Találatok a következő kifejezésre: Milyen a ha megjön, (17 db)

Lányok! Ti mit szoktatok csinálni ha a suliban megjön elég erősen? Milyen gyakran cserélitek, és mit használtok?

köszönöm a válaszokat.14/l.

Legjobb válasz: Nekem mindig erõsen jön meg, tehát normál tampon és éjszakai betét együtt, ezeket óránként-másfél óránként cserélem.

Nekem mindig erõsen jön meg, tehát normál tampon és éjszakai betét együtt, ezeket óránként-másfél óránként cserélem.
A menzeszem elõtti héten már teszek be tisztaságit, ha suliba megyek.Elsõ pár napon elég erõs, úgyhogy super vagy éjszakai betét, és 2-3 óránként cserélem.
Én éjszakai betétet teszek be, 2 tanóránként cserélem..
Mindig van betét a táskámban, de amúgy betét meg tampon kombináció.
Mindig van nalam is szinten betet...en 1-2 orankent szoktam.a 2-3 nap nekem full eros de akkor is marad az 1-2 ora :')
en betetet hasznalok es egyszer se szoktam cserelni pedig nekem eleg eros de valahogy kibirja :)
A 2.-3. napon suliban 1x szerélek közepes Alweys-t azt is csak ha torna van. Én amúgy ki szoktam bírni akár 12 óra pisi nélküli programot is amit vészhelyzet esetére szoktam "gyakorolni". Tudom nem egészséges, de én rengetegszer járok messzire fellépni, és többnyire ilyenkor jön meg, ezért az ilyenkor hasznos. Szépmagyarul megmondva nagy a hólyagom. Amúgy nekem is rettentõen erõs, így már az 1. napon is elõkerülnek a görcs oldók és a fájdalom csillapítok. Viszont otthon nekem az segít, ha fekszek az ágyon, az alhasra meleg zselés csomagot rakok, és akkor el is tudsz lazulni, én el is elalszok, mert akkor egyáltalán nem fáj. 12/L

Ha megjön nagyon rosszul vagyok, nem bírok felállni se, 15 percenként négykézláb mászom ki cserélni. Milyen hatásos módszert tudtok a hasgörcs oldására?

Gyógyszert nem tudok bevenni, nem tudom lenyelni, hogy mért az most mindegy.

Legjobb válasz: Amúgy mitõl vagy rosszul és még,hogy megjött de mi?

Amúgy mitõl vagy rosszul és még, hogy megjött de mi?
Gyógymasszázst. Írjál e-mailt, tudok segíteni.
Próbálj meg aludni! Utána sokkal jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolónak: Te egy eléggé fiatal lány vagy, v. tapasztalatlan fiú? Szerinted mi jött meg, a busz:)
Folsav tabletta 1 mg http://www.hfe.hu
Szia! Lehet, hogy az elsõ válaszó nem jól értette a kérdést.Ne itély elsõ látásra!
És miért beszélsz magadról harmadik személyben? :-)
A kérdező hozzászólása: Nem akartam megbántani elsõ válaszolót, de nem bírtam megállni, hogy ne írjak rá semmit. Igazából nevettem is mikor megláttam, hiszen akikhez a kérdés szól félszavakból is megértik mirõl van szó.
meleg vizes palack a hasra és jól betakarózni kényelmes poziciót felvenni. ha ez nem segít, csak a nospa-van valami mesni görcsölésre való bogyó hathat

Ha megjön egy napig nagyon görcsöl a hasam. Milyen gyógyszert ajánlotok, anya nem engedi, hogy gyógyszert szedjek? 17, L

Legjobb válasz: Ha egy napig görcsöl és azért kibírható,akkor tényleg ne gyógyszerezd,ne szoktasd hozzá a szervezeted. Feküdj le hanyatt vagy hason ahogy jól esik,és nyújtózkodj. Tegyél rá meleg vizes borogatást,vagy állj meleg vizes zuhany alá.

