Találatok a következő kifejezésre: Milyen a kórházról (21 db)

Uzsoki kórházról vélemények? Azt tudom, hogy szép meg felújított. Milyenek az ott dolgozók? Milyen a hozzáállás?

Legjobb válasz: Szia! Én 2008-ban én 2010ben szültem z Uzsokiban. Ténmyleg nagyon szépen felújított. SZinte jó oda bemenni. :) A csecsemõsök normálisak, segítenek, ha erre igényt artasz. Persze, az alapdolgokat kérdés nélkül is elmondják. Elõször nem volt fogadott orvosom, nem bántam meg, mindenki segítõkész volt, rendesek voltak, a szülész és az orvos is. Másodiknál volt orvosom, de nem ért be idõben, így másodszorra is ügyeletesnél szültem. Ekkor is minden simán ment, jó voltmindenki, sõt annyira elégedettek voltunk, hogy ha lesz egy harmadik baba, akkor õt fogjuk majd felkérni a szülésre.

Szia! Én 2008-ban én 2010ben szültem z Uzsokiban. Ténmyleg nagyon szépen felújított. SZinte jó oda bemenni. :) A csecsemõsök normálisak, segítenek, ha erre igényt artasz. Persze, az alapdolgokat kérdés nélkül is elmondják. Elõször nem volt fogadott orvosom, nem bántam meg, mindenki segítõkész volt, rendesek voltak, a szülész és az orvos is. Másodiknál volt orvosom, de nem ért be idõben, így másodszorra is ügyeletesnél szültem. Ekkor is minden simán ment, jó voltmindenki, sõt annyira elégedettek voltunk, hogy ha lesz egy harmadik baba, akkor õt fogjuk majd felkérni a szülésre.
Januárban szültem ott. Nekem abszolút pozitív élmény volt a bent töltött 1hét. A szülésznõk a nõvérek, a dokik, mindenki nagyon kedves segítõkész. Az elsõ napom azzal töltöttem, hogy rohangáltam mint zápult kismama, és ismeretlenül is rám szóltak kedvesen, hogy pihenjek a saját érdekemben, ha szülni fogok aznap még akkor maradjon erõm. Pedig simán vonogathatták volna a vállukat. Szülés közben is tök normális csapattal voltam türelmesek, segítõkészek voltak. Az ügyeletes doki is nagyon jófej volt. Az osztályon ha valami gondom volt segítettek a nõvérkék, csak szépen kell kérni õket(alapvetõ udvariasság ha megvan akkor fülig mosollyal segítenek), egy csecsemõs volt csak akit tudtam volna egy kanálban megfojtani. Összességében egy 10es skálán 10re értékelném minden részét az osztálynak. (apróság, hogy a rokonokat fel tudd készíteni, a látogatási idõ végén a biztonsági-õr finoman megkéri a látogatót, hogy legyen kedves távozni)
2010. decemberében szültem ott és csatlakozom az elõttem szólókhoz. Szerintem a csecsemõsök kifejezetten kedvesek voltak, volt, hogy látogatáskor végigjárta egy a családokat és minden babáról volt egy-két kedves szava. Nagyon jólesett. A babát is maximálisan ellátták, van hallásvizsgálat, ami nem minden kórházban van. Kicsit hosszabb ideig tartanak bent, mint más kórházakban, de én nem bántam meg, pl. nem kellett a besárguló babámmal visszarohanni, hanem ott helyben kiderült. Egy undok szülésznõvel találkoztam, de valószínûleg csak azért volt olyan, mert hajnali 2-kor felkeltettem a jóslófájásaimmal... tképpen megértem. Gyenge pont a labor Violettával, akinél van, hogy órákat kell várni és folyton bénáznak a szám. géppel... De szülés és baba szempontból remek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat...
rossz. Többet nem szülök ott.
Én is ott szültem, jó élményem van. A szülõszobák jók, baba végig veled marad, szuper szülésznõk vannak. Gyermekágyas rész is nagyon konfortos, én 2 ágyas szobában voltam. Egyedül a csecsemõsökkel nem voltam megelégedve. Semmit nem foglalkoztak velem, bunkók voltak és rossz tanácsokat adtak, ha egyáltalán hozzám szóltak, mindenért könyörögni kellett, a gyereket megszúrták a tudtom nélkül.Szoptatásban is annyira rosszakat mondtak, pl. minek szoptatok, adjak inkább tápszert stb., hogy majdnem éhen halt a gyerekem, majdnem kiszáradt.Otthon a gyerekorvos vette észre idõben, h nem jól szopik a baba és így megmenekült. Persze a zárójelentésemen rajta volt, h jól szopó, szépen gyarapodó baba. 3700 született és otthon már 3000 gr volt csak. Aztán hívtunk szoptatási tanácsadót és beindult a tejem és a szopi is végre. Soha nem kellett tápszert adnom a fiamnak. Utána már sokaktól hallottam, h a kórházban amilyen jó a szülészet szakmailag és emberileg olyan rossz a csecsemõs részleg. Sajnos nekem nem mondták elõre. Sok álmatlan éjszakától megkíméltek volna. Neked olajozott gyors szülést kívánok!
én ott születtem 14 éves vagyok és én is jan 21-én születtem anyukám mindig arrólbeszél hogy nagyon jó az a kórház.
Én ott szültem, és nagyon meg voltam elégedve. Volt fogadott orvosom, de nem fogadtam szülésznõt, mégis segítõkész és kedves volt végig velem a hölgy, és nekem a csecsemõsõkkel sem volt problémám, bár tény, hogy én a nyakukra jártam folyton, és nyaggattam õket a kérdéseimmel, hogy mit hogyan kell (elsõ baba, és mindenrõl faggattam õket, hogy itthon ne legyen gondom:) ), de segítettek rendesen, pedig nem adtam nekik pénzt. Nekem az is tetszett, hogy tiszták és kényelmesek a szobák az osztályon, és a baba velem lehetett végig.
Én is jan. 21-re vagyok kiírva. Már szültem ott az ügyeleten. Nekem csak jó élményeim vannak. A csecsemõsök tényleg nem szólnak bele a dolgokba, de ha kérdezed szívesen segítenek. A doki és a szülésznõ is maximálisan kedves, segítõkész volt pedig mondom, az ügyeletre mentem tök ismeretlenül. Minden jót addig is!
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez a pénz dolog mindenhol így mûködik...Köszönöm a válaszokat.Nagyon reménykedek, hogy emberként bánnak majd velem és persze a lurkómmal is.
Ne foglalkozz a riogató válaszokkal! az egyik legjobb kórház. Nekem külön ajánlották. És akikkel beszéltem és ott szültek, mindenki csak dicsérte. Igaz a csecsemõsökrõl én se hallottam szuper dolgokat, de azt mondták kérdezzek nyugodtan tõlük. Akkor segítenek. Csak külön kérni kell. Én 02.02.-re várom babámat. Szép és nyugodt szülést kívánok nektek!

