Találatok a következő kifejezésre: Milyen a első felében (51 db)

Sosem utaztam még repülővel, egy hónap múlva lesz az első alkalom (EU-n belülre megyek). Milyen útvonalon jutok fel a gépre?

Tehát azt tudom, hogy leszállok majd Ferihegyen a vonatról. Onnan még remélhet?leg könnyen eltalálok a terminálig, de onnan mi a teend?? Le tudnátok írni, milyen sorrendben, hova kell menni, míg a repül?re feljutok?

Legjobb válasz: még annyit hogy nem mindegy melyik légitársasággal mész. ha rendessel mint malév, lufthansa.... mész vagy is a 2.-es tarminálrol indulsz akkor a beszálló kártyán ott lesz az ülés számod is. (ezt érkezési sorendben adják ki, ha korán kiérsz kérheted magad ablak mellé) oda kell majd a gépen leülnöd. de ha fapadossal mész vagy is a 2.-röl indulsz akkor nem kapsz ülés számot amelyik hely szabad a gépen vagy szimpi oda ülhetsz. külföldön sok helyen ráírják hogy hányadik vagy a checkolásban és így vagy az elsö vagy a második buszra szálhatsz fel. (pl ha 25 vagy akkor az elsö buszra engednek fel, így elöbb érsz a géphez jobb helyed lehet) szóval ide is érdemes idöben kimenni.

