Találatok a következő kifejezésre: Milyen a fogyasztó kapszula (2 db)

A vitaldirekt.hu-n láttam egy fogyasztó kapszulát (káposzta leveses) van -e mellékhatása és milyen?

Legjobb válasz: Semmilyen hatása nincs, se mellék, se fogyasztó - egyedül a pénzed csökken töle.

Semmilyen hatása nincs, se mellék, se fogyasztó - egyedül a pénzed csökken töle.
nem igazán értek egyet az elsõvel, de az is elég rossz megfogalmazás hogy fogyasztó kapszula
... ja és persze az õsemberek átlagéletkora 20-30 év volt, ennyit az egészségükrõl! Szerintem ha valaki valamiben hisz, akkor segíthet a fogyókúrában akár ez a kapszula is. Persze ehhez nem árt az egészségesebb táplálkozás is és csak kiegészítõnek használni ezeket a kapszulákat. Sokan osztják az észt, de ezek általában génükbõl megáldottan annyit ehetnek, amennyit akarnak és nem gondolnak olyan embertársaikra, akik pl. betegség miatt nem tudnak sportolni és hiába alig esznek a súly az gyarapszik...

Milyen a Regenon fogyasztó kapszula?

Legjobb válasz: Én használtam regenont, a 60 mg-os retardot, és a 25 mg-os sima tablettát is, abból 3 db kell a retardból egy elég. Nem akarlak kiábrándítani de az egy havi adag elég drága, és nekem semmit nem használt sajnos egyik változata sem, csak nem voltam annyira éhes a diéták alkalmával. 6 hónapig szedtem a szünettel együtt, nem javaslom.

Én használtam regenont, a 60 mg-os retardot, és a 25 mg-os sima tablettát is, abból 3 db kell a retardból egy elég. Nem akarlak kiábrándítani de az egy havi adag elég drága, és nekem semmit nem használt sajnos egyik változata sem, csak nem voltam annyira éhes a diéták alkalmával. 6 hónapig szedtem a szünettel együtt, nem javaslom.
Én tegnap kezdtem el szedni a sima Regenont és egyenlõre az étel gondolatától is rosszul érzem magam (persze azért ettem joghurtot és egy kevés rizst is), ha így folytatódik, szerintem nagyon hatásos lesz.
Üdv, ha bárkinek szüksége van Regenonra, az keressen bizalommal!! 30 263 17 91 es számon! Ez a készitmény csodákra képes, mivel eredeti forrásokbol származik. ( pesten vagyok elérhetõ)
Bocs az elõzõ levelembõl a lényeg maradt ki: 4 hónap alatt....
Jó lenne ha valaki tutti tapasztalatokkal és cimmel megáldana..A regenon tabletta forásával [email protected]
Én is szedtem, de csak csökkentett mennyiségben, mivel a koromnál fogva nem tenne jót a hirtelen fogyás. / hónap alatt 13 kilót fogytam, és ami nagyon lényeges:SOHA NEM VOLTAM ÉHES!. Tehát nem szenvedtem, de ettem reggelit is, ebédeltem és vacsoráztam, de a Regenon-nak köszönhetõen csak nagyon keveset. Az eredmény megdöbbentõ, nemcsak a kilóimtól szabadultam meg, hanem teljesen átalakult az alakom. Nagyon boldog vagyok, csak ajánlani tudom, de ne siessetek. Az eredmény igy tartósabb, mert menetközben az életviteletek is megváltozik.
A Retard változat nem olyan hatásos, mert az csak csepegteti a hatóanyagot elnyújtva a nap folyamán. Van aki ezt meg sem érzi, lassabb ütemû fogyást eredményez. A sima Regenon 25mg-os, abból 3-4 szemet kell szedni egy nap. 75-100mg tehát, és azonnal oldódik. Én is ezt szedtem, 6 hét alatt 13kg minusz, semmi mellékhatás. Mondjuk sok a hamisítvány a piacon ebbõl is, mint mindenbõl. (Viagra, Reductil, Adipex) Nem mindegy milyen forrásból vesz az ember, az egészség a tét. Aki csak személyesen akar neked átadni bármit, parkolóban mondjuk, mert a nevét címét nem adná még egy postai borítékra sem, attól ne vegyél semmit!! Meg aki árul mindent mint a búcsúban (tiltott szteroidokat, Kamagrát, Viagrát, potencianövelõket), az biztosan nem eredeti, patikai fogyasztószert akar neked eladni.
Sziasztok! Én jelenleg is szedem a regenont, most kezdtem a második csomaggal /bár mellette edzek rendszeresen/ és már 8 kilótól szabadultam meg. Sztem a regenon jó, a retard nem, és magánvéleményem, hogy bõven elég kettessével szedni naponta. Azért enni ne felejtsetek el mellette!
Nem tudom hogy milyen regenont szedtetek, én is szedtem kb 3 hónapig, amitõl lefogytam 10 kilót, idõközben abba hagytam de még azóta is fogytam 2 kilót.Szerintem jó az a gyógyszer.
nekem sem használt! két levél retard, ugyan olyan éhes voltam, csak megpróbáltam magam visszafogni! 1-2 kilo ment le talán de ahogy abbahagytam vissza is jött!
Ha tabi, akkor az XL-S termékcsaládot ajánlom, sokkal kíméletesebb: http://www.zsirmegkotes.hu/
én szedtem régen a Regenont, nagyon jó, csak a magas vérnyomásúaknak nem ajánlott, de nagyon hatásos.
KROTOS! PÓZOLJ HAGYMÁVAL!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!