Székesfehérvári kórházról mit lehet tudni, milyenek a körülmények? milyenek a szülésznők? jót és rosszat is tudni szeretnék!

Legjobb válasz: Nagyon jó lett a kórház szülészete és gyermekágyas részlege, a szülésznõk szerintem nagyon jók, nem tartják a markukat (bár õk jobban megérdemelnék a plusz lóvét mint az orvosok) A csecsemõs nõvérek között van nagyon gáz és nagyon rendes is, az viszont biztos, hogy mind egymásnak ellentmondó dolgokat tanácsol babákkal kapcsolatban...egyikre se kell hallgatni, max ötletnek jó amit mondanak. A kórházban rooming-in rendszer van (babákkal egy szobában alvós).

Nagyon jó lett a kórház szülészete és gyermekágyas részlege, a szülésznõk szerintem nagyon jók, nem tartják a markukat (bár õk jobban megérdemelnék a plusz lóvét mint az orvosok) A csecsemõs nõvérek között van nagyon gáz és nagyon rendes is, az viszont biztos, hogy mind egymásnak ellentmondó dolgokat tanácsol babákkal kapcsolatban...egyikre se kell hallgatni, max ötletnek jó amit mondanak. A kórházban rooming-in rendszer van (babákkal egy szobában alvós).


Szent Imre kórházról érdekelne, milyen a szülészet, a csecsemős részleg ill elérhetőségek?

