Találatok a következő kifejezésre: Milyen a első (1069 db)

Szerintetek milyen a tökéletes első csók? Nektek milyen volt az első?

Mindenki mást gondol erről a kérdésről, ezért szeretném, ha minél több sztorit olvashatnék itt. Most úgy is elég romantikus hangulatomba vagyok. Jöhetnek a romantikos történetek!

Legjobb válasz: nekem borzalmas volt...nem igazán voltam tudatában, mert részeg voltam sajnos...és nagyon bánom

nekem borzalmas volt...nem igazán voltam tudatában, mert részeg voltam sajnos...és nagyon bánom
Romantikusan szérkúrelnék most valakit. Ami a csókot illeti, pardon: érzéki, lassú, szenvedélyes, nem túl nyálas.
Már az oviban is kipróbáltuk kíváncsiságból de ezt nem számolom bele.:D Az elsõ igazi egy spanyol tengerparton történt, és mondhatni tökéletes volt. Elég fiatal voltam, de tökéletesen emlékszem rá, és életem egyik legszebb emléke.
Tökéletes. Tökéletes.
Egymás után kettõ is volt, mindkettõ egy undorító büdös szájú (ízû és szagó) lánnyal. Undorító b*meg. :(
^^^ Hamarabb csókoltam volna meg egy szép részeg csajt, aki egy percel elõtte hányt és a nyelvemmel tologattam volna a szájában a répadarabkákat mint ezt!
a legelsõ csókom: az elsõ barátom, rögtön az elsõ nap, minden izéség nélkül lekapott... :P iszonyatosan nyálas, nagyon rossz érzés volt. jelenlegi legelsõ csók: a mostani barátommal kergetõztünk télen egy játszótére, és hógolyóztunk, aztán egyszer csak a karjaiban voltam és bumm! Finom volt, puha, olyan, amilyennek kellett volna a legelsõnek lennie. :) Ráadásul egy tapasztalatlan fiú volt akkor még, és mégis ez esett a legjobban. :)

35év feletti tulsulyos elsö babás kismamák nektek milyen a terhességetek hogy viselitek milyen tapasztalataitok vannak?

36 éves vagyok kissé sajnos tulsulyos és most várom az els? babámat. szivesen megosztanám veletek a terhesség minden részletét. kérlek irjatok ha van köztetek aki hasonlo "cipöben jár" mint én.

Legjobb válasz: Szia! Én 33 vagyok, 2 hónapos a második babám, 104 kilóval kezdtem a terhességet, és ennyivel is mentem szülni, lett egy 4 kiló feletti babám :) (Az elsõ gyerkõc is majdnem 4 és fél kiló volt, jó kis masszív, erõs csontú kisgyerek, de nem kövér, vagy hájas, ránézésre még csak nem is pufi). Én elég hányós voltam mindkét terhességemmel, 16-18 hétig minden nap, épp ezért az elsõ trimeszterben én mindig fogytam. Nekem sem a vérnyomásommal, sem a cukrommal nem volt semmi baj, és normál úton szültem a bébiket, az elsõt indítástól számítva 6 óra múlva, a másodikat 4 óra alatt. És bár nagy súlyúak voltak a bébik, náluk sem volt semmi gond a cukorszinttel. Boldog babavárást neked, biztos minden rendben lesz!!!