Ha egy napig görcsöl és azért kibírható, akkor tényleg ne gyógyszerezd, ne szoktasd hozzá a szervezeted. Feküdj le hanyatt vagy hason ahogy jól esik, és nyújtózkodj. Tegyél rá meleg vizes borogatást, vagy állj meleg vizes zuhany alá.
Ha nem muszáj, tényleg ne szedj gyógyszert, de ha nagyon szenvedsz, nem érdemes kínlódni és emiatt hiányozni a suliból. Én annyira görcsölök, hogy gyógyszer nélkül hányok, és egy idõ után elájulok. Semmi más nem használ nekem, csak Algopyrin+Troparin.
A kérdező hozzászólása: köszi

Milyen a mensi, ha megjön, miközben már baba van?

Milyen volt a mensitek? nekem szerencsére megjött még nem szeretnék babát! de más nem sok a vér és élénkpiros nyákos!annyira el vok keseredve, már 5 tesztet csináltam a múlt hónapban mind negatív de mivan ha mégis pici van??

Legjobb válasz: Nekem volt még mensim teherbe esés után.DE elõbb jött meg, és fele annyi ideig tartott,és barnás színû volt. Nemsokkal késõbb csináltam tesztet ,nekem pozitív lett.Szerintem ha negatív akkor nem vagy terhess.Nem kell feltétlenül nõdokihoz menni, háziorvos is adhat menotesztet amihez csak vizelet kell vinni a laborvizsgáltra. Ez is kimutatja.Remélem segítetem valamit. egy 15 hetes kismami

Nekem volt még mensim teherbe esés után.DE elõbb jött meg, és fele annyi ideig tartott, és barnás színû volt. Nemsokkal késõbb csináltam tesztet , nekem pozitív lett.Szerintem ha negatív akkor nem vagy terhess.Nem kell feltétlenül nõdokihoz menni, háziorvos is adhat menotesztet amihez csak vizelet kell vinni a laborvizsgáltra. Ez is kimutatja.Remélem segítetem valamit. egy 15 hetes kismami
Szia! Szerintem nem vagy terhes, sõt ha védekeztél a pároddal normálisan és nem történt semmi gixer akkor nem hiszem.Amíg nem szedtem fogamzásgátlót nekem is nagyon erõs görcseim voltak, olyanok, hogy szinte megsem tudtam mozdulni egész nap.Úgyhogy ne félj, szerintem nincsen semmi baj.De ha nagyon aggódsz akkor menj el a nõgyógyászhoz õ biztosabbat tud neked mondani. Sok sikert!

Szülés után, ha megjön a havi milyen tünetei vannak?

Legjobb válasz: 10 hónapos a kisfiam és most jött meg.Meg is lepõdtem hiszen intenzíven szoptatok.Fura volt.Nem görcsöltem,de talán így visszagondolva többet fájt a fejem.Amúgy semmi különös!!

10 hónapos a kisfiam és most jött meg.Meg is lepõdtem hiszen intenzíven szoptatok.Fura volt.Nem görcsöltem, de talán így visszagondolva többet fájt a fejem.Amúgy semmi különös!!
Nekem szülés után 6 héttel jött meg. Annyi volt a tünet, hogy nagyon megvolt (ömlött belõlem), és bocsi, de most kicsit gusztustalan leszek, ilyen nagy alvadt darabok jöttek ki. Nagyon megijedtem, de az orvos azt mondta, hogy semmi gond, mert a szervezet így tisztul. Ez kb 3 hónapig ment így. Utána szépen beállt. Tévhit, hogy ha valaki szoptat nem jöhet meg neki.

Milyen valtozast erezhetek ha megjön a 7.8 as frissites a lumia 800-amra?

