Találatok a következő kifejezésre: Milyen a kapható (361 db)

Milyen boltban kapható anyag fogja meg tartósan a bőrt?

Hennám van, de az nem az igazi, a régi fajta hennát (feketét) pedig már nem lehet kapni.

Legjobb válasz: fekete (fehér, barna, vörös, szürke zöld, stb.)...bõrfesték. Háztartási, vegyiárú stb. üzletekben kapható. (de, általában forgalmazzák a vegytisztítást végzõ cégek, vállakozók, sõt egyes cipõboltokban is kapható.)

fekete (fehér, barna, vörös, szürke zöld, stb.)...bõrfesték. Háztartási, vegyiárú stb. üzletekben kapható. (de, általában forgalmazzák a vegytisztítást végzõ cégek, vállakozók, sõt egyes cipõboltokban is kapható.)

Ha anglisztika szakon végzek (mesterfokozatot is kapva) milyen lehetőségeim vannak a későbbiekben az elhelyezkedésre? Egyetem után milyen hamar kaphatok (jobb esetben) munkát? Esetleg már tanulás alatt kaphatok valamilyen megbízást?

A "fikázás" nem érdekel,éppen elégszer hallottam,f?leg ezen a szakon végzettek válaszát várom.

Legjobb válasz: Ha több nyelven is beszélsz, akkor pláne nem fogsz éhen halni. Én is anglisztikán végeztem, van mellette spanyolból és németbõl felsõfokúm, meg egy olasz középfokúm, és csináltam még egy idegenvezetõi tanfolyamot. Õsztõl tavaszig nyelviskolákban tanítok, nyáron idegenvezetek, külföldre menõ csoportoknak tolmácsolok. Szeretem, mert így változatos a munkám, és többet is keresek, mintha egy cégnél lennék alkalmazott.

Ha több nyelven is beszélsz, akkor pláne nem fogsz éhen halni. Én is anglisztikán végeztem, van mellette spanyolból és németbõl felsõfokúm, meg egy olasz középfokúm, és csináltam még egy idegenvezetõi tanfolyamot. Õsztõl tavaszig nyelviskolákban tanítok, nyáron idegenvezetek, külföldre menõ csoportoknak tolmácsolok. Szeretem, mert így változatos a munkám, és többet is keresek, mintha egy cégnél lennék alkalmazott.
Én is angol szakon voltam (akkor még ez volt a neve), és belsõ fordító vagyok egy cégnél. Szerintem ha nem vagy válogatós, hamar el tudsz helyezkedni. Mehetsz tanárnak és megosztott szolgáltatóközpontba idegennyelvû ügyfélszolgálatosnak, de ez az a két munka, amit sokan nem szívesen végeznek. A legjobb minden szempontból, ha már az egyetem alatt elkezdesz dolgozni, hogy ne nulla tapasztalattal kerülj ki az iskolából. Nekem a magántanítás jött be, szerettem, és a pénz is jobb, mint egy akármilyen diákmunka esetén.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy nem azzal indítottál, hogy:"Áh, úgyis munkanélküli csöves lesz belõled...":) Igen, én pontosan erre gondoltam, hogy mint ilyen "fordítós" titkárnõ elhelyezkednék egy cégnél, de persze nem csak angolul szeretnék tanulni, hanem franciául, esetleg spanyolul is...Amúgy nekem nem ciki, ha esetleg angol tanár lesz belõlem. Én is nagyon szeretem az enyémet. Várok még további tapasztalatokat!:)

30 évi házasság után, férjem a héten meghalt. Én munkanélküli vagyok. Milyen támogatás kaphatok?

Legjobb válasz: Egy évig kapsz özvegyi nyugdíjat. Ha már elérted a nyugdíjkorhatárt,akkor kaphatod tovább is. Ha szerencséd van,akkor az Önkormányzat is adhat egyszeri segélyt.

Egy évig kapsz özvegyi nyugdíjat. Ha már elérted a nyugdíjkorhatárt, akkor kaphatod tovább is. Ha szerencséd van, akkor az Önkormányzat is adhat egyszeri segélyt.


Milyen a minősége a Lidl-ben kapható pelenkáknak?

