Találatok a következő kifejezésre: Milyen a illetve (1345 db)

Milyen érvek, illetve ellenérvek szólnak a gázfőzőlap illetve villanyfozólap, illetve a gázsütő illetve villanysütő mellett, illetve ellen?

Nekem ami fontos, hogy biztonságos legyen, mert van egy pici fiam, és hamarosan jön a második bébi, illetve hogy takarékos legyen. A gázkiállás ki van építve, de nem ragaszkodom hozzá, ha meggy?znek, hogy a villany jobb. Az árnak is van jelent?sége, de a biztonság rovására nem mennék emiatt.

Legjobb válasz: En mindkettot huzamosabb ideig hasznaltam, ill. hasznalom most is (otthon gaz, a pesti alberletemben villanyfozolap van). A villanytuzhely keramialapjat nagyon nehez szepen tisztan tartani, szerintem kesz tortura letakaritani. Azonkivul mivel sokaig meg forro a lap hasznalat utan is, veszelyesebb a kisgyerekre nezve, mint a gaz. En a gazra szavazok.

En mindkettot huzamosabb ideig hasznaltam, ill. hasznalom most is (otthon gaz, a pesti alberletemben villanyfozolap van). A villanytuzhely keramialapjat nagyon nehez szepen tisztan tartani, szerintem kesz tortura letakaritani. Azonkivul mivel sokaig meg forro a lap hasznalat utan is, veszelyesebb a kisgyerekre nezve, mint a gaz. En a gazra szavazok.
Szia! Én is a gázra szavazok. A villany (mind a fõzõ része, mind a sütõ) sokkal nehezebben melegszik fel. Viszont a villanysütõben (ha légkeveréses) egyszerre több tepsivel tudsz sütni.
Fõzni tökéletesebb a gáztûzhely, viszont sütni a villanysütõ süt egyenletesebben és szebben. Nekem kombi tûzhelyem van, (Elektrolux ), felül gázégõs, a sütõje villany és grillezõs is. És nincs vezetékes gázunk, így palackkal oldom meg, egy palack 4-5 hónapig bõven elég.
Én is a kombináltra szavazok: felül gáz, a sütõ meg villany. Az elõzõ hozzászólásokon kívül még a következõkkel tudok érvelni: A villanytûzhelyet azért nem szeretem, mert ha hirtelen takarékra kell tenni, nem lehet. Teljesen másképp kell rajta fõzni, mint ahogy megszoktam. A villanysütõben szebben, könnyebben lehet sütni, fõleg ha légkeveréses. Nincs olyan, hogy odaég a süti alja, a közepe meg még nyers. Árat nem számoltam ki, azt nem tudom.

Milyen jogszabalyok illetve vamszabalyok vonatkoznak a kulfolrol (3. orszag) Mo-ra bevitt aranyra illetve kavera?

Mekkora mennyiseg szamit kereskedelmi mennyisegnek, es milyen merteku vamot illetve esetleges adot kell utana fizetni?


Milyen programmal illetve milyen effektek lehet a hang torzítást minimálisra csökkenteni? Keresgettem már de nem sok sikerrel.

Él? (koncert) felvételnél torzított hangját szeretném csökkenteni.

Legjobb válasz: Menstd le külön a hangot mp3-ba, vagy wavba aztán Adobe auditionnal lehet a zajt szûrni, illetve a torzítást valamennyire eltüntetni.

Menstd le külön a hangot mp3-ba, vagy wavba aztán Adobe auditionnal lehet a zajt szûrni, illetve a torzítást valamennyire eltüntetni.
Szóval Adobe premiere-be behívod a videót, exportálod mp3-ba. Aztán a zenét Auditionnal megcsinálod, elmented. Végül behívod újra a premierbe és aláteszed a videó alá, majd exportálod az egészet valami mpeg2-be, azt mindenki le tudja játszani akinek kiírod dvd-re.

Tisztelt Doktor Úr! Nedvező felfekvésre (96 éves, 40 kg-os nőbeteg hátán és a farokcsontnál) milyen kenőcsöt, illetve egyéb szereket ajánl? Üdvözlettel: Mária

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat, illetve a terület megtekintése nélkül sajnos nem tudok felelősséggel tanácsot adni. Üdvözlettel:  dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat, illetve a terület megtekintése nélkül sajnos nem tudok felelősséggel tanácsot adni. Üdvözlettel:  dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Nedvező felfekvésre (96 éves, 40 kg-os nőbeteg hátán és a farokcsontnál) milyen kenőcsöt, illetve egyéb szereket ajánl? Üdvözlettel: Mária

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat, illetve a terület megtekintése nélkül sajnos nem tudok felelősséggel tanácsot adni. Üdvözlettel:  dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizsgálat, illetve a terület megtekintése nélkül sajnos nem tudok felelősséggel tanácsot adni. Üdvözlettel:  dr. Langmár Zoltán

Ilyenkor március vége felé, április elején milyen csalival illetve milyen etetőanyaggal lehet a leghatékonyabban horgászni?

Főleg pontyokra, keszegekre, kárászokra akarok horgászni.

Legjobb válasz: Giliszta, csonti, csemegekukorica illletve ezek keverékei, kisebb pelletek. Etetõanyagnak magas fehérjetartalmú édes-halast vegyél. Üdv,

Giliszta, csonti, csemegekukorica illletve ezek keverékei, kisebb pelletek. Etetõanyagnak magas fehérjetartalmú édes-halast vegyél. Üdv,
Még kell a piros vagy fekete, édes etetõanyag, mindenképp rakj bele csontit, a keszegek, csemege kukoricát, a pontyok kárászok kedvéért.Csalizni is inkább élõanyaggal érdemes, esetleg csonti, csemege kukorica ill.pinki, csonti kombóval, vagy párosítsd a csontit gilisztával. A meder aljától függõen meg is lebegtetheted techno pufival(csak ha fenekezel)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Sokat segítettek a válogatásban:)

Ez a mélyláda milyen lehet? Ehhez milyen fejegység illetve, erősítő kellene?

http://www.paradoxautohifi.hu/melynyomo/mac-audio-stx-12-ref..

Legjobb válasz: Reklám:

Reklám:


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!