Legjobb válasz: Microsoft nyújtotta újdonságok: -Új fõképernyõ, több hellyel és méretezhetõ csempékkel -Zárolt képernyõnek beállítható a Bing nap képe -Egyszerûbb, azonban gyerekbiztos zárolt képernyõ feloldás -20 új téma szín (csempe, betûk) Nokia nyújtotta újdonságok: -Bluetooth fájlmegosztás (DRM védelem nélküli fájlokra) -Élõ fénykép létrehozása fotó és videó keverékébõl (Cinemagraph) -Képszereksztõ a kamera alkalmazáshoz, amivel retusálhatóak az elkészült képek -Megújuló Névjegymásoló (Contact Transfer) alkalmazás -Megújuló Kapcsolat megosztó alkalmazás -Egyéni csengõhang készítõ alkalmazás

Microsoft nyújtotta újdonságok: -Új fõképernyõ, több hellyel és méretezhetõ csempékkel -Zárolt képernyõnek beállítható a Bing nap képe -Egyszerûbb, azonban gyerekbiztos zárolt képernyõ feloldás -20 új téma szín (csempe, betûk) Nokia nyújtotta újdonságok: -Bluetooth fájlmegosztás (DRM védelem nélküli fájlokra) -Élõ fénykép létrehozása fotó és videó keverékébõl (Cinemagraph) -Képszereksztõ a kamera alkalmazáshoz, amivel retusálhatóak az elkészült képek -Megújuló Névjegymásoló (Contact Transfer) alkalmazás -Megújuló Kapcsolat megosztó alkalmazás -Egyéni csengõhang készítõ alkalmazás
A kérdező hozzászólása: "köszi faszi" xD Jov vahy nalam egy sörre xD
Az "élõ" zárképernyõrõl még annyit, hogy túl mutat a Bing frissülõ háttérképen.Pl. azt hiszem már a facebooknak is van olyan, hogy az események frissülnek a zárképernyõn, de a CNN híreknek is, meg még millió lehetõség van(hír, közösség, idõjárás), amit az alkalmazás fejlesztõk valószínû ki is használnak majd.Ez a Bing csak úgymond egy etalon példa erre a lehetõségre, ezért evvel példálóznak.

Ha valakinek megjön, de mégis terhes milyen a hője?

Akkor fent marad? Vagy ha leesik, akkor meddig marad lent?

Legjobb válasz: a www.babatervezok.otthona.net-en találsz ilyen példagörbéket is szerintem nem esik le a hõ és a vérzés is rövidebb...

a http://www.babatervezok.otthona.net-en találsz ilyen példagörbéket is szerintem nem esik le a hõ és a vérzés is rövidebb...
Ha terhes, akkor az ÉBREDÉSI hõjeegészen a szülésig magas marad nem esik le. Persze attól függ, mihez képest. Ennek csak akkor van értelme, ha a ciklus elsõ felében is mérted az ÉBREDÉSI hõdet. Ha megjött, és a hõd is leesett, akkor sajnálom, de nem vagy terhes.

Milyen a megjön érzés, ha mégis van baba?

A 21. cn-on vagyok, 30 naposak a ciklusaim. Ma éjszaka (éjszakás voltam) kezdtem el érezni a megjön érzést, a puffadást és fájt is egy kicsit 1-2 órát a hasam. Most is érzem a megjön érzést folyamatosan, ott lenn is érzem, hogy olyan érzékeny, ahogy lenni szokott, miel?tt megjön. Eléggé csalódottnak érzem magam és elkedvetlenedtem. Szóval akkor valószínüleg ebben a hónapban sem lesz baba? Egyébként én mindeg ennyi id?vel a mensi el?tt érzem a mensis tüneteket.