Szia! Én 33 vagyok, 2 hónapos a második babám, 104 kilóval kezdtem a terhességet, és ennyivel is mentem szülni, lett egy 4 kiló feletti babám :) (Az elsõ gyerkõc is majdnem 4 és fél kiló volt, jó kis masszív, erõs csontú kisgyerek, de nem kövér, vagy hájas, ránézésre még csak nem is pufi). Én elég hányós voltam mindkét terhességemmel, 16-18 hétig minden nap, épp ezért az elsõ trimeszterben én mindig fogytam. Nekem sem a vérnyomásommal, sem a cukrommal nem volt semmi baj, és normál úton szültem a bébiket, az elsõt indítástól számítva 6 óra múlva, a másodikat 4 óra alatt. És bár nagy súlyúak voltak a bébik, náluk sem volt semmi gond a cukorszinttel. Boldog babavárást neked, biztos minden rendben lesz!!!
Én 110 kg-mal kezdem a terhességem és 113-mal mentem szülni, tudatosan odafigyeltem, h ne hizzak, de igy is sûrgõsségi császárral szültem a 37. héten, talán az utolsó utáni pillanatban.Szerencsés vagyok, a babám most már 4 hós egészséges kisfiú, de ahogy annak idején én is feltettem itt ezt a kérdést, azt tudom neked tanácsolni amit nekem tanácsoltak, hogy kérjek segítséget, mert sokaknak nem lesz belõle baja, h túlsúlyosan várandósak, de sosem lehet tudni...látod, h nekem is csak a szerencsén mult a dolog és talán órákon...ettõl függetlenül csodálatos babavárást kívánok, használd ki, ennél csodásabb dolog nincs a világon! :)
Szia. Én is 36 évesen szültem a gyerekemet (tavaly), de nem voltam/vagyok túlsúlyos, igaz, vékony sem. (180 cm/76 kg). Hány hetes vagy, és hogy érzed magad?
A kérdező hozzászólása: Szia! 7+2 napos vagyok kb 2 hete nem nagyon van tünetem csak a cicjeim fájnak. néha picit szédülök.elötte sokszor volt hányingerem és hánytam sokszor vagyok nagyon álmos.
Szia!Én is 35 vagyok, mire megszülök 36 leszek.Szintén az elsõ babánkat várom, 16+3hetes vagyok.Túlsúlyom is van, bár kevesebb valamivel mint az elõzõ válaszoloknak, én 76 kg val kezdtem , kb 3-4 kg jött eddig rám.Szivesen beszélgetek ha gondolod, csak jó ha van sorstársa az embernek:-)))
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok mindenkinek a válaszokat és a biztatást aranyosak vagytok.. Hát probálok nagyon odafigyelni magamra diéta stb.. remélem nem lesz semmi baj..

Milyen az első randi, ha neten ismeri meg az ember másikat? Mondjuk talalka.hu, love.hu? Melyik a jobb? És hány emberrel találkozik az ember gyereke? És, ha csalódás az első randi?

Legjobb válasz: Én is ismerkedtem neten. És már volt netrõl kapcsolatom. :) Volt elsõ randin is csók. Nem értem miért vannak ilyen szabályok, hogy elsõ randin még nem szabad csókolózni. Ha szimpatikus a másik és érzed hogy megmozgatod benned valamit, akkor miért ne. :) Ha pedig csalódás, akkor nyíltan meg kell neki mondanod elõször, aztán keresgélni tovább. Sajnos elõfordul ez is.

Én is ismerkedtem neten. És már volt netrõl kapcsolatom. :) Volt elsõ randin is csók. Nem értem miért vannak ilyen szabályok, hogy elsõ randin még nem szabad csókolózni. Ha szimpatikus a másik és érzed hogy megmozgatod benned valamit, akkor miért ne. :) Ha pedig csalódás, akkor nyíltan meg kell neki mondanod elõször, aztán keresgélni tovább. Sajnos elõfordul ez is.
Könnyebb az elsõ randi ha már ismered netrõl, és beszélgettél vele, hiszen megismerted valamennyire és nem egy teljesen idegen akinek azt sem tudod mirõl beszélj ami érdekli is. Nekem még sosem volt csalódás az ilyen találkozó, meg kell válogatni kivel találkozol, volt olyan aki külsõre nem tetszett de egyébként nagyon jó fej, szóval azt sem bántam meg. Ha más nem barátok maradtok és semmi több. Csak sose hazudj, mond az igazat ha a véleményedre kíváncsi hogy milyennek tartod élõben.
A én is neten ismertem meg a barátom, 10 hónappal ezelõtt. Szerintem az ilyen randikon is az a legfontosabb hogy add magad, mert ha késõbb lenne is folytatás, már az elején elronthatod azzal, hogy másnak akartál látszani mint aki vagy. Szerintem ilyen randikor alap hogy legyen nálad: 1, pénz ( nem bizos hogy meghív ha beültök vhova) 2, telefon( beszéld meg vmelyik bnõddel hogy ha nagyon gáz a helyzet te megcsörgeted, õ meg hívjon vissza , és így meg tudsz "szökni" ) 3, rágó(sok sétálgatás közben megérkezhet a kellemetlen szájszag) 4, és a legfontosabb, a randi elõtti készülõdésben ne változtass semmit(ne aznap menj fodrászhoz/körmöshöz, vagy próbálj ki új sminket, mert az balul sülhet el) A csókról annyit hogy attól hogy tetszik valaki, találkozol vele, attól még nem kell a nyakába borulnod az elsõ randin, tehát szerintem azzal még várj. (magánvélemények voltak) Sok szerencsét a randihoz!
én neten ismerkedtem emg a barátommal és már több mitn 1 éve együtt vagyunk! az 1. randin még ne csókolózzatok még ha tetszik neked akkor se. a 2. randin már lehet csók. Ha csalódás akkor azzal meg nem kell foglalkozni, majd jön 1 másik :) Ja és add magadat!!!