Érdemes kipróbálni, vagy maradjak inkább a megszokott márkáknál, és ne így próbáljak takarékoskodni?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nagyon jók! Sõt..az ott kapható Sevena nevû popsitörlõ is nagyon jó,elég nedves,jó illatú és olcsó is! Szerintem érdemes kipróbálni!

Szia! Szerintem nagyon jók! Sõt..az ott kapható Sevena nevû popsitörlõ is nagyon jó, elég nedves, jó illatú és olcsó is! Szerintem érdemes kipróbálni!
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót, kipróbálom:)
Szia! De jó, hogy feltetted ezt a kérdést, erre én is kíváncsi voltam. Akkor jó az a pelus. És lagalább megfizethetõ.

Milyen színekben kapható a mai Renault Kangoo?

Legjobb válasz: A mai sárgában, de errõl lekéstél, mert bezárt a bolt. Holnap piros lesz kapható! :D Itt a 3. lépésben választhatsz színt a kínálatból: http://www.renault.hu/renault-valasztek/kishaszonjarmuvek/ka..

A mai sárgában, de errõl lekéstél, mert bezárt a bolt. Holnap piros lesz kapható! :D Itt a 3. lépésben választhatsz színt a kínálatból: http://www.renault.hu/renault-valasztek/kishaszonjarmuvek/ka..
Ez engem is érdekelne. :)
Ezt tanfolyamon oktatják, nem két perc elmagyarázni, kíváncsi vagyok, ki lesz az, aki veszi a fáradtságot és begépeli neked. :-P Amúgy meg rá lehetne keresni a neten.

Milyen szakmában, milyen végzettséggel, melyik megyében, mennyi nettó a fizetésed? (Ha úgy gondolod írd, ide, többen választ kaphatnak arra, hogy milyenek a fizetési arányok. )

Legjobb válasz: Érettségim van, egy nemzetközi logisztikai multinál vagyok recepciós. Hétfõtõl péntekig 8-tól 16-ig dolgozok, nettó 96.000Ft a fizetésem. Pest megye 24/L

Érettségim van, egy nemzetközi logisztikai multinál vagyok recepciós. Hétfõtõl péntekig 8-tól 16-ig dolgozok, nettó 96.000Ft a fizetésem. Pest megye 24/L
Jelenleg Munkanélkül.. 2010 Decembertõl márciusig Netto 80 ezer Budapest Zugló Húsáru eladó. 2009 Januártól - Júliusig Netto 135 + 5 kajajegy Tesco Biztonsági Csokitolvajkommandó és Monitoros osztag. 2008 Építkezés Ösz eleje - tél vége vagyonõrködés Havi 300 feketén 2 társasház. 2007 Rynart vagyonõrködés Havi 380 órás szolgálat melegszrig benyalósan a górénak, havi 230 netto. Kár, hogy az akkor ott tönkrement és bezárt, lehetett volna igen komoly dolog belõle..
Jah 27 F
Ilyen munkahelyeim voltak eddig: BAZ megye, élelmiszeripari cég, középvezetõ, 150e+jutalék+juttatás BP, ker.képviselõ, 150e+juttatások BAZ megye, reklámipar, középvezetõ, 120e+jutalék+juttatás BAZ megye, kereskedelem, osztályvezetõ, 100e+jutalék+juttatások
ma 10:35 30as nõ vagyok
Szoftverfejlesztõ (3 éves tapaszalattal), érettségi + OKJ, Budapest, nettó 220e + "korlátlan" mobilhasználat.

A férjemmel és 3 éves lányommal kiköltözünk Londonba, milyen esélyeink vannak? Milyen támogatásokat kaphatok, lakás támogatás, gyerekre? Munka az 90% hogy lesz

Legjobb válasz: Hát ez attól függ, mi a végzettségetek, van-e már munkátok. Mert amíg nem fizettek adót az angoloknak, addig nem fognak támogatást adni semmiben, és ez szerintem érthetõ.