Legjobb válasz: Szia! Nekem ez a mindjárt megjövök érzés abban merült ki, hogy rettentõen ideges voltam, de már 2-3 napja majd fel robbantam, akkor úgy éreztem minden rossz összejött egyszerre, pedig most így visszagondolva semmi olyan nem is történt, én mégis mindenen felhúztam magam. Fizikailag nekem nem volt egy nagy váltás, nem éreztem, hogy fájna valami, olyan fura érzés. Mintha készülõdne valami, de mégsem. Hamarosan ki is derült, hogy miért nem jött meg. :) 3 negatív után jött egy pozitív is és sírtam a meglepettségtõl. Nekünk pont akkor nem jött össze amikor készültünk rá, pont akkor jött össze amikor nem is számítottunk rá, már feladtuk, bele elkezdtük másfelé terelgetni a gondolatainkat és akkor hopp! Tudják ezek mikor kell jönni! Drukkolok neked!:))

Szia! Nekem ez a mindjárt megjövök érzés abban merült ki, hogy rettentõen ideges voltam, de már 2-3 napja majd fel robbantam, akkor úgy éreztem minden rossz összejött egyszerre, pedig most így visszagondolva semmi olyan nem is történt, én mégis mindenen felhúztam magam. Fizikailag nekem nem volt egy nagy váltás, nem éreztem, hogy fájna valami, olyan fura érzés. Mintha készülõdne valami, de mégsem. Hamarosan ki is derült, hogy miért nem jött meg. :) 3 negatív után jött egy pozitív is és sírtam a meglepettségtõl. Nekünk pont akkor nem jött össze amikor készültünk rá, pont akkor jött össze amikor nem is számítottunk rá, már feladtuk, bele elkezdtük másfelé terelgetni a gondolatainkat és akkor hopp! Tudják ezek mikor kell jönni! Drukkolok neked!:) )
Nekem még van vissza pár nap a nem vártig, de ma is, tegnap is olyan érzésem volt, mint ha meg akarna jönni...
Nekem nem csak az érzés volt, nekem meg is jött. Kicsit kevesebb volt mint szokott, és egy kicsit barnább is. Nem is csináltam tesztet, azt gondoltam, hogy nem jött össze. Késõbb kiderült, hogy MÉGIS!!!! Azóta már 5 éves az én "Szerelmem".
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, nagyon jól esett, hogy ennyien írtatok. Ahhoz képest, hogy tegnap még semmit sem éreztem, csak a pé óta folyamatos alhasi feszülést és nehézséget, mától olyan erõteljesen érzem a megjön érzést. Nagyon fel vagyok puffadva és fáj a hasam. Nem lehet, nem érezni és rá gondolni. Köszönöm a bíztatásokat, mindennél jobban vágyom arra, hogy most ne jöjjön meg és kisbabám lehessen, de azok alapján, amit most érzek, nehéz optimistának lenni. Még tegnapig annyira az az érzésem volt, hogy most biztosan sikerült, lelkileg már tisztára terhesnek éreztem magam, annak ellenére, hogy tudom, hogy elméletileg még a beágyazódás sem történhetett meg, mégis. Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszúra sikerült, majd megírom, hogy mi lett ezzel a hónappal.
Nagyon szorítok!:) Nem igazság, hogy aki ennyire megérdemelné annak nem akar összejönni, mások meg csak potyogtatják a gyerekeket a családi pótlékért...
A majdnem megjön érzés olyan mintha megjönne, de még sem.Puffadás, hasfeszülés, van akinél mellfájás, Kicsi hasszurka..... Remélem, hogy gratulálhatubk majd.... 21 hós, és 23 hetes...
Nekem ez a negyedik terhességem(egy elment), de mindegyiknél éreztem a mindjárt megjön érzést.Nagyjából a nem várt idejében.Mondjuk tesztet én csak egy hét késés után csináltam, (elsõnél késõbb)de idáig mindig pozítív lett!Igyál palástfû teát, az segíti a beágyazódást! Drukkolok neked!
Sajnos ilyen korán, 9 nappal a nemvárt elõtt még nincsewnek terhességi tünetek. Ez azt jelenti egyben, hogy NEM SZABAD ELKEDVETLENEDNI, mert 9 nap múlva fog kiderülni, nem ma! A mindjárt megjön érzés olyan, mintha mindjárt megjönne (milyen érdekes nem?): alhasi húzás, mintha fájna, de mégsem. Ez az érzés nálam a nemvárt elõtt 1 nappal kezdõdött (már azt hittem, megint nem baba, és megint meg fog jönni), és megmaradt egészen a 8-10. hétig. Már nem emlékszem pontosan, hogy meddig, mert az egész napos hányinger miatt összefolytak a hetek... Megy a drukk, 9 nap múlva tesztelj! Addig pedig türelem.
Kedves utolsó! Na azért ez nem ígyvan és ezt te is tudod csak esetleg az elkeseredettség beszél belõled!! Nekem az elsõ két gyermekem azonnal megfogant, most meg a harmadikkal nem sikerül teherbe esnem, és nem az államnak szültem õket!!! Van aki könnyen terhes lesz, mert genetikailag ilyen és van aki részlegesen vagy teljesen meddõ. Miért ítélkezel ilyen könnyedén mások felett??? Oké vannak akik tényleg OTP gyerekeket szülnek és nevelnek de merem remélni ebbõl van kevesebb. Ez azért sértõ volt szerintem, és különben sem a kérdésre válaszoltál, nagyon elkanyarodtál tõle!

