Találatok a következő kifejezésre: Milyen a ha terhes vagyok (57 db)

Még 1 hét a mensiig de már egy hete fájnak a melleim. Ha most csinálnék tesztet kimutatná ha terhes vagyok? Sürün járok pisilni is. Milyen a méhszáj ha befeléforduló?

Kicsit nehezen elérhetö.

Legjobb válasz: A méhszájra nem tudok mit mondani, mert ahhoz nem értek, de a tesztrõl.. az még nem mutatja ki akkor sem ha terhes vagy. Elvileg az ovu mikroszkóp páfrányos marad, ha terhes vagy de ez nem mérvadó jel, mert van más is amikor páfrányos marad. (De ha éppen van olyanod akkor egy próbát megér! ;) Leghamarabb sztem a 28. napon tesztelj ha már végképp nem bírod tovább! Nekem akkor már kimutatta, de írtó halvány volt a második csík. De ott volt, no de van olyan is akinke csak a mensi kimaradás után 4-5 nappal mutatja ki a teszt.Ez nyílván a peteérés miatt eltérõ. Kitartás, remélem babás vagy! ;)

A méhszájra nem tudok mit mondani, mert ahhoz nem értek, de a tesztrõl.. az még nem mutatja ki akkor sem ha terhes vagy. Elvileg az ovu mikroszkóp páfrányos marad, ha terhes vagy de ez nem mérvadó jel, mert van más is amikor páfrányos marad. (De ha éppen van olyanod akkor egy próbát megér! ;) Leghamarabb sztem a 28. napon tesztelj ha már végképp nem bírod tovább! Nekem akkor már kimutatta, de írtó halvány volt a második csík. De ott volt, no de van olyan is akinke csak a mensi kimaradás után 4-5 nappal mutatja ki a teszt.Ez nyílván a peteérés miatt eltérõ. Kitartás, remélem babás vagy! ;)
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a választ, de sajna nincs ovu tesztem:(De a nap bármely szakában rámtör az émelygés és a hányinger.És(fehér)folyásom van már 1 ideje.A szagokra nem vagyok érzékeny.Akkor várjam meg mig(nem)jön meg?
várd meg még nem jön meg.Ha most csinálnád az negatív lenne, és csak elszomorodnál.sok sikert.

Ha terhes vagyok, hogyan helyezkedik el a méhszájam és milyen tapintása/nyitottsága?

Legjobb válasz: Ha terhes vagy akkor a méhszájad teljesen bezáródik és egy nyálka kúp vonja be hogy nehogy még véletlenül is bejusson valami fertõzés, vagy valami!

Ha terhes vagy akkor a méhszájad teljesen bezáródik és egy nyálka kúp vonja be hogy nehogy még véletlenül is bejusson valami fertõzés, vagy valami!
Terhesen zárt, és relatíve magasan van. De ha eddig nem végeztél méhszáj-önvizsgálatot, és most terhességre gyanakszol, akkor ne most kezdd el!
Nagyon magasan van, alig érni el, teljesen zárt, és kõ kemény!

Ha terhes vagyok és szedem a fogamzásgátlót, akkor annak milyen következményei vannak?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy a kérdezõ a terhes, szerintem csak egy kérdés volt.

Nem hinném, hogy a kérdezõ a terhes, szerintem csak egy kérdés volt.
igen, fejlõdési rendellenességet okozhat a babán. ha gyanúd van rá hogy terhes vagy, hagyd abba azonnal a fog.gátló szedését!
Miért szeded, ha terhes vagy?
Ez egy újabb példa, hogy valaki foggátló mellett lett terhes!Hagyd abba, így is elég fölös hormont fog kapni a babád a Te szervezetedbõl!

Milyen állagunak kell lennie a folyásnak ha terhes vagyok?

Nekem volt krémszer?,most viszont mintha vizes,átlátszó lenne!Ha naponta mérem a h?met,hol a leghatásosabb?(hüvely,nyelvalatt vagy honalj)?

Legjobb válasz: A vizes, átlátszó folyás a peteérésnél van, a 28 napos ciklus közepefelé. Ilyenkor van a legnagyobb esély a teherbeesésre. Ha valaki terhes, normális állagú folyása van, csak több. Én úgy tudom, hogy a nyelv alatt a leghatásosabb a hõmérés!

