Találatok a következő kifejezésre: Milyen a folyás Egyszer (2 db)

Milyen a fehér folyás? Egyszer történik meg az emberrrel vagy többször? Nyálkás ez a folyadék?

Legjobb válasz: A fehérfolyás teljesen rendben van. Igen, nyálkás gehér, és akkor ó ha nincs szaga.többször lehet. de ha sok, vagy erõs szagú, vagy viszketsz, akkor menj orvoshoz. de ha "rendben" van, de kellemetlenül érzed magad, akkor használj tisztasági betétet, nagyon picik is vannak és egyáltalán nem érzed

A fehérfolyás teljesen rendben van. Igen, nyálkás gehér, és akkor ó ha nincs szaga.többször lehet. de ha sok, vagy erõs szagú, vagy viszketsz, akkor menj orvoshoz. de ha "rendben" van, de kellemetlenül érzed magad, akkor használj tisztasági betétet, nagyon picik is vannak és egyáltalán nem érzed

Milyen folyással jár a peteérés? Törvényszerű, hogy minden hónapba van? Ha valaki már volt egyszer terhes, attól lehetséges, hogy most nincs pé?

Legjobb válasz: Nyúlós átlátszó folyás jelzi a pé közeledtét. Nem minden hónapban van, de ha méred a hõmérsékletedet akkor nagy valószínûséggel tudható, hogy az adott hónapban bekövetkezett-e. Nem hiszem, hogy a terhesség megakadályozza a peteérést, hacsak más gond nincsen. Figyeld a hõdet 2-3 hónapig, ha abból nem tûnik ki, hogy van peteérésed, fordulj orvoshoz. Ultrahanggal megvizsgálnak, és meglátják, hogy mi a helyzet.

Nyúlós átlátszó folyás jelzi a pé közeledtét. Nem minden hónapban van, de ha méred a hõmérsékletedet akkor nagy valószínûséggel tudható, hogy az adott hónapban bekövetkezett-e. Nem hiszem, hogy a terhesség megakadályozza a peteérést, hacsak más gond nincsen. Figyeld a hõdet 2-3 hónapig, ha abból nem tûnik ki, hogy van peteérésed, fordulj orvoshoz. Ultrahanggal megvizsgálnak, és meglátják, hogy mi a helyzet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!