Találatok a következő kifejezésre: Milyen a kórházban a terhesgondozás (7 db)

Szia! A Kismama Magazin novemberi számában ezt a kórházat mutatják be. Nekem szimpatikus a cikk alapján.
Szia, Én 5hónapja szültem ott. A szülészet szép és kényelmes. Hátrány nem ért, nem volt fogadott orvosom. Csak ne teltházas idõben szülj:D akkor mindenki nyûgös. A szobák gázosak, meg a fürdõ, valahogy arra nem jut pénz:S:S:S, kivéve a csaszis szobát, 3000ft/napra lehet alapítványi szobába menni(azt nem ismerem), vannak jó és kevésbé jófej dolgozók ott. Közlekedés, amíg vizsgálatra mész, bár nem tudom van e terhesgondozás(nem oda jártam) akkor HÉV Örsrõl, vagy a régi3as út autóval(bár azon a sok kanyart elvétném) van busz is, azt hiszem 92es. nem macerás elérni. (már külön van Kerepes és Kis- és Nagytarcsa, így ez már Kistarcsai Megyei Kórház)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Úgy tudom, a Rókusban van a terhesgondozás.

Milyen a Flór Ferenc kórház szülészete? Mennyire voltatok megelégedve vele, illetve az ottani vizsgálatokkal a "terhesgondozás" alatt? Orvosok, szülésznők stb. Olyanok írjanak, akik nem régen szültek ott!

Legjobb válasz: Szia! Magánorvoshoz járok, így a terhesgondozásról nem tudok nyilatkozni, csak annyit tudok, hogy sokat kell várni. Egyébként a dokik és szülésznõk is nagyon jók, a szülészet is teljesen korrekt. Az osztály az már nem a legjobb, mert vagy alapítványiba mész 5000/ nap áron. Vagy 6 ágyas szobába. A csecsemõsök semmi infót nem adnak és nem nagyon foglalkoznak a babával. Tehát a szülés szempontjából nagyon jó a kórház. Az utána lévõ napokra viszont fel kell készülni.

Szia! Magánorvoshoz járok, így a terhesgondozásról nem tudok nyilatkozni, csak annyit tudok, hogy sokat kell várni. Egyébként a dokik és szülésznõk is nagyon jók, a szülészet is teljesen korrekt. Az osztály az már nem a legjobb, mert vagy alapítványiba mész 5000/ nap áron. Vagy 6 ágyas szobába. A csecsemõsök semmi infót nem adnak és nem nagyon foglalkoznak a babával. Tehát a szülés szempontjából nagyon jó a kórház. Az utána lévõ napokra viszont fel kell készülni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Én azt hallottam hogy nincs lehetõség fájdalomcsillapításra, igaz ez?
Igen, igaz. Csak ha elõre 2 hónappal leegyezteted és kell fizetni érte.
2012.elején szültem itt.Nagyon jó a szülészet, szépek és igényesek a szülõszobák, és a kórtermek is. Terhesgondozásról nem tudok írni, mert csak a kötelezõ genetikai uh.-ra mentem a kórházba, meg persze megszülni a kicsit :) )UH-ra és NST-re is idõpontot kell kérni.Kicsit így is várni kell, de még apuka is bejöhetett velem leskelõdni. :) )Szerintem orvosok és a szülésznõk is mind rendesek. A csecsemõsök is aranyosak, de nem túl beszédesek.Ha valamit szeretnél tõlük, szólni kell, illetve kérdezni. Nagyon érdemes elmenni a szülésfelkészítõjükre, mert itt tudsz kérdezni, ismerkedni velük. Foglalkozásokat folyamatosan tartanak egész évben. Meg lehet nézni a szülõszobákat és az újszülött osztályt is.:)

A váci kórházban hogy zajlik le a terhesgondozás? Milyik dokit ajánljátok?

Legjobb válasz: szia én is váci vagyok. Úgy zajlik hogy kivárod a sorod ami iszonyú hosszú, ezért én már magánrendelésre járok. Ha elõször mész akkor megvizsgál a doki,ha megállapítható már a terhesség elküld ultrahangra. Ez amúgy egymás melletti szoba de külön sorban állást igényel! Kb.6 hetesen érdemes elõször menni akkor már látható a petezsák. Nekem hasi ultrahangot csinált,mert már így is látható volt de van akinak hüvelyit. Megállapítja hogy nem méhenkívüli-e a beágyazódás és kb.3 hét múlva visszarendel akkor már a szívhangot is hallja. Közben már a védõnõ kitölti a kiskönyved és mondja a továbbiakat (vérvétel...stb) Aki ajánlanék: Dr. Kondér Béla doki én megvagyok vele elégedve. Amúgy Õ rendel a váci kórházban is (sztk-ban is) és magánrendelése is van. Ha érdekel megírom hogy hol. De kérhetsz tõle a rendelésen is névjegykártyát. 22 hetes kismami.

