Találatok a következő kifejezésre: Milyen a kórházban a (602 db)

Nem mindegy? A gyerek ugy is kijon.
A kérdező hozzászólása: Szia!Ne haragudj, de mindegy lenne??

A Máv kórházban fogok szülni véleményeket szeretnék kérni, milyen a kórház felszereltsége és milyenek a szülésznők és a csecsemősök?

Legjobb válasz: Még a régi MÁV-ban szültem 2004-ben. Akkor nagyon jó volt és bababarát, tudtommal azóta sem lett rosszabb. Az orvosok között volt egy-két fellengzõs, császárpárti, a csecsemõsök között egy-két kioktatóbb, de ami nekem tetszett, hogy tudomásul vették, hogy az én gyerekem, és nélkülem semmit nem csináltak vele, még a hallásvizsgálatra is én magam kísértem el, és természetesnek vették, hogy nálam van éjszaka (nem úgy, mint máshol, ahol reggel úgy kapod meg, hogy bukja a tápszert, és te meg nem érted, miért nem kéri a feszülõ cicit, csak mert bõgõtt éjszaka és egyszerûbb volt cumisüveggel bedugni a száját). A szülõszobák felszereltek és sok alternatív dologra nyitottak. A szobákba nem lehet bemenni látogatónak, csak a folyosóra, ez nagyon jó rendszer, a kicsit kitolod az üvegajtóhoz, a rokonok látják, de nem köpik tele bacikkal. Szerintem jó kórház, magyar viszonylatban az egyik legjobb.

