Találatok a következő kifejezésre: Milyen a kapcsolat (184 db)

Nálatok mit szóltak a nagyszülők, mikor bejelentettétek, hogy jön az unoka? Miután meglett a baba milyen a kapcsolat velük?

Legjobb válasz: Meglepõdtek, pedig évek óta házasok voltunk:) Nagyon örültek, mikor megszülettek:)Jó a kapcsolat.

Meglepõdtek, pedig évek óta házasok voltunk:) Nagyon örültek, mikor megszülettek:) Jó a kapcsolat.
Örültek, boldogok voltak, el sem hitték. Nagyon jó a kapcsolat, imádják egymást.Másfél éves a lányunk.
Meglepõdtek és nagyon örültek. Jó a kapcsolatunk.
nálunk folyton azt hangoztatták, hogy mikor lesz unoka, mentek az utalgatások.. aztán pár hete mikor bejelentettük, hogy na útban az unoka, nagy csönd, megfagyott a levegõ, mi lepõdtünk meg a legjobban azon, hogy hogy fogadták.. azóta se kérdeztek annyit se hogy hogy vagyunk. még nincs meg a baba, de ezek után nem sok kedvem van hozzájuk....
Kérdezõ, sajnos azóta sem fogták volna fel? eltelt jópár hét és a babáról nem is kérdeznek, mintha valami tabutéma lenne.. õszintén? nagyon haragszom rájuk, mert nagyon megbántottak minket ezzel.. engem nem érdekel, hogy milyenek lesznek, ha már itt lesz kint az unoka, megjegyeztem egy életre ezt tõlük :(
Mindenki nagyon boldog volt. Anyukám sírt, a hír hallatán. Apukám és a fiú testvérem elõször el sem hitte, azt gondolta, hogy a házasságunkat jelentjük majd be. :) ))A másik tesvérem amikor meghallotta felugrott és elkezdett kiabálni, hogy huhhúú meg juhhé!! :DDD Majd kiugrott a bõrébõl :) )) Kiváncsi leszek, mi lesz a szüléskor.:) ))
Nálunk sem volt felhõtlen az öröm. A párom anyukája nagyon örült, az enyém kevésbé. Albérletben laktunk, de mire megérkezett baba, már eltelt 5 év a próbálkozással. Aztán jött a duma, hogy albérletbe minek, hogy fogtok megélni stb... Pedig már 29 voltam. Most ismét babát várok, és már elõre félek, hogy anyám mit fog mondani. Igaz, hogy rosszabb anyagi helyzetben vagyunk, mint akkor, de hamarosan készülünk külföldre. De a szájától már most tartok...
Nálunk friss az élmény, egyelõre csak aférjem szülinek mondtuk el, de az apja amint meghallotta, hogy útban az unoka, rögtön azt ecsetelte, hogy a gyerek amíg megszületik 2 millió forintba kerül minimum... Anyósom látszólag örült, de túl sokat nem várok tõlük ezekután..
A kérdező hozzászólása: 4. sajnálom, de nem lehet, hogy még nem fogták fel teljesen, hogy kisbabátok lesz?

Szerintetek milyen a kapcsolat egy szűz nő és egy bak férfi között? A nőnek vagy a férfinak kéne inkább kimutatnia a tetszést?

(Persze itt arra is kíváncsi lennék,hogy mik a nehézségek a kapcsolatban,illetve honnan lehet tudni,ha egy Bak férfinak tetszik valaki?)

Legjobb válasz: Nagy butaságot csinálsz, ha erre próbálsz alapozni. A horoszkójegyek semmilyen kapcsolatban nem állnak a tulajdonságokkal. Szerinted meghatározza egy kapcsolat nehézségeit az, hogy ki mikor született meg? Neeee... felejtsd el... ne is gondolj erre, egyáltalán semmire, csak koncentrálj az emberre, akit szeretél meghódítani!

