Találatok a következő kifejezésre: Milyen a ember (1119 db)

Milyen a különc ember?

Tehát kire mondják, hogy különc?

Legjobb válasz: A különc ember az aki nem megy a tömeg után. Saját egyénisége van. Nem érdekli ki mit mond, õ azt csinálja amit akar, amihez kedve van. Talán öltözködésileg is szeretne kitûnni, bár manapság sok ilyen van de azok szerintem kicsit sem különcök inkább a divatot követik. :-D Úgyhogy maradjunk csak a gondolkodásánál. Ami eltér a többitõl. Mindig az ellenkezõjét csinálja a dolgoknak, másképp ítélkezik mint a legtöbb ember. A többi ember nem tudja megérteni, sokszor kiközösítik.-ezért lehet, hogy zárkózottá is válik... Most csak taktikáztam. Lehet egész más milyen egy különc ember. :-D:-)

A különc ember az aki nem megy a tömeg után. Saját egyénisége van. Nem érdekli ki mit mond, õ azt csinálja amit akar, amihez kedve van. Talán öltözködésileg is szeretne kitûnni, bár manapság sok ilyen van de azok szerintem kicsit sem különcök inkább a divatot követik. :-D Úgyhogy maradjunk csak a gondolkodásánál. Ami eltér a többitõl. Mindig az ellenkezõjét csinálja a dolgoknak, másképp ítélkezik mint a legtöbb ember. A többi ember nem tudja megérteni, sokszor kiközösítik.-ezért lehet, hogy zárkózottá is válik... Most csak taktikáztam. Lehet egész más milyen egy különc ember. :-D:-)
Olyan, mint ÉN! Nem hallgatok másra, csak a saját fejem után megyek. Nincs káros szenvedélyem. Nem érdekel a pénzszórás, a felvágás, meg a bulizás. Igazságot osztok a saját fejem szerint.
Az én fogalmaim szerint a magányos farkas. Aki nem megy a többség után. Saját véleménye van a dolgokról, amik idõnként meghökkentõek. Nem függ senkitõl. Megingathatatlan. Sajátos a humora is, is minden más, amit tesz.
Szinte MINDENBEN más, mint a többi, belsõleg. De ugyebár a belsõ tükrözõdik a külsõben is. Hogy az átlagnak milyen véleménye van róla ? Hát van akinek bejön, van aki utálja, van aki le se sz*rja, ember választja :-) Ahogyan én észreveszem, az átlag kissé félõ szemmel nézi az ilyen embert. Én ilyen ember vagyok és tudom, hogy mindenkinek megvan a véleménye rólam. De azt nem mondanám, hogy lenéznek, nem....ahoz túl kitünõ vagyok. Viszont van valami félelem amikor találkozik a tekintetünk. Nem is lehet ezt elmagyarázni interneten.
Engem sokan annak tartanak. Miért is? Mert soha nem érdekeltek a trendek, soha nem szerettem tömegember lenni. Mindig vonzódtam a különleges, kiváló dolgokhoz, de mindezt úgy, hogy ne legyen divatos. A divatosság nem kizáró ok, ha tetszik valami, de soha semmit nem vennék csak azért, mert "trendi". Be merem vállalni, ha valami tetszik, holott már nem divat, vagy egyenesen ciki. Néhány példa a különcségemre: együtt alszom a kutyákkal. Márkás és drága autóm van, de nem SUV (luxusterepjáró - ami divat) hanem egy kicsi kétüléses sportkocsi. Tellene drága, legújabb mûszaki cikkekre, de bevállalom, hogy nekem elég a 8 éves 55cm-s BEKO tv, hiába van LCD meg házimozi és igenis szeretem a VHS kazettás videót is használni. Épp a napokban vettem meg a vaterán az In da house-t magnókazettán és hallgatom. Mert tetszik, mert szeretem a kazettás magnót. Pedig van dvd-m, van dvd-cd írós laptopom stb stb. Vannak drága cuccaim, de a kínaiban is vásároltam már. Soha nem hallgattam divatzenét. Kizárólag olyat csak, ami tetszik. Hiába gáz, ha a rövidgatyához nem titokzoknit hordasz, nekem nincs titokzoknim. Hiába divat a flip-flop papucs, semmivel nem lehetne rávenni, hogy olyat hordjak. Soha nem nézem, hogy ki miben van azért, hogy leutánozzam. Különc vagyok abban is, ahogy a munkához és a pénzhez állok. Ilyenek. Amúgy ffi vagyok.