Milyen lesz a szopizás ha megjön a menstruációm? Kinek hogy volt?

Mármint a babó hogy fogadta?

Legjobb válasz: Szülés után 6 hétre meg is jött. Lánykám megérezte, és akkor pár napig nem is nagyon akart szopizni, tiszta szenvedés volt. 8 hónapig tudtam szoptatni, azalatt minden hónapban mikor megjött, a babám szenvedett a szopizással. Sírt, kiköpte a cicit, tiltakozott. Aztán 2-3 nap és helyreállt a dolog. De van olyan baba, aki észre sem veszi.

Szülés után 6 hétre meg is jött. Lánykám megérezte, és akkor pár napig nem is nagyon akart szopizni, tiszta szenvedés volt. 8 hónapig tudtam szoptatni, azalatt minden hónapban mikor megjött, a babám szenvedett a szopizással. Sírt, kiköpte a cicit, tiltakozott. Aztán 2-3 nap és helyreállt a dolog. De van olyan baba, aki észre sem veszi.
nálam sajna nem jól fogadta. 8 hónapja szoptattam éppen, reggel még szopott bõven, délben megjött a menszesz és már nem szopott utána. rosszúl érintett, azt mondták megváltozott a tej íze. ha hamarabb jött volna meg mondjuk 2 hónaposan akkor lehet nem így alakult volna, mert egy ismerõsömnek korán jött meg alig 2 hónapos volt a baba és utána még 2 évig szopott. nekem nem így alakult.
2 és fél évig szoptattam, 3 hónapos korától menstruáltam.Eleinte kevesebbet evett olyankor, mert más íze van a tejnek, de késõbb már kicsit sem zavarta.
Nekem szülés után a 4. héten megjött a babót nem zavarta.1 éves és még szopizik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) ! Már elõre izgulok mi lesz akkor....
3 hetes volt a kkisfiam, mikor megjött a menzeszem, elment a tejem 2 nap alatt... de simán elfogadta, amit még nagy nehezen le tudtam fejni.
Nekem most két éves a kisfiam és még mindig szopizik. Most akarunk leállni, mert úgy néz ki, érkezik a kistesó. Nekem szülés után 7 hónapra jött meg a mensi, de a fiam ugyanúgy szopizott, mint elõtte, szerintem, észre sem vette a változást, vagy ha igen, nem nagyon érdekelte. Mondjuk amúgy is egy kis cicimatyi, mindene a cici. Szerintem, ne parázz tõle, általában a babák hamar megszokják.

Ha egy nő terhes, de mégis megjön a mensije, akkor annak milyen állaga van? Mennyisége? Szine?

Legjobb válasz: Nekem csak egyszer az elsö jött meg mikor terhes voltam.Az sokkal kevesbb volt mint máskor,folyékonyabb és rózsaszin.

Nekem csak egyszer az elsö jött meg mikor terhes voltam.Az sokkal kevesbb volt mint máskor, folyékonyabb és rózsaszin.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!