Még a régi MÁV-ban szültem 2004-ben. Akkor nagyon jó volt és bababarát, tudtommal azóta sem lett rosszabb. Az orvosok között volt egy-két fellengzõs, császárpárti, a csecsemõsök között egy-két kioktatóbb, de ami nekem tetszett, hogy tudomásul vették, hogy az én gyerekem, és nélkülem semmit nem csináltak vele, még a hallásvizsgálatra is én magam kísértem el, és természetesnek vették, hogy nálam van éjszaka (nem úgy, mint máshol, ahol reggel úgy kapod meg, hogy bukja a tápszert, és te meg nem érted, miért nem kéri a feszülõ cicit, csak mert bõgõtt éjszaka és egyszerûbb volt cumisüveggel bedugni a száját). A szülõszobák felszereltek és sok alternatív dologra nyitottak. A szobákba nem lehet bemenni látogatónak, csak a folyosóra, ez nagyon jó rendszer, a kicsit kitolod az üvegajtóhoz, a rokonok látják, de nem köpik tele bacikkal. Szerintem jó kórház, magyar viszonylatban az egyik legjobb.
Csak még annyit, hogy a szülésznõk (kettõ váltotta egymást amíg vajúdtam) irtó kedvesek és nagyon profik voltak. És késõbb minden nap meglátogattak, segítettek szoptatni, pedig ügyeletes szülésznõk voltak, csak az orvosom volt választott. Az egyik csecsemõs három órán át masszírozta a melleimben a csomókat éjszaka, amikor bedurrant. Szóval én nagyon jó véleménnyel mentem onnan haza.
Szia! Tavaly szültem a Mávban, és nagyon meg vagyok velük elégedve. Császáros voltam ugyan, de nagyon szépek és jól felszereltek a szülõszobák - egyedül vagy benn, nem tömegével. Nekem az orvosom egy fantasztikus doktornõ, végig figyelt rám, törödõtt velem és a kicsivel (jaj és nem azzal kezdte, hogy "120.eFt, magának nem is kért semmit, csak az anesztesnek és a szülésznõnek, de azt is rám bízta). A csecsemõs gárda pedig tényleg ott segít, ahol tud. Hozzánk naponta többször bejöttek megkérdezni, hogy kinek mire van szüksége. A baba végig 24 órában melletted van, csak vizsgálatokra viszik el, de mi például el is kísérhettük a csöppeket. Szóval nekem errõl a kórházról nagyon nagyon jó a véleményem.
Sziasztok:én február végén fogok a Máv-ban szülni.remélem nem baj hogy itt teszem fel a kérdésem.nagyon szigoruan betartják a kispapák látogatását.Tényleg csak az a fél órácska jut nekik????ugye nem???elõre is köszönöm.
Sziasztok, az, hogy a fél órát szigorúan betartják-e az több dologtól is függ.Természetesen infulenzás idõszakban be fogják tartani, aztán függ a szobatársaidtól is, mert ha valamelyik ragaszkodik hozzá, hogy ne jöhessen be látogató, akkor természetesen igazodni kell a házi rendhez.Nekem szerencsém volt, mert nyáron szültem és a szobatársaim sem szóltak, mindhármunk akkor fogadott látogatót, amikor akart.Ill. az egyik nap szigorúbb csecsemõs nõvér volt szolgálatban, így õ kiküldte a látogatókat, de csak akkor, ha véletlenül bejött.Így aznap is bent tudtak lenni a kispapák.
Az elõzõ vagyok, azt elfelejtettem, hogy ha nem mehet be az apuka, akkor sincs baj, mert a szoba rögtön a folyosóra nyílik és üveg ablakok és ajtó van, ezért nyugodtan kimehetsz oda, mert látod a babádat.Ilyen szempontból nagyon szupi hely a Máv korház.A folyosón egész nap lehet látogatót fogadni.
Köszönöm h válaszoltál:) igen az influenzát meg lehet érteni.de a szobatársaktól már elõre félek.én tuti ki osztom õket ha nem engedik h bejöjjön az én kispapám akkor ne ki se fog azt garantálom.:) de remélem minden rendben lesz velünk és jöhettünk minnél elöbb haza:) már alig várom:) boldog babázást neked:)
Jómagam az internetes fórumok alapján választottam a Máv-kórházat és ott dokit. A dikival nem is volt semmi gondom , (GULYÁS DOKI)de a kórház? Hát ott kezdeném, császáros voltam és 3 nap után úgy engedtek haza, hogy a pici be volt sárgulva. 3nap múlva a Heim Pálba kötöttünk ki, a picinek súlyosabb lett a tünete.A Máv kórtermeinek két bejáratuk van 1 a folyosóra nyilik ahol a betegeket és az ebédet szállítják és ott lehet fogadni a látogatókat is és baromi zajos, a halottakat is felébreszti ha a kocsikat tolják a kockakövön. Kockakõ van lerakva és fém kocsin tologatnak 10 percenként vagy kaját vagy beteget. A másik folyosó a nõvér és beteg folyosó ahol a szintén zajlik az élet . Ja és a baba ajándék csomagot sem kaptuk meg aznap haza menõs anyukákkal. A nõvérkének úgy kellett szólni, hogy kicserélné a kötésemet a mûtéten mert átvérzett és haza mennék: mert elengedtek(!!!! Szerintem kevés a doki és a nõvé, r a csecsemõ osztály meg maga a KÁOSZ A SZÓ SZOROS ÉRTELMÉBEN ÉS FELELÕTLEN a GYEREK DOKI. A csecsemõ osztályon a kék fény alatt volt egy baba, mert csak egy ilyen szerkezet van és gondolom azért nem raknak alá mindenkit akit kéne, és szegény gyereknek le volt csúszva a kötés a szemén és úgy szoltunk a csecsemõsnek, hogy le kéne ismét ragasztani mert megvakulhat persze õk ben vihorásztak a kolléganõkkel. A Heim Pálba 4 baba volt bent a sárgaság miatt amikor mi is és mint a 4 a Mávban született. SAJNOS EZEK A TAPASZTALATAIM 2009.10.HÓBAN SZÜLTEM!!!!!!
Nagyon sajnálom ami veletek történt remélem azóta minden redben van?Ajaj most kicsit kérségbeestem:(((én februárban fogok ott szülni nekem a Dr Vermes a dokim ott részlegvezetõ fõorvos.én azt vettem észre h nagyon az számit kinek a "kismamája" vagy.volt h velem is ugy viselkedtek mikor mentem vérvételre h ne is mondjam és ahogy kiejtettem a számon h Vermes rögtön fülig ért a szájuk.elég szomorú h ezek megtörtének nincs igy is elég bajunk.Pedig a Gulyás dokit is nagyon dicsérik.Remélem h azert változik majd ez az egész addigra ha nem akkor ha kell én ott fogom a dokit megkeresni és ott neki fogok panaszt tenni azert 100 e Ft a szülésért és utana meg így viselkednek.vicc ami ebben a világban van.jó babázást neked:) ))28 hetes km

