Találatok a következő kifejezésre: Milyen a etetőszék (25 db)

Touragoo etetõszékünk van.
Peg Perego etetõszékünk van.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :-) én dönthetót szeretnék, még nem ül stabilan a kislányom.
Mi fabol keszult etetoszeket hasznalunk
http://www.brendon.hu/Products/Details/53448 Nekünk ilyen van, kaptuk. Egyszerû, de célnak megfelel, szeretem. Kislányom is szívesen elüldögél benne.
Mi az általad említett Caretero etetõszéket használjuk. Mivel dönthetõ az ülés, így ülni még nem tudó babák is használhatják. Ez nálunk fontos szempont volt. Aztán jó dolog a duplatálca, a biztonsági öv, a gurulós kerék, állítható labtarto, állítható magasság. Azt is szeretem benne, h könnyen tisztithato. Ár-érték arányban ez a szék volt a befutó, nem bántam meg.
Fischerpriceos volt. Imadtam. Biztonsagos. Stabil. Biztonsagiövet soha nem kotottem be es annak ellenere hogy igazi szabadulomuvesz igy sem tudott kimaszni belole. Nagyon sokszor csak ugy uldogelt benne..rajzolt, vagy onnan nezett meset..7 fokban allithato az ules magassag. Kicsi lakasba nem javasolnam. A hatso "labain" lefekezhet kerekek vannak igy annak ellenere hogy nem konnyu darab konnyen mozgathato. Ules 3 fokban dontheto. Sokszor el is aludt benne..a legjobban azt szerettem benne hogu kenyelmes es extra biztonsagos.
bloom fresco van, nagyon szeretjük.
Nekünk Ikeás van.Nagyon szeret benne ülni.Könnyû tisztítani bármikor a csap alá teszem.Nem bújik meg sehol az étel, piszok maradék.Szeretem a jó dolgokat, én is nézegettem a gyönyörû szivacsos stb etetõszékeket aztán arra jutottam hogy a legegyszerûbbet veszem.Lábai kiszedhetõk könnyen összecsomagolható.
Nekünk olyan van, amit székre kell tenni, így nem foglal külön helyet. Dönthetõ, tálcás, könnyû takarítani. Ha megyünk nagyszülõkhöz, akkor simán magunkkal visszük. Nagyon bevált. Kettõt kellett vennünk, mert a nagytesó (3 éves) "lenyúlta". De így legalább feléri rendesen az asztalt és nyugodtan eszik, mégis felnõtt széken ül:-)
A kérdező hozzászólása: Meg vagy vele elégedve? Mire figyeljek a szék vásárlásánál?
nekem ikreim vannak. Kaptunk kölcsön egy chicco etetõszéket a sógornõmtõl, és vettünk egy caretero etetõszéket. A caretero nekünk jobban bevált. Kényelmesebb, praktikusabb. Össze lehet csukni egy mozdulattal, ha útban van.

Milyen a jó etetőszék? Mikortól kell használni? Amit kinéztem ez jó?

Én ezt néztem

Legjobb válasz: Nekem tetszik. Azt viszont te tudod, hogy nektek megfelel-e, hisz nagyon sok félét lehet már kapni függõen attól, hogy milyen funkció a fontosabb számotokra. Ha ilyen jellegût szerettél volna és nem gond, hogy például nem állítható a magassága, vagy hogy nem lehet összecsukni akkor nagyon jó mert viszont ez meg késöbb átalakítható. Az árral kapcsolatban meg annyit, hogy igaz nem olcsó, de ha szépet, jót és újat szeretnél akkor az ennyibe kerül.

Nekem tetszik. Azt viszont te tudod, hogy nektek megfelel-e, hisz nagyon sok félét lehet már kapni függõen attól, hogy milyen funkció a fontosabb számotokra. Ha ilyen jellegût szerettél volna és nem gond, hogy például nem állítható a magassága, vagy hogy nem lehet összecsukni akkor nagyon jó mert viszont ez meg késöbb átalakítható. Az árral kapcsolatban meg annyit, hogy igaz nem olcsó, de ha szépet, jót és újat szeretnél akkor az ennyibe kerül.
Nekem nagyon tetszik, tényleg!Ha a funkciója neked megfelel, ahogy írták, akkor ne habozz.

Milyen a Baby Design etetőszék?

Most találtam a neten és jónak tünik! Meg szeretném rendelni.Kinek van ilyen?Honnan rendeljek tudtok valamit ajánlani?


Milyen a Peg Perego Prima Pappa etetőszék? Hol lehet kapni használtan?