"A válasz megírásának idõpontja: 08-13 22:37" Nos, akkor üdv a klubban, bár sajnos a mások elõítéleteivel majd meg kell birkóznod, fõleg ahogy majd idõsödsz, és elõkerül a gyerek meg a férj téma.
A kólönc nagyban eltér az "átlagosnál"pl.:nem jár bulikba nincs sok barátnõje/barátja vissza huzodo észre se veszik ha nincs ott a sulidiscon nem más fejjel nézzi a világot nem annyira érdekli a dívat nehezen barátkozo stb.
Üdv Majdnem egyformák vagyunk akkor:) Engem is lenéznek azért, mert én nem vagyok amolyan 'divat'ember, vagy mert nem járok buliba. Valójában engem mindig is kispéciztek maguknak. Nincs túl nagy szivatás, de látom rajtuk, hogy nem kedvelnek, vagy hogy kiakarnak akasztani. De ez van :) Én nem változtatok magamon és nem is szeretnék. Így érzem jól magam.
Én is különc vok azhem:D. Nem is baj. Szerettek sokszor egyedül lenni amikor senki sem csesztett és ellehetek egyedül és a gondolataimmal. Sokszor azt mondom nem is kellenek barátok:D
"Különc az az ember, aki az árral szemben úszik, és tudja, hogy vizes lesz!"
Azért ne tévesszük össze az EGYÉNISÉGET és a KÜLÖNCSÉGET. Üdv. :)
" Aki csak vár és remél, mégis szótlanul él Ha szólítják szólni már nem mer Aki csak vár és remél, mégis szótlanul él" F /23
Konkrét példa a különcségre? Pl az Amelie csodálatos élete c. filmben a szereplõk nagy része elég különc.
Különc: valamilyen szempontból furcsa, szokatlan ember. Általában megvan a saját kis világában, csak néha kap egy-két fura pillantást. Nem tartja magát különösebben érdekes embernek, inkább kicsit magányosnak, esetlennek. KülöncKÖDÕ: szeretne elválni az átlagtól, mert így intelligensebbnek és érdekesebbnek tartja magát. Minden alaklmat megragad arra hogy látványosan "széllel szembe hugyozzon" hátha valaki megdicséri, hogy mekkora egyéniség. viszont egyáltalán nics kis saját belsõ világa, a furcsaságok inkább a feltûnési viszketegségben gyökeredznek, eröltetett pózok csak.
A kérdező hozzászólása: Oké, azt hiszem, értem. Nem tudom, mibõl szûrted le, hogy tucatemberke vagyok, de mindegy.;D
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ, de én úgy értettem, hogy az átlag milyen világnézettel rendelkezik...?
A kérdező hozzászólása: Oké, de hogyan gondolkozik az átlag?...
Az, hogy mitõl különc valaki, már elõttem nagyon sokan leírták, én csak annyit fûznék hozzá pár válaszhoz, hogy attól, hogy más a gondolkodásmódotok, az öltözködésetek, nem jártok bulizni, nincs káros szenvedélyetek, még nem néznek le, pusztán úgy kell az emberekhez viszonyulni, ahogy ahhoz viszonyulsz, akit szeretsz.Ha viselkedésben nem teszel különbséget, lehetsz akármilyen, senki nem fog lenézni!...

Hétvégén utazom Hamburgba, milyen város az, mit érdemes megnézni, milyenek az emberek, a környék?

Legjobb válasz: Már vagy 4 éve voltam ott, így nem nagyon emlékszem, de arra igen, hogy mint minden északi és nyugati országban, az emberek itt is sokkal kedvesebbek, nyugodtabbak és nyitottabbak, mint itthon. Emlékszem, hogy van ott egy szép növénykert, az nagyon tetszett. Nem vagyok múzeumpárti, így oda nem mentem.