még annyit hogy nem mindegy melyik légitársasággal mész. ha rendessel mint malév, lufthansa.... mész vagy is a 2.-es tarminálrol indulsz akkor a beszálló kártyán ott lesz az ülés számod is. (ezt érkezési sorendben adják ki, ha korán kiérsz kérheted magad ablak mellé) oda kell majd a gépen leülnöd. de ha fapadossal mész vagy is a 2.-röl indulsz akkor nem kapsz ülés számot amelyik hely szabad a gépen vagy szimpi oda ülhetsz. külföldön sok helyen ráírják hogy hányadik vagy a checkolásban és így vagy az elsö vagy a második buszra szálhatsz fel. (pl ha 25 vagy akkor az elsö buszra engednek fel, így elöbb érsz a géphez jobb helyed lehet) szóval ide is érdemes idöben kimenni.
Szia! A kézipoggyászodban lehet 1-2 szendvics vagy csoki, azokat nekem eddig nem vették el. Viszont vigyázz arra h üdítõ ne legyen nálad, mert elveszik. Amúgy ha nem viszel semmit, akkor a terminálon belül vannak boltok, tudsz venni magadnak kaját, bár nem olcsó. A fapadosak közül pedig csak a Ryanair-nél van olyan, hogy nem adják meg az üléshelyet, és oda ülsz ahová akarsz. Én eddig errõl elég rosszakat hallottam, mindenki tolong, és rohan, hogy legyen hely:( De azért remélem hogy kellemes lesz az utad!
fapadoson nem adnak helyjegyet én eddig csak centralwingsen láttam ennek ellenkezõjét. A tolongásról meg annyit hogy az csak ferihegy 1-en van mert nem kisétálasz a repülõre mint a repterek 99%nál hanem kivisznek busszal igy egyszerre 3millio ember ér oda. A másik poén ha veszel priority boardingot nem mész vele semmire.... elsõként szállhatsz a buszra :D
Én mindig Aerlingus-szal utazok, az is fapados, és mindig megadják h hová kell ülni. sztem ez légitársaság függõ. Én az ablak mellett szeretek ülni, jól lehet nézelõdni:) Sztem törekedj, hogy minél elõre üljél, mert sokkal hamarabb szállsz le a géprõl, és amikor száll fel, akkor nem látod ahogy emelkedik a gép( én az nagyon utálom...)
-monitoron megnéz hányas számu check-in pulthoz kell menned -odamész sorban állsz feladod a nagybõröndöd és megtartod a kézi poggyászod, itt kell majd az utleveled bemutatni és itt kapod meg a beszálló kártyád (ami végülis a jegyed) ha van tulsulyod a bõröndre azt informácionál kell fizetni és a csekkel visszamenni a beszálló kártyáért -jegyeden megnézed hányas kapun (gate) kell beszálnod a terminálba és hánykor (30percel beszállási idõpont elött indulj el terminálba legalább) -ha elindulsz terminálba oda már kísérõ nem mehet veled -terminálba menet van biztonsági ellenõrzés + utlevél és beszállo kártya ellenõrzés még1x -terminálban vásárolsz kolbászolsz vagy letelepedsz a kapuhoz :) -kapunál ellenõrzik beszállo kártyád és vagy buszra szállsz (1-es terminál) vagy a csápon kisétálsz a gépre (2-es terminál) ha busszal mész akkor géphez visznek de azt már nem fogod eltéveszteni :) Jo utat
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ryanair-rel megyek (fapados) az 1-es terminálról. Az tuti, hogy idõben ott leszek, elég parás vagyok az ilyen dolgokban és ez lesz az elsõ repülésem...inkább érjek oda hamarabb :-) Azt esetleg meg tudja mondani valaki, hogy kaja lehet-e a kézipoggyászomban?
A kérdező hozzászólása: Köszi. Még egy utolsó kérdésfoszlány: hova érdemes ülni (hülye kérdés, de én nem értek hozzá, hol a jobb/kényelmesebb az utazás)?
Szia! Én eddig 3x repültem. Elõször valami tunéziai gép vitt minket Tunéziába és odafelé elég régi gép volt mert egy magas ember el se fért volna nagyon alacsony. Korfura malév gép vitt az elég kényelmes volt. Törökországba skyeurope-val utaztam. Én nem tudom mivel mentek az elõttem hozzászólók, de mindig meg volt adva családon belül is h melyikünk ki mellett ül. pl: nem apa-anya gyerek-gyerek hanem anya-gyerek apa-gyerek. (nem kisgyerekrõl volt szó) Szóval én még úgy nem utaztam, hogy oda ülök ahova akarok. Mindig a szárnyon vagy hátul ülünk. Pedig mi korán átszoktuk venni a jegyet, nem azért mert elkésünk.(biztos hátulról osztják). Hátul ülni: hallod nagyon a motor hangját. Szárnyon ülni: mindig látod a szárnyat. Elõl ülni: 1x volt szerencsém ott csendes és látsz:) Tavaly vészkijáratnál kaptunk helyet ott aki az ablaknál ül jól kitud nyújtózkodni, de ott 18 év felettiek ülhetnek csak. Üditõt ingyen választhatsz adnak plussz kávé, tea. Attól is függ mikor mész mert hajnalban kis zsemlét kaptunk vaj, szalámi, zöldség és egy csoki. Ebédre meg szendvicset szoktak amitõl én éhenhalok mert sajtos. Gondolhatnának arra is aki nem szereti a sajtot. Ennyi kb remélem segítettem valamit. Jó utat.
Hosszú nadrágban.
Utolsó kettõn visítottam :d Amúgy hosszúnadrág a nyerõ, egyértelmûen. Kivéve persze, ha a Balaton-partra mentek pancsikolni.
Nacit hordol és mégis hölgyel mész? Azt hittem aki nacit hord az fiúval megy, aki nadrágot az hölgyel.
Kicsit sok ösztrogén került a gépezetbe.
szerintem lepd meg egy skótszoknyával!
És titkold el hogy nacinak hívod a nadrágot, különben nem lesz második randi.
attol fugg hova mentek. mert az eleg kellemetlen lehet ha o kioltozik te pedig polo rovidnadragban vagy. mondjuk ha etterembe mentek akkor alap a hosszu nadrag. ha csak pl le a balatonpartra akkor meg a rovidnadrag polo a nyero. szoval attol fugg hova mentek es mennyire vagytok lazak.
hosszú nadrágban menj
Hosszút.

Első fog. Gátló szedésekor milyen tünetek léptek fel nálatok? Meddig tartott, mire hozzászokott a szervezetetek?

Legjobb válasz: Nekem elsõ reggel olyan hányingerem volt, mintha terhes lennék (nem voltam még az, de gondolom ilyen lehet). Szédültem, fájt és ment a hasam. Bár nekem sajnos pont úgy jött ki, hogy antibiotikummal kezdtem el szedni, lehet az is rárakott még egy lapáttal. De egyébként pár napon belül hozzászoktam.