Hány ágyas szobák vannak?Tiszta, modern, kényelmes a csecsemős részleg? Tényleg ottalhat apuka ha fizetős szobát kérünk? Hogy történik a látogatás, lehetséges egyáltalán(ellentmondó infókat olvastam)? Tudnátok ajánlani jó szülésznőt, elérhetőséggel, illetve, hogy volt e konkrét összeg, amit kért? Olyat is olvastam, hogy apuka nem lehet bent a vajúdás alatt, ez igaz?

Legjobb válasz: Elmegyek fürdeni utána írok. :-)2szer szültem ott.

Elmegyek fürdeni utána írok. :-)2szer szültem ott.
szülõszobák szépek, van 1 alternatív kádas-franciaágyas is, oda apa is bemehet mûtõs ruhában. Beöntést kaptam m2x, de nem kötelezõ.
az új szabályok szerint a kórházban nem tudsz csak szülésznõt fogadni...orvos is kell. (régen lehetett, ma nem)
A kérdező hozzászólása: Még valami eszembe jutott, elég ha szülésznõt fogadok, akkor már mehetek oda szülni?
A kérdező hozzászólása: Jah, és köszi a többieknek is a választ.
A kérdező hozzászólása: Akkor sem mehetsz be a szülõszobába, ha épp nem foglalt? Muszáj a vajúdóban lenni? PL. én az elsõ gyerkõcnél 2 órát vajúdtam összesen, tehát már eléggé ki voltam tágulva úgy érkeztem, ha most is ilyen lesz, akkor is be kell mennem a vajúdóba elõször? Ülni kell, vagy lehet ott feküdni is? (Bár ha ilyen van, akkor szerintem kizárt, hogy ezt a kórházat választom, az egyetlen ami megnyugtatott a szülésnél, hogy végig ott volt a férjem)
Kisfiam is ott született, csak JÓK a tapasztalataim!!! Mi a kádas szobában voltunk, apuka végig ott lehetett...
A második nagyjából mindent leírt. beöntés van de nem kötelezõ. szülõszobába bemehet apuka . csecsemõsõk elfoglaltak de ha kell segítenek. napi vízit 2szer van a babanak is. nem hiszem hogy a fizetõs szobába bemehet apuka, szerintemaz is 1 ágyas.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ. De a szülõszobára bemehet apa? Ez egyszemélyes ugye? Beöntés van vagy kúp? Köszönöm
2-3 ágyasak a szobák. tiszta és modern. Hogy a fizetõs szobában ott alhat-e apa, nem tudom, mert sosem fizettem érte. Látogatás úgy zajlik, hogy egy üvegablakhoz tolhatod a babát megnézésre, egyébként te kimehetsz a látogatóhoz. Én ezt nagyon szerettem, mert bent a szobába nyugodtan lehet szoptatni, és a teljesen újszülött babát sem puszilgatják, simogatják a látogatók. Van egy külön vajúdó-6 ágyas, ha még nincsenek szülõ fájásaid, azaz nem mehetsz be a szülõszobára, addig apa kint vár. Te kimehetsz hozzá a vajúdóból. sok jó szülésznõ van...én Rakonczainé Szûcs Orsolyát szívesen ajánlom. A kórház és a szülõszobák is rendben vannak, nekem egy bajom volt vele, nem szeretnek fájdalmat csillapítani...így most 2 szülés után a 3.-at a Jánosban fogom szülni, mert ott elérhetõ az EDA...
Mindegyik szülõszobába be mehet apukaa. a vajudoban lehet feküdni is. de ha 2óra volt csak a vajudás akkor lehet hogy kint is lehetsz végig apukával.egyébként 3 ujjnyi vagy 2.5nél már mehetsz a szülõszobára. én elõször a sima kék szobában, másodszor az alternatív szobában, sõt a kádban szültem, igaz ekkor volt szülésznõm is, elõször csak doki volt. szerintem az egyik legjobb kórház. én is õt születtem annak idején:-)

Vélemények a váci korházról? Tényleg nem adnak beöntést szülés elött? Milyenek a csecsemős nővérek?

Legjobb válasz: Én nemsokára ott fogok szülni.Beöntést tényleg nem adnak.Szerdán volt szülésfelkészítõ tanfolyam,nem voltál?A szülészet szépen fel van újítva,viszont az kórtermek eléggé leppukantak!

