Találatok a következő kifejezésre: Milyen a illetve a másik (31 db)

Milyen színű szemed van, illetve milyen szemszín tetszik a másik nemen?

TUDOM, h nem így választotok párt, miel?tt elkezdenétek. Csak melyik tetszik.. :) Kort és nemet is írjatok. :D

Legjobb válasz: Zöld szemem van. A barnán kívül mindegyik tetszik. 17/L

Zöld szemem van. A barnán kívül mindegyik tetszik. 17/L
Nekem zöld van, és amúgy a fiúkon mind bejön, bár a nagyon világos kék néha ijesztõen tud hatni. 19L
Barna a szemem és fiúkon zöld tetszik.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek. :) nekem kékes-zöldes-szürkés szemem van, a másik nemen pedig a sötétbarna és a kék tetszik a legjobban. :D
nekem nagyon nagyon világoskék szemem van.és olyan formáju szemem minty macskáé. egy pasin nagyon tetszenek a smaragd zöld, olyan sötét mint ha már fekete lenne :)
majdnem elfelejtettem 17 l
Az anyém olyan macskás zöldes-kék, a páromé sötét zöld! Nekem egyébként a barna szem a gyengém:-)
nekem barna szemem van*___* és nekem az is tetszik^^
amúgy lány vagyok és 14 leszek:D
Nekem zöldesbarna a szemem :) A sötétbarna szem a gyengém. Imádom :)
Barna szemem van, a fiúkon a zöld tetszik, a barna okés, a kéket nem szeretem.
Zold szemem van, a sotetbarnat szeretem 16/L
Az is megfog ha nagyon sötét, és az is ha világos.
Barna a szemem, és a kék szemû pasikért vagyok oda, meg vissza:) 17/L
Barna a szemem, és fiúkon is leginkább az tetszik. 15l
Az én szemem barna, sõt egyenesen fekete, nõ vagyok :) a másik nemen aki férfi a kék és a zöld a gyengém, de inkább a kék, de az nagyon :)
nekem kék szemem van és a barna szemekért rajongok :) méghozzá az igazán sötétbarnákért! L20
Enyém zöld, és a zöld tetszik a fiúkon is, de a sötétbarna is szép.
23:06-os vagyok Ilyen zöld a szemem: http://www.google.com/imgres?q=ville+valo+eyes&um=1&hl=en&bi..
Barna szemem van és a másik nemen is csak ez tetszik. Taszít a kék vagy a világos szemszín. 17 vagyok és lány.
Nekem zöldes barna a szemem. Igazából a kéken kívül mindegyik tetszik.
Barna és barna, és a párom szemszíne ebbõl következtetve barna.
Zöldeskék szemem van, imádják a nõk :P Nekem a szemszín egyáltalán nem számít egyébként. 19/F
Az enyém kékes-zöld, de nincs kimondott ideálom. Eddig javarészt barna szemû fiúim voltak, mert inkább õk jöttek be valamiért.... férjem még is kék szemû :D Sose voltam oda a kék szemû pasikért, de neki jól áll és amúgyse a szeme miatt mentem hozzá :) 24L
állítólag bagoly szemem van, nagy és barna. én a nagy és kék szemekért vagyok oda.
Nekem kékes-zöldes-sárgás szemem van. Fiúkon a kék és a zöld tetszik.
Ja és 19/L
Nekem sötétbarna, a fiúkon a világoskék, -zöld tetszik 15/L
biztos, hogy van egy mérettáblázat az oldalon, centikkel
A kérdező hozzászólása: Köszi, de az a táblázat nem az igazi, már néztem!
hát akkor marad az, hogy amit itthon veszel a boltban, az talán jó lesz méretben aztán ima
A kérdező hozzászólása: nem, az biztos nem jó, mert teljesen más a számozás, azért kérdeztem itt meg, mert valaki biztos tudja a pontos választ. Bolt meg legközelebb Debrecenben van, én BP-i vagyok.
budapesten van egy pár üzlet akkor írj nekik mailt
S - short R - regular L - large Egyebkent legjobb felprobalni. Nemreg vettem egy 4XL-eset, hosszra eppenhogy cask jo, viszont olyan bõ, hogy az mar vices :D

Kinek milyen nők illetve férfiak tetszenek? Külső és belső tulajdonságok is érdekelnek. Illetve, hogy mik a taszító dolgok számotokra egy nőben és egy férfiban. Mit bírtok elnézni a másikban/másiknak?