A vizes, átlátszó folyás a peteérésnél van, a 28 napos ciklus közepefelé. Ilyenkor van a legnagyobb esély a teherbeesésre. Ha valaki terhes, normális állagú folyása van, csak több. Én úgy tudom, hogy a nyelv alatt a leghatásosabb a hõmérés!
Sûrû krémszerû a folyás terhesség esetén. Vizes, átlátszó menses elõtt. Én legalábbis így olvastam, és az utóbbit tapasztalom havonta is. (-: A reggeli hõdet bárhol mérheted, hatásos, kivéve a hónalj, az nem jó.

Ha terhes vagyok akkor "milyen" és "hogy helyezkedik" el a méhszájam?

Legjobb válasz: Szia! Nekem,egy héttel ovu után már szinte nem volt elérhetõ,majd kitört az ujjam mire megtaláltam olyan magasan volt:-)

Szia! Nekem, egy héttel ovu után már szinte nem volt elérhetõ, majd kitört az ujjam mire megtaláltam olyan magasan volt:-)
Szia!Nekem magasan volt, zárt volt és kemény tapintású!
Sziasztok. Én rendszeresen vizsgálom magam, és mondhatom mensi elõtt nem érdemes gyanakodni, hiszen ha a várt mensi napján is fenn és kemény csak akkor gondolhatunk babára. Peteérés után rögtön bezáródik a méhszáj, vagy lenn, vagy középen, vagy fenn van, viszont nekem az elmúlt 2 hónapban is úgy volt, hogy teljesen behúzódott, aztán így is maradt, sõt mensi alatt is megnéztem(természetesen extrán ügyelve a higiéniára) és akkor is csak közepesen volt nyitva. Szóval nagyon egyéni. Több hónapnyi tapasztalat kell hozzá. Üdv és remélem tudtam valamit segíteni :)
Nálam viszont az a helyzet, hogy méhsüllyedésem van..tehát nekem elég ha szétnyitom a lábam , oda tartok egy tükröt és szinte a hüvely bejárattól két centire már látni a külsõ méhszájat, nem kell oda sem nyúlnom..így fogalmam sincs, hogyan fogom megállapítani ezzel a módszerrel..szerintem sehogy:( jó nektek, hogy nem éritek el..elõzõ terhességemnél nem figyeltem én semmit , most viszont mindent szeretnék figyelni, vizsgálni de nem könnyû az esetemben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Mindenképp megnézem. :)
Ovuláció után eltel nap a dpo.Ezt akkor tudod pontosan megmondani ha használsz ovutesztet és hõmérõzöl.Én is ebben a hónapba kezdtem és nekem nagyon sokat segített.Én most vagyok az ovuláció utáni 6.dpo-n.Ha érdekelnek ezek a dolgok ajánlom a babatervezok.otthona.net-et.Hasznos dolgokat lehet itt olvasni.
A kérdező hozzászólása: Nem mérek sem hõmérsékletet és nem csinálok ovu. tesztet sem. Csak a véletlenre hagyatkozom. :) Kérlek segíts abban hogy mit jelent a dpo.? Hogy számolják és mit mér?
Kedves kérdezõ!Te hányadik dpo.-nál vagy?Mérsz hõmérsékletet vagy esetleg ovutesztelsz?
Sziasztok! Ez engem is nagyon érdekelne, s éppen most gondolkodtam, hogy hogy is fogalmazzam meg egyértelmûen a kérdésemet. Nekem zárt, kemény, de elég jól elérhetõ, nem tudom, hogy mikor kellene, hogy fennt legyen, ha sikerült a baba. Most vagyok a7.dpo-nál.
A kérdező hozzászólása: Én most néztem elõször. Lehet, hogy babás vagyok de még nem tudom biztosra mert korai lenne tesztelni. Nekem tegnap nagyon magsan volt és kemény. Akkor ez lehet jó jel? :)
Sziasztok!Ez engem is nagyon érdekelne, mert én is figyelgetem.Én a mutatóujjammal nézem mosakodás közben.Hát nem tudom, de eléggé felfelé és hátra felé kell nézni, mert nekem szerintem ott van.Kicsit szerintem nehéz megállapítani.Jó lenne ha többen írnának ezzel kapcsolatban akik értenek hozzá!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Igen tudtál segíteni. :)

Holnap nem kéne megjönnie! Mennyi esélyem van és mikor teszteljek? Ha terhes vagyok milyennek kell lennie a folyásnak? És ha nem vagyok az, akkor milyen?

A h?m már napok óta 37,0 és 37,2 között van! A melleim nagyon húznak lefelé, nagyon fájnak! A hasam néha szúr, de aztán elmúlik! Nem tudom, hogy mi lesz holnap! Jó lenne ha nem jönne meg!