Nagy butaságot csinálsz, ha erre próbálsz alapozni. A horoszkójegyek semmilyen kapcsolatban nem állnak a tulajdonságokkal. Szerinted meghatározza egy kapcsolat nehézségeit az, hogy ki mikor született meg? Neeee... felejtsd el... ne is gondolj erre, egyáltalán semmire, csak koncentrálj az emberre, akit szeretél meghódítani!
alapvetõen jó kapcsolat - bár a szûz visz majd el a hátán mindent, a lusta bak a kisujját sem mozgatja semmiért :-) de a szûznek jó, ha mindent kézben tart és irányít, ezért képes 2xannyit dolgozni. nyilván a kezdeményezés feladata is a szûzre hárul, bár nem árt ravasznak lenni, mert a baknak is van vadászösztöne. kicsit fel kell kelteni az érdeklõdését, aztán õ majd intézi tovább.
A kérdező hozzászólása: Rendben.köszi szépen a válaszod
Ha már feltetted a kérdésedet, akkor észre is vehetted, hogy egy bak férfi is ki tudja mutatni a tetszését. Arra vigyázz, hogy ne beszélj túl sokat, és ne kritizáld! bõvebben az asztrokalendarium pont hu oldalon olvashatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat, igazán hasznosak :)
Az asztrológia összetett dolog. Nem lehet megmondani ilyen egyszerûen 2 jegybõl ítélve, hogy milyen egy kapcsolat. Mi az aszcendens, hol volt a vénuszotok stb.? Van akinél pl erõsebb az aszcendens mint a napjegy. Az alapállás az, hogy a szûz és bak jól kijönnek, de csak napjegyeket nézve nem lehet semmit sem mondani egy kapcsolatról. Írd be google-ba h párhoroszkóp. bár az csak egy felületes 'elemzés'. Az hogy kinek kell kimutatni a tetszését függ az embertõl. Szerintem mindkét fél mutassa ki. De ha õ félénk, akkor lehet hogy nem fogja könnyen, erre rásegíthetsz talán avval ha kedvesen közeledsz hozzá vagy beszélgetsz.
Egy nõ és férfi között jó kapcsolat alakul ki, ha mindkettõ a másik értékrendje, temperamentuma szerinti, fontos a külsõ-belsõ megfelelés és elfogadás mindkét fél részérõl. Hagyományosan a férfinek kell a nõhöz mennie, de ma már a nõk is nyitnak, tehát mindegy. De nem nyomulva, törtetõen, erõszakosan, ha hiszen nem biztos, hogy a másik kér belõled. Mint minden kapcsolatban, úgy a tiédben is lehetnek majd nehézségek, ezt az adott környezeti-gazdasági helyzet adja egyrészrõl, másrészrõl a két fél között kiütközõ ellentétek, fõleg ha nem tudjátok elsimítani. Általában jelzésekbõl gondolhatja a másik fél, hogy bejön az adott férfinak/nõnek, de egy találka keretében talán jobban ki is bontakozna, ki-mit akar, és vár.
Nagyon fontos az is, hogy hány óra perckor születtél. Egyébként mind a két jegy eléggé magába zárja az érzelmeit
Szerintem ez jó kapcsolat lehet, mivel mindkettõ földjegy. Arra a kérdésre, hogy honnan lehet tudni, hogy a Bak férfinak tetszik valaki, a válasz: Sehonnan! :) Egy Bak pasi érzéseiben soha nem lehetsz biztos. Még ha komolyan is gondolja veled, akkor sem mutatja ki.
Azért érdemes másutt is tájékozódnod, nem csak asztrós honlapokról, ha valami hasznos információra lenne szükséged... Bár ez a kérdés elég egyszerû: hogy milyen kapcsolat alakul ki, az csak rajtatok múlik.

Ikrek jegyű nők, milyen csillagjegyű pasit választottatok, és milyen a kapcsolat?

Legjobb válasz: Ikrek vagyok (nõ) Az elsõ férjem oroszlán volt. Hatalmas tévedés volt az egész házasságunk. Hamar el is váltunk. A második férjem mérleg. 12 éve élünk együtt. Még ma is tombolnak az érzelmek. Ez tökéletes választás volt.. Bár szerintem semmi köze az asztrológiához..

