Találatok a következő kifejezésre: Milyen a izgató (50 db)

Úgy érted, pornó? Vagy milyen film?...
Sex és New York
Pornó és kész!
Mit tartasz izgatónak? Sok szerelmi jelenet? Vagy mit???
Elemi ösztön, Szenvedélyek viharában Angyalok és rovarok :D Ebben is van szex...:D
Tágra zárt szemek.
Mr. Bean az igazi katasztrófafilm

Miért van az hogy a pasikat csak akkor izgatjuk fel ha meztelenül vagyunk és az hogy milyen stílusban öltözködünk vagy hogy milyen a ruhatárunk egyáltalán nem érdekli őket?

Legjobb válasz: Bevallom. Engem a teljes meztelenség nem izgat fel annyira. Tudom, fura, de mégis. Valahogy nem az igazi.

Bevallom. Engem a teljes meztelenség nem izgat fel annyira. Tudom, fura, de mégis. Valahogy nem az igazi.
Mert téged dugnak meg nem a szaros ruháidat.
hát mert jó nézni a mellét meg a seggét fõleg ha jó testü :D
Elõzõvel egyetértek :D
Hülyeség. Mit gondolsz, pl. az aktfotók 80%-án miért van a nõkön valami kis ruha, bugyi, melltartó, combfix, lakkcsizma stb.? Pont azért, mert a semminél izgatóbb a kis valami. A csinos ruházat is sokat számít, kiemeli a lényeget. Én már milliószor láttam a barátnõm fenekét meztelenül, ennek elenére nem tudok nem odanézni, ha feszes farmert visel. Egyszer meg térdig érõ szoknyát, blúzt, és magassarkút viselt, amikor szeretkeztünk (szóval gyakorlatilag fel volt öltözve), úgy "kaptam el", és pontosan a ruhája miatt.
Azért mert a férfiak ált.ba vizuális típusok :] Elsõsorban a látványra jönnek izgalomba... Gének...;)
Az én párom már felálló farokkal jött be a zuhany alól, mert elképzelte h. csinálni foggjuk, pedig én melegítõben és mackófelsõben voltam.Szóval néha ez néha az jön be nekik.Szerintem attól függ, h. épp milyen kedve van.Ha nincs kedve a szexhez, akkor te lehetsz bármilyen ruhában v.meztelen, akkor sem fog rádizgulni.
Ez nem igaz, amit állítasz. 26/F
az nem aktfotó hanem glamour, és aktfotó már kezd kimenni a divatból, ez azért van mert mostanság sok meztelen lányokat látnak a férfiak, így jött be ez a stílus irányzat.
22:40-el kíválóan egyet tudok érteni. ne aggódj, nem kell feltétlenül meztelennek lenni.A lényeg az az, hogy ha azt akarod elérni hogy a ruházatodra is odafigyeljenek igyekezz úgy öltözködni hogy a nõiességedet is kimutatod :) segghez simuló feszes nadrág, miniszoknya, mély dekoltázs (noigen :D), ilyesmik.
Páromat nem csak az izgatja fel...õt az is izgatja ha csak lát...van olyan h még meg sem csókoltam de már áll.. 19/L
22:40 - na, erre gondoltam. :)
Érdekes, én azért szeretem, ha valami kis ruha van a nõn. Kis bugyi, szexi melltartó, valami ami éppen takarja a lényeget, hogy a fantáziánk is mûködjön, nagyon sokat tud dobni a dolgon. Mert ha teljesen meztelen a csaj, akkor már nem lehet tovább vetkõztetni, de picike ruhával ott van még kíváncsiság, hogy na vajon mi lehet alatta? :-)
Ösztönösen a teljesen meztelen csinos nõi test látványa izgat csak fel szexuálisan. Ruhában olyan mint az étel csomagolásban.Kell hogy megvédje a kosztól, kell hogy elárulja, mi van belül, de nem izgató, csak érdekes kiegészítõ.Amugy fontos, stlíus, igényszint, gondolkodásmód index. De az ékszerek és egyéb ilyen nõi baromságok, amiken egymással versengenek, azt én férfiként észre sem szoktam venni annyira nem érdekelnek, olyan gagyik az ékszerek.Csak karácsonyfadíszítés jellegük meg értelmük van kb. egy szép emberi testen.

Lányok! Mennyire fontos számotokra, hogy egy férfinak milyen a karja. Szexuálisan izgatónak találjátok ha vastag, erős, izmos egy férfi karja, vagy inkább biztonság érzését kelti, vagy esetleg nem is fontos, hogy milyen?