Legjobb válasz: Nõ vagyok, elõre leszögezném. Tehát, olyan férfiak tetszenek, akik külsõleg: normál testfelépítésûek (nem két ajtós kivitel, de nem is lányos alkat),férfiasan öltözködnek, egy szóval minden, ami férfias. Belsõ: na, ez a legfontosabb. Legyen határozott, õ legyen általában a döntéshozó, kezébe tudja venni az irányítást, céltudatos, vannak céljai amiket el is akar érni, és ezért mindent meg is tesz. Erõs jellem, nem csábul el minden jöttment nõnek, szeret engem és a tenyerén hordoz:) Egy szóval minden, amitõl igazi, gyenge nõnek érezhetem magam. Ja, és az is fontos, hogy érezzem mellette biztonságban vagyok, mindentõl meg tud védeni:) 22L

Nõ vagyok, elõre leszögezném. Tehát, olyan férfiak tetszenek, akik külsõleg: normál testfelépítésûek (nem két ajtós kivitel, de nem is lányos alkat), férfiasan öltözködnek, egy szóval minden, ami férfias. Belsõ: na, ez a legfontosabb. Legyen határozott, õ legyen általában a döntéshozó, kezébe tudja venni az irányítást, céltudatos, vannak céljai amiket el is akar érni, és ezért mindent meg is tesz. Erõs jellem, nem csábul el minden jöttment nõnek, szeret engem és a tenyerén hordoz:) Egy szóval minden, amitõl igazi, gyenge nõnek érezhetem magam. Ja, és az is fontos, hogy érezzem mellette biztonságban vagyok, mindentõl meg tud védeni:) 22L
Ez túl összetett kérdés. Nõ vagyok amúgy, szóval férfiakról fogok írni. :) Szóval külsõre: - Fogjon meg a tekintete (bár ez eléggé szubjektív dolog) - Leginkább az tetszik, ha vékony (de nem etióp, hanem azért férfias, arányos még), és magasabb nálam. Tetszenek a sportosak is. Nem tetszik, ha nagyon kigyúrt, vagy nagydarab, kövér. - Tetszik, ha nem sablon szépfiús arca van, hanem kicsit érdekesebb, karakteresebb, különleges benne a szépség. - Nem szeretem a kopaszságot, de a páwás, agyonlõtt, itt-ott felnyírt divatfrizurákat sem. - Nem szeretem a giccses, mániákusan divatozó öltözködést, egy férfi akár egy szimpla, jó fazonú farmerban és egy egyszínû pólóban is tud tökéletesen stílusos lenni. - Az gondolom természetes, hogy ne legyen vékonyra szedett szemöldöke, csupaszra borotvált karja/lába, és ne sminkelje magát. :D belsõre: - Intelligens (ez nagyon fontos!!!). - Szenvedélyes, és ez legyen meg a szexualitásban is - Határozott, tudja mit akar - Legyen önbizalma - Érzelmes, érzékeny, de ez ne abban merüljön ki, hogy mindenen nyávog, és rám akarja utalni magát... - Különleges, eredeti, karizmatikus, ne simuljon az átlagemberek közé. - Várja ugyanazt egy kapcsolattól, amit én, szóval ne szexkapcsolatot akarjon, de ne is betervezett, erõltetett komolykodást (szóval nem kell már az esküvõt tervezni egy hét után), hanem legyen képes átadni magát a szerelemnek, és hagyja, hogy az érzelmek alakítsák a dolgokat - A hibáival együtt teljes mértékben képes vagyok szeretni egy embert (senkitõl nem várok hibátlanságot, én sem vagyok az), ha nem lépi át teljes mértékben a határaimat, és nem csinál ki lelkileg. Amiket nem tudok elnézni: - Megcsalás - Taplóság - Ha megüt - Ha szívja a vérem, rám akaszkodik, és azt várja, hogy minden problémáját én oldjam meg - Ha nem érezteti, hogy nõ vagyok, de õ elvárja, hogy férfiként tekintsek rá - Ha mániákusan fejtegetni, pszichoanalizálni próbál - Ha túlzottan aggódik minden vackon . . . stb.