Ikrek vagyok (nõ) Az elsõ férjem oroszlán volt. Hatalmas tévedés volt az egész házasságunk. Hamar el is váltunk. A második férjem mérleg. 12 éve élünk együtt. Még ma is tombolnak az érzelmek. Ez tökéletes választás volt.. Bár szerintem semmi köze az asztrológiához..
Nem vagyok Ikrek, de azért kíváncsi vagyok, hogy az Ikrek nõknek miért nem jön be az Oroszlán pasi. Elég sok ilyen párosítást látok :) , s olyat is, hogy az Ikrek nõ hamar kilép a kapcsolatból. Nem értem :) .
Ikrek nö vagyok a vólegényem bika jol kijövünk jo néha veszekedünk dehát ki nem de a horoszkop szerint nem illünk össze ugy tudom
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem véletlen, hogy az ikrek nõk beleszeretnek az oroszlánokba. Nekem is nagyon szimpatikusak, de hosszú távon lehet, hogy nem viselném el õket. Akkor lehet, hogy a mérleg a befutó? Azt még nem próbáltam. :) Az ikrek-bika párosítás elvileg tényleg nem nyerõ. Biztos az aszcendense erõsebb. Nekem egy bika nem lenne eléggé izgalmas.
Ikrek nõ vagyok és az én párom is mérleg. Én még véletlenül sem mondhatnám rá, hogy túl gyenge vagy nõies lenne.. Nagydarab kopsz srác, aki sokkal magasabb testesebb mint én. Igaz férfi. Erõs is, hiszen egy harcmûvészet lelkes követõje. Hatalmas humora van, nincs olyan nap hogy ne nevettessen meg.. Az oroszlán férfiakat onnan ismerem, hogy a 21 éves fiam oroszlán. Imádom, de el kell ismernem hogy igencsak egoista, és mindig a központban akar lenni. Elég uralkodó típus..Határozott egyéniség, néha bizony zavaró hogy engem az anyját is irányítaná ha engedném..Bizony az én ikrek temperamentumommal sokszor összetudunk ám zördülni..
Nekem Anyu Halak, aszcedense Kos, igy nagyon összetudunk zördülni, mert érzékeny sértõsékeny és indulatos, én ikrek vagyok, de a marsom a rákban áll, igy én is ezt a onalat viszem...nem tudom ennek köszönhetõ vagy sokszor ezt a viselkedésmódot éreztették, vagy láttam a családomban, de nem tudott higgadt ember lenni, ez az ikrke nyugtalanságának is köszönhetõ..lehet


Milyen lovatok van? (fajta, neme, életkora, képzése) Mikor kaptátok/vettétek? Hol tartjátok? Mennyit foglalkoztok vele? Hobbi vagy versenyszinten? Miért szeretitek? Szoktatok járni versenyekre, felvonulásokra? Milyen a kapcsolat a lovardában?

Egyszóval, ha van lovatok, esetleg lovagoltok, akkor mesélnétek nekem egy kicsit magatokról és a lovaitokról.

Legjobb válasz: Fajta: Nóniusz Neme: Kanca Kora 8 éves Képzése: Belovagolva, 1-esbe 2-esbe megy Csikó kora óta megvan, én neveltem. Itthon tartom, az udvar végében lévõ istállóban. Naponta kocsiban dolgozik, lovagolni max hetente szoktam.Kiszámítható, és nyugodt ló, de mégis van egy kis dalia is benne. Rendszeresen csikósbemutatón szerepel. (csikós vagyok)