Milyen a tökéletes első együttlét?

Legjobb válasz: Mit értesz "elsõ együttlét" alatt? Ugyanis egészen más a helyzet, ha 1: mindkettõtöknek ez az elsõ együttlét, vagyis még mind a ketten szüzek vagytok 2: csak egymással lesz az elsõ, egyébként már tapasztaltak vagytok mind a ketten 3: csak az egyikõtöknek lesz ez az elsõ élménye Mivel alapvetõen más megközelítést igényel a három eset - sõt, a harmadikat tovább lehetne bontani aszerint, hogy a lány, vagy a fiú a szûz - elég nehéz általános érvényû feltételeket megállapítani. Azért néhányat megkísérlek. Mindenek elõtt biztosítani kell a megfelelõ környezetet, azt, hogy teljesen biztosak legyetek benne; nem fog senki megzavarni. Tehát pl. egy közpark - legyen az bármilyen elhagyatott is - nem felel meg erre a célra. Ugyanígy kizárnám a természet lágy ölét is, manapság akármilyen messzire kerültünk a város zajától, mégis bármikor elõfordulhat, hogy kirándulók, rosszabb esetben egy lelkes cserkészcsapat botlik belénk. A körülményektõl függõen lehet nyerõ, vagy totális csõd is a saját szobánk. Ha pl. még a szüleinknél lakunk, de anyuék elutaztak a hétvégére akkor szuper megoldás. De, ha csak színházba mentek, akkor nem javaslom; megöli az intim hangulatot, ha állandóan az órát kell lesni, hogy mennyi idõnk van még hátra. Még, ha sikerül is csodálatossá tenni a pásztorórát, az összbenyomást nagyon leronthatja, ha kapkodva kell utána öltözködni, szedelõdzködni, mert anyuék most már bármelyik pillanatban megérkezhetnek. Egy kis panziószoba viszont tökéletes választás. Nem ragozom tovább, a lényeg tehát a megfelelõ helyszín gondos kiválasztása. Ha ez megvan oldva, akkor a többi már szinte adja magát. Nem szabad a részleteken görcsölni. Jó, ha van egy kis zene, de, ha nincs, akkor sem kell kétségbeesni. Egy jó hangulatú, intim beszélgetés is ugyanúgy be tudja indítani a fantáziát, mint a tánc. Illatgyertyákat, füstölõket, vagy a szoba légterének beparfümözését viszont felejtsétek el! Egy émelyítõ ájer kivégezheti a legjobban induló együttlétet is. Inkább legyen jól kiszellõztetve a helyiség, a késõbbiekben úgyis szükségünk lesz friss levegõre. :) Legalábbis, ha minden jól alakul. És amit nem lehet eléggé hangsúlyozni: kommunikálni, kommunikálni és kommunikálni! Ez még véletlenül sem azt jelenti, hogy állandóan fecsegni kell. Dehogyis! Ellenben az elsõ együttlét a másik felfedezésérõl szól elsõsorban. Segítsd a párodat, hogy könnyen felfedezhesse úgy a testedet, mint a lelkedet, az igényeidet, kívánságaidat. Ez mind a két félre egyaránt vonatkozik; a figyelemnek kölcsönösnek kell lennie. Tudod; néma gyereknek az anyja sem érti a szavát. De nem szabad átesni a ló túlsó oldalára. Nem lehet pl. az együttlét minden percét elõre megtervezni, mintegy forgatókönyvet írva hozzá - ez rideggé is tenné az egészet. Az én tapasztalatom az, hogy a legnagyobb baj a kommunikációval szokott lenni. Nincsenek közös szavaink az intim testrészekre, az intim cselekvésekre. Az orvosi, vagy latin megnevezéseket "tiszta égõ" használni, viszont nem szeretnénk közönségesek sem lenni. Így aztán többnyire totál zavarba jövünk még a legegyszerûbb kívánságunk megfogalmazásánál is. Ezért jó, ha elõtte már beszélgettünk a szexrõl. Nagyon gyorsan kialakulnak a közös szavak, csak az elsõ kimondás szégyenkezését kell leküzdeni, ezek aztán a kettõnk kis titkaivá lesznek, amikrõl csak mi ketten tudjuk, hogy pontosan mit is jelentenek. Viszont ehhez beszélgetni kell. Beszélgetni, beszélgetni és beszélgetni. Ha érthetõen el tudjuk mondani a párunknak, hogy mit is szeretnénk igazából, akkor már az egyik legjelentõsebb feltétele megvan a jó szexnek. Kommunikálni nem csak szavakkal lehet. Ezzel most nem fedeztem fel a meleg vizet, de sokan nem is gondolnák mennyire jót tesznek vele, ha mondjuk megfogják a partner kezét és végigvezetik a testükön a megfelelõ helyekre, ahol nekik a legjobb. A másik hálás lesz, amiért felfedtük neki ezt a kis titkot és, ha érdekli õt a mi gyönyörünk, akkor meg is tanulja a megfelelõ mozdulatokat, helyeket. Csak legyen mit tanulni! Kommunikáció nélkül nincs tanulás. Lehet valaki túl az ötvenedik partneren, ha soha sem mondták, mutatták meg neki, vagy nem jelezték megfelelõen vissza, hogy mikor csinált valami jót - vagy okozott akár kellemetlen érzést - ugyanolyan tapasztalatlannak számít, mintha még sosem lett volna partnere. Persze ez így eléggé sarkított példa, ugyanis, ha valaki 50 partner után van és egyiktõl sem kérdezte meg, hogy jó-e a másiknak amit csinál, annál nem (csak) a partnerekkel van a gond. Nem csak elmondani lehet, hogy nekünk mi a jó, hanem meg is lehet kérdezni a kedvesünktõl, hogy õneki mi okoz igazán gyönyört. Ha a szeretet kölcsönös, akkor ebbõl a tantárgyból mindenki szívesen vesz különórákat. Én még megemlíteném azt is, hogy nagyon fontos eldönteni, hogy mit is vársz az adott kapcsolattól. Egészen más a helyzet, ha csak meg akarsz végre szabadulni a szüzességedtõl, vagy trófeákat gyûjtesz, illetve, ha a másik számodra a nagy Õ. Persze a legtöbb esetben ezt nem lehet ilyen határozottan megállapítani, sõt lehet, hogy éppen ez az együttlét fogja megváltoztatni az eddigi elvárásodat. Talán kicsit jobban belemélyedtem a részletekbe, ezért összefoglalom így a végén; három legfontosabb dolog határozhatja meg az elsõ együttlét színvonalát. Az elsõ a megfelelõ helyszín, környezet kiválasztása. A második a megfelelõ kommunikáció és végül az, hogy mit vársz az adott kapcsolattól.