Én nemsokára ott fogok szülni.Beöntést tényleg nem adnak.Szerdán volt szülésfelkészítõ tanfolyam, nem voltál?A szülészet szépen fel van újítva, viszont az kórtermek eléggé leppukantak!
unokanõvérem szült ott fél éve. nem kapott beöntést, az ügyeletes doki+szülésznõ remek volt , de a csecsemõsök jobbára tirpákok 8legalábbis õ azokkal találkozott) összességében meg volt elégedve a körülményekkel, bár kaját itthonról hordunk neki (de a koszt talán a legtöbb kh-ban nagy kívánnivalót maga után)
Szia! Nem tudom specifikusan a váci kórházat, csak "megnyugtatásként" írom. A dél-pestiben is csak azoknak adnak beöntést, akiknek elment a magzatvíz, de nincsenek még fájások. Ennek az az oka, hogy a beöntés mesterséges hasmenés, ami eredményezhet méhösszehúzódásokat és így beindul a szülés.
Én 1 hete szültem , és tényleg nem adtak beöntést de nem is volt gond, azt hittem befogok kakilni de nem:) )!!!A csecsemõsök aranyosak bár van 2db, aki nagyon ki borító a nevüket nem tudom de észre fogod venni!!!Amúgy az picit rossz , hogy a babát saját apukája se nézheti meg csak kintrõl az erkélyrõl, bár ezt is csecsemõs válogatja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:-)

Decemberben fogok szülni Szolnokon, de abszolút nem ismerem a kórházat. Milyen tapasztalatok, vélemények vannak a kórházról?

Legjobb válasz: Nem jók.Csak terhesosztályra ne kerülj, mert az borzasztó, a gyermekágyas részleg tûrhetõbb, csak ott meg sok a bunkó csecsemõs nõvér. Három hónapja szültem.

Nem jók.Csak terhesosztályra ne kerülj, mert az borzasztó, a gyermekágyas részleg tûrhetõbb, csak ott meg sok a bunkó csecsemõs nõvér. Három hónapja szültem.
Én tavaly decemberbe szültem ott. Novemberbe terhesosztályra kerültem, de 3.nap saját felelõsségre haza jöttem. Szülés után 2 nappal sírtam a férjemnek hogy menni akarok, de sajna sárgaság miatt 5 napig bent tartottak. Picim nem tudott szopizni, de a csecsemõsök nem segítettek csak mondogatták hogy etessem meg a gyereket mert sír. Mikor látták hogy nem eszik megtömték cukros vízzel. 4.nap végre jött egy nagyon aranyos csecsemõs, na õ sokat segített és tele lett a babám pocakja tejjel :) megismertem még egy rendes szülésznõt is és áldomaz az eszemet hogy fogadtam dokit a szüléshez, mert az akkori ügyeletes doki...hát inkább egy hentes mint õ
Én hét hete szültem ott császárral fogadott orvosnál.Nekem nagyon jó tapasztalatom van, habár az tény, hogy van néhány bunkó csecsemõsnõvér.Nem hisztiztem semmin(pedig rosszul vagyok pl.a tûtõl)kedves voltam velük, ha valami gond volt szóltam, hogy segítsenek és fõleg :úgy mentem be, hogy pár napot ki lehet bírni. Könnyû szülést Neked.Van orvosod?

Mit tudtok az Uzsoki korhazrol? Milyen a szueleszete jelenleg?

Ugy hallottam, hogy most volt felujitas, illetve koltoztettek az osztalyt.

Legjobb válasz: Igaz én 3 éve szültem az Uzsokiban, de nagyon elégedett voltam. Saját dokim volt, de szülésznõbõl aki jutott. Mivel hosszan vajúdtam, volt váltás is benne, mindenki nagyon kedves volt. És utána a csecsemõs nõvérek rengeteget segítettek. Van 1 ágyas szoba, fizetõs. A honlapjukon lehet, hogy megtalálod az árat is. Sajnos nemrég egy vetélés miatt ismét jártam az Uzsokiban, a saját dokim éppen vidéken volt, úgyhogy az ügyeleteshez kerültem. Nagyon rendes volt, és tökéletes ellátást adott.