Ami külsõleg vonzó: ápoltság, kis pocak, nálam ne legyen alacsonyabb. Ami taszító: túl izmos, vagy túl vékony. Belsõleg ami vonzó: határozott, laza, életrevaló, jó a humora, ragaszkodó, toleráns, megbízható, hûséges, társasági, minden helyzetben feltalálja magát, megvan a magához való esze. Szerencsére a párom ilyen. Belsõleg ami nem tetszik: ha nyafka, gyáva, visszahúzódó, élhetetlen, tehetetlen, unalmas, túlmisztifikálja magát, érzelgõs.
Ja, nõ vagyok, ha félreérthetõ lenne és pasikról írtam. :) 3. voltam.
én férfiakról fogok írni:) külsõ: ami vonzó számomra: magasság ( legalább 180 centi magas vagy magasabb) kis pocak mackós alkat kissé kigyúrt maximum. (nagyon ne) belsõ tulajdonságok amiket szeretek intelligens, hûséges, humoros, ragaszkodó, bújós, ki tudja mutatni és mondani az érzéseit, határozott, a jövõbeni tervei egyezzenek az enyéimmel ami a kapcsolatot illeti (házasság, gyerekek) az ideális pasi: 190 centi, átlagos testalkatú kis pocakkal, rövidre vágott sötétbarna haj, barna szemek, és a belsõ tulajdonságok amiket felsoroltam. (a férjem ilyen ) számomra taszító, ha egy pasi: beképzelt, tuskó, dohányzik , sokat iszik, sokat ok nélkül káromkodik, ápolatlan, nincs humorérzéke, hazug, megcsal, megüt, rideg, jégcsap (nem bújós és nem mutatja ki az érzéseit) 27/N
Imádom az ilyen kérdéseket!:) Külsõ: -Mostanában ha nekem megtetszik valaki, annak mindig kék szeme van. Nem erre hajtok külön mert a barna is szép, de nálam a kék szemû pasik elõnyben vannak. -Minimum szálkás legyen. Ne legyek kövér, sportoljon, de az a nagyon kigyúrt se legyen. -Öltözzön divatosan, de ne legyen ilyen páwa vagy divatmegszálott. Húzzon farmert és inget, ha hûvösebb van rá egy zakót és kész:) -Legyen nálam magasabb, még ha tûsarkúban is vagyok(ami úgysem fordul elõ, mert nem tudok menni benne) -Bajsza és szakálla ne legyen, viszont a borostát bírom:) -Legyen intelligens, de ne az a túlzott zseni -Legyen nagy álmai és ne féljen tenni értük -Tudjon engem is rábeszélni hülyeségekre Belsõ: -Legyen nagyon türelmes, mert én elég nehéz eset vagyok néha. -Legyen vicces, mindig dobjon fel, hirtelen tudjon hülyeségeket rögtönözni és bármibõl viccet csinálni. -Legyen bátor, mármint ha egy pár köcsög megtámad ne féljen odalépni eléjük. -Tudjon szeretni. -Ne legyen nyálas és túl romantikus -Szeresse a sört és a Rallyt!:) -Legyen egy icipicit agresszív -Legyen nagyon jó az ágyban -Ne legyen az az elveszett ember, aki keresi magát és nem tudja a saját életét rendben tartani. Legyen talpraesett. -Legyen nagyon õszinte! Még ha fáj is másnak az igazság, mondja ki. Amit nem tudok elnézni: -Ha megcsal -Ha hazudik -Ha bántja a szeretteimet -Ha megpróbál helyettem döntést hozni vagy irányítani az életem. -Ha élõsködni akar vagy kihasznál -Ha meg akar változtatni Jó sok mindent leírtam.. Ilyen férfit úgy sem fogok találni, de ha már így kérdezted..:)
Sajnos én túl ronda vagyok ahhoz, hogy bármilyen elvárásom is legyen, de még így sem lesz soha párom. Egyszerûen túl ocsmány vagyok, dagadt és alacsony.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen a válaszokat!:)