Mit értesz "elsõ együttlét" alatt? Ugyanis egészen más a helyzet, ha 1: mindkettõtöknek ez az elsõ együttlét, vagyis még mind a ketten szüzek vagytok 2: csak egymással lesz az elsõ, egyébként már tapasztaltak vagytok mind a ketten 3: csak az egyikõtöknek lesz ez az elsõ élménye Mivel alapvetõen más megközelítést igényel a három eset - sõt, a harmadikat tovább lehetne bontani aszerint, hogy a lány, vagy a fiú a szûz - elég nehéz általános érvényû feltételeket megállapítani. Azért néhányat megkísérlek. Mindenek elõtt biztosítani kell a megfelelõ környezetet, azt, hogy teljesen biztosak legyetek benne; nem fog senki megzavarni. Tehát pl. egy közpark - legyen az bármilyen elhagyatott is - nem felel meg erre a célra. Ugyanígy kizárnám a természet lágy ölét is, manapság akármilyen messzire kerültünk a város zajától, mégis bármikor elõfordulhat, hogy kirándulók, rosszabb esetben egy lelkes cserkészcsapat botlik belénk. A körülményektõl függõen lehet nyerõ, vagy totális csõd is a saját szobánk. Ha pl. még a szüleinknél lakunk, de anyuék elutaztak a hétvégére akkor szuper megoldás. De, ha csak színházba mentek, akkor nem javaslom; megöli az intim hangulatot, ha állandóan az órát kell lesni, hogy mennyi idõnk van még hátra. Még, ha sikerül is csodálatossá tenni a pásztorórát, az összbenyomást nagyon leronthatja, ha kapkodva kell utána öltözködni, szedelõdzködni, mert anyuék most már bármelyik pillanatban megérkezhetnek. Egy kis panziószoba viszont tökéletes választás. Nem ragozom tovább, a lényeg tehát a megfelelõ helyszín gondos kiválasztása. Ha ez megvan oldva, akkor a többi már szinte adja magát. Nem szabad a részleteken görcsölni. Jó, ha van egy kis zene, de, ha nincs, akkor sem kell kétségbeesni. Egy jó hangulatú, intim beszélgetés is ugyanúgy be tudja indítani a fantáziát, mint a tánc. Illatgyertyákat, füstölõket, vagy a szoba légterének beparfümözését viszont felejtsétek el! Egy émelyítõ ájer kivégezheti a legjobban induló együttlétet is. Inkább legyen jól kiszellõztetve a helyiség, a késõbbiekben úgyis szükségünk lesz friss levegõre. :) Legalábbis, ha minden jól alakul. És amit nem lehet eléggé hangsúlyozni: kommunikálni, kommunikálni és kommunikálni! Ez még véletlenül sem azt jelenti, hogy állandóan fecsegni kell. Dehogyis! Ellenben az elsõ együttlét a másik felfedezésérõl szól elsõsorban. Segítsd a párodat, hogy könnyen felfedezhesse úgy a testedet, mint a lelkedet, az igényeidet, kívánságaidat. Ez mind a két félre egyaránt vonatkozik; a figyelemnek kölcsönösnek kell lennie. Tudod; néma gyereknek az anyja sem érti a szavát. De nem szabad átesni a ló túlsó oldalára. Nem lehet pl. az együttlét minden percét elõre megtervezni, mintegy forgatókönyvet írva hozzá - ez rideggé is tenné az egészet. Az én tapasztalatom az, hogy a legnagyobb baj a kommunikációval szokott lenni. Nincsenek közös szavaink az intim testrészekre, az intim cselekvésekre. Az orvosi, vagy latin megnevezéseket "tiszta égõ" használni, viszont nem szeretnénk közönségesek sem lenni. Így aztán többnyire totál zavarba jövünk még a legegyszerûbb kívánságunk megfogalmazásánál is. Ezért jó, ha elõtte már beszélgettünk a szexrõl. Nagyon gyorsan kialakulnak a közös szavak, csak az elsõ kimondás szégyenkezését kell leküzdeni, ezek