Igaz én 3 éve szültem az Uzsokiban, de nagyon elégedett voltam. Saját dokim volt, de szülésznõbõl aki jutott. Mivel hosszan vajúdtam, volt váltás is benne, mindenki nagyon kedves volt. És utána a csecsemõs nõvérek rengeteget segítettek. Van 1 ágyas szoba, fizetõs. A honlapjukon lehet, hogy megtalálod az árat is. Sajnos nemrég egy vetélés miatt ismét jártam az Uzsokiban, a saját dokim éppen vidéken volt, úgyhogy az ügyeleteshez kerültem. Nagyon rendes volt, és tökéletes ellátást adott.
Szia ezen a linken, ha van idõd el tudod olvasni a legfrissebb beszámolókat. Valóban felújítás van a korházban, de állítólag így is zavartalanul mûködik.A vérvétel pl az 2.emeletre költözött, a szobák meg az elsõre. Az udvaron folyamatos az építkezés. Az új részt már csak 2010-ben fogják átadni. Sajnos. http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?t=438184&postda..
A szülészeten jelenleg 3 ágy van, egymástól függönnyel leválasztva. Elég kicsi a hely, max 1-1 méter az ágy mellett jobbról- balról. A sarokban egy labda. Amúgy rend és tisztaság. A vérvétel és CTG hely ismét elköltözött. Ma elég nagy volt a fejetlenség, 1óra volt az átlag várakozási idõ. A többi kérdésedre én még nem tudok válaszolni. bocsi. 2. voltam

Milyen a szolnoki kórházról illetve szülészet?

Legjobb válasz: Szia!Sokan sok félét mondanak!Javaslom menj el a Szülés hete (keresõbe ha beirod kiadja az infókat, de be is lehet jelenkezni a CSNThez egyéni látogatásra is, apás szülés felkészitõnek hivják)keretén belül egy látogatásra.Ott a kórházi védõnõ körbe kísér és elmond nagyon sok mindent!Ártani nem árt és azt a másfél -két órát nagyon megéri , én legalábbis nagyon elégedett voltam mikor mi voltunk pár napja.Tudom legalább hogy hova kell menni és mire számithatok illetve mire nem:)). Puszi 36 hetes kismami

Szia!Sokan sok félét mondanak!Javaslom menj el a Szülés hete (keresõbe ha beirod kiadja az infókat, de be is lehet jelenkezni a CSNThez egyéni látogatásra is, apás szülés felkészitõnek hivják)keretén belül egy látogatásra.Ott a kórházi védõnõ körbe kísér és elmond nagyon sok mindent!Ártani nem árt és azt a másfél -két órát nagyon megéri , én legalábbis nagyon elégedett voltam mikor mi voltunk pár napja.Tudom legalább hogy hova kell menni és mire számithatok illetve mire nem:) ). Puszi 36 hetes kismami

Janh Ferenc kórházról szeretnék frissen szült anyukáktól véleményt kérni, milyen a kórház szülészete? Orvosok, szülésznők, csecsemősök hozzáállása a kismamákhoz?

30. hetes kismama vagyok, helyileg a Dél-pesti kórházhoz tartozom, ott fogok szülni, viszont sok rosszat olvastam a szülészetér?l, ami miatt egy kicsit félek. Frissen szült anyukák véleményére lennék kíváncsi az ottani ellátással, a szülészn?k, orvosok, csecsem?sök hozzáállásával, illetve a szülészet tisztaságával kapcsolatban. Esetleg szülészn?t tudnátok ajánlani?Ki mennyiért vállalja a szüléslevezetést?

Legjobb válasz: Szia, én ott szültem,nagyon szépen felújították.Ha van rá lehetõséged akkor válaszd majd a KIKA szobát:)Ügyeletesnél szültem,reggel már kissé türelmetlenek voltak hogy nem szültem meg egy müszakban,de hát hol érdekel az engem:))Nagyon tiszta a szülészet,csecsemõosztály is rendben van.Van mód alapítvány szobát kérni lent a szülészeten,ha van szabad akkor odaadják.Egy személyes szoba.Nem hinném hogy szükség lenne fogadott szülésznõre,én inkább az alapítvány szobába fektettem be.Azt te határozod meg hogy mennyit fizetsz.Kapsz egy üres csekket,és annyit fizetsz amennyit jónak látsz.Általában napi 5000 FT .Mi 4 napot voltunk bent,de nekem megérte.Nyugalom van,nem vagy másokkal egy szobában,piciddel is nyugodtabban lehetsz lenni.Látogatókat nem engednek be,ha jön hozzád valaki neked kell kimenni.Hozzáálláson van mindig mit javítani,de a legtöbb csecsemõs nagyon kedves