Milyen a kaja a kórházban? Egyféle van vagy esetleg lehet kétféle közül választani? Minden kórházban van zárható kisszekrény az ágy mellett vagy csak a jobb kórházakban?

Tudom hogy ezek részletkérdések, de nekem fontos. Nagyon kevés dolgot eszek meg és egy hét kórházban tartózkodás ugy érzem számomra éhezés lesz...

Legjobb válasz: köszönöm

A kérdező hozzászólása: köszönöm
Eü dolgozo vagyok.Van a és b menü.Te választod.De kérhetsz külön diétát is.Mondjuk tejmenteset, kimélõt, fehérje dusat, liszt menteset, szénhidrát menteset, vegtáriánust stb.Zárható szekrénynek kell lenni.Ha nincs, értékleltárt lehet irni és at ápolók vagy még a felvételi irodások megõrzik.
Az étkezés ingyenes.
Szia! Én Pestena MÁV-ben szültem. A kaja jónak volt mondható, természetesen a szoptató anyukák étrendjéhez igazított. Volt egy iszonyú nagy közös hûtõszekrény (szobák szrint fakkozva), oda tehetted be a saját kajádat. A szekrényekre nem emlékszem, atalán azok nem voltak zárhatók, de a szobaajtók azok igen. (Szóltak is a nõvérek, hogy zárjuk, nehogy vmi eltûnjön.) Az étkezésért nem kellett fizetni. Üdv! Ui.: volt 2 vagy 3 fizetõs szoba, azokat nem láttam, de lehet, hogy kicsit extrábbak a normálnál
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem kérdezni hogy fizetni kell a napi étkezésért vagy ingyenes?
Ingyenes az ebéd. Olyan is... Én csak a pécsi kórházról tudok beszámolni, ott pocsék kaja volt. Pedig én nem vagyok nagyon válogatós, sokmindent megeszek, ha az JÓL van elkészítve. Hát ez nem volt. Arra emlékszem, hogy megláttam, spenót van, amit imádok, hát akkora csalódás volt, mert ehetetlen volt, túl sós, csomós, fúúúj... Reggeli egy zsömle hozzá egy akkora adag lekvár, ami nem is elég rá. Vacsi is hasonló. Nálunk Pécsen csak egyféle menü van, bár hallottam valamikor a tévében, hogy be akarják vezetni, hogy kétféle menü legyen, és minden nap adjanak valami gyümölcsöt. Nem tudom, hol tart a dolog. Na mindegy, szóval én nem sokat ettem a kórházban, igaz, szülés után nekem egyáltalán nem is volt étvágyam 2 hétig. Szomjas annál inkább voltam, hozták is nekem a gyümölcsleveket folyamat, meg persze a kórházban van tea is, na a tea finom volt :) De ha nem adnak finomat, akkor szólj a családnak, hogy küldjenek be valami finomat :) Szekrényke nálunk az ágy mellett azt hiszem nem volt, mármint zárható, de értékmegõrzõ volt amennyire tudom. De általában nem kell ám 1 hetet bent lenni, ha nincs semmi baj se veled, se a babával, akkor 2-3-4 nap után lehet menni haza. Nálunk mindenki 3 napig volt, csak én voltam kettõt, kérdezték, hogy akarok-e már menni haza, mondom igen, azt mondták, ha nem lesz sárga a fiam, akkor mehetek, hát mentem is :)


28-hetes terhes vagyok! Véleményeket szeretnék! Ki milyen pelenkát visz majd be a korházba a picinek? Milyet illik?

És mekkora méretet????

