Találatok a következő kifejezésre: Milyen a folyás (205 db)

Milyen a folyás peteérés után, ha megtörtént a megtermékenyítés és milyen, ha nem történt meg?

Legjobb válasz: Szia!MIndenkinél más és más,erre nem lehet alapozni sajna,én például soha nem figyelem,mert erre menne el minden idõm.Arra hogy másnak milyen,és neked milyen,még nem lehet alapozni,mert sajna akármelyikõtök bármilyen beteg is lehet,és az már alapjaiban megváltoztatja a folyást.Ne a folyással foglalkozz,hanem várd ki a mensidet,megjön-e,milyen lesz?Mert lehet hogy miközben mensizel babás vagy(én is az voltam).Figyeld magad,ha valami furi,tesztelj.Sok sikert.Egy öreg róka

Szia!MIndenkinél más és más, erre nem lehet alapozni sajna, én például soha nem figyelem, mert erre menne el minden idõm.Arra hogy másnak milyen, és neked milyen, még nem lehet alapozni, mert sajna akármelyikõtök bármilyen beteg is lehet, és az már alapjaiban megváltoztatja a folyást.Ne a folyással foglalkozz, hanem várd ki a mensidet, megjön-e, milyen lesz?Mert lehet hogy miközben mensizel babás vagy(én is az voltam).Figyeld magad, ha valami furi, tesztelj.Sok sikert.Egy öreg róka

Hogy is van a peteérés meg a folyások kapcsolata? Mikor milyen a folyás és mikor nincs semmi?

Legjobb válasz: Minden ember más és más ezért nem lehet általánosítani. Elvileg pé-kor nyúlós tojásfehérjéhez hasonló a folyás, de nekem pl nem volt egyátalán és mégis sikerült a baba. Van aki azt mondja hogy a fehér krémes folyás baba de van akinél ez menzi elõtt van és amikor baba van akkor tök száraz. És azt is írják hogy menzi elõtt inkább vizes a folyás...stb Így erre inkább ne alapozz.

Minden ember más és más ezért nem lehet általánosítani. Elvileg pé-kor nyúlós tojásfehérjéhez hasonló a folyás, de nekem pl nem volt egyátalán és mégis sikerült a baba. Van aki azt mondja hogy a fehér krémes folyás baba de van akinél ez menzi elõtt van és amikor baba van akkor tök száraz. És azt is írják hogy menzi elõtt inkább vizes a folyás...stb Így erre inkább ne alapozz.

Ha felfázik valaki milyen a folyása? és mik a tünetek?

Legjobb válasz: nekem is ugyanolyan volt,mint az elsõ válaszadónak és folyásom nem volt. A folyás inkább valamilyen fertõzésre,pl. gombára utalhat

nekem is ugyanolyan volt, mint az elsõ válaszadónak és folyásom nem volt. A folyás inkább valamilyen fertõzésre, pl. gombára utalhat
Én egyszer voltam felfázva, és belázasodtam, fájt de rettentõen a pisilés, persze nem jött semmi max 1-2 csepp az is mintha üvegszilánkok lettek volna olyan érzés volt, és minden pisilés sírással ment... nagyon rossz volt fõleg hogy 10 percenként éreztem az ingert..., nem kívánom senkinek. Aztán a gyógyszer és a kamillafürdõ segített. De a folyásra nem emlékszem, az volt a legkevesebb. De fájhat még a derék, has. Nekem mielõtt még nem fájt annyira, olyan fura volt pisilni, és a hasam is fájt egy kicsit. Remélem hogy soha többet nem élem át!

A terhesség legelején milyen a folyás? Az első 2-3 hétre gondolok.

Legjobb válasz: Nekem vízszerû és elég bõ szagtalan folyásom volt, de másnak nem tudom milyen.Amilyen gyorsan megjelent olyan gyorsan abba is maradt.

Nekem vízszerû és elég bõ szagtalan folyásom volt, de másnak nem tudom milyen.Amilyen gyorsan megjelent olyan gyorsan abba is maradt.
Én hallottam már olyat is, hogy abszolút nem volt semmilyen fojása a lánynak, pedig már 5 hetes terhes volt! Sem elõtte sem utána nem tapasztalt folyást! Szerintem ez egyénenként változik! Szorítok, hogy ha babát szeretnél, úgy is legyen! :)
Nekem nem volt semmi szokatlan folyásom. Most sincs, 18 hetes vagyok
Szia nekem is fehér vizszerû folyásom volt, meg van is.Üdv 31 hetes kismama.
A baránõmnek krémszerú, fehér volt. Azóta is ilyen (10 hetes terhes).