szia én is váci vagyok. Úgy zajlik hogy kivárod a sorod ami iszonyú hosszú, ezért én már magánrendelésre járok. Ha elõször mész akkor megvizsgál a doki, ha megállapítható már a terhesség elküld ultrahangra. Ez amúgy egymás melletti szoba de külön sorban állást igényel! Kb.6 hetesen érdemes elõször menni akkor már látható a petezsák. Nekem hasi ultrahangot csinált, mert már így is látható volt de van akinak hüvelyit. Megállapítja hogy nem méhenkívüli-e a beágyazódás és kb.3 hét múlva visszarendel akkor már a szívhangot is hallja. Közben már a védõnõ kitölti a kiskönyved és mondja a továbbiakat (vérvétel...stb) Aki ajánlanék: Dr. Kondér Béla doki én megvagyok vele elégedve. Amúgy Õ rendel a váci kórházban is (sztk-ban is) és magánrendelése is van. Ha érdekel megírom hogy hol. De kérhetsz tõle a rendelésen is névjegykártyát. 22 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Névrõl ismerõs a neve. Fiatalabb doki vagy idõsebb? Vácon van magánrendelése? Mennyit szoktál neki adni magánrendelésen? És ha esetleg tel.számot tudnál adni, akár e-mailben is, azt megköszönném. [email protected]
megírom e-mailban.
A kérdező hozzászólása: Elõre is köszönöm. :)
Szia! Én is Vácra járok, dr.Dubecz Dánielhez és nagyon meg vagyok vele elégedve.Magánrendelésre járok idõpontra, igy nem telik az egész terhességem sorbanállással.Csak vérvételre kell a kórházba menni. 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Visszajött a Dubecz doki Pestrõl??? Jaj de jó!!!! Meg tudnád adni a számát? Vácon van a magánrendelõje? Az SZTK-ban nem tudod véletlenül mikor rendel? (a számát elküldheted a fenti e-mail címre is)


Milyen a váci kórházban a terhesgondozás?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos ha szakmai szemszögbõl kérdezed,nem tudok segíteni,mert magánrendelõbe járok Vácra,és mindent ott csinál a dokim( uh,szivhang),de beutalókért a terhesgondozóba kell mennem( afp., labor, terheléses cukor),és akkor mindig rendesek és segitõkészek voltak.

Szia! Sajnos ha szakmai szemszögbõl kérdezed, nem tudok segíteni, mert magánrendelõbe járok Vácra, és mindent ott csinál a dokim( uh, szivhang), de beutalókért a terhesgondozóba kell mennem( afp., labor, terheléses cukor), és akkor mindig rendesek és segitõkészek voltak.

Telki kórházban jó a terhesgondozás? Milyenek az orvosok? Van itt olyan, aki oda jár, esetleg ott szült?

Legjobb válasz: Tévedés, nem szállítanak át máshova komplikáció esetén, mindent el tudnak látni, amit egy bármilyen szülészeten. Mo-on nem sok PIC van, itt sincs, és ha kell, jön a Cerny mentõ a babáért (mehetsz vele), de ez közkórházban is így van, nemcsak Telkiben. Szuperül felszerelt, igényes, tiszta, nyugodt hely, a személyzet nincs túlterhelve, mindenkire elég idõ jut, a hozzáállás nagyon jó, szakmailag profik, gyönyörû a környezet, isteni a kaja, szerintem megért minden ott hagyott forintot.

Tévedés, nem szállítanak át máshova komplikáció esetén, mindent el tudnak látni, amit egy bármilyen szülészeten. Mo-on nem sok PIC van, itt sincs, és ha kell, jön a Cerny mentõ a babáért (mehetsz vele), de ez közkórházban is így van, nemcsak Telkiben. Szuperül felszerelt, igényes, tiszta, nyugodt hely, a személyzet nincs túlterhelve, mindenkire elég idõ jut, a hozzáállás nagyon jó, szakmailag profik, gyönyörû a környezet, isteni a kaja, szerintem megért minden ott hagyott forintot.
Nem szülnék Telkiben. Ha szülés közben komplikáció lép fel (ne legyen ilyen), átszállítanak másik kórházba. Ha a baba szorul esetleg intenzív ellátásra (szintén ne legyen ilyen), akkor elszállítják másik kórházba. Telki csak komplikációmentes szülésre való, ami meg senkinél nem garantált. A terhesgondozás jó, de nincs arányban az ár és a szolgáltatás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, jártam már ott és nagyon meg vagyok elégedve(az nõgyógyászati részleg volt igaz) Tudom, hogy nincs pic, mint ahogy a kórházak többségében sem. Ott szeretnék szülni mindenképpen, csak nem tudom melyik orvoshoz menjek
Boldogan szülnék ott, nagyon utána kérdeztem...de onnan hazajönni egy újszülöttel Szombathelyre???!!! embertelen lenne :(
Amikor szültem, volt ott egy kismama Szekszárdról és egy Mezõkövesdrõl. A bébik gondolom békésen aludtak hazáig :)
Két hete szültem Telkiben császárral. Minden szuper volt, csak 1 egész hétig elfelejtették lecserélni a kötésemet, így begennyesedett a sebem. :(
A páromat is mûtötték Telkiben, olyan jellegû kötése volt, amit nem kellett cserélni egy hétig. Nem kérdezted meg, miért nem cserélik neked? Ki volt az orvosod?
Vízálló tapaszom volt. Le kellett volna cserélni mikor hazaengedtek minket. Mindegy is! Végül nem lett nagyobb baj belõle. Egyébként a terhesgondozással nagyon elégedett vagyok. Fenyõházi doktorhoz jártam. Szülés után 5 napot töltöttünk a kórházban férjemmel és a kisbabánkkal. Klassz volt minden, csak ajánlani tudom! A csecsemõs nõvérkék aranyosak és nagyon értik a dolgukat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!