Legjobb válasz: A kórházban adnak pelenkát a kicsinek. Nálunk Liberót adtak, new born-t.

A kórházban adnak pelenkát a kicsinek. Nálunk Liberót adtak, new born-t.
Nekünk adtak pelust napi 3-4 db-ot(libero new born)-t!
10.46-osnak: újszülött méretû pelusokról volt szó, te pedig 6 hós babához írtál súlyadatot. A 2-5kg-ost elég hamar kinövik, abból kisebb csomagot érdemes venni, és ha nem extra nagy az újszülött, akkor ez jó a kórházba. Otthonra inkább 3-6 kg-ossal érdemes készülni (és ha a baba mérete miatt ez csak késõbb lenne jó, akkor még mindig lehet utólag vennji otthonra is 2-5 kg-ósat).
Szia! Minden fajta pelenkának vannak méretei, tehát hány kilogrammos gyerekre jó. Egy újszülöttnek 1-est kell venni, az a legkisebb méret, mert elõre ugye nem tudhatod, hogy hány kg lesz, ha megszületik. Ne vegyél ebbõl sokat, mert pl. a pampers 2-ese már 3 kg.-tól jó. A legkisebb pelenkák 2 - 5 kg-os babákra jók általában.
Szia, én pampers new bornból egy csomaggal veszek, azt is viszem be, utána meg otthonra 2-est , nehogy kicsi legyen.
A kérdező hozzászólása: de egy újszülöttnek milyet kell?pl:2-5kg az jó???és mennyit hamar kinövi?
Sziasztok! Mi is pamperst használtunk, nálunk is ez vált be, a pampers-sudár babához annyit, hogy a kisfiam 6 hónaposan 9, 7 kilogramm volt... Szerintem kedves kérdezõ a mai piacon annyi fajta pelenka van, hogy csak kitapasztalni lehet, hogy a Te babádnak melyik lesz a jó. Vegyél kis csomagolású pelenkát, és amelyik bevált, abból kell venni nagy csomagolást.
A Flórban szültem én is, ott Háppy-t adtak , ami nagyon vacak. Szinte mindegyik piacon lévõ újszülöttpelust kipróbáltuk, de nekünk a Huggies newborn(1) vált be leginkább, mert a tépõzárnál és a hátánál is jó rugalmas, ezért nagyon jól illeszkedik mindenféle alkatú újszülöttre. (A libero inkább a ducibb, a pampers inkább a "sudárabb" babákra illik. A Dm és Rossmann pelusok sztem eléggé merevek és ilyen kis méretben nem elasztikus a tépõzárnál, a 3-as mérettõl már igen, azok már jobbak sztem.)
Szia! Nálunk az elsõ babánknál nagyon bevált a Pampers, én most is azt vettem, 1-est, de csak egy csomaggal. 2-es már 3 kilogrammtól jó, tehát ha 3 kg-nál nagyobb lesz a baba, 2-est fogunk használni, mert abból már kapható gazdaságosabb nagy csomag is.
Szia! Nálunk a kórházban kérik, hogy vigyünk be pelust, mert nem tudnak sokat adni (Flór F. kórház). Mi Pampers newborn-t viszünk egy csomaggal. 32 hetes km
Libero Newborn-t vittünk be, ami ment a közösbe és minden nap adtak pár darab pelenkát, plusz még ha kértünk, akkor is. Szerintem olyat viszel, amilyet akarsz.

Győri korház szülészetén van magánszoba (már szülés utánra a babyvel)? Milyen a korház? Mika Péternél milyen a szülés?

Legjobb válasz: Szia!Én fogadott orvosom a Mika Péter.Csak jót tudok róla mondani!! Sógórnõm,barátnõm is nála szûlt,azt mondták,hogy tök normális volt végig velük.Sokat segített nekik!Sógornõm már másnap újraélte volna az egészet. :-)

Szia!Én fogadott orvosom a Mika Péter.Csak jót tudok róla mondani!! Sógórnõm, barátnõm is nála szûlt, azt mondták, hogy tök normális volt végig velük.Sokat segített nekik!Sógornõm már másnap újraélte volna az egészet. :-)
Gyõrben szülés után magadnál tarthatod a babát, egy szobába kerültök és ha van babafürdetõ ott is fürdetik, kétágyas szobák vannak, nekünk azt mondták a szülésfelkészítõn hogy az egyágyasokat azoknak tartják fenn akik pl. gyulladás miatt visszakerülnek.