Fajta: Nóniusz Neme: Kanca Kora 8 éves Képzése: Belovagolva, 1-esbe 2-esbe megy Csikó kora óta megvan, én neveltem. Itthon tartom, az udvar végében lévõ istállóban. Naponta kocsiban dolgozik, lovagolni max hetente szoktam.Kiszámítható, és nyugodt ló, de mégis van egy kis dalia is benne. Rendszeresen csikósbemutatón szerepel. (csikós vagyok)
fajta:jó kérdés sodrottas féle neme:kanca életkora:21 lesz tavasszal képzése: fogat és hoby (nem kezdõ lovasnak) papiron most kaptam meg de 8 éves kora óta nálunk van tehát akkor voltam 1, 5 éves otthon boxos tartás napközben karám napi 2-3 óra hétközben hétvégén egész nap vele vagyok 1szer voltunk versenyen de ahhoz már öreg simán szeretem <3 megmagyarázni nem lehet felvonulásokra igen de nem én lovaglom (szüreti) hát a lovardai kapcsolatot nem tudom mert kb 1 éve nem voltam akkor is csak azért mert nyüsztetett b.nõm h menjek.
Hintalovam, és még sose nem nézem alája.
Fajta: Kisbéri félvér Neme: Kanca Kora: 4 Képzése: belovagolt. Alkalmasság : Díjlovaglás, Díjugratás, Military, Távlovaglás Vétel: 2011.06.12. Helyileg megtalálható: Abban a lovardában, ahol 4 éve kezdtem el lovagolni (10 éve lovagolok már) Hetente: hétköznap 2x tudok kimenni, hétvégén, délután végig vele vagyok, szóval heti 5x. Azért szeretem, mert kb az elsõ mondatom az volt, hogy fekete lovat szeretnék csillaggal a homlokán.. mindig is ilyet szerettem volna, aztán megkaptam õt, és a leghûségesebb, okosabb állat aki a világon létezik. Versenyen egyszer voltunk még, de tavasztól fogunk elkezdeni járogatni, várunk, még bele nõ abba a korba. Jó a kapcsolat a lovardában.
Faj : Friz Nem: Csodor Kor: 5 eves Kepzed: dijugrato es military versenyekre jarok vele 3 eve kaptam anyukamektol hollandiabol egy kozeli istaloban tartjuk bertartasban ide minden nap kimegyek lovagolok edzek es gondozom a lovamat termeszetesen versenyszinten Azert szeretem mert szep sport es szep a lo evente kb 5-6 versenyre megyek a lovardaba sok lanynak van lova de csak en es meg 1 versenyzunk! velunk kulon foglalkoznak napi 2-3 orat
Fajta: holland félvér Neme: kanca életkora: 4 év képzése: még nagyon az elején vagyunk :D mikor vettem: 6 hónapos korában hol tartom: otthon, karámban a többi lóval mennyit foglalkozok vele: sajnos csak viszonylag keveset :( hobbi versenyekre nem járunk, felvonulásokra sem, még belovaglás alatt van
Nekem két lovam van így leírom mind a kettõt: 1:Fajta:Fríz(Tisztavérû) Neme:Kanca Neve: Brüsszerisz Szín:Fekete Életkorra:8 Képzése: Hobby, Díjlovaglás Igazatok van elégé fura versenyszinten díj ugratni Frízzel.Én versenyszinten díj lovaglok vele.Minden nap járok ki hozzá, mert miénk a lovarda.A szüreti felvonulás szokásos résztvevõi vagyunk.Aranyos, Bújos, szeretni való.Hollandiából importáltuk. Fajat: Magyar Sportló(Tisztavérû) Szín:Izabella fakó Neme:kanca Korra:7 Neve:Hajnal Képzése: Hobby, Díjugratás. Verseny szinten járok vele.
Fajta: Quater horse Nem: kanca Kor: 3 éves 2 éve kaptam.Lovardában tartom.Versenyzek vele.Nagyon szeretem mert rettentõ nyugodt és megbízható.Vezérkanca tipus.Mindig õ akar lenni az "élen". Csikó kora óta az enyém.Hosszú lábai vannak és nagyon kecses. Ahhoz képest, hogy western ló, gyönyörûen csinálja a díjlovas feladatokat is. Nagyon jó a lovarda ahova járok.
Furioso-North Star kanca 5 éves
Off:Nem kicsit érdekes...Válaszoló, bisztos hogy fríz???:DDDD Ezt te nem tudod elhitetni velem...fõleg versenyszinten lehetetlennek bizonyulna...:PP xD Fajta:appaloosa Nem:csõdör Szín:márványozott tarka Használat: csak hobby:)
Pár napja adtam el egy lovam, hobbiló volt, de van egy másik lovam. Kisbéri félvér Kanca 7 hónapos Jól ugrik ( szabadon), majd versenyszinten szeretnék vele lovagolni, de amíg felnõ, addig egy ismerõdöm lovát lovagolom ( neki nincs rá ideje). Bértartásban van és sajnos csak péntektõl vasárnapig lehetek ott ( szüleim ne akarják, hogy a tanulás rovására menjen) de amennyit csak lehet foglalkozok vele. MIért szeretem? Hát... nem a színe miatt vagy ilyesmi, csak olyan tündéri kiscsikó, virgonc, de kitûnik a többi csikó közül ( számomra). Nem tudok pontos választ adni, de 1. perctõl beleszerettem ( 2 hetes volt) és minél többször találkozom vele, annál jobban szeretem <3 Minden rendben van a lovardával. :)
off: frízzel military és díjugratás??? egy kicsit érdekes nekem egy 4 éves magyar félvérem van, egyesben kocsizik és lovagolom is, itthon tartjuk. versenyen nem voltunk és sztem nem is ffogunk menni, megmarad hobbilónak de szerintem ha egy kcsiit ügyesebb leszek veszek mellé egy sportlovat :)
Fajta: Magyar sportló Neme: Herélt Életkora: 9 éves Képzés: díjugratás, díjlovaglás Most kaptam nyár elején Lovardában van Egy héten 5x megyek hozzá Most fogok elkezdeni versenyezni (õ már tapasztaltabb nálam), most készülünk a rajtengedélyre Nagyon szeretem, eddig nagyon megbízható, és türelmes velem Két hete voltunk egy szüreti felvonuláson, attól egy kicsit tartottam, hogyan viseli majd, de megállta a helyét (: Nagyon szeretem a lovardámat is, jófej emberek, edzõm aranyos és türelmes (:
fajta: magyar sportló neme: kanca szín: sötétpej életkora: 8 év military-ra és díjugratásra alkalmas. (versenyzek is vele) otthon tartom. (több lovunk is van de most azt írtam le, amelyiken a legtöbbet lovagolok/versenyzek. ja és 5 éve vettük :)