Bocs, de mi az, hogy 3-om?
Van egy három éves, és egy négyéves!!!Mit nem értesz ezen?????? A kérdezõnek:Bocsi, de nem tudok a kérdésedre válaszolni!!!
Azt nem értem, hogy miért nem lehet normálisan leírni. A 4-et sem 4-égynek írta.
Szia! 3×16000 Ft családi pótlék, a kicsi után a GYES, vagy GYED. Az önkormányzat szociális irodáján igényelhetsz gyermekvédelmi kedvezményt (jövedelemhatárhoz kötött), így ingyenes az óvodai étkeztetés + évente 2×pénzbeli támogatás (gyerekenként 5000 Ft). Szintén itt igényelhetsz fûtési támogatást 1 évben 1× , étkezési jegyet évi 2 alkalommal. Gondolom fõállású anyaként is ezeket igénybe veheted. Én ennyit ismerek, de van még a rendkívüli gyermekvédelmi kedvezmény, a nagycsaládosok gázár támogatása, családi adókedvezmény, lakhatási támogatás, esetleg valamelyik nagycsaládosok egyesületéhez való csatlakozás… Boldog babavárást!

Szerintetek ha a nudista strandon két fiú, vagy két lány tehát egy azonos nemű együtt van, akkor milyen érzés lehet, vagy mások miket gondolhatnak? Illetve lehet e ilyet csinálni?

Legjobb válasz: Együtt vannak... egymás mellett? Egymás társaságában? Mert az ilyen rengetegszer elõfordul. Általában a kutya sem gondol róluk mást, mint azt, hogy haverok, __Barátok__, akik együtt lógnak, kikapcsolódnak. Ha különnemûek vannak együtt és nem fogdossák egymást, róluk sem gondolnak mást az emberek. És hogy lehet-e? Nem értem a kérdést. Miért ne lehetne két azonos nemû embernek együtt tartózkodni?

Együtt vannak... egymás mellett? Egymás társaságában? Mert az ilyen rengetegszer elõfordul. Általában a kutya sem gondol róluk mást, mint azt, hogy haverok, __Barátok__, akik együtt lógnak, kikapcsolódnak. Ha különnemûek vannak együtt és nem fogdossák egymást, róluk sem gondolnak mást az emberek. És hogy lehet-e? Nem értem a kérdést. Miért ne lehetne két azonos nemû embernek együtt tartózkodni?
én is voltam már nem egyszer nudi strandon egy haverral, és? Nudizni nem azér nudiznak az emberek h egymást nézegessék hanem mert szabadabban, kötetletlenül érzik magukat ruha nélkül.
Rossz az aki rosszra gondol. Simán csak barátok vagy barátnõk, akik eljöttek élvezni a napot.

Szülhet-e valaki, aki magyar vagy más állampolgársággal-nem EUs- rendelkezik hollandiában? Illetve milyen papirok szükségesek, hogy át tudjuk vinni a babát a határon?