Legjobb válasz: tesz -veszen láttam,akartam is rá licitálni,de nekem még ugy is nagyon drága volt.a végeredmény 35 ezer volt.annyit nem szántam rá.bár igaz az hintás volt,meg zenélõ.

tesz -veszen láttam, akartam is rá licitálni, de nekem még ugy is nagyon drága volt.a végeredmény 35 ezer volt.annyit nem szántam rá.bár igaz az hintás volt, meg zenélõ.
Teszveszen vettem, 10 ezer forintért, igaz, hogy huzatot kell rá varrni, mert az eléggé elhasználódott, de egyébként teljesen megfelel a célnak. Egyébként szerintem jó, bár 8 hónapos babámmal egyelõre kézben (ölben) etetve jobban boldogulok, mert az etetõszékben jár keze-lába-feje, nagyon nehezen etetem, és ráadásul az egész konyhában nyakig ér utána a bébikaja... :-))))
Nekem az van és jó.14 e ft-t vettem és tökéletes állapotban van. Expressen vagy a babaszobán vettem.
Nagyon jó, én a vaterán vettem 9000-ért és tökéletes állapotban van.
Nagyon jo szek. Dontheto az ulese, ami jol jon, ha a baba meg nem ul magatol. Nagyon kenyelmes, kozepen az ulesen van egy rud, igy akkor sem csuszik ki a gyerek, ha nincs bekotve. Nagy, leszedheto talcaja van. Konnyen osszecsukhato, magassaga allithato. Mi nagyon meg vagyunk vele elegedve.
Szuper, bár 35 ezerért már csak az lehet. Nekünk tavaly karácsonyra hozta a Jézuska.
Pl én most akarom eladni a miénket :) (érdeklõdni itt: [email protected])

Milyen a jó etetőszék?

Legjobb válasz: Nekem a fa etetõszék tetszik olyat is fogunk venni 8ezer a micimackós,asztal+kisszékké alakitható.Testvérem kislánya 7hós korától használja most 2,5éves és még mindig imádja.

Nekem a fa etetõszék tetszik olyat is fogunk venni 8ezer a micimackós, asztal+kisszékké alakitható.Testvérem kislánya 7hós korától használja most 2, 5éves és még mindig imádja.
mi a Brendonos mûanyagtálcás etetõszéket vesszük meg. Kis helyen elfér összecsukva, a tálca mosható, az uláse letörölhetõ hiszen olyan anyagból van. és könnyû. nem olyan drága, 14.000 ft.
14000 rongy és nem drága?? hm... Elsõ hsz. megoldása jobb, én is így oldottam meg.
Ajanlanak minden felet...meg azt is, amiben a gyermek aludhat... En azonban azt ajanlom, ne kolts egy fillert sem etetoszekre. Nemcsak a helyet foglalja, de csak takarithatod es takarithatod..... Ajanlom az olcsobb megoldast es sokkal jobb. Lehet kapni muanyag szekre szerelheto etetoszeket. Racsatolod az ebedloszekre es kesz. Van hozza ugyanugy "talca" akarcsak az etetoszekhez. A lenyeg, hogy minimum 3 pontos legyen a biztonsagi ov. Tehat egy-egy a ket oldalt es egy a lab kozott, hogy amig nem tud biztonsagosan ulni a kicsi, ki ne essen. A szeket barmikor le tudod csatolni es becsulettel megtakaritani amig az etetoszeknel ez egy igazi tortura. A masik oldala pedig ahogy az elso mondatomban kezdtem, az etetoszek nem azert van, hogy aludjon benne a kicsi, hanem arra, hogy egyen!
Hát csajok, mi nekünk muszáj volt megvenni a jó minõségû, párnás, 5pontos, tálcás etetõszéket, mert az én fiam koraszülött lett és elég sokáig nem tartotta magát rendesen. Kész tortúra volt az etetés az olyan etetõszékben, ami nem tartotta oldalról. Így, bár én is elégedett lettem volna a fa+kisasztal megoldással, sajnos kevés volt. Sikerült egy ismerõstõl használtan egy Peg Perego etetõszéket venni, 12.000.-ért. Nekem nagyon bevált.

Milyen a jó etetőszék?

Etetőszéket szeretnék venni, max. 20ezer Ft-ért.Fa nem lehet.8 hós babának.

Legjobb válasz: Nekünk ilyenünk van.3 fokozatban dönthetõ,bár a te babád már elég idõs.De ártani nem árt ha dönthetõs szerintem.Illetve 3 fokozatban lehet a magasságát állítani. https://www.google.hu/search?q=yam-yam+etet%C5%91sz%C3%A9k&c..

Nekünk ilyenünk van.3 fokozatban dönthetõ, bár a te babád már elég idõs.De ártani nem árt ha dönthetõs szerintem.Illetve 3 fokozatban lehet a magasságát állítani. https://www.google.hu/search?q=yam-yam+etet%C5%91sz%C3%A9k&c..
Ma már pont volt egy ehhez illõ kérdés. Nekünk ilyen van, http://www.brendon.hu/Products/Details/38579.
Nekünk Caretero Magnus etetõszékünk van, nagyon jó. Jó kis stabil szék, szeretjük. 3 fokozatban dönthetõ a háttámlája. http://www.minimano.hu/termekeink/babaetetes_es_etkezes/etet..

