Találatok a következő kifejezésre: Milyen a kórház Hogyan zajlik ott (2 db)

A győri szülészeten milyen a kórház és a személyzet? Hogy zajlik ott egy szülész? A szülésznő mindent elmond? A látogatók bejöhetnek a korterembe?

37 hetes vagyok, el?ször fogok szülni. Idáig úgy néz ki természetes úton. Van fogadott dokim.

Legjobb válasz: szia én már kétszer szültem ott pápáról mentünk át oda, nagyon aranyosak voltak bár csak a fogadott szülésznõ és afogadottorvos foglakoztak velem, a csecsemõsökkel nincs semmibaj ha nem viszed oda a babát hozzájuk, van köztük egy nagyon aranyos õ már idõsebb nyugdíja korú, õ sokat segít a szoptatásnál de ha megkéred õket a többi is segít mi telefonos kapcsolatban voltunk szülésznõnkkel és amikor 4 perces fájásaim voltak akkor indultunk el, becsöngettünk hogy jöttünk szülni megvizsgáltak, átöltöztem korházi hálóingbe, papir kitöltés és irány a szülõszoba elõszöör alternatívba másodszor pedig rendes szülõszobába kerültem, lehet beöntést kérn ide én nem kértem, a látogatók a kórterembe bvemehetnek. ha még valamit zseretnél todni írj privit és szivesen válaszolok minden kérdésedre

szia én már kétszer szültem ott pápáról mentünk át oda, nagyon aranyosak voltak bár csak a fogadott szülésznõ és afogadottorvos foglakoztak velem, a csecsemõsökkel nincs semmibaj ha nem viszed oda a babát hozzájuk, van köztük egy nagyon aranyos õ már idõsebb nyugdíja korú, õ sokat segít a szoptatásnál de ha megkéred õket a többi is segít mi telefonos kapcsolatban voltunk szülésznõnkkel és amikor 4 perces fájásaim voltak akkor indultunk el, becsöngettünk hogy jöttünk szülni megvizsgáltak, átöltöztem korházi hálóingbe, papir kitöltés és irány a szülõszoba elõszöör alternatívba másodszor pedig rendes szülõszobába kerültem, lehet beöntést kérn ide én nem kértem, a látogatók a kórterembe bvemehetnek. ha még valamit zseretnél todni írj privit és szivesen válaszolok minden kérdésedre
Szia! Én 3 hónapja szültem itt Gyõrben. Volt fogadott orvosom, de szülésznõm nem, ettõl függetlenül nagyon kedvesek, figyelmesek voltak velem, egy rossz szavam sem lehet rájuk. Reggel bementünk rendszertelen fájásokkal 41 hetesen, elõkészítettek( beöntés, borotválás, tusolás), aztán mentünk a szülõszobára és délben megszülettet a kisfiam. A szülésznõ végig velem volt- aki mindent el fog mondani - és a párom is. Miután meglett a baba (természetes úton szültem), 2 óra hosszat még a szülõszobán kell maradni, megfigyelésre. A párod és a baba természetesen ekkor is végig veled lehet és készülhetnek az elsõ jó kis fotók , családi videók.:) A látogatók bejöhetnek a kórterembe, de azért igyekeznek az osztályon a délelõtti és délutáni látogatásokat betartatni. Ha mindig nyüzsi lenne, akkor nem tudtok pihenni és nem tudod a babádat kényelmesen szoptatni, ezért jó is, hogy nem engedik éjjel - nappal a bemászkálást. Persze , ha szükséged van valamire és a párod mondjuk behozza, azért beengedik látogatási idõn kívül is. A csecsemõsnõvérekkel azért már nem voltam ennyire elégedett. Köztük volt egy-két nem odaillõ, szerintem... Azért , ha mgekéred õket segíteni fognak, csak maguktól nem nagyon kérdezik meg, hogy minden rendben van-e. Ha gondod van, akkor nyugodtan szólj és segítenek, vagy kérhetsz segítséget a kórházi védõnõtõl Õ nagyon kedves, mindent megmutat ( nekem segített a szoptatásnál eleinte) , ha valamit nem tudsz a babával kapcsolatban.A többi jön magától, ösztönösen majd meglátod!:) MInden jót és könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi csajok, rendesek vagytok! Most egy kicsit megnyugodtam. Az elsõ válaszolónak írtam priviben, várom válaszát! Jó babázást nektek, és köszi a jókívánságokat!
Szia! Én hat hete szültem a gyõri szülészeten, fogadott orvosom nem volt, se szülésznõm, de mind kettõjükkel nagyon meg voltam elégedve, irtó rendesek és lelkiismeretesek voltak. A csecsemõs nõvérek viszont nem nagyon erõltetik meg magukat segítség nyújtás céljából, bár vannak kivételek. Összevetve csak jó emlékeim vannak a szülészetrõl, és a személyzetrõl. Ja amúgy természetes úton szültem, és ikerbabákat. Jó szülést kívánok!!

