Találatok a következő kifejezésre: Milyen a hüvelyi (210 db)

ha csak a hüvelyedet izgattad, a csiklódat nem, akkor ez hüvelyi orgazmus volt. Gratulálok hozzá!
Az volt. De nem értem, miért szakítod át magadnak a szûzhártyádat, miért nem vársz meg vele egy pasit...
Hát ahhoz elég hosszú ujjak kellenének h átszakítsa a szûzhártyáját!!!
A kérdező hozzászólása: mert ez most azt jelenti h átszakítottam? 2 ujjal csináltam és egyeltalán nem fájt, ha átszakítottam vna akk az fájt vna nem?
Nem feltétlenül fáj. Nekem sem fájt. De ujjal nem szakítod át. Az nem rögtön a hüvely elején van. Ha tárgyat használsz. Valami hoszabbat, akk átszakadhat. De így...
Szerintem mindjárt jelentkezik pár kommenter, hogy átszakítsa. Amúgy igen az volt. Az elsõ barátnõmnél nyelvvel is el tudtam érni, hogy hüvelyi orgazmusa legyen, persze közel sem volt neki annyira jó, mint amikor végigértem benne, úgyhogy még te sem tudod, hogy valójában milyen.
Második válaszoló vagyok: Szûzhártya "A szûzhártya gyermekkorban a hüvelybemenet peremén húzódó vékony hártya, mely részben eltakarja a hüvelyt. Felnõtt korban ennek a hártyának maradványai gyûrûszerû képletet alkotnak." Szóval?!
Hú baddd meg!!! Akk én már 5 éves korom óta nem vagyok szûz. Egyszer megvakartam a bejáratnál uh júúúúúúj.

Mit jelent a kézi vizsgálat, és milyen a hüvelyi uh?

Legjobb válasz: A doki több dolgot is néz. Gondolom az elsö vizsgálatra vagy kivácsi. Elöször is kézzel megnézi a méhszájat, hogyan helyeszkedik el a méh, megnyomkodja a petefészkeidet az alhasadat. Méhszájnak zárva és feszesnek kell lennie, a petefészekben meg esetleges cisztákat keres. Aztán vesz rákszüréshez kenetet. Ès megnézi hüvelyivel(van néhány akinek vagy nincs hüvelyije vagy nagyon jó a sima ) Uh-al hova agyazódott be, és mekkora a magzat.

A doki több dolgot is néz. Gondolom az elsö vizsgálatra vagy kivácsi. Elöször is kézzel megnézi a méhszájat, hogyan helyeszkedik el a méh, megnyomkodja a petefészkeidet az alhasadat. Méhszájnak zárva és feszesnek kell lennie, a petefészekben meg esetleges cisztákat keres. Aztán vesz rákszüréshez kenetet. Ès megnézi hüvelyivel(van néhány akinek vagy nincs hüvelyije vagy nagyon jó a sima ) Uh-al hova agyazódott be, és mekkora a magzat.
A kérdező hozzászólása: Csak mert nálam úgy volt, hogy hüvelyi uh-t csinált és azt mondta, hogy nem vagyok terhes, ez mellé áll még két negatív teszt is, de még se vagyok biztos a dologba.
És mióta nem jött meg a menzeszed? Mibõl gondolod, hogy terhes vagy? A hüvelyi uh nagyon pontos. Mindenkinél azzal állapítják meg a terhességet. Teljes mértékben belelátnak a méhedbe. Ha terhes lennél, a hüvelyi uh mutatná. A tesztek pedig szintén megbízhatóak. Szóval ezek alapján 100% hogy nem vagy terhes. Azért kérdezem, hogy mi miatt gondolod ennek ellenére másképpen?.:-)
ha voltál hüvelyi u.h.-on, akkor miért kérdezted hogy milyen..? ha ott nem láttak semmi terhességre utaló jelet akkor-nem hiszem hogy terhes vagy

Milyen a hüvelyi ultrahang? Mit lát ilyenkor az orvos?

