Találatok a következő kifejezésre: Milyen a happy (20 db)

Milyen a Bella Háppy pelenka?

Melyik pelushoz tudnátok hasonlítani? Akciós lesz az auchanban, 1-et fizet 2-őt kap, 4000Ft-ért, de még sosem vettem.

Legjobb válasz: Most olyat vettem, elõtte pamperst használtam, a Bella Háppy sokkal vastagabb anyagból van, a nedvszívó képessége egész jó, valószínû maradunk ennél, mert olcsó, és eddig nem volt gond vele. Elõször attól tartottam, mivel sokkal vastagabb az anyaga, hogy kényelmetlen lesz a fiamnak, de úgy tûnik nem zavarja.

Most olyat vettem, elõtte pamperst használtam, a Bella Háppy sokkal vastagabb anyagból van, a nedvszívó képessége egész jó, valószínû maradunk ennél, mert olcsó, és eddig nem volt gond vele. Elõször attól tartottam, mivel sokkal vastagabb az anyaga, hogy kényelmetlen lesz a fiamnak, de úgy tûnik nem zavarja.
A kérdező hozzászólása: Vettem ma belõle, nagyon bejött, szerintem nagyon jó. Csak azt az egyet furcsálom, hogy lila-rózsaszín a minta rajta. Fiam van, így nekem furi, de végül is mind1. :)
Mi ezt használjuk az elsõ perctõl és azt vettem észre, hogy amikor közelít(!) súlyban a lányom a következõ mérethez, akkor váltani kell.Tehát most pl. 10 kg, de már az 5-ös méretet (12-25 kg) kell használni.Így nem folyik ki a pisi, de a kisebbõl ami elvileg még jó kellene legyen, abból már igen.
Mi azt használjuk 3-as méretet, ha nem iszik extra sokat a kisfiam akkor nincs vele semmi gond. Napközben (ha nincs kaksi) 4-5 is kibír és éjszaka sem ázik át. Vasárnap az Auchanban 2000, -Ft-ért vettem a 64 db-ot. Egyébként 3000, -Ft felett van az ára.
Nekem nem jött be, kislányom van, gyakran cseréltem, és még úgy is kifolyt néha.
Régebben nagyon jó volt a Happy Bella, pár hónapja megváltoztatták, vékonyabb lett és kisebb!!! is a mérete. Nagyon szerettem ezt a pelust, Pampers után tértünk át erre, de mióta a mérete kisebb (csomagolása is változott kissé), csak idegeskedem vele. Nekem is lecsúszik a kisfiam hasáról és kifolyik a pisi. Igaz, az én kisfiam már 18 kg, lehet, hogy kisebb súlyú babákra még jó lehet. Ja, még annyit, hogy én csak éjszakára használom már, nappalra szerintem vastag lenne.
3. vagyok, ha pelenkafutárost használsz és az bejön akkor szerintem ezzel sem lesz bajod. Mi is használtunk másodosztályost, nekünk se volt vele baj, de szerintem ez a bella azért jobb nála.
A kérdező hozzászólása: Péntektõl lesz akciós. Igaziból pamperst már nem nagyon használok, mert pelenkafutáros pelust használunk, az olcsóbb, és eléggé bejött.
Nekem nem jött be.:( Akciósan vettem a tescóban én is, most elõször és utoljára. 5-ös méret (a legnagyobb). Nem kövér a kisfiam, még csak nem is mondanám nagyon pocakosnak, olyan aranyos kis gyerekpocakja van, 15 kg, a pelus elvileg 25 kg-ig jó, de éppencsak be tudom patentolni a hasán. Itt szenvedek vele, mert csak itthonra tudom ráadni, úgy, hogy kb. 2 óránként kicserélem, mert különben kifolyna a pisi... Szóval én nem ajnálom, de leginkább a mérete miatt (a pisi is azért folyna ki, mert kicsi...).
huh, mikor lesz akciós???nekünk nagyon bejött. Mondjuk én elõtte DM-est hazsnáltam, nekünk az is jó volt. Szerintem 1 próbát mindenképpen megér, nem tudom mik az igényeitek pelenkaügyben de azért annyira nem rossz, hogy befürödjetek vele:)
Én szeretem.Másabb, mint a többi de nekünk bevált.Huggiest és Pamperst használtunk még, azokhoz nem hasonlít.
kórházban adták a lányomra és emiatt lett fekélyes a feneke az allergia miatt. huggies prémiumot használunk. azóta semmi, de 8 hónapos létére ott a nyoma :( már nem is fog teljesen elmúlni azt mondták.Nem értem miért adták rá amikor én vittem be huggiest és megbeszéltem hogy ha pancsizni elvinnék szívesen adok. ez 2 napig ment is de 3. nap egy pökhendi nõvérke úgy döntött hiába fizetek vagyonokat a szobámért és külön hálátam meg a segítségüket az én lányom nem érdemel külön pelust. Pedig én csak azért vittem mert tudtam, hogy kevés van a kórházban mert front volt amikor szültem. 4 hónapig szenvedtünk kõ keményen és azóta szakorvosi vélemény van arra hogy allergiás kimondottan erre a pelenkára mert sok allergizáló anyagot tartalmaz. Így azok a babák próbálják ki akiknek nagyon jól bírja a bõrük az igénybevételt. (pl nyáltól ha kipattogzik az arca ne is próbáld meg!)