Legjobb válasz: szülni persze hogy szülhetsz, vissza ne tudják tolni a babát ha egyzser ki akar jönni. Hogy milyen papirok kellenek azt kérdezzétek meg a nagykövetségen. Meg hogy ott hoyg van milyen állampolgár lesz a baba. De ha jól tudom a szülõ állampolgárságát kapja. Ha nem ugyanaz akkor Ti döntitek el melyik legyen. Egyik rokonom most szült belgiumban a párja spanyol a baba elsõdlegesen spanyol állampolgár lett majd késöbb fogja intézni a magyart. Útlevél mindenképp kell neki az utazáshoz.

szülni persze hogy szülhetsz, vissza ne tudják tolni a babát ha egyzser ki akar jönni. Hogy milyen papirok kellenek azt kérdezzétek meg a nagykövetségen. Meg hogy ott hoyg van milyen állampolgár lesz a baba. De ha jól tudom a szülõ állampolgárságát kapja. Ha nem ugyanaz akkor Ti döntitek el melyik legyen. Egyik rokonom most szült belgiumban a párja spanyol a baba elsõdlegesen spanyol állampolgár lett majd késöbb fogja intézni a magyart. Útlevél mindenképp kell neki az utazáshoz.
Szia!! En Hollandiaban szultem a kis fiam!! A polgarmesteriben kell tenni a baba szuletese elott az apanak egy nyilatkozatot, hogy a babat elismeri, es a nevere veszi!! A szuletes utan azonnal (ha jol tudom 3 nap van ra)bekell jelenteni a kicsi szuleteset szinten a polgarmesteriben!! Az allampolgarsaga automatikusan magyar, ha ti mindketten azok vagytok!! A nagykovetsegen tudod intezni majd a magyar anyakonyvet, es utlevelet, amig az nincs, addig nem tudod elhagyni a kicsivel az orszagot!! Remelem tudtam segiteni :)
igen: kombucha koncnetrátum, e vitamin, cink, peponen
Én most hagytam abba egy Maca Vibe kúrát, de az eredményrõl egyelõre nem tudok nyilatkozni. :) Egyébként egy csomó zöldség is javítja a termékenységet, ezeknek nézz utána szerintem. P.S.: a mobilodat pedig azonnal vedd ki a zsebedbõl, a bluetooth-t pedig felejtsd el.

Milyen érzés, illetve mi a különbség testesebb nővel szexelni, mint vékonnyal? Melyik a jobb? A nemi szervnek más az íze?

Mindezt azért tettem fel, mert nem voltam még testes n?vel. Lehet pro és kontra érvelni, hogy miért jó velük lefeküdni és miért nem jó.

Legjobb válasz: Ízlések és pofonok.

Ízlések és pofonok.
nos nekem van tapasztalatom, és állítom hogy molett , dundi csajjal sokkal jobb a szex!!!!! jobban érzed a testét, lehet marcangolni, jobban és többször élvez mint a vékony....stb . sokkal jobb élményeim vannak velük.
Azzal szexelj, akit szeretsz, aki fontos, ne csak úgy bele a vakvilágba.
Nem alkattól függ, hogy egy nõvel jó vagy rossz a szex! Egyének vagyunk, nem lehet általánosítani. A jó szex élményt számtalan dolog határoz meg. Ha megvan a szimpátia, egy hullámhosszon vagytok, és a nõ nõies alkattól függetlenül, te pedig férfias vagy alkattól függetlenül, mindkettõtöknek van kellõ intim kultúrája, és fantáziája, akkor az alkat nem számít túl sokat. Kivétel csak akkor van, ha a férfi egy bizonyos ideált kerget. Nagy mell, nagy fenék, kis fenék, kicsi mell, szõke, barna... /De ezen férfiak esélye a nagy õre, sokkal kevesebb, mint a nyitott embereknek. Ráadásul nehezebben viselik a korosodással járó testi változásokat is párkapcsolatban./ Én azért kedvelem a molett nõket, mert van fenekük, mellük, amit lehet fogni. Jól beléjük lehet kapaszkodni szex közben. Ring a popsi, ha hátulról.. és lötyögnek a nagy csöcsök engedve a gravitációnak ;-) Ha pedig felül van érzem, hogy ott van... és lötyögnek a nagy csöcsök a képembe ;-) A vékony, szép alkatú nõket pedig azért kedvelem, mert jó velük végigmenni az utcán, strandon. Könnyû ruházni, olcsó etetni õket, és kis helyen elférnek :-D Imádom az apró popsijukat, mert elfér szinte egy tenyerembe és a farkam hatalmasnak látszik mellette ;-) ..és valóban tövig bemegy :-) Feltudom kapni õket szex közben és így még több pózt megvalósíthatunk. Ha felül van úgy mozog, mint egy gõzgép, és úgy kavar, hogy alig bírom tartani magam. :-) konklúzió: Kell egy vékony és egy molett egyszerre. /ilyet is éltem meg, valóban ez a legjobba ;-D/
Íz szerint nem hinném, hogy az alkat számítana. Gondolom, inkább genetikai, hormonális, ill. tisztálkodási szokásoktól függ. Nekem kb. két tucat nõm volt (eddig), különbözõ alkatúak, de nem mondhatnám, hogy az alkattól függött volna az illatuk, ízük. Számomra nagyon fontos az ápoltság, a nõiesség, ezért lényegében mind kellemes élmény volt. (akinek az illata nem tetszik, vagy nem kellõen ápolt, avval ágyba sem mentem) Természetesen, volt, akinek íze kifejezetten kellemes volt számomra. Két egyforma viszont nincs. ;-)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó elõtti! Ezt tenném én legszívesebben, de már évek óta nem hiszek a szerelemben, és nem szeretek senkit, viszont vágyaim vannak.
És az ízük között mi a különbség?