Legjobb válasz: Hüvelyi UH-ot akkor csinálnak, ha a hasin nem jól látható. Nekem még a 12. heti is hüvelyi volt, mert úgy feküdt a baba. A vizsgálófej vékony, nekem nem okozott fájdalmat. Most nézem, terhesség elõttire vagy kíváncsi. Ebben az esetben a méhnyálkahártyát, petefészkeket tudják átnézni vele.

Hüvelyi UH-ot akkor csinálnak, ha a hasin nem jól látható. Nekem még a 12. heti is hüvelyi volt, mert úgy feküdt a baba. A vizsgálófej vékony, nekem nem okozott fájdalmat. Most nézem, terhesség elõttire vagy kíváncsi. Ebben az esetben a méhnyálkahártyát, petefészkeket tudják átnézni vele.
Méh nyálkahártyát, méhet, petefészkeket néznek, láthatják vele a tüszõérést, a babát, de a miómát és cisztát is ki tudják vele mutatni. Nem fájdalmas.

Milyen a huvelyi orgazmus, es a huvelyi egyszerre a csikloival?

Itt olvastam,hogy volt akinek egyszerre volt mindketto na az milyen?:D

Legjobb válasz: Pech:) Nagyon jó érzés. Hogy melyik a jobb? amelyiket éppen átéled. De ha választani lehet, akkor a kettõt egyszerre. Amúgy a hüvelyi orgazmusnál nem akarod majdnem azonnal abbahagyni az izgatást, mint néha a csikló orgazmusnál, ha azt sokat izgattad.

Pech:) Nagyon jó érzés. Hogy melyik a jobb? amelyiket éppen átéled. De ha választani lehet, akkor a kettõt egyszerre. Amúgy a hüvelyi orgazmusnál nem akarod majdnem azonnal abbahagyni az izgatást, mint néha a csikló orgazmusnál, ha azt sokat izgattad.
Na jó, haver, ne hülyéskedj velem... mi az, hogy nem léátezik hüvelyi orgazmus, amikor nekem volt, és hidd el, nem csak nekem... meg akkor márt van rá egyáltalán szó??? Istenem gyerekek... Amúgy a kérdésre azt írnám, hogy nagyon király a hüvelyi orgazmus. És ha mind2, hát kérlek szépen, az a világ legjobb dolga. próbálkozz, át kell élned.xd am meg nem volt annyira hülye kérdés, olvasgass, mások miket írnak......:D
Szerintem nem létezik hüvelyi orgazmus. Még a nagyon tapasztalt szexéhes nõk sem nagyon tudják elérni. Vannak akik azt állítják, hogy õk képesek rá, de nehéz elhinni. Én sehogysem vagyok rá képes, orgazmust csakis úgy tudok elérni, ha közben izgatom a csiklómat. Ez persze kissé illúzióromboló, de egyszerûen máshogy nem megy.

Szulesnel szamit az, hogy kinek milyen a huvelye?

...arra ertem h van akinek ugyebar meg a ferje is sok :D ,azaz szukebb...vagy "bovebb" valaki...?

Legjobb válasz: Ezen én is gondolkodtam. Rettenetesen szûk vagyok, a babám meg állítólag nagyon nagy. Már csak néhány hetünk van hátra. Azzal nyugtatom magam, hogy egy kb 9-10 cm-es baba fejátmérõnél már nem sokat számít, hogy valakinek 1-2 cm-rel tágabb a hüvelye, vagy nem is tudom, hogy monjam...