Már vagy 4 éve voltam ott, így nem nagyon emlékszem, de arra igen, hogy mint minden északi és nyugati országban, az emberek itt is sokkal kedvesebbek, nyugodtabbak és nyitottabbak, mint itthon. Emlékszem, hogy van ott egy szép növénykert, az nagyon tetszett. Nem vagyok múzeumpárti, így oda nem mentem.
a Beatlest itt fedezték fel, valahol a piros lámpás negyedben :-) nézd meg azt
A kikötõt és a Reeperbahn-t mindenképpen ajánlom!

Milyen az élet Pécsen? Úgy értem milyen a környék, milyenek az emberek? Meg úgy általában. Továbbtanulás szempontjából érdekelne

Legjobb válasz: Hát, ha vannak barátaid, ismerõseid itt akkor jó, egyedül szerintem nagyon unalmas, de sok a szép hely, van lehetõség kikapcsolódásra is, jó koncertek, programok vannak, fõleg nyáron. Az egyetemi élet meg olyan mint máshol szerintem, aljas ittasodás szorgalmi idõszakban és végnélküli tanulás vizsgaidõszakban. Az emberek pedig olyanok mint máshol:P egy pécsi egyetemista:)

Hát, ha vannak barátaid, ismerõseid itt akkor jó, egyedül szerintem nagyon unalmas, de sok a szép hely, van lehetõség kikapcsolódásra is, jó koncertek, programok vannak, fõleg nyáron. Az egyetemi élet meg olyan mint máshol szerintem, aljas ittasodás szorgalmi idõszakban és végnélküli tanulás vizsgaidõszakban. Az emberek pedig olyanok mint máshol:P egy pécsi egyetemista:)
Szerintem nagyon jó hely, könnyen el tudod foglalni magad itt. Sokat nem tudok, mondani, mert itt növök fel ( még folyamatban van) és nekem nem extra, ami másoknak az. Egy pécsi "õslakos" . 13/L

Szép név az Iván? Adnátok a gyereketeknek? Milyen ember/ki jut róla eszetekbe? Ha ismertek ilyen nevű embert, milyen a személyisége?

Legjobb válasz: Egy Ivánt ismerek, 30 éves létére még mindig nagyon szeleburdi és komolytalan. Nem is tudom milyen név...nem azt mondom, hogy nem tetszik, de nem adnám a gyerekemnek.

Egy Ivánt ismerek, 30 éves létére még mindig nagyon szeleburdi és komolytalan. Nem is tudom milyen név...nem azt mondom, hogy nem tetszik, de nem adnám a gyerekemnek.
Nekem tetszik ez a név, adnám is a fiamnak de nemillik a vezetéknevünkhöz.Egy Ivánt ismerek, (kb 30 éves)szimpatikus, dolgos ember!
Én nem adnám a nevet, mert nem tetszik, ráadásul a Sztojka Iván jut eszembe róla:/:)
nekem nagyon tetszik, de a férjemnek nem tetszett, így kihúztuk a listáról.volt egy iván osztálytársam, nagyon bírtam.okos, de nagyon lassú ember
A jóképû nõgyógyászom :D Amúgy nem adnám a gyerekemnek.
hat nekem se nagyon teccik az IVAN.szlav nev, mostanaban a magyarok a gyerekeiknek gyakran adnak szlav neveket pl.zora, milan, demeter, dominik.kenese, zdenko.....stb.pedig sok szep magyar nev van.
Én egy Ivánt ismerek, már felnõtt. Szertelen, szétszórt ember, mindig csak a saját érdekeit nézi, kizárólag a saját karrierje érdekli, ennek érdekében bármit megtesz. Nagyon nem kedvelem:(
Sztojka Iván - nekem õ ugrik be, ugye nem kell mondanom miért nem adnám a gyerekemnek ezt a nevet?
Én nem adnám a gyerekemnek(ne sértödj meg), jelenleg nincs Iván ismerösöm de volt egy régi osztálytársam akirõl nagyon rosz emlékeim vannak.Amugy szép a kiejtése.
Tetszik a név nagyon. Egy Ivánt ismerek, egy fiatal, nagyon segítõkész, helyes ügyvéd :)
Én ismerek egy srácot, aki Iván, az az István, és mégis az anyukája gyerek kora óta Ivánnak szólítja, én sokáig nem is tudtam, hogy nem ez az eredeti neve. Egyébként nagyon segítõkész és igazi barát.
Az elsõ nagy szerelmem volt Iván :) Közvetlen ember, okos, szorgalmas, nyitott, viszont eszméletlen meggondolatlan, és szétszórt.
Thomka Iván a nagycenki méntelep vezetõje. Igazi úriember, komoly férfi, ugyanakkor kedves, segítõkész, kiváló szakember. Nekem nagyon szimpatikus, nézz csak utána itt a neten.
Ilyen nevû kisfiút ismerek, aki aranyos, barátságos. Meg egy ilyen vezetéknevû férfit
Nekem valahogy nem tetszik.. Nem tudom miért..Bocsi. A Bence pl. jobban tetszik.