Milyen a békéscsabai kórház? Hogyan zajlik ott a szülés?

Arra gondolok hogy csak szül?ágyon lehet szülni, vagy pedig van már szül?szék is. Milyenek az orvosok és a n?vérek? Van-e olyan szoba ahol a baba velem maradhat?

Legjobb válasz: Az én tudomásom szerint csak szülõágy van, de a vajúdó elég normálisan fel van szerelve. Van olyan szoba, ahol a baba veled lehet, egy kórtermet ugyanis átalakítottak (én abban feküdtem), egy kétágyas és egy háromágyas szobára szedték szét, van bent pelenkázó a háromágyasban kiságy is. Ha jársz szülésfelkészítõre, ott bõvebb felvilágosítást is kaphatsz, vagy a védõnõktõl. A nõvérek nagyon kedvesek, segítõkészek voltak, az orvosokról érdemben nem tudok mit mondani, mert fogadott orvosom volt, õ rendes volt nagyon velem, de vannak kevésbé kedvesek is. Ha akarod email-ben részletezem is.

Az én tudomásom szerint csak szülõágy van, de a vajúdó elég normálisan fel van szerelve. Van olyan szoba, ahol a baba veled lehet, egy kórtermet ugyanis átalakítottak (én abban feküdtem), egy kétágyas és egy háromágyas szobára szedték szét, van bent pelenkázó a háromágyasban kiságy is. Ha jársz szülésfelkészítõre, ott bõvebb felvilágosítást is kaphatsz, vagy a védõnõktõl. A nõvérek nagyon kedvesek, segítõkészek voltak, az orvosokról érdemben nem tudok mit mondani, mert fogadott orvosom volt, õ rendes volt nagyon velem, de vannak kevésbé kedvesek is. Ha akarod email-ben részletezem is.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! Légyszi részletezd egy kicsit! Ki volt a fogadott orvosod? Nekem Rucz Árpád fõorvosúr. Róla van valami véleményed vagy tapasztalatod? Köszi
Nekem Ombódidoktor úr volt. A fõorvos úr egyébként nagyon kedves, én császáros voltam és õ volt még bent nálam. Ha van fogadott orvosod, kedvesebbek mlesznek veled. Amikor beérsz a kórházba (ha van rá idõ) megvizsgál az ügyeletes, hogy valóban beindult-e a szülés, ha igen, értesítik majd az orvosod. A szülésznõ veled lesz, segít, bár én a vajúdóban csak a férjemmel voltam. Ha teljesen kitágultál, bevisznek a szülõágyra. Ott is segít a szülésznõ, majd ha megszületett a baba, ottmaradsz megfigyelésen. Ha minden rendben volt, a következõ szopira már be is viszik a babád. (reggel 5, 9, 12, 15, 18, 21 a szoptatási idõpontok). Szülés után egy rövid idõre szerintema párodat is beengedik a szobába. Ha van még kérdésed, írj nyugodtan. Mikor fogsz szülni egyébként?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!