Milyen a szülészet a kistarcsai kórházban? Tapsztalatok? Milyen Várkonyi főorvosnál szülni?

Legjobb válasz: Én nagyon elégedett voltam a kistarcsai kórházzal,szuperek a szülõszobák,a szülésznõk is nagyon kedvesek voltak,a fogadott dokim Várkonyi volt,nagyon kedves és türelmes volt velem a szülésnél,imádom.

Én nagyon elégedett voltam a kistarcsai kórházzal, szuperek a szülõszobák, a szülésznõk is nagyon kedvesek voltak, a fogadott dokim Várkonyi volt, nagyon kedves és türelmes volt velem a szülésnél, imádom.
szia. Nekem is Várkonyi a dokim, én nov.29.-re vagyok kiírva. Te mennyi pénzt adtál neki? Megkérdezted már az elején, hogy mennyiért vállal el? Én nem. Nagy baj? Elsõ babám és nem tudom meg merjem e kérdezni vagy sem.

25 hetes terhes vagyok, és a székesfehérvári Szent György kórházban fogok szülni. Milyen ennek a kórháznak a szülészete? Vannak baba+mama szobák? Miyenek a szülésznők és az orvosok? Meddig tartanak bennt ha minden jól megy? Jó babavárást

Legjobb válasz: Szia!Én is augusztusban szültem ott.Nagyon rendes volt mindenki(egy két csecsemõst és ápolónõt kivéve).Az összes szobába ott vannak a picik is ha mégsem szeretnéd hogy veled legyen akkor beviheted a babaõrzõbe!2és 4 ágyas szobák vannak!

Szia!Én is augusztusban szültem ott.Nagyon rendes volt mindenki(egy két csecsemõst és ápolónõt kivéve).Az összes szobába ott vannak a picik is ha mégsem szeretnéd hogy veled legyen akkor beviheted a babaõrzõbe!2és 4 ágyas szobák vannak!
Szia! Én augusztusban szültem Fehérváron. A szülészet nagyon szép, új épület és jól felszerelt. A kortermek is szépek és tiszták. Ha minden jól megy akkor 3.-ik napon ( a szülés napját nem kell számolni) hazaengednek még császár után is. A szülésznõk és az orvosok nagyon rendesek és segitõkészek. A lényeg, hogy mindig mindent kérdezzél és kérjél, mert magátol sem orvos sem szülésznõ sem csecsemõs nem fog odamenni hozzád és elmagyarázni dolgokat, de ha kéred akkor szó nélkül segítenek.

Pécsen a megyei korház szülészeten milyenek a szülöszobák, a gyermekágyas osztály? Melyik szülészet jobb a megyei vagy az édesanyák uti, melyikröl mit lehet tudni? Hova mit kérnek vinni?

Nem igazán tudom eldönteni hova menjek,nem ismerem egyiket sem kérlek irjato egyikröl-másikrol is hol milyen az ellátás és a körülmények?!A babák velünk lehetnek,éjszaka is?Hova mit kell vinni a babának?Akik tudnak segitsenek,KÖSZÖNÖM!!

Legjobb válasz: A babákat már nem veszik el a szülõktõl egyikben sem, ráadásul az Édesanyákútiban megépültek az új szülõszobák, mégis ha nem sikerül bekerülni, mert foglalt, akkor marad a hagyományos..én a megyeit választottam, mert jobban tetszik a környezete , elvileg ott szülnél, ahová tartozik a dokid, de át tudsz menni a másik kórház dokijához is.. Szerintem menj a megyeibe, ha tudsz, jobbak a körülmények.. üdv 25 hetes pécsi kismami.