Ti szeretitek a szüleiteket? Milyen a kapcsolat? Milyen gyakran találkoztok?

Legjobb válasz: Az apukámmal nem tartom a kapcsolatot. Anyuval egész jól kijövünk, de már nem olyan a kapcsolatunk, mint régen volt. 18/l

Az apukámmal nem tartom a kapcsolatot. Anyuval egész jól kijövünk, de már nem olyan a kapcsolatunk, mint régen volt. 18/l
"anyámat" nem szeretem, Aput szeretem de nagyon, vele élek ezért szinte mindennap látom.Suli idõszak alatt csak hétvégén vagy hétközben max egy fél napot.Jó kapcsolatunk van, vannak sértõdések meg ilyenek néha, bizalmas dolgokról nemtudunk/nemszoktunk beszélni(nem tudom miért, de ez így alakult) 19/N
Mindennél jobban szeretem õket. A kapcsolatunk nagyon jó és még velük is lakom.
Én szeretem a szüleimet, de abban nem vagyok biztos, hogy ez kölcsönös. Sajnos mikor találkozunk mindig én megyek, Õk talán 2x ha nálam voltak... :( Ha meg megyek úgy köszöntenek, mintha tegnap mentem volna el, pedig pénzszûke miatt csak félévente tudok menni, pedig ebben az országban van. 25/N
1. Nem. 2. Nincs. 3. Soha.
ez kérdés?lehet ilyet kérdezni,
A kérdező hozzászólása: 6. válaszoló, igen, ez kérdés, mivel ezen az oldalon minden 2. kérdés arról szól, hogy ki mennyire utálja a családját....

Will Smith és az elsőszülött fia (Trey Smith) között milyen a kapcsolat?

Már mint nagyon "nyomatja" ezt a Jaden gyereket és a lányát, de valahogy ez a Trey nagyon háttérben van. Azt is hallottam, hogy nincsenek olyan jóba, mert a srác nem bocsátotta meg, hogy az apja megcsalta az anyját. Vagy ebből mi igaz? Nekem érdekes, hogy nem "nyomatja" úgy az elsőszülött fiát, mint a másik két gyermekét.

Milyen a kapcsolat az osztrák és német emberek közt?

Legjobb válasz: Es ist mehr gut. Ich bin Hans aus Oberösstereich. Aber, warum????

Es ist mehr gut. Ich bin Hans aus Oberösstereich. Aber, warum????
Hát a németekben van egy szégyenérzet, azért mert hitler ugye osztrák, még is a németeket úgy tudta irányítani, mintha ott született volna.
Azt tudom, hogy a bajorok lenézik az osztrákokat. Nem tarják õket echt németnek. Bajorországban léteznek osztrák-viccek.
A kérdező hozzászólása: :) kíváncsi voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Mérleg fiú Skorpió aszkendensvel, Rák lány bak aszkendensvel. Milyen a kapcsolat köztük mint barát vagy több?

Legjobb válasz: Ismertem ilyen fiút és a haverom volt...Hááát nem volt túl szerencsés, fõleg nem hosszú távú kapcsolatokban, hosszú távon elviselhetetlen volt.