Nekem elsõ reggel olyan hányingerem volt, mintha terhes lennék (nem voltam még az, de gondolom ilyen lehet). Szédültem, fájt és ment a hasam. Bár nekem sajnos pont úgy jött ki, hogy antibiotikummal kezdtem el szedni, lehet az is rárakott még egy lapáttal. De egyébként pár napon belül hozzászoktam.
én a legelsõ tabinál elkezdtem szédülni, mintha részeg lennék vagy ilyesmi... de a második szemnél már nem volt semmi, és azóta sincs
Híztam 10 kilót....
Én kb egy hétig rosszul voltam, hányingerem volt meg szédültem, meg az elsõ hónapan ilyen pecsételõ vérzés szerûség jelentkezett, de aztán elmúlt.
Én gyûrût használtam, és semmi nem történt. Pár hét után elkezdett nõni a mellem és fogytam 2-3 kilót.

A terhesség első felében milyen kötelező vizsgálatok vannak? És azok milyen költséggel járnak?

köszönöm a válaszokat:)

Legjobb válasz: Nem járnak költséggel,ha nem magánrendelésre mégy. 12.héten vérvétel, UH. Elõtte belgyógyászat,fogászat. 16.héten AFP vérvétel. 18.héten UH. 24 héten vérvétel,cukor terhelés.

Nem járnak költséggel, ha nem magánrendelésre mégy. 12.héten vérvétel, UH. Elõtte belgyógyászat, fogászat. 16.héten AFP vérvétel. 18.héten UH. 24 héten vérvétel, cukor terhelés.
Itt részletesen megtalálsz mindent: http://www.webbeteg.hu/cikkek/terhesseg/174/a-terhesseg-sora.. Ha nem magándokid van, akkor nincsen költsége a vizsgálatoknak. Amennyiben magánorvosod van, akkor a nála szokásos tarifát kell fizetned.

Segítsen valaki Peugeot 307-be hogy kell cserélni az első 2 hangszórót illetve a műszerfalon felül levő 2 első kicsit? Illetve milyen méretű hangószórók kellenek bele?

Legjobb válasz: Helló. Nekem 306-osom van és nem volt egyszerû a hangszóró csere. Mivel a kedves franciák nagyon kicsi helyet hagytak ezért csak a 4 (max5)cm mély hangszórók férnek be. 99% hogy 16cm-es hangszóró kell neked én mac audio mobil street 16.2 f vettem és nagyon meg vagyok vele elégedve.

Helló. Nekem 306-osom van és nem volt egyszerû a hangszóró csere. Mivel a kedves franciák nagyon kicsi helyet hagytak ezért csak a 4 (max5)cm mély hangszórók férnek be. 99% hogy 16cm-es hangszóró kell neked én mac audio mobil street 16.2 f vettem és nagyon meg vagyok vele elégedve.
A mac nem rossz választás .talán közép bár inkább alsó kategóriába hajló cucc ami neked kell, Ami nem rossz! nem ezt jelenti , de átlag felhasználóknak elég ez bõven Az elsõ ajtóba pedig 16, 5cm es is befér, csak kiemelõ keretet kell venned hozzá 3000 Huf , egyszeri pénz ki lehet bírni, elõlre ajánlok egy Mac audio-t ha már a csipogó is az lesz ill a kalaptartóba csapj be valami komoly Ovált , sokat fog rajta javítani, ( javaslom , hogy a kalaptartóba elõlrõl vidd a pozitív negatív szálat, mivel nagyon jó kábelcsatorna van a kûszöbnél a mûanyag borítás alatt, láthatatlanul le lehet fektettni, a hátsó falban lévõt meg hagyd benne , kösd el értelemszerûen.. nem kell már!)

Milyen kérdéseket tesznek fel a lányok az első randin?

mindenki ötletét várom

Legjobb válasz: Szerintem ezt egyáltalán nem lehet behatárolni, kortól kezdve egyéniségig mindentõl függ. Ha passzoltok egymáshoz el fogtok tudni beszélgetni, nem hinném h vallatásszerüen minden lány ugyanazokat végigkérdezgeti.