Egy kétsebességes Jawa babettánál, egyik pillanatról a másikra megszünt a lehajtás út közben. Mi lehet a hiba? Illetve mi az az alkatrész ami meghibásodhatott, jah és nem utolsó sorban, milyen összegű lehet az alaktrész cseréje?

Legjobb válasz: Így nem tudom megkénne néznem:)Babetták már nem mai gyerekek könnyen tönkre mennek.Legjobb elviszed szervízbe.De nem olyan nagy tételt kell fizetned nyugi

Így nem tudom megkénne néznem:) Babetták már nem mai gyerekek könnyen tönkre mennek.Legjobb elviszed szervízbe.De nem olyan nagy tételt kell fizetned nyugi
a kuplungja csinálhat ilyet... elkoptak a pofák, és nem tudja meghajtani, vagy simán szétesett a bele.
Esetleg szedd le a bal oldali kör alakú fedõt, és nézd meg, hogy a pofák kopottak, vagy sem.(Nekem berúgásnál ezzel volt a baj.) De igen, (valszeg) kuplungbaj sajnállak.

Mi a velemenyetek? Milyen nemzetisegu pasik a legszebbek legjobbak -akar az agyban? Kinek volt tapasztalata akar romantika, akar szeretkezes teren mas kulturaju emberekkel es mik azok illetve elmenyeket varok, tapasztalatokat

Legjobb válasz: Nekem volt egy lengyel fíú barátom. Nagyon kedves,elõzékeny,humoros és jó volt vele az ágyban is, és jó képû srác volt. Azért váltak el utjaink, mert egyikõnk sem akarta elhagyni a hazáját.

Nekem volt egy lengyel fíú barátom. Nagyon kedves, elõzékeny, humoros és jó volt vele az ágyban is, és jó képû srác volt. Azért váltak el utjaink, mert egyikõnk sem akarta elhagyni a hazáját.
2 éve nyáron Spanyolországban voltunk fellépni, ott voltunk 1 hónapot, akkor megismerkedtem egy igazi dögös Spanyol férfival. 2 hétig tartott a kapcsolat, de fantasztikus volt vele. Hihetetlen udvarias volt, kedves, jó humorú. Valahogy elszoktam ettõl :D nálunk nem szokás, azok a dolgok, ahogyan õ viselkedett.
Elõzõ! Te egy mázlista vagy! Nagyon bejönnek a spanyol pasik, de sajnos nekem még nem volt.
Ohoh, a spanyolok nekem is a gyengéim.:) én is akarok egyszer...Amúgy nem volt még külföldivel kapcsolatom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!