A Happy Gang az milyen szextípus? F/18

Legjobb válasz: valami ratyi fiúzenekar volt.

valami ratyi fiúzenekar volt.
három fiú egy lány miközben füveznek (?)
csoportszex szerintem...
Intergalaktikus

Milyen táp a Happy Dog Profi-Linie család?

A kutyám golden retriever, 1 éves lesz hamarosan. Kölyökként a HD Supreme Linie kategóriából kapott, mindig az aktuálisan neki megfelel?t (GR 29, majd GR 23). A dokink javasolta, hogy térjünk át feln?tt tápra. Többféle olcsóbb terméket felsorolt, de én ragaszkodtam a Happy Doghoz, ezért a Profi-Linie családot ajánlotta. Tenyészt?i táp, és nagyon jó árban van. A gondom csak az, hogy alig lehet infót találni róla a neten, és gyártó cseh és szlovák oldalait leszámítva, nincsen felsorolva a termékeik között. Miért van ez, és milyen kategóriás tápnak tekinthetem? Õsszefügghet azzal, hogy tenyészt?i tápról van szó? Minden választ, véleményt köszönök!

Legjobb válasz: Nem rossz.

Nem rossz.


Rio
Júniustól Kungfu Panda játékok lesznek.

Milyen a bella happy törlökendö?

a pelus nagyon jó, és most a törlö van akcióban 4es csomagban.használ valaki ilyet?

Legjobb válasz: Én bátran tudom ajánlani.Nagyon finom illata van, könnyen jönnek ki a csomiból és szép mintája van.

Én bátran tudom ajánlani.Nagyon finom illata van, könnyen jönnek ki a csomiból és szép mintája van.
Nálunk a kórházban ilyen volt, teljesen jó, azért nem a legjobb, dehát ár-érték arányban szerintem szuper!
Bocs az offért, de hol akciós?
A kérdező hozzászólása: hát szlovákiában lakom és itt a 101 drogériában :)

A debreceni MCDonaldsban milyen törpike van a héten a Happy mealben? Törpilla nem futott még ki?

Nem tudom, hogy ez városonként, esetleg éttermenként különböz? e. A lányom mindenáron Törpillát akarja megszerezni, de akkor már a tesónak is kéne valami. Feleslegesen nem akarok 2 menüt megvenni.

Milyen a bella happy pelenka?

Tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: Én ajándékba kaptam, de soha többet nem veszek. Rövid a derekánál és széles a lábak között. Kényelmetlen. Pár száz forinttal olcsóbb csak, ellenben sokkal rosszabb szerintem.