Szerintem ezt egyáltalán nem lehet behatárolni, kortól kezdve egyéniségig mindentõl függ. Ha passzoltok egymáshoz el fogtok tudni beszélgetni, nem hinném h vallatásszerüen minden lány ugyanazokat végigkérdezgeti.
én egy játszótéren hülyéskedtem a pasival tök édik voltunk, mint a kis gyerekek(pedig 15 és 18 évesek vagyunk) :) nekünk közös a zenei ízlésünk is (Rock), biztos nektek is lesz közös téma, sok sikert ;)
Szerintem bámilyen kérdést feltehetsz ami érdekel róla, mit sportol, milyen zenét kedvel, hova jár bulizni stb :) a lényeg hogy ne legyél csendes és mindig mosolyogj :) )))
Szevasz! Én srác vagyok de csak azt tudom mondani hogy a randi elsõsorban nem a kérdésekrõl/válaszokról kell hogy szóljon, de az biztos hogy a lányok elvárják hogy irányíts, magabiztos és szórakoztató légy. Ha görcsölsz az rossz. Hidd el hogy nem 15-20 speckó kérdésre adott válasz alapján lehet megismerni valakit, sem pedig eldönteni hogy összeilletek. Légy önmagad, vidd el sörözni/sétálni/kévézni és hagyd magad sodródni. Jó társaság akkor leszel ha semmit se viszel túlzásba és nem is adsz ki mindent magadból, de az ízelítõket ne spórold ki az atrakcióból :) Incselkedj, közvetve dícsérd a külsejét, intézd úgy a dolgokat mintha õ akarna jobban téged, nevettesd meg irtózatosan, de mindenek elõtt élvezd a randit. Ha eredeti vagy és mégse jön össze, akkor is harcban buktál el és az sose szégyen :)

Milyen a ciklus első felében a nyálka állaga mensi után? Aztán peteéréskor? És utána? És, ha valaki babás?

Legjobb válasz: Hm, ha jol emlekszem, mensi utan majdnem szaraz, aztan peteeres elott kevessel elkezd bovebb lenni, de nem nyulos, mikor ovulacio van, tojasfeherje allagu, nyulos. A ciklus masodik feleben ez egyre mulik el es megint keves lesz, morzsolhato. Nekem most terhesen bovebb, illattalan es attetszo-feheres.

Hm, ha jol emlekszem, mensi utan majdnem szaraz, aztan peteeres elott kevessel elkezd bovebb lenni, de nem nyulos, mikor ovulacio van, tojasfeherje allagu, nyulos. A ciklus masodik feleben ez egyre mulik el es megint keves lesz, morzsolhato. Nekem most terhesen bovebb, illattalan es attetszo-feheres.

Első randi. Milyen témákkal álljak fel a lány felé?

Mind ketten 14 évesek vagyunk és már 2 hónapja chatelünk egy oldalon szóval eléggé kiveséztük már egymást minden féle kérdések terén így nem tudom mivel álljak elő az első randin ami holnap lesz(eléggé ismerjük egymást sőt túl jól is és ha lehet ezt mondanom pár igazából párkapcsolatban is vagyunk csak most találkozunk előszőr...) :S Sürgős lenne nagyon, légyszi gyorsan válaszoljatok ha tudtok :S előre is köszi :) (idióta válaszokkal légyszíves kíméljetek...)

Legjobb válasz: a 2 hónap alatt neten keresztül nem lehet kivesézni mindent...beszélgessetek olyanról ami mindkettõtöket érdekel. bármirõl. én pl. a zenére, a filmekre vagyok vevõ...ez kimeríthetetlen téma. :D de akár a kajákról is meg a fociról is tudok beszélgetni a lényeg az hogy azzal az illetõvel történjen aki nekem akkor a legjobban számít. de ha igazán nincs mirõl beszélni az régen rossz... képzeld el ha 5éves párkapcsolatba él valaki és elviszi a csaját vacsizni nem tudnak majd mirõl beszélgetni, mert mindent megbeszéltek már?? :D bármivel elkezdhetitek utána úgyis jön az ichlet.;) meg élõbe sokkal másabb mint chaten. 14/L