Milyen a folyás állaga a 18. nap körül? Nekem elég sok és nyálkás, vizes, átlátszó. Ez mit jelent? Aki terhes annak milyen volt a beágyazódás környékén?

Én a 14.napon voltam együtt a párommal védekeztünk is és nem szeretnénk babát. és félek h mégis összejött.Ezért kérlek segítsetek

Legjobb válasz: vizes folyás mensi elõtt van...

vizes folyás mensi elõtt van...
A kérdező hozzászólása: bocsánat nem vizes ez annyira, inkább iylen nyálkás de átlátszó. Néha kicsis fájdalmat érzek lent, d e max 2 mp-ig. Szerintetek?
Azt nem írtad, hány napos ciklusaid vannak. Ezek nagyon a pére utaló jelek, a folyás is és a fájdalom is lehet ovus fájdalom. Nekem 27-29 napos ciklusaim vannak és mégis a 17-18 napon szokott pém lenni. Ha védekeztetek is, nem gondolom, hogy terhes lennél. Ez "csak" a pé.

Van aki mára nem várja? Tesztelt már? Milyen a folyás?

Legjobb válasz: még nem teszteltem de már négy napja késik a folyásom meg viz szerû

még nem teszteltem de már négy napja késik a folyásom meg viz szerû
Én vagyok az, aki mára nem várta, hát nem is jött meg! Sose szokott késni! Kedves második! Nagyon sajnálom! De majd legközelebb sikerül! Kedves kérdezõ! Ha keddig nem jön meg, akkor én is kedd reggelre tervezem hogy tesztelek egyet! De szerintem holnap valószínûleg meg fog nekem jönni, attól tartok, nincs nekem olyan szerencsém hogy sikerüljön, hiszen eddig se jött össze elég hosszú ideje...:(
A kérdező hozzászólása: nekem még mindig semmi, de a mai tesztem is negatív lett, bár azt olvastam, hogy a hcg szint két naponta termelõdik. Mjd kedden megint tesztelek, ha addig nem jön meg. Majd írok.
Második vagyok, nekem ma megjött.
Kedves kérdezõ! Drukkolok neked! Az biztató, hogy már késik neked és szerintem az is, hogy te nem pecsételsz! Én azért nem reménykedem, mert néha rózsaszín a wc papír.
A kérdező hozzászólása: Szóval az lehet, sõt biztos, hogy hamarabb volt peteérésem, mint látjátok a fájdalmak sem akkor voltak, hanem hamarabb.
A kérdező hozzászólása: J amég annyit, hogy csak az utóbbi néhány napba tudtam normálisan és egy idõben mérni. Elõtte össze-vissza, volt hogy felálltam, és utána mértem.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Köszönöm a válaszokat. Én is tegnapra nem vártam, és semmi. Folyás fehér és krémes. A hõm mára feljebb ment. Ilyen a görbém, csak a múlthónapba rövidebb volt a ciklusom, így lehet, hogy csak késik. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1d96a6a6e0d6bd4a547ceb..
Szia! Én nem tegnapra, hanem mára, azaz 11-re nem vártam, nem várom. Nekem még mindig nagyon fájnak a melleim, még nem jött meg, de néha-néha van egy kis piros pecsét a wc-papíron. A hõm emelkedett, az szépen fent van most. Legkésõbb holnapra, azaz 12-re mindenképp aktuális lenne megjönnie, mert nem szokott késni soha. Ilyen most a görbém, a pecsételések miatt már nem reménykedem: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ab428f4bde4619e73d5d98..
Mára nem vártam, eddig még semmi. Mindig feszül, püffed a hasam mensi elõtt, eddig semmi. Még nem teszteltem, és vizes a folyásom. A kisfiammal viszont krémes volt... Kíváncsi leszek. És te, kedves kérdezõ?
20:06-os vagyok: Eddig még nem jött meg, szóval már késik! De van megjön érzésem és továbbra is pecsételgetek wc papíron néha-néha. Puffadás is elõfordul valamnt derékfájás. Cicim is fáj még. Szerintem bármelyik pillanatban megjöhet sajnos. De ha netán mégsem jönne, akkor holnap reggel tesztelek egyet. Ti hogy álltok?