aztán a kettõnk kis titkaivá lesznek, amikrõl csak mi ketten tudjuk, hogy pontosan mit is jelentenek. Viszont ehhez beszélgetni kell. Beszélgetni, beszélgetni és beszélgetni. Ha érthetõen el tudjuk mondani a párunknak, hogy mit is szeretnénk igazából, akkor már az egyik legjelentõsebb feltétele megvan a jó szexnek. Kommunikálni nem csak szavakkal lehet. Ezzel most nem fedeztem fel a meleg vizet, de sokan nem is gondolnák mennyire jót tesznek vele, ha mondjuk megfogják a partner kezét és végigvezetik a testükön a megfelelõ helyekre, ahol nekik a legjobb. A másik hálás lesz, amiért felfedtük neki ezt a kis titkot és, ha érdekli õt a mi gyönyörünk, akkor meg is tanulja a megfelelõ mozdulatokat, helyeket. Csak legyen mit tanulni! Kommunikáció nélkül nincs tanulás. Lehet valaki túl az ötvenedik partneren, ha soha sem mondták, mutatták meg neki, vagy nem jelezték megfelelõen vissza, hogy mikor csinált valami jót - vagy okozott akár kellemetlen érzést - ugyanolyan tapasztalatlannak számít, mintha még sosem lett volna partnere. Persze ez így eléggé sarkított példa, ugyanis, ha valaki 50 partner után van és egyiktõl sem kérdezte meg, hogy jó-e a másiknak amit csinál, annál nem (csak) a partnerekkel van a gond. Nem csak elmondani lehet, hogy nekünk mi a jó, hanem meg is lehet kérdezni a kedvesünktõl, hogy õneki mi okoz igazán gyönyört. Ha a szeretet kölcsönös, akkor ebbõl a tantárgyból mindenki szívesen vesz különórákat. Én még megemlíteném azt is, hogy nagyon fontos eldönteni, hogy mit is vársz az adott kapcsolattól. Egészen más a helyzet, ha csak meg akarsz végre szabadulni a szüzességedtõl, vagy trófeákat gyûjtesz, illetve, ha a másik számodra a nagy Õ. Persze a legtöbb esetben ezt nem lehet ilyen határozottan megállapítani, sõt lehet, hogy éppen ez az együttlét fogja megváltoztatni az eddigi elvárásodat. Talán kicsit jobban belemélyedtem a részletekbe, ezért összefoglalom így a végén; három legfontosabb dolog határozhatja meg az elsõ együttlét színvonalát. Az elsõ a megfelelõ helyszín, környezet kiválasztása. A második a megfelelõ kommunikáció és végül az, hogy mit vársz az adott kapcsolattól.
Mindenképp egy olyan emberrel, akit tiszta szívedbõl szeretsz :)
sp mentes
Mindegy, csak jó legyen mindkettõtöknek. Nincs rá szabály, ez nem etalon. Mivel másak vagyunk. Nekem az volt a tökéletes, hogy szerettük egymást, érett fejjel kezdtem neki, és mindenek felett a nyugalom, és biztonság..tehát egyedül voltunk, nem zavart, zavarhatott meg semmi és senki, és persze a védekezés is fontos, úgy nem lehet ellazulni, ha közben a terhességen parázol. Nekem így volt tökéletes. 22/L
melyen alvos ;)
Kezdjük az alapoknál. Lehetõleg a másik fél legyen ellenkezõ nemû :-) A második válaszoló hozzászólásának ellentmondva nem mind vagyunk mások. Bár nagy divat manapság melegnek lenni :-)) A legfontosabb, hogy nem árt alaposan megismerni a másik felett, tisztában lenni álmaival vágyaival és így sokkal könnyebb emlékezetessé tenni az elsõ együttlétet. A tökéletességre törekedni szép dolog de legszebb ha a vágy diktálja a tempót és nem azon görcsölsz mint sok idióta hogy milyen illatgyertyát vegyél meg mennyire legyen sötét a szobába.
Szerintem teljesen mindegy, szerintem az "elsõ" sosem jó. De mondjatok nyugodtan ellent.

