Találatok a következő kifejezésre: Milyen a illetve a másik tablettája (1 db)

Milyen a Norbifit, illetve a másik tablettája a Carb Block?

Legjobb válasz: Ebben az a szép, hogy én olvastam Norbi 1. és 2. könyvét, és az ilyen szereket õ maga is pénztárcafogyasztónak tartotta:D Szerintem mindez pénzkereseti forrás, ami végülis nem elítélendõ, mert mindenki abból él, amibõl tud:d

Ebben az a szép, hogy én olvastam Norbi 1. és 2. könyvét, és az ilyen szereket õ maga is pénztárcafogyasztónak tartotta:D Szerintem mindez pénzkereseti forrás, ami végülis nem elítélendõ, mert mindenki abból él, amibõl tud:d
semmivel nem jobbak, mint a többi táplálékkiegészítõ....Valamilyen diéta némi mozgással, ebben az esetben valemelyeset felgyorsítja a fogyást
Önmagukban semmivel nem jobbak, mint a többi táplálékkiegészítõ....Valamilyen diéta némi mozgással, ebben az esetben valemelyeset felgyorsítja a fogyást. Mindkettõt próbáltam így is, úgy is, azaz diétával és anélkül is.
A NORBIFIT nem fogyasztószer, rá is van írva. De tartalmaz egy csomó természetes vitamint és ásványi anyagot. Fogyni csak a Norbi Update betartásával és a Norbifit-tel együtt lehet. Én kipróbáltam - nem fogyi céllal, bár rám férne - és elmondhatom, hogy az egyetlen olyan étrendkiegészítõ amitõl nem fáj a gyomrom, a fejem és nem emeli egekbe az egyébként alacsony-normál vérnyomásomat. Egyszóval nekem jó közérzetem volt tõle..
A Carb Block tablettát azért vettem meg, mert velem is elõfordul, hogy esténként nem bírok nemet mondani a pizzának, és egyéb hízlaló kajáknak... Így ha esténként nem 1- es kódút eszek, beveszek elõtte egy tablettát, ami gátolja a szénhidrátok felszívódását. Eddig még semmit nem vettem észre. Se nem jobb, se nem rosszabb... Igaz én 1 héten max. 1-2 tablettát veszek be. Kúraszerûen is lehet alkalmazni, 1 hónapig napi 1-et az Update módszer mellett, így növeli annak hatékonyságát állítólag.
De rėgen tette ki ezt a kérdést fickó és milyen késõ este szerintem már ezt az oldalt nem is nézi
A kérdező hozzászólása: Pedig de :)
Már 7 éve nézed ezt az oldalt ez nem semmi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hoodia Gordonii 6000-től lehetek még éhesebb?

Valahogy nem hat( a 3. nap van bennem még csak); a P57 hatott de az azt mondják már nem hozzáférhet?..

7

Hallottatok már a Purpura bacca-ról? Használta valaki?

Igazából az érdekelne hogy tényleg használ-e? Csodaszerként emlegetik.

5

Milyen étvágycsökkentők vannak?

17 éves vagyok. 170/61-62 kiló. Általában 58-59 kiló szoktam lenni. Nyáron többet eszem mint szoktam, ez meg is látszik. Nem tudok uralkodni, NEM-et mondani a nasikra.

14

Szűzteakapszulát lehet szedni tizenéveseknek is?

2

Hogyan tudok hamar leadni 3 kg-t?

3

Használt valakinek a Re-Code? A diétát be kell mellé tartani? Mennyire hatásos?

6

Sushi vacsorára 6 óra előtt?

Érhet valamit, ha vacsorára szusihoz hasonló dolgokat eszek? pl 1-2 paradicsomot, vagy kigyóuborkát.

2

Milyen méregtelenítő teát ajánlotok? Melyik a leghatékonyabb és viszonylag elérhető áron?

9

Nekiálltam nemrég normálisan étkezni, mozogni. Az esti vacsit szeretném ha mindenféleképpen kiváltaná valamilyen shake. Mit ajánlanátok?

1

A Reg Enor méregtelenítő szert lehet egészségpénztáron vagy valamilyen utalványon venni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!