Milyen a jó etetőszék?

Legjobb válasz: Amikor mi etetõszéket vettünk ezeket tartottuk szem elõtt. Dönthetõ legyen a háttámlája,állítható legyen a magassága és ha lehet dupla tálcás legyen./de ez nem annyira volt mérvadó) nekünk ez van: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/38580?storetype=s..

Amikor mi etetõszéket vettünk ezeket tartottuk szem elõtt. Dönthetõ legyen a háttámlája, állítható legyen a magassága és ha lehet dupla tálcás legyen./de ez nem annyira volt mérvadó) nekünk ez van: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/38580?storetype=s..
peg perego prima pappa
szintén: peg perego prima pappa

Milyen a jó etetőszék?

Kérhetek linket?köszi (10 hónaposnak)

Legjobb válasz: Biztos van sok jó, hiper szuper szék. A lányomnak mi is egy 15.000ft-os BeBe confortot vettünk, jó masszív, de a pvc hámlik róla. Ronda lett. A fiam nem is tudta használni, így az Ikeában vettünk egy sima mûanyag széket tálcával. Szeretjük:) és még drága sem volt. Az ikea honlapján sajnos nincs fönt, de vaterán találsz, hogy megnézhesd, ha nem ismered.

Biztos van sok jó, hiper szuper szék. A lányomnak mi is egy 15.000ft-os BeBe confortot vettünk, jó masszív, de a pvc hámlik róla. Ronda lett. A fiam nem is tudta használni, így az Ikeában vettünk egy sima mûanyag széket tálcával. Szeretjük:) és még drága sem volt. Az ikea honlapján sajnos nincs fönt, de vaterán találsz, hogy megnézhesd, ha nem ismered.
A jó etetõszék stabil, sokáig használható, olcsó. Pl: http://bababoltcsepel.unas.hu/spd/686172/Fa_etetoszek Sok helyen megvehetõ, azaz könnyen elérhetõ. Pl. Brendonban is, de kisebb bababoltokban is.
Nekünk szétszedhetõ fa van, második gyereket szolgálja, 10 éves darab, teljesen jó.
Nálunk is az Ikea Antilop etetõszék a favorit. Így néz ki, 4500 ft. http://img.beta.expressz.hu/04/c5/fe/8e-main.jpg
Sziasztok! Szerintem fontos, hogy színes mesés legyen és a baba jól érezze benne magát. Persze azért a pénztárcánkhoz illõt válasszunk. Nekem a Cotobaby Mambo etetõszék bejött. Nagyon tetszik és jótállás van rajta! http://manoplaza.boltaneten.hu/kinalat/8_etetoszekek_muanyag..
Én saját tapasztalat alapján nem javaslom a színeset és élénk mintásat, inkább az egyszínût. A kislányom, habár már fél éve használjuk az etetõszékünket, még mindig inkább a mintákkal foglalkozik, mint az evéssel. Nincs olyan etetés, amikor ne forgolódna hátra, hogy a képeket nézegesse evés helyett. Percekig nézegeti, tanulmányozza, ilyenkor nagyon nehéz visszaterelni a figyelmét az étkezésre.

Vett már valaki Easygo DoDo etetőszéket? Ugyanúgy néz ki, mint a Chicco Polly 2in1, csak fele annyiba kerülne. Nagyon tetszenek a funkciói, de kíváncsi lennék, milyen a minősége, az összeszerelése.

Legjobb válasz: Én aztjavaslom inkább,hogy vegyél egy jó állapotú használt chicco polly-t mert ezek a nevesincs márkák(elnézést) nem jó minõségüek, a top rider, meg ezek hamar meghibásodnak,törnek, huzatuk szakad.

Én aztjavaslom inkább, hogy vegyél egy jó állapotú használt chicco polly-t mert ezek a nevesincs márkák(elnézést) nem jó minõségüek, a top rider, meg ezek hamar meghibásodnak, törnek, huzatuk szakad.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nekem van itthon egy Chicco Polly-m. Illetve nem lenne bak, ha mûködne: használtan vettem pár hete a Vaterán, de az eladó "elfelejtett" szólni néhány igen komoly hibáról:((( Szóval maga a konstrukció jó lenne, de ez nem mûködik, újra meg nincs már keret (pláne, hogy a mostanit is igen borsos áron vettem). Mindenesetre köszönöm a választ!:)
A kérdező hozzászólása: nem bak, hanem baj:) ))
Szia! Én is ezzel szemezek nagyon. Szerintem ennél többet nem tudhat egy etetõszék. Azt már láttam élõben, hogy hogyan kell állítani és elég zökkenõmentesnek tûnt. Az anyagok minõsége engem is aggaszt egy kicsit, te azóta megvetted? Vélemény?