Legjobb válasz: Nekem is holnap nem kéne megjönnie. Ugyanezek a tüneteim ,mint neked, de valahol itt legbelül érzem, hogy megfog sajnos jönni. Nagyon drukkolok,hogy mindkettõnknél baba legyen:) Pussz

Nekem is holnap nem kéne megjönnie. Ugyanezek a tüneteim , mint neked, de valahol itt legbelül érzem, hogy megfog sajnos jönni. Nagyon drukkolok, hogy mindkettõnknél baba legyen:) Pussz
A kérdező hozzászólása: Az igazság az, hogy belül én is érzem, hogy ez most megint nem jött össze! :(
Nekem ilyenkor már kimutatta a teszt. Corax (dm-es), vagy HCG dei (gyógyszertári). Sok sikert kívánok mindkettõtöknek!!!
Na én vagyok az ellenpélda! Nekem nem mutatta a teszt rögtön akkor amikor esedékes lett volna a mensi. Úgy elkenõdtem, hogy nagyon. 1 hét késés után csináltam másig tesztet, ami kimutatta, de olyan halvány lett a második csík, hogy azt hittem rosszul látok. Rá 3 napra is csináltam mégegy tesztet, és az már egy kicsit erõsebb volt, úgyhogy el mertem hinni, hogy nem a szemem káprázik. Úgyhogy ha éppen aznap nem mutatja ki, nem szabad elkenõdni, mert lehet még kevés a hcg a szervezetben. Szorítok nektek! 22 hetes kismama

Milyen a folyás ha terhes vagyok?

A korai szakaszába. Én úgy tudom megváltozik. De milyen lesz?

Legjobb válasz: Jaj köszönöm :) Nem is néztem az az igazság hogy már ennyi kérdés van ezzel kapcsolatba...

A kérdező hozzászólása: Jaj köszönöm :) Nem is néztem az az igazság hogy már ennyi kérdés van ezzel kapcsolatba...

Milyen jellemzoi vannak a mensesnek ha terhes vagy kozben?

Hallottam olyanrol,hogy van aki terhesen is menstrual.Ez csak par cseppet jelent? Vagy rendes verzest?

Legjobb válasz: Sokkal kisebb mennyiséget,mint rendesen,és általában a színe is kicsit barnásabb.De sokminden befolyásolhatja a menstruációt,és nagyon ritka az a nõ,aki babásan is menstruál.Ha valami nincs rendben,akkor inkább fordulj dokihoz,õ majd megmondja,h mi a baj.

Sokkal kisebb mennyiséget, mint rendesen, és általában a színe is kicsit barnásabb.De sokminden befolyásolhatja a menstruációt, és nagyon ritka az a nõ, aki babásan is menstruál.Ha valami nincs rendben, akkor inkább fordulj dokihoz, õ majd megmondja, h mi a baj.
szia! Nekem rendesen megjött 3 hónapig, semmi különöset nem tapasztaltam, ugyanugy, igy mire megtudtam hogy terhes vagyok, már elmúlt 3 honapos.
A másik meg hogy egyre többször hallom hogy valakinek terhesen is megjött, igy nem is gondolta hogy terhes!
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, h a parommal tobb mint egy honappal ezelott balesetett szenvedtunk, gumiszakadas, meg abban az oraban Postinort vettem be, ra 12 es fel orara a masik szemet.A mensesem az a havi, megjott a rendes idopontban de higabb volt, es 6 nap helyett 4 ig tartott.Aztan az e havim is megjott rendesen, ez mar surubb volt, de ez is 4 napot tartott, es utanna barnas folyasom volt, a 7.napig.Igaz h en fogigatlot szedtem 2 evig, es eppen ez volt a 3 honapos szunetem.Ebben a honapban kezdtem szedni megint.Lehet a barnas folyas ettol?

Milyen kell legyen a "folyasnak", ha terhes vagyok?

Remelem most ossze jott,1 napot kesik,van 1 neg. tesztem,de ez meg nem jelent semmit.....a cicim nagyon erzekeny es olyan feher kremes csappecskeim vannak.ez igy jo?

Legjobb válasz: Nekem anno rengeteg folyásom volt az elején,mondjuk most sem kevés,eleinte krémes fehér,majd ezt váltotta az átlátszó nyálkás.Lassan belõlem élnek meg a tisztaságibetét gyártó cégek:) Hogy most jó-e ami neked van,minden várandósság egyénre szabott,így a folyást sem lehet álltalánosítani,hogy jó-e vagy sem.Mind csak azt tudjuk mondani,ami nekünk volt,de a nagyátlagnak valami ilyesmi jelentkezik.A teszttel még ráérsz. Amit biztos jelként emlegetnek a nagyanyáim,abból az idõbõl,amikor még nem voltak tesztek, az az elviselhetetlen álmosság a kimaradt mensi után néhány nappal már jelentkezik.(Amúgy azóta kiderítették,hogy az egyik terhességi hormon okozza,hogy védje a magzatot.)