Ezen én is gondolkodtam. Rettenetesen szûk vagyok, a babám meg állítólag nagyon nagy. Már csak néhány hetünk van hátra. Azzal nyugtatom magam, hogy egy kb 9-10 cm-es baba fejátmérõnél már nem sokat számít, hogy valakinek 1-2 cm-rel tágabb a hüvelye, vagy nem is tudom, hogy monjam...
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat.Amugy az elso valaszadoval abszolut nem ertek egyet...sztm nem attol fugg h kinek milyen a huvelye h hanyszor volt mar szexualis kapcsolata(h finoman irjam...)...
Sziasztok! Ne aggódjatok, tényleg nem számít a hüvely mérete.Én is nagyon szûk voltam, nagy gyerek volt, és vissza is állt a régi méretre.Amúgy meg, ott már nem fog érdekelni, h mi van, a kitolás tényleg megváltás.Életem legszebb élménye volt, pedig nem kaptam fájdalomcsillapítot.A kitolás egyáltalán nem fáj, addigra a szervezet teljesen felkészül.Kellemetlen csak az volt, h kicsusszant félig, aztán vissza, de nem volt rosszabb, mint mondjuk egy nehezebb wc-zés.És egyébként tényleg olyan érzés.Én nagyon megijedtem, h miért ment vissza, de az orvos megnyugtatott, és a következõ nyomásra kint volt a buksi, még egy után a gyerkõc is.Nem kell nagyon félni, én borzasztóan paráztam.És még egy dolog, a tolófájások egyáltalán nem fájnak, a lepényt meg észre sem vettem.Addigra már a kezemben volt a kis szutykos, maszatos kisfiam:)
De számít. Nálam legalábbis megjegyezte a doki, hogy nagyon szûk a hüvelyem. Konkrétan így volt: "Magának miért ilyen szûk a hüvelye?" Most erre mit mondtam volna? :D Viszont jól kimetszett, mondta is, hogy belül is vágnia kellett, különben szétrepedtem volna. De a varrataim hamar begyógyultak, nem volt semmi problémám vele. Ráadásul ugyanolyan szûk vagyok most is, mint terhesség elõtt, és lehet, hogy megint szükség lesz belsõ metszésre is.
Igazán nincs mit, gondolom azóta már ti is babáztok:)
Utolsó válaszoló! Ezt a választ én is köszönöm! :)
szerintem nem.Vannak olyanok, akik már az elsõ egy-két sex után teherbe esnek.Õk sincsenek "bejáratva", már bocsi a kifejezésért. A szervezet tudja, hogy mennyire kell kitágulnia a hüvelynek ahhoz, hogy a baba megszülethessen.

Milyen a hüvelyi orgazmus? Mitől élvez el a csaj?

Legjobb válasz: A hüvelyi orgazmus nagyon jó, nem lehet leirni átélni kell. Fiú vagy amúgy? Gondolom neked is jó ha elmész, nah azt szorozd meg mondjuk 2-vel. Mitõl élvez el? Csaja válogatja. Keresd meg, tapasztald ki ettõl leszel te is tapasztaltabb.

A hüvelyi orgazmus nagyon jó, nem lehet leirni átélni kell. Fiú vagy amúgy? Gondolom neked is jó ha elmész, nah azt szorozd meg mondjuk 2-vel. Mitõl élvez el? Csaja válogatja. Keresd meg, tapasztald ki ettõl leszel te is tapasztaltabb.
Én is biztos vagyok benne hogy 2x-ese a férfi orgazmusának mert a férfi csak hímtagjában érzi, míg a nõ az egész kismedencéjében.Ha férfi vagy és rossul gondolom indokold meg miért!
Mert ez olyan dolog, amit sose fogunk megtudni, nincs összehasonlítási alap. Soha nem fogom megtudni, milyen egy nõi orgazmus, és õk sem, hogy mi mit érzünk, ezért tartom abszurdnak azt a megállapítást, hogy 2x-ese a miénknek.
Másodpercben le lehet mérni meddig tart.A nõé biztosan tovább, mert a medencében több a vér ami összegyûlt így több idõ amig az onnan szétáramlik!
Honnan tudod, hogy a hüvelyi orgazmus 2x-ese a férfi orgazmusnak? :D :D :D
Miért kell ezeket minden nap 2x megkérdezni? Lent a keresõ, ott a Google, 1 perc alatt bármit megtudhatsz... :(
A kérdező hozzászólása: lány vagyok..
A kérdező hozzászólása: :) thx

Milyen a hüvely fala?