Milyen a tökéletes első randi, és a tökéletes első csók?

Hátha tanulok bel?le, hogy mit kéne tennem

Legjobb válasz: Nekem az elsõ csók tegnap volt: Megbeszéltük, hogy találkozunk 11-kor. Én kicsit hamarabb értem oda a megbeszélt helyre és leültem egy padra. Elbambultam és arra eszméltem föl, hogy valaki mellém ül. A barátom volt az. Megkérdezte, hogy hova szeretnék menni. Én mondtam, hogy menjünk egy helyre (egy szökõkút mellette padokkal). Ott voltunk egy darabig aztán mondtam, hogy "Hû, de rég voltam itt", mert oda jártam egy évig suliba. Mondta, hogy sétáljunk egy a suli felé. El is indultunk. Oda értünk és beszélgettünk úgy 5 percet és észrevettem, hogy a hajamba túr és közeledik felém. És akkor megcsókolt. Nagyon jó érzés volt. Kb 3 percig csókolt megállás nélkül. Utánna leült egy padra és az ölébe ültetett. És ott csókolóztunk tovább. Nem is nagyon beszélgettünk, csak nagyon kevés ideig. Ha eszeme jutott vakami, azt nem mondta el, hanem inkább csókoltam tovább. Nem akartunk leállni. Csak kb fel percekig álltunk le, hogy beszéljünk. Összesen 2-ig csókolóztunk. Szóval sokáig. És a végén már bele is szédültem egy kicsit. Utánna azt mondta, hogy mennie kell. Mivel nagyon sietett nem kísér el a buszmegállóig. Így az aluljáróban bucsuztunk el. Nagyon érzékien megcsókolt. És onnantól egész úton hazafelé csak a búcsúcsókra gondoltam. És hidd el ez tökéletes elsõ randi volt, tökéletes elsõ csókkal. Remélem te is ilyen boldog leszel utána. És remélem, hogy másnak te is ilyen lelkesen fogod mesélni. 14/L