Én ajándékba kaptam, de soha többet nem veszek. Rövid a derekánál és széles a lábak között. Kényelmetlen. Pár száz forinttal olcsóbb csak, ellenben sokkal rosszabb szerintem.
Picit tényleg rövid a dereka, de bent tart mindent. Szerintem próbálj ki egy csomival, és ha mégsem válik be nálatok, tudod, hogy ilyet ne vegyél.
Nekünk bevált, most azt használjuk, a midit (5-9 kg).Még nem folyt ki belõle sem pisi, sem kaki, ha megfogod a pisis pelust tapintásra is érzékeled, hogy jól benn tartja a folyadékot.A kórházban ahol szültem ott is ezt használták, ezért én bátran vettem belõle.Szerintem érdemes kipróbálni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor egy próbát megér. Veszek belõle aztán meglátjuk:)
Bocsi, hogy kérdezek, de hol lehet ezt kapni és mennyi az a jó ár?
Auchanban lehet kapni, mi ott vettük. de az ár szerintem változó. A legkisebb méret ami 43 db-os olyan 2000 környékén van.
A kérdező hozzászólása: Auchanban, 1-tõl 1999 ft (a képen a midi van, ami 68 db-os-nekem pont az kell) és ajándékba adnak hozzá egy csomag 72 db-os popsitörlõt is.

Milyen ajándék van most a Happy meal menühöz a mekiben és a burger kingben?

Legjobb válasz: A Mekiben kicsi plüss kutya van - nagyon édes, nagy orra és nagy szeme van: http://www.mcdonalds.hu/happymeal/HM_toys.aspx Burger King: http://www.burgerking.hu/kolyokklub.htm

A Mekiben kicsi plüss kutya van - nagyon édes, nagy orra és nagy szeme van: http://www.mcdonalds.hu/happymeal/HM_toys.aspx Burger King: http://www.burgerking.hu/kolyokklub.htm

Milyenek a Bella Baby Háppy pelenkák?

Legjobb válasz: Én nagyon szeretem.Most vettünk Januárban az Auchanban, mert 1-et fizet 2-õt kap akció volt.Nekünk nem folyik ki belõle semmi, jól bírja az éjszakát, és a babám feneke sem piros tõle.Mert pl a narancssárga Pampers-tõl kipirosodik neki. Na mindegy.Mi szeretjük ezt a márkát, persze ha akciós! :) Egyébként a DM pelusát szoktuk venni, ami 1099 FT, és 28 db van benne.Mondjuk lehet idén emelkedett az ára, nem tudom. Egyébként 13 hónapos a lányom, és a 4-est használjuk.

Én nagyon szeretem.Most vettünk Januárban az Auchanban, mert 1-et fizet 2-õt kap akció volt.Nekünk nem folyik ki belõle semmi, jól bírja az éjszakát, és a babám feneke sem piros tõle.Mert pl a narancssárga Pampers-tõl kipirosodik neki. Na mindegy.Mi szeretjük ezt a márkát, persze ha akciós! :) Egyébként a DM pelusát szoktuk venni, ami 1099 FT, és 28 db van benne.Mondjuk lehet idén emelkedett az ára, nem tudom. Egyébként 13 hónapos a lányom, és a 4-est használjuk.
Szerintem jó. Mi a 4-est és korábban a 3-ast használtuk, egyikkel sem történt soha baleset. Most lesz akciós a tescoban, szerintem feltankolunk.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is láttam a TESCO-s újságban, ezért gondoltam, hogy kipróbáljuk. Mi Liberot és a DM-es Babylove-ot használtuk eddig.
Azért elég durva, hogy ez akció!Mi 2190Ft-ért vettünk 2 csomagot januárban az Auchan-ben..Azt hiszem maradok a Dm-esnél.. :/
Én szeretem ezt a pelust!
Mi a DM-est használtuk a 4-est.Jó a Bella is de nagyon combos a fiam és elég hosszú derekú is ezért neki jobb a DM-es mert mindig zavarja pocakjánál.De nem ázik át és jó az anyaga is a Bellának.
Rémes:( A kórházban ezt adták, amikor a gyerkõc született, plusz amikor betegség miatt befeküdt, akkoris. A feneke lángolt tõle, fájt neki. De a többi csecsemõnek úgyszintén, mondta is a nõvér, hogy sajna nem bírja sok baba ezt a pelust, de õk csak ilyet tudnak adni. Emiatt én nem is vettem még, hiába akciós. Dm és Rossmann pelusnál maradtunk.
Nagyon jó, és jó akciók szoktak lenni Tescoba, Auchanba.Mi akkor szoktunk betankolni!Dm-es árát felemelték 4200-re!!!!(84 db-os)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!