Csak azért kérdezem, mert mi férfiak azt hisszük, hogy ez a legfontosabb, ami felkelti egy n? figyelmét, a gyakorlat pedig azt mutatja, hogy egyáltalán nem érdekli a n?ket, hogy milyen egy pasi karja.

Legjobb válasz: ha van egy helyes pofid, meg egykis lóvéd, tökmindegy miylen satya ksi tested van ,lesz csajod, nemis akármilyen. a mai csajok a szortelen csigatestû, ksigyerekarcú "férfiakra" buknak. ja másik véglet, meg a szikár, sovány, és magas pasikra.

ha van egy helyes pofid, meg egykis lóvéd, tökmindegy miylen satya ksi tested van , lesz csajod, nemis akármilyen. a mai csajok a szortelen csigatestû, ksigyerekarcú "férfiakra" buknak. ja másik véglet, meg a szikár, sovány, és magas pasikra.
Hát, ha helyes és jól néz ki..nem annyira fontos, de azért nem akarok olyannal járni , aki olyan vékony, mint egy ceruza..., mert nem érzem magamat biztonságban :D
Lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de én nagyon bírom az izmos kart.:$ :D
Én is oda vagyok egy izmos karért, vagyis kettõért :) És tényleg biztonságban érzem magam a párom mellett, neki is ilyen a karja.De nem azért szeretem õt, hanem amilyen belül.De azért ha lehet az én karomnál legyen vastagabb az övé. 17/L
ne legyen punnyadt, puha karja.Legyen lathato izom rajta.Az alkarjan meg lehet szõrös.Nekem szemely szerint a vastagabb, ferfias kar jon be.
Nem olyan fontos hogy milyen a karja. Persze az abszolút pozitív ha erõs és izmos karral rendelkezik de az csak egy testrész. Nem abba leszel szerelmes hanem az emberbe. És ha vékony azon lehet segíteni edzéssel.

Milyen szavakkal izgatod a partnered, mikor nem becézed?

A "mocskos" szavakra gondolok. Engem egyszer?en lelomboz a káromkodás, és arra gondoltam, talán csak rossz szavakat használok. Kicsit zavar, hogy csak szép dolgokat tudok mondani. :D Ti milyen szavakat/kifejezéseket használtok ilyenkor?

Legjobb válasz: Általában: "Húscafat, Majomsegg, Segglik" XDD

Általában: "Húscafat, Majomsegg, Segglik" XDD
Szét..félem az agyad te kis r...nc! Ez kellett neked!T kis k...va! Nesze!:) :) :)
A kérdező hozzászólása: Tényleg? :D
Hat van aki tenyleg ezt csinalja. En elvezem is:) Unom a nyalas becezgeteseket. Es aki szereti pl a BDSM-et, azoknal ez a normalis, nem a "szereltek nyuszikam" En is szeretem ha azt mondja kozben a parom, hogy "szet k.fellek, te mocskos ki r.banc"
A kérdező hozzászólása: Aha :) OKé :) Az elsõ válaszoló némely szavai mondjuk nekem még csak eszembe sem jutnának (szó szerint), semmilyen körülmények között, ezért is lepõdtem meg. Túl szegényes a fantáziám. :D :PP "szere_L_tek nyuszikám" :) ) Köszi a válaszokat! majd megpróbálom gyakorolni, hogy autentikus legyen :D :D

Mikor orálisan elégítitek ki a párotokat, milyen szexi, izgató szavakat, mondatokat mondtok neki?

Legjobb válasz: én csak elmesélem neki hogy mit látok,csinálok, aztán máris feligzult(gondolom tetszik magának).

én csak elmesélem neki hogy mit látok, csinálok, aztán máris feligzult(gondolom tetszik magának).
Általában semmit, mert tele van a szám. A szemébe nézek, mosolygok...
nah igen felesleges bármit , mondani ilyenkor inkább elõtte izgasd a szavaiddal:) különben ilyenkor meg a az ajkaiddal sok mindent kifejezhetsz : pl: szerettik a fiuk ha csúszósnak látszik a szád , nyalogasd elõtte a szád. és mélyen nézz bele közbe a szemébe :)

Milyen erotikus, izgató sms-eket írhatnék a barátomnak?