Milyenek a szerb emberek?

Végeztem egy kis családfakutatást, és kiderült, hogy mind apai, mint anyai ágon Szerbia területér?l "származom". Nem tudok túl sokat a szerbekr?l, mint népr?l... esetleges ott él? rokonokról nem tudok, szóval ?ket nem kérdezhetem :) A szokásaik, kultúrájuk, habitusuk érdekelne, illetve ha van valami sztereotípia, vagy "csak rájuk jellemz?" jelz?, mondás, általános igazság - örülnék, ha megosztanátok velem :D

Legjobb válasz: Na most akkor én is megszólalok, mint Vajdasági magyar. Indulatosak, és valóban agresszívek, de nagyon összetartóak. Az lenne az igazi, ha itt élnél (magyar ként) és átélnéd azt amit mi. Akkor tudnád igazán, hogy milyenek õk. Embere válogatja, van köztük is jóravaló becsületes ember, és valljuk be a magyarok közt, vagy bármelyik másik nép között akadnak akik nem éppen díszpolgárok.

nem kötekedni akarod, de magyar nyelvre állitva is van "nem magyar" betû... ami a szerbeket illeti egyetértek a vajdaságiakkal üdv Hajdújárásról :P
Nem tudom vannak paran akik nagy Srbijasok de legtobbje jo ember es elhulyeskednek en szerb osztalyba jartam es nem utaltak mert magyar vagyok.jol kijottunk es csak azert jartam szerb osztalyba hogy itt tovabb folytatni egyetem stb. de mostmar nem ez van a fejemben :P.amugy tenyleg nincs veluk gond vannak eroszakosak de azokat lecsapjuk... de peldaul ha ujvideken vagy belgradban vagyok es megtudjak magyar vagyok nem csinalnak semmit.Vannak rossz emberek es haborus bunosok nalunk nem azt mondom de van mas orszagban is de igaz nem annyi mint itt :P
furcsa volt ilyen véleményeket olvasni, mert én 2 magyarországon élõ szerb embert ismerek, és mindketten nagyon kedvesek, én csak jókat tudnék mondani róluk. (persze a világ minden részén élnek hülye és normális emberek is)
Na most akkor én is megszólalok, mint Vajdasági magyar. Indulatosak, és valóban agresszívek, de nagyon összetartóak. Az lenne az igazi, ha itt élnél (magyar ként) és átélnéd azt amit mi. Akkor tudnád igazán, hogy milyenek õk. Embere válogatja, van köztük is jóravaló becsületes ember, és valljuk be a magyarok közt, vagy bármelyik másik nép között akadnak akik nem éppen díszpolgárok.
szerintem vérmérsékletük alapján már a mediterrán kategóriába sorolhatók, vagyis hevesek, zajosak, esetleg indulatosak, agresszívek is lehetnek. inkább forrófejûek, mint higgadtak.
