Találatok a következő kifejezésre: Milyen a kapcsolat Hogy (44 db)

Van itt olyan lány akinek rendőr barátja van? Érdekelne h milyen a kapcsolat, hogy ismertétek meg egymást, stb. Meg igaz h sexmániások a rendőrök?

Rendőr, kapcsolat, pasik, rendőr pasi, sex

Legjobb válasz: Méghogy szexmániások...ezt egyedül találtad ki, vagy telefonos segítséggel? Ugyanolyan emberek, mint bárki más, csak veszélyes a melójuk..állandó a stressz. Õk nem úgy vannak, hogy reggel bemennek a munkahelyükre, és ott dolgoznak mint hivatalnok 40 évig napi nyolc órát... A szex az pont annyi, mint más tökös pasinál..na jó, talán jobban sietnek, mert kell szolibamenni...vagy...ott van.

Méghogy szexmániások...ezt egyedül találtad ki, vagy telefonos segítséggel? Ugyanolyan emberek, mint bárki más, csak veszélyes a melójuk..állandó a stressz. Õk nem úgy vannak, hogy reggel bemennek a munkahelyükre, és ott dolgoznak mint hivatalnok 40 évig napi nyolc órát... A szex az pont annyi, mint más tökös pasinál..na jó, talán jobban sietnek, mert kell szolibamenni...vagy...ott van.
Én majdnem összejöttem egy rendõrrel, de elõtte pár hónapig barátok voltunk. Õ nagyon szex mániás volt, de nem hiszem hogy ez minden rendõrre elmondható :D
Ugyanolyan emberek mint az emberek...
A kérdező hozzászólása: hát én már voltam 1ütt rendõrrel még nagyon rég... de csak 1 éjszakás sült ki belölle, meg ismerkedés... állandóan azt akarta h miniszoknyát vegyek fel, ha találkoztunk :D Most megint ismerkedek eggyel, ez is rendõr, de részben roma származású :O :D És neki a munkája meg a sport az élete, eddig jól eldumáltunk, de ez is sexmániás XD
Habár nem vagyok csaj, ismerek 2 lányt is akinek rendõr barátja van. Ha jól tudom mint a 2 gimis volt és összejöttek ugye a barátjukkal mint bármilyen másik ember. Nem értem h egy foglalkozással miért s hogyan függ össze egy emberi tulajdonság de ha te mondod......
Hát figyelj én rendõrnek tanulok TEK-es szeretnék lenni és én is szexmániás vagyok XD remélem segítettem :D
A kérdező hozzászólása: akkor csak ez az én tapasztalatom xD
Ez csak általánosítás, a férjem rendõr, és nem szexmániás, én meg rendõrnõ vagyok, és nem r.banc. Csak ez egy stresszes munka, ahol nem az van, hogy egy helyben ülsz egész nap, hanem... Jó, nem megyek bele. Ez enm attól függ, hogy kinek mi a foglalkozása.

Nálatok mit szóltak a nagyszülők, mikor bejelentettétek, hogy jön az unoka? Miután meglett a baba milyen a kapcsolat velük?

Legjobb válasz: Meglepõdtek, pedig évek óta házasok voltunk:) Nagyon örültek, mikor megszülettek:)Jó a kapcsolat.