Ismertem ilyen fiút és a haverom volt...Hááát nem volt túl szerencsés, fõleg nem hosszú távú kapcsolatokban, hosszú távon elviselhetetlen volt.
A kérdező hozzászólása: Csori gyerek. Remélem azért késõbb lesz egy kis sikere. ;D
Nem ettõl függ..
A kérdező hozzászólása: Tudom, de azért kíváncsi vagyok.
Az aszcendens.
Szerintem semmilyen.. inkább negatív vagy ha most nem az, majd az lesz. Meg egyébként is, a lányok amúgy sem szeretik az ilyen langyikat, akik horoszkópokat nézegetnek.
A kérdező hozzászólása: A harmadiknak: a lényeg ugyanaz, a negyediknek: én vagyok a lány és attól még nem langyi valaki mert nézi a horoszkópokat. :)

Milyen a Kapcsolat koncert?

Én idén megyek el?ször. F?leg olyasmi érdekel, hogy sok drogos van-e, mekkora a tömeg, ilyesmik.

Legjobb válasz: Én sem voltam még, de több ezer érdeklõdõre számítanak, a korábbi képeket nézve tömeg az van rendesen, VIP jegy nélkül kicsi az esélye, hogy jó helyre kerülsz:)

Én sem voltam még, de több ezer érdeklõdõre számítanak, a korábbi képeket nézve tömeg az van rendesen, VIP jegy nélkül kicsi az esélye, hogy jó helyre kerülsz:)
A kérdező hozzászólása: Ez is érdekes. Miért van VIP jegy, ha elvileg ingyenes?
az ezüst VIP jegynek az a lényege, hogy elkülönítenek a tömegtõl, és a színpadhoz közel állhatsz! Az arany VIP jegyesek találkozhatnak is a fellépõvel (jelen esetben Ke$hával)
de jó nekik:) a VIP jegy is ingyenes? vayg azért már fizetni is kell?
A kérdező hozzászólása: Én fizettem érte, de amilyen színvonala volt a koncertnek, még ingyen is inkább itthon maradhattam volna.
Viccelsz? Szerintem fantasztikus show volt! Mi volt a gondod vele?:)
Ugyan már, nyilván más egy ingyenes koncert! Szerintem rettentõ kedves volt, közvetlen és szimpatikus! Nekem a show is tetszett! Igazából úgy vagyok vele, hogy az is nagy dolgok, hogy eljutottam, mert imádom õt, és hatalmas álmom volt, hogy lássam egy koncertjét! Meg azért valljuk be, annak ellenére, hogy a VIP-ban sokan voltak, megérte ott lenni, mert a többiek, nem nagyon tudom, hogy mit láttak:)
dolog*
Szerintem nem volt rossz, mi az ingyenes helyrõl is jó helyen álltunk, alig volt ott tömeg, mondjuk mi már odamentünk 1, 5 órával elõbb ezért a helyért. De szerintem jó volt a Csillag születikes-dolog is, meg Ke$ha is. :) Pedig nem szerettem, de kellemesen csalódtam benne. Jó dolog szerintem ez a T-Mobile Kapcsolat koncert.:)

Milyen a kapcsolat mostanában Törökország és Görögország között?

Még mindig olyan ellenséges, mint régebben?

Legjobb válasz: Elõttem szóló, ezt te sem gondolod komolyan! Az ilyenbõl háború lenne! Szerintem nem olyan feszült a helyzet, mint volt egy pár éve, vagy még régebben.

Elõttem szóló, ezt te sem gondolod komolyan! Az ilyenbõl háború lenne! Szerintem nem olyan feszült a helyzet, mint volt egy pár éve, vagy még régebben.
Eléggé. Idõközönként még mindig elõfordul, hogy görög és török vadászgépek közös "gyakorlatán" (mind a két ország NATO tag) egyik "balesetet szenved" (értsd: lelövik) és lezuhan.
De, komolyan gondolom (ezt úgy mondod, mintha én találnám ki...), pár éve egy vitatott hovatartozású lakatlan, pár négyzetkilométeres szikláért a tengeren robbantottak ki majdnem háborút, az egyik félnek a kitelepült különleges egységei még a másik fél egy helikopterét is lelõtték (most hirtelen nem emlékszem, melyik melyik). És tényleg több gép zuhant le vagy "balesetben" (szándékosan légteret sértett, de lelõtték), vagy valódi balesetben (görög és török vadászgépek sokszor "kötözködnek" egymással, légi harcot imitálnak, hogy a másikat ijesztgessék, és van, hogy összeütköznek, vagy lezuhannak).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!