a 2 hónap alatt neten keresztül nem lehet kivesézni mindent...beszélgessetek olyanról ami mindkettõtöket érdekel. bármirõl. én pl. a zenére, a filmekre vagyok vevõ...ez kimeríthetetlen téma. :D de akár a kajákról is meg a fociról is tudok beszélgetni a lényeg az hogy azzal az illetõvel történjen aki nekem akkor a legjobban számít. de ha igazán nincs mirõl beszélni az régen rossz... képzeld el ha 5éves párkapcsolatba él valaki és elviszi a csaját vacsizni nem tudnak majd mirõl beszélgetni, mert mindent megbeszéltek már?? :D bármivel elkezdhetitek utána úgyis jön az ichlet.;) meg élõbe sokkal másabb mint chaten. 14/L
A kérdező hozzászólása: Igazad van és köszi a választ de igazából az a baj hogy a lány nem egy társasági ember szóval kicsit nehéz rávenni hogy beszéljen ezért akartam valami olyat amitõl elkezd fecsegni és nem csak én beszélek õ meg bámul rám... szóval igen de köszi és van egy pár ötletem de mivel optimista vagyok...MENNI FOG :D
Nyugdíj, disznóvágás, Etiópia szociális helyzetei, a kenyér összetétele, idõjárás jelentés, stb.xdd

Szeretnék érdeklődni, hogy a Dunakeszi SZTK-ban rendelő Fekete Zoltán és Juhász Béla nőgyógyász orvosokkal kapcsolatban milyenek a tapasztalatok? Első kivizsgálásom lesz és picit félek.

Legjobb válasz: Évek óta dr. Juhász Bélához járok, soha semmi rossz tapasztalatom nem volt vele kapcsolatban. Mindig végighallgat, mindent elmagyaráz és barátságosan fogad. Én csak ajánlani tudom :D

Évek óta dr. Juhász Bélához járok, soha semmi rossz tapasztalatom nem volt vele kapcsolatban. Mindig végighallgat, mindent elmagyaráz és barátságosan fogad. Én csak ajánlani tudom :D
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, mikor jön el az idő és milyen az első? Fáj? Picit félek.

Legjobb válasz: Akkor jön el, amikor mindketten megkívánjátok. Ha nem félsz és nem görcsölsz, akkor nem fáj, mert attól fáj, hogy a hüvelyed nem lazul el rendesen. 4 szûz lánnyal voltam, egyiknek sem fájt.

Akkor jön el, amikor mindketten megkívánjátok. Ha nem félsz és nem görcsölsz, akkor nem fáj, mert attól fáj, hogy a hüvelyed nem lazul el rendesen. 4 szûz lánnyal voltam, egyiknek sem fájt.
teljesen egyet értek az elsõ válaszadóval!! Csak akkor tegyétek meg, ha bíztok egymásban, és mindketten szeretnétek!!
na ja!Meg nagyon fontos ha úgy érzed közben hogy valami nem oké, hagyjátok abba, mert az elsõ nagy nyomokat hagy benned, csak nem mindegy hogyan!
szió.Dóri vok.ej te csaj ilyenen agyalsz.tudom hogy megvan a barátod és már kellene, de hát te tudod.aki ezt olvassa annak üzenem hogy ismerem az illetõt és azért írok így!!:) szerintem is gondold meg hogy mikor fogod megtenni, mert az elsõ nagyon fontos!!ez kihathat a nemi életetre a jövõben.ha nagyon szereted a pasit akivel már 3 hónapja együtt vagy(lassan 4), akkor szerintem tedd, de vigyázzatok!!te is menj el orvoshoz elõbb-utóbb meg a pasid is védekezzen!!mert nem szeretném ha egy gyerekkel beállítanám majd 5 év múlva az osztálytalálkozón:P meg amugy sem fertõzések meg minden. ha eljön az idõ, akkor AZ elõtt sokat pettingeljetek, mert hidd el ha ellazulsz sokkal jobb lesz és nem lesznek félelmeid!!most ezt úgy mondom mintha én átestem rajta de nem, majd egyszer remélem. de szerintem még egy kicsit várjál vele csak a te érdeked ha nem készültél fel rá akkor várj.na ennyi puszi barátnõd és osztálytársad Dóri
ezt a hülyeséget, hogy az elsõ ilyen DRÁMAIAN számítana... baromság, hisztéria.. ha csak meg nem erõszakolnak elsõ alkalommal, nem fog kihatni a késõbbi nemi életedre. Nem kell agyongörcsölni ilyen természetes dolgokat, amik amúgyis a véredben vannak. Felesleges stressz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!