Holnap fogunk találkozni, sok idő után. Szeretnénk egy felejthetetlen napot együtt tölteni, és szeretnék ma olyan sms-eket írni neki, amitől még jobban vágyakozik :) Nem trágár és ocsmány kifejezésekre gondoltam...és légyszi ne írjatok baromságokat!

Legjobb válasz: Készítsd a lompost drágám, mert holnap egy vad torkozásban lesz része! Ez jó?

Készítsd a lompost drágám, mert holnap egy vad torkozásban lesz része! Ez jó?
Leejtettem a fakanalat fõzés közben. Most le kell hajolnom érte. Kár, hogy Te nem vagy itt, hogy segíts nekem. De majd holnap... ;)
Tényleg nem akarok baromságot írni, de hogy lehet úgy párkapcsolatban élni ha nem tudod használni a fantáziádat o_O ha ez már ilyen apróságnál jelentkezik akkor mi lesz késõbb?
Nem írok baromságot: Drágám, igaz, hogy ugyan holnap te fogsz behatolni a puncusomba, de addig is, gondolok majd rád, miközben Sanyi lök :)
Leesett a fakanál kezdõdhet egy fuck anál!
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló! Te írtad a legnormálisabb választ eddig. Köszi. Igazad van, csak azokon kívül, amiket régebben szoktam neki írni, szeretnék mást. Ehhez kértem a segítséget :) De tényleg köszi, hogy te legalább nem gúnyolódsz. :)

Milyen a szexi formás izgató női láb? Mennyire vastag/vékony, izmos?

Legjobb válasz: Szerintem egy szép, nõiesen kidolgozott lábnál nincs szexibb!:):) a méret, hát középút.. Nem szeretem a nagyon vékony lábakat, de a nagyon vastag se szép látvány! Legyen formás;)

Szerintem egy szép, nõiesen kidolgozott lábnál nincs szexibb!:) :) a méret, hát középút.. Nem szeretem a nagyon vékony lábakat, de a nagyon vastag se szép látvány! Legyen formás;)
Ha azt írjuk, hogy a csont sovány láb a szexi, akkor anorexiás, izomsorvadásos lányokkal akarsz majd járni, mert mi azt mondtuk az a szép? Neked nincs saját véleményed? Mindenkinek más az ízlése, más dolgok tetszenek. Döntsd el te, hogy neked mi a szexi.
mindenkinek más számít szexisnek, erre nem lehet konkrétumot írni
Neked mi a kedvenc színed? Nekem tuti nem az. Neked milyen láb jön be? Nekem biztos más.
Gondolom lány vagy: az a szép, a szexi amilyen a tied, ha azt kérdezed meg akinek igazán számít a véleménye, aki téged szeret.
izmos a jó
Nézd meg Horváth Évát!!!!!! Szerintem tökéletes alakja van és a lába is az.
Szerintem is az izmos.

Milyen a szép izgató mell és mellbimbó? milyenre gerjednek a pasik?

Legjobb válasz: http://imgfrm.index.hu/imgfrm/4/0/3/5/BIG_0003364035.jpg pl ez szép http://imgfrm.index.hu/imgfrm/1/6/5/5/BIG_0003141655.jpg http://imgfrm.index.hu/imgfrm/9/1/3/7/BIG_0002979137.jpg http://imgfrm.index.hu/imgfrm/9/4/1/1/BIG_0002929411.jpg

Személy szerint nekem a feszes formás cicik jönnek be:)
A legtöbb pasi szerintem a természetes, szép formájú, rugalmas ciciket szereti. Az én barátom a közepes, úgymond tenyérbe illõ méretû cicikért van oda, pici mellbimbókkal. Persze van aki a nagy, asszonyosabb melleket kedveli, tényleg nagyon változó.
Olyan ez mint a pasik farka. Nem a farok a fontos hanem a pasi aki a végére nõtt. Ugyan ez van szerintem a cicivel is. Nem a cici a legfontosabb, hanem a csaj, aki a cicit hordja. Legalábbis remélem....
Minden férfi mást kedvel. Van, akinek a tenyérnyi bimbó sem túl nagy. Vannak is ilyen nõk... és ez azt jelenti, hogy az anyjuk is kívánatos volt, annak idején :-) Mellbõl pedig melyik a "nagy"? Ha már nagyobb, mint a gyerek feje, akit szoptat - az már tuti, hogy nagy :-) És neki is van párja - különben honnan lenne a gyerek? A párja számára õ egy istennõ! Aztán van olyan nõ is, akinek a melle, vagy a bimbó kisebb, mint a párjáé. De a párjának ez tetszik - vagy nem a mell érdekli, hanem valami mást lát meg a nõben. Aztán persze a kettõ között bármi is lehet. Nem kötelezõ az sem, hogy a testi adottságok döntsenek.
hahaha ez pasi függö. van aki kimondottan a kicsi éppen hogy van cicire , van aki pedig a nagyon nagyra. volt olyan kollégám aki azt mondta neki mindegy csak nagy legyen a bimbo. szóval nagyon változó.
1. Mindenképpen természetes legyen, ne mûtött-töltött 2. Ne tartsa meg az alátett ceruzát (a lelógó mell alatt tud megmaradni akár több is) 3. A bimbó ne legyen tenyérnyi, és nagyon izgató, ha a bimbó kiugrik a mell "síkjából"
Én ilyen téren is a középút híve vagyok, vagyis ne legyen se túl kicsi, se túl nagy egyik része sem a mellbimbónak. Monica Belucci mellei szerintem pont optimálisak.Nekem övé tünik az ideálisnak kinézetre.