Mármint maga a hüvely cs?szer? és nincs benne semmi?

Legjobb válasz: 10 cm hosszú, és a fala redõzött. Tehát azokat érzed dudoroknak. Szülés után kicsit kisimul,nem lesz olyan redõs, de addig megnyugodhatsz, semmi bajod nincs,teljesen normális. Más dolog nincs benne, esetleg belül érezheted a külsõ méhszájat,mert az "belóg" a hüvelybe. De más tényleg nincs ott. :)

10 cm hosszú, és a fala redõzött. Tehát azokat érzed dudoroknak. Szülés után kicsit kisimul, nem lesz olyan redõs, de addig megnyugodhatsz, semmi bajod nincs, teljesen normális. Más dolog nincs benne, esetleg belül érezheted a külsõ méhszájat, mert az "belóg" a hüvelybe. De más tényleg nincs ott. :)
De van benne, méghozzá lõpor. Általában rézbõl van.
66 te mindenhol ott vagy és mindenhova hülyeségeket írsz :)
A kérdező hozzászólása: kösszi:) végre egy értelmes válasz:)

Milyen a hüvelyi ultrahang vizsgálat?

Mekkora az eszköz? Fáj mikor végzik? Akinek csináltak már ilyet légyszi írja le lépésr?l-lépésre hogy milyen! Köszönöm el?re is.

Legjobb válasz: Egy normál pénisz hosszúságú az a rész, amit a hüvelybe tesznek, és kb. 1 cm átmérõjû. Persze lehet érezni, mikor vizsgálnak, de ha kézzel vizsgált már a doki, az szerintem jobban érezhetõ. Egyáltalán nem fáj. Menete (szerintem egyébként ezt magadtól is kitalálhattad volna): 1 Levetkõzöl alulról, mint a nõgyógyászati vizsgálathoz. 2. Felfekszel/felülsz a vizsgálóra, van ahol sima ágyon végzik, ilyenkor fel kell húzni a térdeket, de a talp az ágyon marad, van ahol nõgyógyászati vizsgáló székben csinálják, ott ugyanúgy kell lenni, mint vizsgálatnál. 3. Bedugják az ultrahangfejet, aztán megnézi a doki amire kíváncsi. (Nem írtad, mi miatt lesz a vizsgálat.) 4. Felkelsz az ágyról/székrõl, és felöltözöl. Remélem elég részletes volt. 29+2 hkm