Meglepõdtek, pedig évek óta házasok voltunk:) Nagyon örültek, mikor megszülettek:) Jó a kapcsolat.
Örültek, boldogok voltak, el sem hitték. Nagyon jó a kapcsolat, imádják egymást.Másfél éves a lányunk.
Meglepõdtek és nagyon örültek. Jó a kapcsolatunk.
nálunk folyton azt hangoztatták, hogy mikor lesz unoka, mentek az utalgatások.. aztán pár hete mikor bejelentettük, hogy na útban az unoka, nagy csönd, megfagyott a levegõ, mi lepõdtünk meg a legjobban azon, hogy hogy fogadták.. azóta se kérdeztek annyit se hogy hogy vagyunk. még nincs meg a baba, de ezek után nem sok kedvem van hozzájuk....
Kérdezõ, sajnos azóta sem fogták volna fel? eltelt jópár hét és a babáról nem is kérdeznek, mintha valami tabutéma lenne.. õszintén? nagyon haragszom rájuk, mert nagyon megbántottak minket ezzel.. engem nem érdekel, hogy milyenek lesznek, ha már itt lesz kint az unoka, megjegyeztem egy életre ezt tõlük :(
Mindenki nagyon boldog volt. Anyukám sírt, a hír hallatán. Apukám és a fiú testvérem elõször el sem hitte, azt gondolta, hogy a házasságunkat jelentjük majd be. :) ))A másik tesvérem amikor meghallotta felugrott és elkezdett kiabálni, hogy huhhúú meg juhhé!! :DDD Majd kiugrott a bõrébõl :) )) Kiváncsi leszek, mi lesz a szüléskor.:) ))
Nálunk sem volt felhõtlen az öröm. A párom anyukája nagyon örült, az enyém kevésbé. Albérletben laktunk, de mire megérkezett baba, már eltelt 5 év a próbálkozással. Aztán jött a duma, hogy albérletbe minek, hogy fogtok megélni stb... Pedig már 29 voltam. Most ismét babát várok, és már elõre félek, hogy anyám mit fog mondani. Igaz, hogy rosszabb anyagi helyzetben vagyunk, mint akkor, de hamarosan készülünk külföldre. De a szájától már most tartok...
Nálunk friss az élmény, egyelõre csak aférjem szülinek mondtuk el, de az apja amint meghallotta, hogy útban az unoka, rögtön azt ecsetelte, hogy a gyerek amíg megszületik 2 millió forintba kerül minimum... Anyósom látszólag örült, de túl sokat nem várok tõlük ezekután..
A kérdező hozzászólása: 4. sajnálom, de nem lehet, hogy még nem fogták fel teljesen, hogy kisbabátok lesz?
Ha túlságosan álomvilágban is, és nem racionálisan gondolkodik, akkor nekem az nagyon nem jönne be. 19L
Nálam pozitív megítélésbe esik:)


teljesen biztos voltam benne nem bántam meg kb. 3 év pár órát gondolkoztam rajta
Igen én nem bántam meg.2évig tartott és kb 4-6hétig gondolkoztam. Nem volt megcsalás meg semmi egetrengetõ probléma a kapcsolatunkban, csak egyszerûen már nem szerettem õt.Aztán végül már undorodtam stb....A 4-6hétben furcsán kezdtem magam érezni, mintha valami hiányozna, de nem tudtam mi.(fizikailag is nagyon rosszul voltam).Az segített igazából a döntésben, hogy visszagondoltam a múltamra, hogy pl az elõzõ párkapcsolataim mennyivel jobbak voltak.(na nem mintha azokat sírnám vissza!)
6 évig tartott, kb. fél évet gondolkoztam rajta, nem bántam meg egy percig sem.
2 évig tartott pillanatnyi felindulásból döntöttem, hogy elhagyom. kicsit megbántam, de már nem lehet visszacsinálni. :(
4 éve voltunk együtt, csak néhány órát gondolkodtam rajta, akkor biztos voltam benne. Késõbb viszont nagyon kétségbe estem, felkerestem azóta újra együtt vagyunk.
Tipródtam vagy fél évet a háromból és mégis borzasztóan megbántam. Illetve konkrétan a kimondását nem, mert kellett ahhoz, hogy tisztán lássak, de mára nagyon bánom.
Agyammal biztos voltam benne, a szívemmel csak szakítás után kb másfél hónappal gyõzõdtem meg teljesen. Nem, nem bántam meg a szakítást, azt bántam meg, hogy ennyi idõt elpazaroltam rá, az életembõl. 3 évig tartott. Kb. félévet gondolkoztam hébe-hóba, úgy komolyan kb másfél hónapot. Nem megcsalás miatt mentünk szét. 23/L

A csókból kilehet venni hogy milyen köztünk a kapcsolat, milyen lesz a jövõben?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. A szerelmem elsõ alkalommal borzasztóan csókolt (bár a közelsége nagyon jó érzés volt). Persze ha undort érzel, az egyértelmû jelzés, de ha csak annyi a "gond", hogy nem szállsz az égig a gyönyörtõl - hát az természetes.