Lányok! Milyen gyakran fordul elő veletek, hogy nincs bugyi a szoknyátok/ruhátok alatt? Miért: csak mert izgatónak tartjátok, esetleg villantani akartok, vagy szabad utat akartok engedni vkinek? (28/L)

Legjobb válasz: 3 Úristen,nem mondod! Amúgy mindig van rajtam,télen,nyáron,otthon is,mindig.Ha valakin nincs az utcán,az nem izgató,hanem gusztustalan.

3 Úristen, nem mondod! Amúgy mindig van rajtam, télen, nyáron, otthon is, mindig.Ha valakin nincs az utcán, az nem izgató, hanem gusztustalan.
Én kényelmetlenül érezném magam nélküle, akár itthon, akár az utcán. 22/L
Ha megyek valahová, mindig veszek bugyit. Csak akkor nincs rajtam esetleg, ha itthon vagyok.
rajtam mindig van bugyi (nyilván fürdés közben, vagy ha szeretkezek a párommal, pisilés közben stb akkor nincs, értelem szerûen... ) 20/L
Rajtam csak akkor nincs, ha leszedik. :D
Én nyáron rendszeresen úgy járok, nagyon kellemes, szabad érzés.
Elég sûrûn járok bugyi nélkül. Felizgat és a férfiak mintha éreznék. Úgy néznek rám, hogy rögtön letepernek és ez még jobban felizgat. :) Nem beszélve arról, ha a pasim megneszeli nyilvános helyen, hogy mennyire fel vagyok izgulva és megmondom neki az okot... :) 20/N.
Rajtam most sincs "gatya", boxer, hanem ilyen hálós rövidnadrágban vagyyok egész nap. Mindenkinek ajánlom; lányoknak is ajánlani tudom, mert szabaddá válsz, s nem izzadsz épp annyira, szellõzik.
A kérdező hozzászólása: En csak most fedeztem fel ezt az uj "hobbym", igaz, hogy nem gyakran fordul elo, de felszabadito es egyben nagyon izgalmas erzes. Foleg, ha a parod fulebe sugod, hogy egy alkalmatlan helyen, vagy idoben, hogy mennyire benedvesedtel - es szabad az ut ;)!
A kérdező hozzászólása: Fiúk is írhatnak, mit tapasztaltok a lányoknál, esetleg Ti miért "felejtitek" otthon a gatyát? :)
Én utálom a bugyit, fürdõruhát, stb. Strandolni eleve nudira járok, és alsónemût is csak akkor veszek fel ha nagyon muszáj, illetve azokon a napokon.

Lányok! Milyen testtájakat tartotok izgatónak a partnereteken a nemi tájakon kívül?

Természetesen nem azok helyett, hanem mellettük...

Legjobb válasz: Kar, váll. Látvány és fogni még jobb. Szex közben egy erõs vállat és bicepszet fogni az iszonyat izgató. 22L

Kar, váll. Látvány és fogni még jobb. Szex közben egy erõs vállat és bicepszet fogni az iszonyat izgató. 22L
kézfej, alkar, erõs izmos váll, bicepsz:) Egy feszes, izmos ( NEM kötelezõen kockás ) has is nagyon szexi tud lenni:) 19l
A has és a váll :$
Már megint itt vagy? Kérdezõ, fejezd be! Mégjobb ha el sem kezded a fenti témájú kérdéseket naponta több alkalommal újra kiírni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!