Nem sok jó fogsz itt olvasni :D. Nézd meg a Macskajaj címû filmet, amúgy az paródia, szóval ne vedd véresen komolyan. Nincsenek túl jó sztereotípiák a szerbekrõl. Hangosak, felrúgnak az utcán, mindenhol azt nézik hogy verhetnek át pénzzel, agresszívek. Mi átmentünk kocsival egyszer és még a kimért (!!!) wc papírral is átvertek. Persze mindenhol van ilyen is, meg olyan is. Tölts le Boban Markovicot, ez szerb mulatós, de ne olyan Lajcsisat képzelj el. Amúgy példáutl Ana Ivanovic és NOvak Djokovic ott vannak a tenisz élmezõnyében és szerintem Djokovic például a legjobb fej játékos az összes közül (nézz videót a youtube-on, ahogy a többi játékost parodizálja).
Ha vajdasági magyarok voltak az õseid, akkor nem szerbek vagy, de gondolom ezzel te is tisztában vagy. Összességében a szerbek eléggé agresszív emberek. Nekem 2 szerb ismerõsöm is, és mind2 undok. Nagyon prolik, elõször ütnek, aztán gondolkoznak- és ez jellemzõ az egész népre. Náluk szinte a legnagyobb az iskolai erõszak, ott verik össze a legtöbb magyart stb.. Bocs, ha megbántottalak :(
Elsõ vagyok- Bocs, ha magyartalanra sikeredett, de szar a billentyûzetem
Én csak szerb nõket ismertem....no comment....nagy k.rvák voltak
szakadárok
A kérdező hozzászólása: Hú, nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :)
Én itt élek, bár nem vagyok szerb. Vannak tényleg olyanok akik erõszakosak, de az én ismerõseim között egyetlen egy ilyen sincs, és fõleg olyan nincs, hogy erõszak az iskolában...az elsõ válaszoló nagyon félre tudja!! *.*
Ha szerbre van állitva a mobilod akkor hogyan van ö betûd? Tudtommal a szerb irásban nincsen ö betû. Sajnos olvassa ezt az oldalt más vajdasági magyar is, így nem mindenki veszi be az ostobaságaidat.Üdv Szabadkáról.
Nézz utána a délvidéki vérengzéseknek és megtudod.

Budapesti szórakozóhelyek? Melyiket ajánlanád miért, és melyiket miért nem? Mi jellemzi ezeket a helyeket? Milyen stílusú emberek járnak ezekbe (mármint külön-külön)?

Bármi érdekel velük kapcsolatban. (tapasztalatok, élmények stb.) 1. Moulin Rouge 2. Bed Beach 3. Prestige 4. White Angel 5. Mammut Dokk 6. Pink

Legjobb válasz: Tökre ugyanaz mindegyik.Menj el valamelyikbe és meg tudod.Hiába írnám le,hogy ajánlom,nem ajánlom,biztos lenne valaki,aki rácáfolna. Én speciel a hajógyári szigetet nem szeretem,mert bkv-vel húzós odajutni és hazajutni,szóval taxival érdemes,az pedig akkora távolságból nem olcsó.Fiúknál dresszkód van,szóval ing és normális cipõ nélkül aligha jutsz be.Jobban kötekednek a biztonságiak,plusz hallottam már, hogy valami tabletta került pár embernek a piájába... Szóval ezeket összegezve marad a Dokk a Mammutba,mert az fedett,meg mégiscsak plázában van,szóval 5.-öst ajánlanám. Emberek milyenek?Menj fel ezeknek a szórakozóhelyeknek a honlapjára.Néha látni 1-1- celebet,általában trendi fiatal emberkék vannak.És tömeg.