Nekem az elsõ csók tegnap volt: Megbeszéltük, hogy találkozunk 11-kor. Én kicsit hamarabb értem oda a megbeszélt helyre és leültem egy padra. Elbambultam és arra eszméltem föl, hogy valaki mellém ül. A barátom volt az. Megkérdezte, hogy hova szeretnék menni. Én mondtam, hogy menjünk egy helyre (egy szökõkút mellette padokkal). Ott voltunk egy darabig aztán mondtam, hogy "Hû, de rég voltam itt", mert oda jártam egy évig suliba. Mondta, hogy sétáljunk egy a suli felé. El is indultunk. Oda értünk és beszélgettünk úgy 5 percet és észrevettem, hogy a hajamba túr és közeledik felém. És akkor megcsókolt. Nagyon jó érzés volt. Kb 3 percig csókolt megállás nélkül. Utánna leült egy padra és az ölébe ültetett. És ott csókolóztunk tovább. Nem is nagyon beszélgettünk, csak nagyon kevés ideig. Ha eszeme jutott vakami, azt nem mondta el, hanem inkább csókoltam tovább. Nem akartunk leállni. Csak kb fel percekig álltunk le, hogy beszéljünk. Összesen 2-ig csókolóztunk. Szóval sokáig. És a végén már bele is szédültem egy kicsit. Utánna azt mondta, hogy mennie kell. Mivel nagyon sietett nem kísér el a buszmegállóig. Így az aluljáróban bucsuztunk el. Nagyon érzékien megcsókolt. És onnantól egész úton hazafelé csak a búcsúcsókra gondoltam. És hidd el ez tökéletes elsõ randi volt, tökéletes elsõ csókkal. Remélem te is ilyen boldog leszel utána. És remélem, hogy másnak te is ilyen lelkesen fogod mesélni. 14/L
Romantikus.....Mikor vágysz a másik csókjára izgatottan várod mikor érintkezik az ajkad az övével, test össze simulva.Mikor a hajadba túr , állad fogja. Kinek milyen emlékeket hagy.....De az igazi csók biztosan nem egy discoban sok ember társaságában az igazi.Mikor nem zavar meg senki.....:-)

Milyen az elso sex? Es fajdalmas-e a paros noi tagjanak?

Legjobb válasz: Milyen helyesen Egyébként igen, fájdalmas. Nekem az volt és nemcsak az elsõ, hanem utána még a következõ néhány alkalom is. Én rengeteget vért vesztettem a legelsõ alkalommal ráadásul.

Milyen helyesen Egyébként igen, fájdalmas. Nekem az volt és nemcsak az elsõ, hanem utána még a következõ néhány alkalom is. Én rengeteget vért vesztettem a legelsõ alkalommal ráadásul.
Nem volt neki fájdalmas, mert nagyon óvatosan csináltam az elsõ alkalommal. Aztán, miután azt hittem, hogy ezen túl vagyunk, második alkalommal kutyában úgy megrántottam hátulról szegényt.. Akkor szakadt fel igazán , csak úgy spriccelt a vér belõle Akkor kicsit sziszegett
nekem nem fájt.
Attol függ hogy csinálja neki a srác. AZ sem árt ha kicsit tapasztaltabbb mert akkor jobban tudja, hogyan kerülheti el azt, hogy fájdalmat okozzon, de a vérzést nem igazán lehet elkerülni, habár egy-két csepp vérnél nem nagyon fog töb kicsordulni a hüvelybõl. Remélem segitettem:)

Miss. Ab-osok! Milyen a vetélés utáni első menstruáció?

A 20. héten ment el a babám. Nagyon örültem, hogy id?re megjött az els? mensim, de nekem valami nem stimmel. Az els? nap barnáztam, a 2-3 nap nagyon er?s vérzés volt, a4. nap barnázás, majd elmúlt teljesen. Csodálkoztam, hogy csak ilyen rövid, de tegnap, a 8. napon, ismét volt élénk piros vérzés egy kevés. Ma pedig reggelr?l hirtelen éreztem, hogy folyik valami és egy fél tisztasági betétnyi barnás vérzés volt. Ez még belefér, hogy tulajdonképpen 9 napig menstruálok els?re? A szülészn?m szerint igen.

Legjobb válasz: Nekem az elsõ 6napig volt meg és minden nap mintha az elsõ lett volna, rengeteg. Görcsöltem is rendesen. A második meg hormonzavar miatt nem jött meg rendesen. Vér nem is volt csak barnás folyás hasfájás meg semmi, de ez szerintem mindenkinél változó.