Egy normál pénisz hosszúságú az a rész, amit a hüvelybe tesznek, és kb. 1 cm átmérõjû. Persze lehet érezni, mikor vizsgálnak, de ha kézzel vizsgált már a doki, az szerintem jobban érezhetõ. Egyáltalán nem fáj. Menete (szerintem egyébként ezt magadtól is kitalálhattad volna): 1 Levetkõzöl alulról, mint a nõgyógyászati vizsgálathoz. 2. Felfekszel/felülsz a vizsgálóra, van ahol sima ágyon végzik, ilyenkor fel kell húzni a térdeket, de a talp az ágyon marad, van ahol nõgyógyászati vizsgáló székben csinálják, ott ugyanúgy kell lenni, mint vizsgálatnál. 3. Bedugják az ultrahangfejet, aztán megnézi a doki amire kíváncsi. (Nem írtad, mi miatt lesz a vizsgálat.) 4. Felkelsz az ágyról/székrõl, és felöltözöl. Remélem elég részletes volt. 29+2 hkm
Jajj, dehogyis fáj. Mondjuk én azt se értem, amikor valaki azt mondja, hogy a nõgyógyászati vizsgálat fáj neki. Szerintem nem vastagabb az eszköz mint amit a rákszûréshez használnak.
Egyáltalán nem fáj. Mikor nekem csináltak ilyet, akkor nem a vizsgálószékre, hanem az ágyra fektettek, az orvos felhúzott egy 'óvszert' az ultrahangozó készülékre, arra pedig síkosító anyagot tett, és megvizsgált. Nem fáj, egy picit volt csak kellemetlen, ahogy néha megmozgatta jobbra-balra, de köze sem volt a fájdalomhoz.
Nekem odalent elég érzékeny minden, de a hüvelyi uh nem fájt. Max. egy kicsit kellemetlen, amikor mozgatja. Nem tudom pontosan mekkora az eszköz, de ne kell tõle félni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, elég részletes volt. Az elsõ terhességi ultrahang miatt kérdeztem. Még nem vagyok terhes, de már rég próbálkozunk, és érdekelt. Ezért kérdeztem.
egyáltalán nem fáj! sõt, "jobb", mint a méhnyakrákszûrés. 1 pillanat az egész. én semmit sem éreztem. bár, én középidõben voltam, mikor amúgy is tág és nyúlós-nyálkás nekem a hüvelyem. én peteérésfigyelés miatt voltam.

Milyen a hüvelyi orgazmus? :$ 18/L

Legjobb válasz: nálam lehet jelentkezni 10.000 Ft-ért sikertelenség esetén pénzvisszafizetési garancia

nálam lehet jelentkezni 10.000 Ft-ért sikertelenség esetén pénzvisszafizetési garancia
nem tudom, fiú vagyok
A kérdező hozzászólása: kérdeztem..normális válaszokat kérek..nem olyanokat hogy nem tudom..gyökér..-.-"
erre én is kíváncsi vagyok, nekem nem szokott lenni :(
A kérdező hozzászólása: nekem se..vagyis hát nem tudom mi az így nem tudom hogy szokott-e lenni..
Énis 18 vagyok, nekem sem volt még.. Énis kiváncsi vagyok..
Nekem egyszer volt, illetve lett volna. Már majdnem megvolt, de a párom idõközben elment. Úgyhogy itt elakadt a dolog, de ameddig tartott nagyon jó volt. Össze sem hasonlítható a csiklóorgazmussal, annál sokkal lassabban éred el, és sokkal tovább tart. Elvileg intenzívebb is, de annyi biztos, hogy más érzés. Olyan, mintha elkezdene viszketni a hüvelyed fala, de te nem tudnál semmit tenni ellene, hogy megállítsd. (ez így hülyén hangzik, de ehhez tudnám legjobban hasonlítani) 18/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)
Hirtelen összeszûkûl egy kicsit a hüvelyed, legalábbis úgy érzem mintha a párom nemi szerve feszítene, lüktetek, akkor mintha megbolondulnék, remegek, reszketek, mozgással gondjaim lesznek :D nem tudok egy rendes ütembe mozogni, össze vissza megy minden. És sokkal tovább tart mint a csikló, és valóban nem hasonlítható össze, annál sokkal érzékibb, és jobb.

Mit éreztek ha feldugjatok az ujjatokat? Vagyis milyen a hüvely belülről?

nem perverzség miatt kérdem.=S

Legjobb válasz: Nekem is olyan.

Nekem is olyan.
Akkor miért kérdezed? Mert akkor aszerint válaszolunk.
A kérdező hozzászólása: hát mert ha én felnyulok ilyen kis rücskök vannak az normális?
A kérdező hozzászólása: de elég nagyok vagy jaj nem tudok hogy fogalmazni.. picik -nagyok?=S
Van egy nagy rücsök (mélyebben) - az a méhnyakad. A méhfal amúgy "bordázott". Ha szemölcs szerû rücskök vannak elszórtan, akkor mielõbb nõgyógyász!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!