Peteérés környékén milyen a folyás?

Legjobb válasz: Lehet, de minek? Málnalevél-teát vérzés elsõ napjától OVULÁCIÓIG kell inni, utána palástfû-teát. Ovu környékén a folyás bõ és tojásfehérje-szerû.

Lehet, de minek? Málnalevél-teát vérzés elsõ napjától OVULÁCIÓIG kell inni, utána palástfû-teát. Ovu környékén a folyás bõ és tojásfehérje-szerû.
A kérdező hozzászólása: és még gy kérdés, lehet málnalevél teát inni peteérés után?

21. héten milyen a folyás? Nekem kicsit több, kicsit nyálkásabb.

Legjobb válasz: Ha fehér és nincs szaga akkor teljesen normális. A doki engem a 19. hét körül elõre figyelmeztett hogy 20.hét után bõvebb lehet a folyás...

Ha fehér és nincs szaga akkor teljesen normális. A doki engem a 19. hét körül elõre figyelmeztett hogy 20.hét után bõvebb lehet a folyás...

Tehesség esetén ugyanúgy van mensi szerű görcs? Akkor milyen a folyás?

Mert nekem most fehér krémes, és az ovu mikroskóp napok óta, vagyis már több mint egy hete legtöbbször páfrányosat mutat!tegnap reggeli nyálból csináltam,és páfrányos volt! de ha egy nap megnézem pl.:4-szer,akkor abból 2-szer tök páfrányos,1-szer vegyes,de jól láthatóan kivehet? itt is-ott is,1-szer pedig semmi páfrány! vigyázok,hogy minimum az egy óra szünetet betartom! tapasztalt már valaki ilyet? ja. és most néztük meg a szomszédomnak mit mutat,3,5 hónapos terhes,és neki semmi páfrány! mondjuk el?tte evett!

Legjobb válasz: Lehet mensi szerû görcs. Csak azt nem értem, hogy miért mikroszkópozol, amikor erre találták ki a terhességi tesztet! Folyás pedig nem mindig észrevehetõ, legalábbis nálam ez volt. Fõleg a terhességem elején. Ha kimarad a mensid csinálj tesztet!

Lehet mensi szerû görcs. Csak azt nem értem, hogy miért mikroszkópozol, amikor erre találták ki a terhességi tesztet! Folyás pedig nem mindig észrevehetõ, legalábbis nálam ez volt. Fõleg a terhességem elején. Ha kimarad a mensid csinálj tesztet!

Terhesség elején milyen a folyás? Milyennek kell lennie?

Mensi el?tt vagyok durván 3 héttel.De lehet hogy terhes vagyok. kb 6napja volt az együttlét.

Legjobb válasz: Akkor még semmilyen! Még csak mostanában fog beágyazódni a baba, ha van egyáltalán. Egyébként bõvebb és nem viszketõ, bûzös, szines, hanem normál fehéres-sárgás folyás ami mondjuk már nyomot hagy a fehérenemûn. Ilyen korán még nme kell érezned semmit, majd a mensid elõtt kb 1héttel már igen.

Akkor még semmilyen! Még csak mostanában fog beágyazódni a baba, ha van egyáltalán. Egyébként bõvebb és nem viszketõ, bûzös, szines, hanem normál fehéres-sárgás folyás ami mondjuk már nyomot hagy a fehérenemûn. Ilyen korán még nme kell érezned semmit, majd a mensid elõtt kb 1héttel már igen.
A két menzi között félidõben (kb) van a peteérés. Namost ez 28 napnál a 14. nap körül van, ami a menzitõl visszaszámolva 2 hét. Tehát ha még 3 heted van a menziig, szerintem lassacskán 1 hét múlva kéne próbálkozni, de legjobb 2naponta és amikor jól esik. És ha összejön akkor kb menszi elõtt 1 héttel van a beágyazódás. Persze ez azért egyénenként változó. Azért nem értem amit írtál, mert eszerint 4 héttel a következõ menzid elõtt voltatok együtt, azaz az elõzõ menzid után pár nappal. Nem hinném hogy terhes vagy.
Nekem nem volt folyás. Ezért számomra ez is egy "jel" volt! De az elöttem szóló mondd vmt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!