Nem feltétlenül. A szerelmem elsõ alkalommal borzasztóan csókolt (bár a közelsége nagyon jó érzés volt). Persze ha undort érzel, az egyértelmû jelzés, de ha csak annyi a "gond", hogy nem szállsz az égig a gyönyörtõl - hát az természetes.

Nagymama milyen formában maradhat otthon a babával (1-2 éves koráig)? Milyen "fizetés" ellenében? Akiknél így volt hogyan alakult a kapcsolat a kicsi-nagymama között?

Januártól vissza kellene mennem dolgozni, a gyerkőc akkor lesz 13 hónapos. Bölcsin gondolkodtam, de inkább ezt a formát választanánk. Szeptemberig, vagy következő januárig. Hogyan lehetséges ez? Illetve milyen tapasztalataitok vannak?

Legjobb válasz: Ja, úgy nem. Nagymama gyesen, te meg gyeden? Nem értem. Ha visszamész dolgozni, a gyedet le kell mondani, illetve ha a gyereket bölcsibe adod, akkor se jár gyed. Olyat meg nem lehet, hogy a nagymama gyesen van, te meg gyeden egyszerre.

Ja, úgy nem. Nagymama gyesen, te meg gyeden? Nem értem. Ha visszamész dolgozni, a gyedet le kell mondani, illetve ha a gyereket bölcsibe adod, akkor se jár gyed. Olyat meg nem lehet, hogy a nagymama gyesen van, te meg gyeden egyszerre.
Nagymama csak gyesre mehet, miután a gyerek betöltötte az 1 évet!
Elég sok dologgal kapcsolatban félreértésben vagy, kedves kérdezõ. "Januártól vissza kellene mennem dolgozni, " Innentõl fogva nem jár a GYED a gyermek után. Félreértések elkerülése végett: senkinek. Innentõl te akkor kaphatsz GYESt, ha hetente legfeljebb 30 órát dolgozol vagy otthonról dolgozol. Nagymama akkor kaphat GYESt, ha nem dolgozik. Egyáltalán semmit.
A kérdező hozzászólása: Én értem hogy én akkor nem kapok gyedet :) Azt kérdezem hogy anyukám mit kapna ha otthon maradna a gyerekkel - munka helyett, úgy mint eddig én - gyedet? gyest? Vagy valami más néven futót? Vagy semmit?
Nagymama, ha öregségi nyugdíjon van, akkor otthon lehet a kicsivel gyesen. De ekkor semmiképp nem adhatod bölcsibe.
A nagymama nem dolgozhat, kivéve, ha otthon végezhetõ munkája van! Te heti 30 órát dolgozhatsz a gyes mellett, a nagymama sajnos nem.
A kérdező hozzászólása: De õ nem dolgozna, itthon lenne vele :) Pont ez a kérdés, hogy õ ezért kaphat egy Gyest? Illetve hogy csak a gyes összegét kaphatja? hisz még csak egy éves lesz a kicsi, két éves koráig én is a gyedet kapnám.
gyesre csak akkor mehet a nagymama ha otthon is marad vele. úgy, hogy dolgozik és felváltva vigyáztok rá, úgy nem. esetleg ha 6 órás a munkaviszonyod akkor te kaphatod a gyest továbbra is és megoldjátok a felügyeletet ahogy tudjátok
A kérdező hozzászólása: Dolgozik. Õ mondta hogy egy évet õ is maradna vele ha kell. Nyilván nem muszáj, a bölcsi is szóba jöhet. Így nem maradhat otthon?
A kérdező hozzászólása: Oké, értettem. Gyest kap ilyen esetben. Írtam hogy tiszta, hogy én nem kaphatok gyedet. Éppen ezért is -meg a fõnököm is mondja- megyek visszadolgozni hogy a fizetésemet kapjam a gyed helyett.

Valószínű, hogy egy eső után nedves lett a kerti szivattyú. és én be akartam kapcsolni, majd megrázott Nem nyúltam csak a kapcsolóhoz, rá van írva hogy IP 44 Miért rázhatott, milyen következménye lehet ennek? Menjek orvoshoz?

