Találatok a következő kifejezésre: Milyen a hasonlóan (915 db)

Hasonlo fenykepezogepbe szeretnek filmtekercset vennni. Ebbe mindegy milyen filmtkercset veszek mindegy hogy milyen a markaja, tipusa vagy hasonlok vagy az is fontos? Vagy ez mar olyan regi hogy specialis film kell bele?

Segitsetek kerlek es bocs ha nagy butasagot kerdeztem,ugyanis semennyire sem ertek hozza. Ilyesmi a fenykepezo: <[link] Ha tudjatok azt is megirhatnatok hol lehet bele filmet kapni vagy lehet e egyaltalan. Koszonom!

Legjobb válasz: Középméret kell bele.

Középméret kell bele.
A kérdező hozzászólása: tehat mindegy a marka vagy akarmi? sima kozepmertu filmtekrcs ennyi?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Most rágugélizva, a "rollfilm" jóval gyakoribb , szóval így keresd :) Elküldve: 2011. Június 6. 14:14 Hozzászólás témája: 120 Hozzászólás az elõzmény idézésével 120-as (roll) filmet az alábbi helyeken szinte biztos kapsz Pesten: Syrex Pálvölgyi Westend Soós Ringfotó (1097 Budapest, Gyáli út 31/B) Fókusz fotó (Bocskai úton) Elõhívni [i]elvileg[/i] MINDEN labor tudja, gyakorlatialg ritka, én a Pálvölgyi Westendhez szoktam vinni, vagy a Maxlaborba, amit most Lab4Art néven találsz. Nem a legolcsóbbak, de nem cseszik el és szépen dolgoznak. Fekete-fehér rollt otthon hívom a fürdõszobában, ennek induló költsége kb. 8-10 ezer Ft, utána egy darabig (20-30 tekercs) ingyen, majd fillérekbõl megy a hívás. Elvileg bármelyik roll belemegy bármelyik rollos gépbe, csak a 6x9-esre 8, a 6x6-osra 12 kockát tudsz lõni. [link]
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen koszonom!:)

Milyen a Minecrafthoz hasonló játék van, amiben építeni lehet?

Legjobb válasz: Terraria. Ezen kívül, ami hasonló... Cube World, FortressCraft(xbox), többet nem tudok :| Ha az utobbi 2 nem hasonló, akkor bocsi, de az az igazság, hogy még nem játszottam velük, csak képeket láttam!

Terraria. Ezen kívül, ami hasonló... Cube World, FortressCraft(xbox), többet nem tudok :| Ha az utobbi 2 nem hasonló, akkor bocsi, de az az igazság, hogy még nem játszottam velük, csak képeket láttam!
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Jók ezek:)

Milyen jó vicces filmeket ismertek ill milyen a 8 mérföldhöz hasonló gettós filmeket ismertek?

Legjobb válasz: 50 Cent filmje: Pénzed, vagy életed. Bemutatja az életét. Hasonló mint a 8 miles.

50 Cent filmje: Pénzed, vagy életed. Bemutatja az életét. Hasonló mint a 8 miles.
"Ne légy barom" Egyszerre "gettós" és kiakasztóan vicces film is!
A négy tesó, és 50 cent filmje.
ott van ice cube filmje is, asszem 'Péntek' a címe
Péntek esti gáz
2pac filje a juice (Hosszú lé)


Milyen a Fallout 3-hoz hasonló játékok vannak? ( Több infó lent)

olyanra gondolok, amiben persze kel mászkálni, l?ni. Csak legyen benne szintfejl?dés, lehessen a földön, mindenfele tárgyakat keresni, legyenek NPC-k, ilyesmik :)

Legjobb válasz: Stalker sorozat is hasonló fallout new vegas al gondolom játszotál? külön játék Metro 2033 ban is szerepjáték Half Life 2 sorozat tal is jól elehet lenni bár nincs szerepjáték (rpg) bene semenyi

Stalker sorozat is hasonló fallout new vegas al gondolom játszotál? külön játék Metro 2033 ban is szerepjáték Half Life 2 sorozat tal is jól elehet lenni bár nincs szerepjáték (rpg) bene semenyi
Borderlands
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN. A BORDERLANDSRÓL HALLOTTAM, NEM SI TUDOM, HOGY MIÉRT NEM JUTOTT ESZEMBE :D
Nincs mit! :D

Milyen stílus ez a zene? Milyen ehez hasonló számok vannak?

http://www.youtube.com/watch?v=pbYOOveXxfk

Milyen a "Kung-Fu panda"-hoz, "így neveld a sárkányod"-hoz hasonló animációs filmeket ismertek?

Olyanra gondoltam ami nem túl idétlen, és nem túl groteszk karakterek vannak benne. (a shrek-ken, és a madagascar-on kívül)

Legjobb válasz: Ja, még annyit hogy disney, vagy dreamworks, vagy ezekhez hasonló "gyártmányra" gondoltam. Remélem nem bonyolítottam túl :)

A kérdező hozzászólása: Ja, még annyit hogy disney, vagy dreamworks, vagy ezekhez hasonló "gyártmányra" gondoltam. Remélem nem bonyolítottam túl :)
túl a sövényen, cápamese, mézengúz, L'ecsó , ilyenekre gondoltál??
A kérdező hozzászólása: Igen, de ezeket már mind láttam sajna. Az utóbbi 1-2-3 év "terméseivel" nem vagyok tisztában.
Rém rom, Up, Gru, Megaagy, Arthur, Aranyhaj, Csizmás a kandur, Szörnyek az ürlények ellen, Hupikék törpikék, stb ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Rio

Milyen a cod-hoz és gta-hoz hasonló játékokat tudtok ajánlani?

Legjobb válasz: Gta-hoz hasonló a Maffia 1-2, esetleg az Assasin's Creed széria, bár az egy kicsit másabb. Cod-hoz hasolnó lehet a Battlefield Bad Company

Gta-hoz hasonló a Maffia 1-2, esetleg az Assasin's Creed széria, bár az egy kicsit másabb. Cod-hoz hasolnó lehet a Battlefield Bad Company
medal of honor, max payne,
A kérdező hozzászólása: köszike:D:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!