Tökre ugyanaz mindegyik.Menj el valamelyikbe és meg tudod.Hiába írnám le, hogy ajánlom, nem ajánlom, biztos lenne valaki, aki rácáfolna. Én speciel a hajógyári szigetet nem szeretem, mert bkv-vel húzós odajutni és hazajutni, szóval taxival érdemes, az pedig akkora távolságból nem olcsó.Fiúknál dresszkód van, szóval ing és normális cipõ nélkül aligha jutsz be.Jobban kötekednek a biztonságiak, plusz hallottam már, hogy valami tabletta került pár embernek a piájába... Szóval ezeket összegezve marad a Dokk a Mammutba, mert az fedett, meg mégiscsak plázában van, szóval 5.-öst ajánlanám. Emberek milyenek?Menj fel ezeknek a szórakozóhelyeknek a honlapjára.Néha látni 1-1- celebet, általában trendi fiatal emberkék vannak.És tömeg.
Pinkbe nem voltam még.Én a többit szeretem.White angel a legjobb meg a mammut dokk
ezek közül eddig csak whiteban meg bedben voltam. szerintem mindkettõ nagyon adja:) persze vigyázni kell az innivalónkra és ilyen helyeken nem szabad lerészegedni.
Mindegyik Vizo kezében van.Úgyhogy mindegyik bezár mindjárt.Mindegyik szar, nem csak csávóknál van dress code, veszélyes helyek.

Milyenek a New York-i emberek a magyarokkal? Milyen ott az élet, biztonságos?

Legjobb válasz: szerintem Ney York egy rendkívül sokszínû,multikulturális város...már elég régóta az...mindenféle nemzetiségû,nyelvû,vallású stb..emberek laknak ott,rengeteg a "bevándorló" stb..de ez már ott fel se tûnik...természetesnek veszik...biztos akad olyan "tõsgyökeres", akit bosszant a sok idegen,de õk vannak kisebbségben...ez a város ettõl különleges.az emberek nagyon toleránsak és befogadóak....és még csak különösebb asszimiláció(nyilván nyelvtudás meg bizonyos szokások elsajátítása szükséges)se kell,mindenki visz a városba a saját kultúrájából..a biztonság meg szerintem olyan mint egy átlagos nyüzsgõ nagyvárosban,vannak bûnözõk,bûncselekmények,de ha bármi attrocitás érne az nem vszínû h. az 'idegen-mivoltodnak' lesz betudható..úgyhogy sztem ne aggódj,nem lesz baja az szerettednek abból,hogy magyar.bátyám él kint 6 éve és abszolút otthonosan érzi magát..

szerintem Ney York egy rendkívül sokszínû, multikulturális város...már elég régóta az...mindenféle nemzetiségû, nyelvû, vallású stb..emberek laknak ott, rengeteg a "bevándorló" stb..de ez már ott fel se tûnik...természetesnek veszik...biztos akad olyan "tõsgyökeres", akit bosszant a sok idegen, de õk vannak kisebbségben...ez a város ettõl különleges.az emberek nagyon toleránsak és befogadóak....és még csak különösebb asszimiláció(nyilván nyelvtudás meg bizonyos szokások elsajátítása szükséges)se kell, mindenki visz a városba a saját kultúrájából..a biztonság meg szerintem olyan mint egy átlagos nyüzsgõ nagyvárosban, vannak bûnözõk, bûncselekmények, de ha bármi attrocitás érne az nem vszínû h. az 'idegen-mivoltodnak' lesz betudható..úgyhogy sztem ne aggódj, nem lesz baja az szerettednek abból, hogy magyar.bátyám él kint 6 éve és abszolút otthonosan érzi magát..
Fantasztikus hely lehet! Nem hinném, hogy bármi bajuk lenne a Magyarokkal (a többség szerintem nem is tudja, hogy létezik ilyen ország) vagy a külföldiekkel általában.Egy rakás nemzetiség él ott egymás szomszédságában. Bûnözés van, persze, de rendõrség is!;)
a mostani polgármester rendet csinált, nagyon jó a közbiztonság. nyilván akárhova nem szabad menni, de ezt az ottaniak tudják, ha megkérdezed õket, elmesélik. de azon az 1-2 zónán kívül nagyon okés.
Két évet éltem New York-ban. Az a tapasztalatom, hogy sokkal biztonságosabb, mint Magyarország számos települése. Én Budapesten vagy Debrecenben már este 9 után félek még a belvárosban is közlekedni, New Yorkban viszont nem féltem, sõt, volt, hogy éjjel fél 12-kor metróztam haza, szintén a belvárosban, és teljesen normális volt a légkör. A rendõrség nagyon erõs, és ez látszik is a városon.
Hát nem tudom...... A filmekben nem tûnik túl biztonságosnak. Szerintem nem nézik le a magyarokat, és ugyanúgy kezelik õket mint másokat. (de ez csak az én véleményem)
A kérdező hozzászólása: Igen, a filmek rám is rámhozták a frászt, és egy szerettem készül ki oda, azért kérdeztem. Mellesleg nem én írtam ki a szerbek, németek, angolok stb milyen emberek c. kérdéseket. Meglepõdve látom, hogy most egyszerre mennyi ilyen kérdés lett.
#New York#
Ajánlanám a Kóla, puska, sültkrumpli c. dokumentumfilmet az USÁ-ról.Igaz, nem kimondottan New Yorkról van benne szó, de segíthet megérteni az amerikai nemzetet. (egyébként nagyon izgalmas és érdekes)
Ha nem találkozol magyarokkal akkor semmi baj:)