A babákat már nem veszik el a szülõktõl egyikben sem, ráadásul az Édesanyákútiban megépültek az új szülõszobák, mégis ha nem sikerül bekerülni, mert foglalt, akkor marad a hagyományos..én a megyeit választottam, mert jobban tetszik a környezete , elvileg ott szülnél, ahová tartozik a dokid, de át tudsz menni a másik kórház dokijához is.. Szerintem menj a megyeibe, ha tudsz, jobbak a körülmények.. üdv 25 hetes pécsi kismami.
Szia! A kisfiam az Édesanyák úti klinikán született július 28-án. A szülõszobák újak, szépek. A régi szülõszobában nem tudsz szülni, ugyanis nincsenek meg. A csecsemõs nõvérek mindegyike nagyon kedves, segítõkész. Éjszakára veled maradhat a babád, de a csecsemõsöknél is hagyhatod és reggel kiviszik neked. Az orvosok mindegyike nagyon rendes. Én úgy gondolom nem véletlenül lett tavaly az év kórháza. Szóval én újra a klinikát választanám. Csak pozitívumot tudok róla mondani.
Második válaszoló vagyok: Rend és tisztaság mindenütt!
A kérdező hozzászólása: Milyen szobák vannak, Hányan vannak egy szobában és hol jobbak az orvosok??Melyik korházba mit kell vinni a babának, és meddig engedik a tulhordást?Ha valakinek van tapasztalata kérem irjon.Köszi!
A kérdező hozzászólása: Senki más NEM TUD IRNI NEKEM?Valaki csak szült ott, irjon nekem véleményt aki tud.Fontos lenne!
Szia! Én a Megyeiben szültem július 28.-án. Hajnaltól hajnalig vajúdtam, ezidõ alatt 4 váltás szülésznõvel találkoztam, mindenki maximálisan kedves és segítõkész volt. 4 szülõszoba van, egy alternatív, egy egyszemélyes, kettõ kétszemélyes. Modern és szép az egész. Fogadott orvosom volt, õ is szuperjól viselte a gondomat, ott volt amikor kellett. A babád veled lehet, ha akarod és ha nincs vele gond pl. besárgul, mert akkor kék fényben van, csak szoptatni veheted ki. Viszont akkor mész hozzá, amikor akarsz. A csecsemõsök is rugalmasak, segítenek, bár kérdezned kell, ha valamit nem tudsz pl szoptatással kapcsolatban. Bátran ajánlom tehát a Megyeit, nekem a Klinika nem volt sosem szimpi.

A győri szülészeten milyen a kórház és a személyzet? Hogy zajlik ott egy szülész? A szülésznő mindent elmond? A látogatók bejöhetnek a korterembe?

37 hetes vagyok, el?ször fogok szülni. Idáig úgy néz ki természetes úton. Van fogadott dokim.

Legjobb válasz: szia én már kétszer szültem ott pápáról mentünk át oda, nagyon aranyosak voltak bár csak a fogadott szülésznõ és afogadottorvos foglakoztak velem, a csecsemõsökkel nincs semmibaj ha nem viszed oda a babát hozzájuk, van köztük egy nagyon aranyos õ már idõsebb nyugdíja korú, õ sokat segít a szoptatásnál de ha megkéred õket a többi is segít mi telefonos kapcsolatban voltunk szülésznõnkkel és amikor 4 perces fájásaim voltak akkor indultunk el, becsöngettünk hogy jöttünk szülni megvizsgáltak, átöltöztem korházi hálóingbe, papir kitöltés és irány a szülõszoba elõszöör alternatívba másodszor pedig rendes szülõszobába kerültem, lehet beöntést kérn ide én nem kértem, a látogatók a kórterembe bvemehetnek. ha még valamit zseretnél todni írj privit és szivesen válaszolok minden kérdésedre