Milyen etetőszéket ajánlanátok? Most lesz 7 hós a babám és még most kezd el próbálkozni az üléssel, tehát még nem ül meg magában.

Használtban gondolkozunk, tetszik a Peg Perego Prima Pappa és a Chicco is, ez utóbbi talán jobban, mert van alól tárolórekesz. Azt néztük, hogy használtan megkapnánk féláron és ha nagyon szét van is szakadva a huzata, tudunk venni rá újat és még úgy is bőven bolti ár alatt van.

Legjobb válasz: http://www.goldnerbaba.hu/111-etetoszek/2398-bertoni-primo-e.. Nekünk ilyen van. 4 hónapos kora óta használjuk, mert dönthetõ a támlája. Amikor megtanult ülni, akkor emeltem neki teljesen egyenesbe. Ajánlom, mert nagyon jó.

http://www.goldnerbaba.hu/111-etetoszek/2398-bertoni-primo-e.. Nekünk ilyen van. 4 hónapos kora óta használjuk, mert dönthetõ a támlája. Amikor megtanult ülni, akkor emeltem neki teljesen egyenesbe. Ajánlom, mert nagyon jó.
Nekünk bertoni Yam-Yam etetõszékünk van és nagyon szeretjük! Stabil, kicsúszásgátlós, 5 pontos övvel, állítható magassággal, levehetõ dupla tálcával, dönthetõ háttámlával. Könnyen levehetõ párnázott ülõbetéte van, nagyon kényelmes.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is ezen gondolkozom, mondjuk a dönthetõséget nem hiszem hogy kihasználnánk, mert a babakocsiban is kitámasztja magát a könyökével és úgy ül, hiába döntöm meg a háttámlát... pedig még csak félig tud felülni magától. Inkább azon gondolkoztunk, hogy ha állítható a magassága, akkor az étkezõasztalhoz is oda tudjuk tolni majd a székét tálca nélkül is, így talán jobban ki tudjuk használni vagy tovább. Vaterán találtam egy pár elég megkíméltet csak a kicsúszásgátló nincs bennük és pont emiatt amit írtál, hogy nem ül még az én babóm sem magabiztosan csak az övvel nem merném belerakni.
Szia! Ugyan ez a dilemmám mint neked, kislányom szintén 7 hónapos, még nem ül egyedül, mi is etetõszék vásárlás elõtt állunk... nálam az a nagy dilemma, hogy adjak-e ki jóval több pénzt dönthetõ etetõszékre, vagy húzzuk ki addig amíg stabilan tud majd ülni? mert a nem dönthetõ székek jóval olcsóbbak, és ha belegondolok amint tud ülni egyedül, úgy sem fogja hagyni, hogy megdöntsem, tehát felesleges lesz ez a funkció...
A kérdező hozzászólása: És most már megkettõztem. Újat vagy használtat? Ha veszek egy újat én is el tudom adni késõbb ha nincs már rá szükség. (Mondjuk én szeretnék majd még egy babót)
A kérdező hozzászólása: Nézegetjük a Bertonit, nekem szimpatikus, elég stabilnak néz ki. A kicsúszásgátlónak van olyan szempontból jelentõsége, hogy az ülésben van kialakítva vagy a tálcában? Ha már nagyobb a gyerkõc nem gond ha az ülésben van, úgy is bõven elfér benne?
Nekünk is Chicco van, messze veri a többit. Chicco Polly a neve.
7 hónapos múlt a kislányom és talán 1 hónapja vettem neki a vaterán etetõszéket. Chicco 10ezer volt postával és dönthetõ a háttámlája. Nincs szakadás és semmi hiba rajt. Nekem jobban megérte, mint egy új, de nevenincs etetõszék, mert ennek a minõsége sokkal jobb.
2.vagyok, még nem toltam, mert csak 9 hónapos, viszont sztem 1, 5 évese már oda fogom tolni, és nekem ezért is tetszik, hogy állítható a magassága, meg az anyukának is kényelmesebb
A kérdező hozzászólása: Mennyire fontos az, hogy állítható legyen a magassága? Toltátok oda a babót az asztalhoz úgy, hogy nem használtátok a szék saját tálcáját?
http://aprosagokboltja.hu/spd/zsirafpepe/Baby_Design_Pepe_Gi.. nekünk ilyen van, bár mi csak 6 hónapos korában vettük állítható a tálcája a magassága, az ülése, könnyen tisztítható, jól néz ki, dupla tálcás, stabil
A kérdező hozzászólása: Hát Bertoni Mambo mellett döntöttünk, megrendeltük tegnap. Már alig várom, hogy megkapjuk és beleültethessem Picúrt :) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!