Az alföldön lakunk, és szeretnénk egy házat venni Mikófalván. Milyen a közbiztonság, és milyenek az ottani emberek?

(Majdnem megvettünk egy házat Sáta-n, de hamar rájöttünk, hogy nem a legjobb emberek lakják...)

Legjobb válasz: Bár én csak turistaként voltam ott, ami ugye teljesen más,de nekem nagyon szimpatikus kis település, kedves emberekkel. A közbiztonsággal abban a pár napban nem volt gondunk, de inkább várd meg egy ott lakó véleményét is :)

Bár én csak turistaként voltam ott, ami ugye teljesen más, de nekem nagyon szimpatikus kis település, kedves emberekkel. A közbiztonsággal abban a pár napban nem volt gondunk, de inkább várd meg egy ott lakó véleményét is :)
retekmessze van a városoktól
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, sokat segítettetek :)
FBI, Nemzetbiztonsági hivatal, CIA embereinek van országos hatáskörük. Ezeken kívûl még lehet, hogy van más is.
A kérdező hozzászólása: köszi! :) ha valaki tud még mást az írjon!!!
FDA es a CDC, bar ezek nem rendvedelmi szervezetek, de ok barmikor radtorhetik az ajtot, szo nelkul bilincsbe verve elvisznek es meg csak nem is kell tudatniuk veled, hogy miert....
Szerintem még a DEA és az NSA is ilyen.
A kérdező hozzászólása: és az USMS (rendõrbírói szolgálat), BATFE (ismertebb néven ATF- alkohol, dohány, lõfegyverek és robbanóanyagok irodája), USCBP (határõrök és vámosok)??? Ezekkel mi a helyzet? Tudtok róluk valamit?

Ha egy másik országból jövő ember megkérdezni, hogy milyen a magyar ember, mit válaszolnál?

Nem hiszem, hogy csak a pesszimista jelző illik rá. Hogyan jellemeznéd kinézetre, viselkedésre ?

Legjobb válasz: Tipológiai szempontból változatos, türelmes, befogadó, béketûrõ, de egy határon túl átmenet nélkül robban, individualista, de tud önzetlenül segítõkész is lenni és közösséghez kapcsolódni, munkavégzésében kitartó és találékony. Nem rosszabb senkinél.

Tipológiai szempontból változatos, türelmes, befogadó, béketûrõ, de egy határon túl átmenet nélkül robban, individualista, de tud önzetlenül segítõkész is lenni és közösséghez kapcsolódni, munkavégzésében kitartó és találékony. Nem rosszabb senkinél.
A külföldiekkel minden nép másként viselkedik.Unokatestvéremék Szerbiában nyaralták és a szerbek kinyalták a fényesre a feneküket , pedig elvileg utálják a magyarokat. Tehát a külföldi nem azt látná , tapasztalná hogy milyenek a magyarok igazából hanem a mázt , a bevonatot , a szépet amit mutatnak.De nem látna a dolgok mögé csak akkor ha huzamosabb idõt itt töltene.
Nem igazán lehet 10 millió emberrõl általánosságban beszélni.
Éhesek.Hungry hungary.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!