Szia, én ott szültem, nagyon szépen felújították.Ha van rá lehetõséged akkor válaszd majd a KIKA szobát:) Ügyeletesnél szültem, reggel már kissé türelmetlenek voltak hogy nem szültem meg egy müszakban, de hát hol érdekel az engem:) )Nagyon tiszta a szülészet, csecsemõosztály is rendben van.Van mód alapítvány szobát kérni lent a szülészeten, ha van szabad akkor odaadják.Egy személyes szoba.Nem hinném hogy szükség lenne fogadott szülésznõre, én inkább az alapítvány szobába fektettem be.Azt te határozod meg hogy mennyit fizetsz.Kapsz egy üres csekket, és annyit fizetsz amennyit jónak látsz.Általában napi 5000 FT .Mi 4 napot voltunk bent, de nekem megérte.Nyugalom van, nem vagy másokkal egy szobában, piciddel is nyugodtabban lehetsz lenni.Látogatókat nem engednek be, ha jön hozzád valaki neked kell kimenni.Hozzáálláson van mindig mit javítani, de a legtöbb csecsemõs nagyon kedves
A kérdező hozzászólása: pont a jövõ hétre terveztük a szülõszoba látogatást:) hétfõn fel is hívom õket:)
A második gyermekemet most februárban szültem a Dél-pestiben. Én rosszat nem tudok mondani a kórházról sem, orvosokról, szülésznõkrõl, még a csecsemõsökrõl sem. A szülõszobák teljesen korrektek. A KIKA szoba épp foglalt volt, úgyhogy sima szobában vajúdtam. A szülésznõm az unokatesóm volt, de általa megismertem szinte minden orvost és szülésznõt, és teljesen normálisak, az orvosok profik, és az egész országban ez az egyetlen kórház, ahol a szülésznõk annyira ki vannak képezve, hogy egyedül, orvos jelenléte nélkül levezethetnek egy sima szülést. A VIP szoba is foglalt volt, így 6 ágyasba kerültem, normális szobatársakkal. Abban a 3 napban, amíg ott voltam, én egyetlen "színesbõrû" anyukával találkoztam, de az is normális volt. A szobák is tiszták. A babákat reggel 7-kor hozzák, este 10-kor viszik el tõled. Látogatók nem mehetnek be hozzád, kizárólag a kinti folyosón tudsz találkozni velük. Van egy üvegajtó, ami elválasztja a kinti folyosót a gyermekágyas folyosótól, ezen az üvegajtón keresztül lehet megkukkantani a kicsiket.
Elsõ vagyok, én is februárban szültem:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!:) Megnyugtató ilyen jó dolgokat olvasni. Én október 18-ra vagyok kiírva (+-2 hét, már nagyon várjuk a csöppség érkezését:)
Ja, apuka bemehet, de ha jól emlékszem csak 14-18h között.Õ bemehet a szobádba is, de csak csere öltözékben lehet ott.Páromnak nem kellett a steril cuccot megvenni, otthonról hozott váltó polót meg papucsot.Kérdezzetek majd rá. Elsõ voltam
Megint elsõ vagyok.Védõnõnél érdeklõdjetek , hogy mikor lesz szülészet látogatás.Minden hónapban van egyszer.Akkor körbevezetik a kismamákat mindenhol.Érdemes elmenni.
Én úgy tudom, hogy keddenként van kismama körbevezetés. Júniusban szültem, nagyon meg vagyok elégedve velük, nagyon jó volt minden. Az orvosok, csecsemõsök, szülésznõk nagyon aranyosak, kedvesek, viccesek, a szobatársam is nagyon jó fej volt. Bátran kérdezz a csecsemõsöktõl is! Mosolygós szülést!
védõnõi körzettõl függ.Nem a kórház szervezi õket.Nálunk a vasgereben utcában ki van írva mindig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!