szia én már kétszer szültem ott pápáról mentünk át oda, nagyon aranyosak voltak bár csak a fogadott szülésznõ és afogadottorvos foglakoztak velem, a csecsemõsökkel nincs semmibaj ha nem viszed oda a babát hozzájuk, van köztük egy nagyon aranyos õ már idõsebb nyugdíja korú, õ sokat segít a szoptatásnál de ha megkéred õket a többi is segít mi telefonos kapcsolatban voltunk szülésznõnkkel és amikor 4 perces fájásaim voltak akkor indultunk el, becsöngettünk hogy jöttünk szülni megvizsgáltak, átöltöztem korházi hálóingbe, papir kitöltés és irány a szülõszoba elõszöör alternatívba másodszor pedig rendes szülõszobába kerültem, lehet beöntést kérn ide én nem kértem, a látogatók a kórterembe bvemehetnek. ha még valamit zseretnél todni írj privit és szivesen válaszolok minden kérdésedre
Szia! Én 3 hónapja szültem itt Gyõrben. Volt fogadott orvosom, de szülésznõm nem, ettõl függetlenül nagyon kedvesek, figyelmesek voltak velem, egy rossz szavam sem lehet rájuk. Reggel bementünk rendszertelen fájásokkal 41 hetesen, elõkészítettek( beöntés, borotválás, tusolás), aztán mentünk a szülõszobára és délben megszülettet a kisfiam. A szülésznõ végig velem volt- aki mindent el fog mondani - és a párom is. Miután meglett a baba (természetes úton szültem), 2 óra hosszat még a szülõszobán kell maradni, megfigyelésre. A párod és a baba természetesen ekkor is végig veled lehet és készülhetnek az elsõ jó kis fotók , családi videók.:) A látogatók bejöhetnek a kórterembe, de azért igyekeznek az osztályon a délelõtti és délutáni látogatásokat betartatni. Ha mindig nyüzsi lenne, akkor nem tudtok pihenni és nem tudod a babádat kényelmesen szoptatni, ezért jó is, hogy nem engedik éjjel - nappal a bemászkálást. Persze , ha szükséged van valamire és a párod mondjuk behozza, azért beengedik látogatási idõn kívül is. A csecsemõsnõvérekkel azért már nem voltam ennyire elégedett. Köztük volt egy-két nem odaillõ, szerintem... Azért , ha mgekéred õket segíteni fognak, csak maguktól nem nagyon kérdezik meg, hogy minden rendben van-e. Ha gondod van, akkor nyugodtan szólj és segítenek, vagy kérhetsz segítséget a kórházi védõnõtõl Õ nagyon kedves, mindent megmutat ( nekem segített a szoptatásnál eleinte) , ha valamit nem tudsz a babával kapcsolatban.A többi jön magától, ösztönösen majd meglátod!:) MInden jót és könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi csajok, rendesek vagytok! Most egy kicsit megnyugodtam. Az elsõ válaszolónak írtam priviben, várom válaszát! Jó babázást nektek, és köszi a jókívánságokat!
Szia! Én hat hete szültem a gyõri szülészeten, fogadott orvosom nem volt, se szülésznõm, de mind kettõjükkel nagyon meg voltam elégedve, irtó rendesek és lelkiismeretesek voltak. A csecsemõs nõvérek viszont nem nagyon erõltetik meg magukat segítség nyújtás céljából, bár vannak kivételek. Összevetve csak jó emlékeim vannak a szülészetrõl, és a személyzetrõl. Ja amúgy természetes úton szültem, és ikerbabákat. Jó szülést kívánok!!
Én csak rosszat hallottam róla!
A kérdező hozzászólása: ne ijesztgess! Nagyon rosszak?
Igen, sajnos :( meg is akarják szüntetni a szülészetet. Menj Pestre, mind kettõtök érdekében.
A kérdező hozzászólása: mondjatok valami konkrétat...
Elsõ vagyok, egyik rokonomnak csinálták a császár, azt mondta, hogy végig nagyon fájt neki, csak a vágást és a varrást nem érezte, érezte, ahogy kitépik belõle a gyereket. Majd komplikációk miatt mégegyszer meg kellett mûteni, de mindennap kellett kezelésre járni, mert nem maradhattak bent! Amikor Tatabányán szültem áthoztak egy kismamát, mert annyira nem foglalkoztak vele egomban, szétnyílt a sebe meg hasonlók....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!