Nekem anno rengeteg folyásom volt az elején, mondjuk most sem kevés, eleinte krémes fehér, majd ezt váltotta az átlátszó nyálkás.Lassan belõlem élnek meg a tisztaságibetét gyártó cégek:) Hogy most jó-e ami neked van, minden várandósság egyénre szabott, így a folyást sem lehet álltalánosítani, hogy jó-e vagy sem.Mind csak azt tudjuk mondani, ami nekünk volt, de a nagyátlagnak valami ilyesmi jelentkezik.A teszttel még ráérsz. Amit biztos jelként emlegetnek a nagyanyáim, abból az idõbõl, amikor még nem voltak tesztek, az az elviselhetetlen álmosság a kimaradt mensi után néhány nappal már jelentkezik.(Amúgy azóta kiderítették, hogy az egyik terhességi hormon okozza, hogy védje a magzatot.)
A kérdező hozzászólása: Mar voltam 1x terhes a tavaly, csak sajnos elveszitettuk a babat, most meg ugy remenykedunk.A jelek hasonloak(akkor is reggeltol estig birtam volna aludni)csak erre a folyasra nem figyeltem ugy fel akkor.... Koszi a gyors valaszt!
Szia! Nekem nem volt semmilyen folyásom. Bár nem tudom ez mennyiben seítség, mert én ma veszítettem el a babát, de az elején minden jó volt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnalom! :-( Szoritok neked, hogy minnel hamarabb ess teherbe!

5 hetes terhes vagyok, kezdek trusszogni es erzem, hogy lehet megfaztam. De a fonokom ferje influenzas az is lehet onnan ered? Megmarad a babam ha beteg leszek? Vagy ra ez milyen hatassal lehet?

Lenne egy masik kerdesem is. Amikor meg nem tudtam hogy terhes vagyok szedtem a fejfajasra Advil ami ugye ibuprofen tartalmu gyogyszer.. ebbol lehet baja a kisbabanak.. kb-3-4 hetes lehettem.

Legjobb válasz: Mindenképp menj el háziorvoshoz! Õ majd olyan gyógyszereket ir fel amit lehet terhesség alatt is szedni...Addig forró tea és C vitamin és ne bújj ki az ágyból.Amúgy a babádnak nem lesz semmi baja!Azt hogy Advilt szedtél addig amig nem tudtad hogy terhes vagy: nem gond! Gondolj bele sokan nem tudják hogy terhesek az elsö hónapban és isznak,dohányoznak, gyógyszert szednek stb.! Minden jót!!! 32 hetes kismama

Mindenképp menj el háziorvoshoz! Õ majd olyan gyógyszereket ir fel amit lehet terhesség alatt is szedni...Addig forró tea és C vitamin és ne bújj ki az ágyból.Amúgy a babádnak nem lesz semmi baja!Azt hogy Advilt szedtél addig amig nem tudtad hogy terhes vagy: nem gond! Gondolj bele sokan nem tudják hogy terhesek az elsö hónapban és isznak, dohányoznak, gyógyszert szednek stb.! Minden jót!!! 32 hetes kismama
Szia! Egy a lényeg, arra figyelj, hogy ne lázasodj be. Ha hõemelkedésed van, azonnal húzd le, mert a láz (a melegebb testhõmérséklet) okozhat gondot. Az, hogy megfáztál, nem jelent problémát, a babádra nincs hatással. Szinte minden kismama átesik egy-egy megfázáson, akár influenzán is. Én is voltam megfázva. Lázcsillapítóról nekem azt mondta a dokim, hogy paracetamol tartalmút szabad szedni (pl. panadol), de attól, hogy az elején szedtél néhány szem advilt, tényleg nem lehet baja a babának. Nyugodj meg, pihenj sokat. Boldog babavárást! 38 hetes pocakos
En a terhesseg elso 10 hetet vegigtusszogtem, es nem voltam megfazva. Nekem az is egy tunet volt :) De biztos ami biztos: C vitamin, mez es tea (csak ne a forro teaba rakd a mezet, mert elvesziti minden jotekony hatasat). Es sok pihi! Nem lesz gond a fejfajascsillapito miatt, de mostantol csak paracetamol tartalmi gyogyszereket szedhetsz. Grautula a babahoz!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!