába alig fér bele, pedig elég nagy. Ha hepehupás úton akarod használni akkor sok elõnyét veszed a nagy kerekeinek. Ennek nem bolygósítottak a kereki, viszont a Retrus twisternek igen.
Még mindig én :) )) Családi házban vagy panelban laktok? Mert mi családi házban, viszont anyukámék panelban, és ha elvisszük oda, hát ott alig fér be a ház bejáratán, a lépcsõn cipelni pedig a súlya miatt nem könnyû. Szóval inkább akkor ajánlom ha családi házban laktok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Mi is családi házban lakunk, anyuék ugyszintén panelban.

Milyen a Brendonban kapható Retrus babakocsi?

Legjobb válasz: Nehéz, de komolyan. Újszülöttnek egyébként jó, mert biztonságos, és meleg. 3 funkcióban üzemel, váltható tolásiránnyal. Kérdezz nyugodtan, ha valamit tudni akarsz róla, nekem is volt.

Nehéz, de komolyan. Újszülöttnek egyébként jó, mert biztonságos, és meleg. 3 funkcióban üzemel, váltható tolásiránnyal. Kérdezz nyugodtan, ha valamit tudni akarsz róla, nekem is volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Csak újszülöttnek jó vagy végig tudom használni (1 évesen is belefér a gyerek?).Mennyire nehéz irányítani? Mennyie strapabíró? Nincs autónk úgyhogy végig azt nyüstölnénk.Elõre is köszi a válszokat.
Retrusból is sokféle van. Mi egy olcsóbbat vettünk (Planet, a BabyOutletben 20.000 Ft), mózeskosárral és sportrésszel, nagy kerekekkel, jó rugózással (terepviszonyok közé). A mózeskosarat fél éves koráig ajánlják, utána a sportrészt (a'sszem 15 kg-ig). Kipróbálni még nem volt alkalmunk...
Nekem is Retrusom van, exclusive, eddig szuperul kihasználtuk, a kicsi másfél éves koráig. Eddig nagyon megfelelt, két telet húztunk ki vele, és nagyon tetszett, hogy védve van benne a baba. A múlt télen a mózessel, most pedig az nélkül csak a lábzsákos résszel, persze plusz lábzsákban. Nagyon könnyû tolni addig amig a baba szemben van veled. Most már azért cserélübk könnyebbre, mert egy a gondunk a retrussal, h ha elõre néz a kicsi, szörnyen nehéz a kocsit kezelni, a súlypont nagyon hátul van. Amúgy is egy nagyon nehéz kocsi, de ezáltal masszív és strapabíró. Más´él évig használtuk minden nap, és semmi baja nincs, csak a táskánk ment szét bévülrõl. Remélem segített a véleményem. szia.
És azt tudja valaki, hogyan kell összecsukni, ha az autó csomagtartójába szeretném tenni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!