Megremgtette a kezem és nagyon megijedtem, melegem lett de nincs nyoma a kezemen

Legjobb válasz: Érdemes lenne elmenni orvoshoz.Attól hogy nincs égési nyom vérrög még kialakulhatott.Az pedig elég veszélyes.

Érdemes lenne elmenni orvoshoz.Attól hogy nincs égési nyom vérrög még kialakulhatott.Az pedig elég veszélyes.
Elvileg akkor nincs probléma. Ha viszont van sérülés a kezeden vagy lábadon (áram ki- vagy bemeneti pontja) akkor azonnal menj kórházba. Ugyanis ilyenkor vérrög képzõdhet ami azt jelentheti hogy pár órát, egy két napig tünetmentes vagy aztán egyszercsak feldobod a talpad. A kórházban megfigyelésre egy napig bent tartanak és kapsz vérhigítót. Ha félsz akkor a biztonság kedvéért bemehetsz az ügyeletre.
Szerintem ahogy lehet menj el orvoshoz, vagy kórházba, egyszer egy ismerõsömet a TV rázta meg, és semmi baja sem volt, de elment kórházba, és kiderült, ha nem megy be, lehet meghalt volna.
Engem kb két hete vagy több, hogy megrázott a tv. akkor kicsit zsibbadt a kezem de azóta nincs semmi panaszom. ha lenne valami már történt volna nem? szal már nincs miért aggódnom?
mert nem csak az számít nekik
A kérdező hozzászólása: Hát még mi?
kicsi a pö.csöd és nyalni sem tudsz? :)
ki mondta, hogy csak az számít? :D
Nem, nem tök mindegy. Ugyanis számít, hogy hogy néz ki, hogy milyen a személyisége és hogy kielégítõ legyen a nemi életem vele, ugyanis szeretek szexelni, nem is kicsit.:) (Párkapcsolatban élek egyébként!) Szóval bármilyen hihetetlen, de mi nõk is szeretünk szexelni és szeretjük, ha ki vagyunk elégítve, szóval még egyszer a kérdésedre a válasz: nem mindegy, hogy milyen a pasi az ágyban!!!
Sokat elárul, hogy ennyire függetleníted a szexet az érzelmektõl... Mivel úgy látom, nincs semmi, de tényleg semmi tapasztalatod e téren, leírom: a szex elmélyíti az érzelmeket, nem is kicsit.
Nem tök mindegy, mert az érzelmek is átalakulnak, ha nem kielégítõ a férfi a nõ számára, mert akkor szenvedés és nyûg vele a szex és elmegy tõle a nõk kedve. Elvégre a belsõ megfog, de a jó szex láncol hozzá, ahogy a mondás is tartja. 32N
Nekem nem csak az számít különben sem. A szex részemrõl meg nagyonis fontos eleme a kapcsolatnak, és borzasztóan nem mindegy, hogy milyen a pasi az ágyban.

Hogyan tudnám elérni azt hogy bekapcsoljon a pc tápegységem, számítógépen kívûl? Milyen alkatrész kapcsolja be?

Legjobb válasz: Az alaplap indítja el, ha a power tüskéit összekötöd egy fém tárggyal, pl csavarhúzó

Az alaplap indítja el, ha a power tüskéit összekötöd egy fém tárggyal, pl csavarhúzó
A fekete szálat kell összekötni bármelyik másik nem feketével. Én erre a célra a mûanyag nélküli gémkapcsot szoktam használni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm sikerült

Meg lehet-e tudni, hogy milyen eszközök kapcsolódnak a routeremhez?

Routeres hálózatom van otthon, és arra lennék kíváncsi, van-e valamilyen program, vagy valamilyen módszer, amivel meg lehet tudni, hogy mik kapcsolódnak hozzá. Légy szíves segítsetek!

Legjobb válasz: A router menüjében (DHCP client list) vagy csak Wi-Fi kliensek (Wireless Statistics). De az elnevezések a router típusától függenek.

A router menüjében (DHCP client list) vagy csak Wi-Fi kliensek (Wireless Statistics). De az elnevezések a router típusától függenek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!