Hát ez attól függ, mi a végzettségetek, van-e már munkátok. Mert amíg nem fizettek adót az angoloknak, addig nem fognak támogatást adni semmiben, és ez szerintem érthetõ.
Ez egy hivatalos oldal, itt sokmindent meg lehet találni, egyebet nem tudok segíteni, mert egyedülállóként jöttem ki és még nincs gyermekem: http://www.direct.gov.uk/en/index.htm
Szia.En is irtam mar hasonlo kerdesre valaszt.5 eve elek kint ott szultem.Na most lakas es council tax tamogatast addig NEM kapsz amig nincs egyeb nemu tamogatasod es nem is mindegyik landrord/agency engedi meg.Nem vegzettseg kerdese az egesz tamogatasi rendszer hanem kereset fuggo.(kiveve a CHB)Nem is adozas fuggo ugyanis sogornom nem dolgozott megis kapott heti 60font child tax creditet persze ez meg a megszoritasok elott volt.Amit nem tartok egyebkent jogosnak mert en aki befizetett x ezer osszegu adot kapni fogok (ha minden igaz egyszer /januarba kuldem be a papirt, semmi levelet nem kaptam/) heti 20fontot.Ja es miutan felhivod a benefites irodat be kell menjetek hogy leellenorizzek az adatokat(a sok csalas miatt).Van onkormanyzati lakas is de arra eveket kell varni. a kalkulatorrol annyit hogy az uj rendszer miatt nem engedi megnezni ha nem vagy angol allampolgar.(van egy kerdes hogy te vagy a parod angol/ir allampolgar-e ha nem akkor sorry de nem tudod megnezni)
Ja bocsi azt nem mondtam hogy a lakastamogatasos kalkulator nem enged tovabb.A child tax credites/benefites az enged.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi mindenkinek aranyosak vagytok

Milyen vélemény van a Pall Mall silver-ről? Milyen erősségű? Kapható még fémdobozos formában?

Nagyon kellene kiszeretném próbálni.

Legjobb válasz: a fémdobozos kiadás limitált volt amúgy 1 / 0.1 / 1 milis szóval gyenge de azért még jó :)

a fémdobozos kiadás limitált volt amúgy 1 / 0.1 / 1 milis szóval gyenge de azért még jó :)
Kapható még fém díszdobozos Pall Mall, narancs és kék színben. Akit érdekel keressen engem.

Milyen a Rossmannban kapható Bleib Gesund tejsavóport? Csokisat vagy vaniliásat ittatok? Íze milyen? Tapasztalatok?

El?re is köszi!

Legjobb válasz: Szia! Én csokisat és vaníliásat is ittam, nekem nagyon ízlett mindkettõ. Tej nélkül, simán vízzel iszom, és így is nagyon jó.Nem tudom, hogy ez mennyire tölti be az étkezést helyettesítõ turmix szerepét..ha ilyen célból vennéd, akkor azt tudom mondani, h engem absz nem telít el, viszont az édességvágyat szépen kielégíti. Én nem tudok benne mértéket tartani, elõfordult, hogy napi 5 adagot ittam, és rettentõen felpuffadtam tõle:D ( a tejsavóportól mindig voltak ilyen gondjaim, szóval nem ajánlatos túlzásba vinni).

Szia! Én csokisat és vaníliásat is ittam, nekem nagyon ízlett mindkettõ. Tej nélkül, simán vízzel iszom, és így is nagyon jó.Nem tudom, hogy ez mennyire tölti be az étkezést helyettesítõ turmix szerepét..ha ilyen célból vennéd, akkor azt tudom mondani, h engem absz nem telít el, viszont az édességvágyat szépen kielégíti. Én nem tudok benne mértéket tartani, elõfordult, hogy napi 5 adagot ittam, és rettentõen felpuffadtam tõle:D ( a tejsavóportól mindig voltak ilyen gondjaim, szóval nem ajánlatos túlzásba vinni).
A kérdező hozzászólása: Én a vacsit szeretném kiváltani vele, de ha nem jön össze nasinak is jó lesz.:) Akkor túlzásba nem fogom vinni az ivását, hátha úgy járok, mint Te.Ha finom, akkor kipróbálom.Köszönöm a segítséget!
Tejjel laktatóbb.Próbáld meg, hogy három deci tejhez teszel három evõkanállal.Tuti eltelít.Van belõle málnás is.Az is nagyon fincsó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!