Nekem az elsõ 6napig volt meg és minden nap mintha az elsõ lett volna, rengeteg. Görcsöltem is rendesen. A második meg hormonzavar miatt nem jött meg rendesen. Vér nem is volt csak barnás folyás hasfájás meg semmi, de ez szerintem mindenkinél változó.
Nekem ugyan olyan volt mint elõtte, csak egy kicsit talán több. Illetve nem nagyon tudtam felmérni, mert tampont használtam mindig is, de akkor ugye betétet. A 9. héten volt a mûtét.
Nagyon sajnálom ami veled történt:(( Nekem év elején volt egy 7 hetes spontán vetélésem, ami nekem is barnázással kezdõdött, majd rá 2 nap múlva erõs görcsökkel megjött.Tovább tartott az egész, mint a rendes mensi.
Ne haragudj, de megkérdezhetem mi történt? Nagyon nehéz lehet most Neked! Egy ilyen idõs terhességnél nem csoda, hogy ömlik belõled a vér.
Ez természetes nyugodj meg és "örülj" neki, hogy tisztulsz! Nagyon sajnálom ami veled is megtörtént! Neked azért lehet több mert a terhesség elõrehaladottabb volt!
A kérdező hozzászólása: Aki kérdezte, hogy mi történt neki írom le, de valószínûleg már olvashattál errõl, mert már volt kérdésem ezzel kapcsolatban és akkor leírtam az egész történetet. Mentünk a 19. heti nagy genetikai uh-ra és akkor mondta az orvos, hogy nincs szívhang. Ödémás volt a baba koponyája és felsõ teste, ebbõl következtetett a doki arra, hogy szív fejlõdési rendellenessége volt. Kromoszóma rendellenesség ez, állítólag nem ismétlõdhet meg. Ez a baba nekünk már a 3. gyermekünk lett volna. Van egy 8 éves lányom és egy 14 hós fiam. Most, hogy itt a karácsony, nagyon hiányzik a pocaklakó, vártam már nagyon az ötösben lévõ karácsonyozást. Még csak 5 és fél hete történt. Remélem a jó Isten megajándékoz még bennünket egy aprócska ember palántával. Boldog karácsonyt mindenkinek!
A "kérdezõ" vagyok. Nem olvastam még Rólatok, nagyon-nagyon sajnálom! :( Ezek szerint beteg volt a baba és talán jobb így, mintha 1-2 éves korában történik meg mindez a tragédia. Nagyon sok erõt Nektek!

Milyen a második terhesség (kistesó)? Szeretnénk majd, de nem tudom hogy ugyan annyira különleges lesz-e mint az első?

Úgy értem, hogy az els? terhesség ismeretlen (magzatmozgás, vizsgálatok-szülés) izgalmas, a második is van olyan különleges? Perszer babát várni mindig csoda, de félek hogy nem úgy fogom megélni a második terhességet mint az els?t, annak ellenére hogy nagyon szeretnénk majd kistesót és imádtam a várandóságot. Remélem értitek hogy gondolom. Ki hogy tapasztalta?

Legjobb válasz: Biztos,hogy másképp fogod megélni,mint az elsõt.Már csak azért is,mert már van egy baba,akivel a terhességeden kívül foglalkoznod kell.Nekem 4 év van a két gyerek között,mind a két terhességem csodálatos volt,de mégse volt egyforma.Míg az elsõvel minden kis változásnál,észrevételnél dokihoz rohangáltam,a másodikat sokkal lazábban vettem.Nem is igazán volt idõ magammal foglalkozni.Sokkal hamarabb eltelt a 9 hónap,mint az elsõnél.A szülés nekem gyorsabban lezajlott a másodiknál,persze amíg a kórházba voltunk,addig az otthon maradt nagyobbikért aggódtam.Szóval szerintem minden terhesség maga a gyönyör,de mindegyiket másképp éli meg az ember.

Biztos, hogy másképp fogod megélni, mint az elsõt.Már csak azért is, mert már van egy baba, akivel a terhességeden kívül foglalkoznod kell.Nekem 4 év van a két gyerek között, mind a két terhességem csodálatos volt, de mégse volt egyforma.Míg az elsõvel minden kis változásnál, észrevételnél dokihoz rohangáltam, a másodikat sokkal lazábban vettem.Nem is igazán volt idõ magammal foglalkozni.Sokkal hamarabb eltelt a 9 hónap, mint az elsõnél.A szülés nekem gyorsabban lezajlott a másodiknál, persze amíg a kórházba voltunk, addig az otthon maradt nagyobbikért aggódtam.Szóval szerintem minden terhesség maga a gyönyör, de mindegyiket másképp éli meg az ember.
10hónapos volt a nagy mikor újra babás lettem.z 1.terhességem igazi áldott állapot volt.Semmi rosszullét, tünet..tele izgalommal, nyugalommal. Most szinte teher, csúnyán hangzik, de a kezdetektõl mindent terhességi tünetet érzek.Már 31+3hetes vagyok, és sokkal nehezebben viselem.Mind fizikailag, mind lelkileg.Állandóan aggódok minden olyanért (vizsgálat)ami annyira nem izgatott az 1.vel. Az is zavaró, hogy felesleggel(kiló)kezdtem, és most sokkal nagyobb vagyok, és lassabb. De imádom, ahogy mocorog, ahogy egyre jobban és erõsebben tud "kommunikálni" velem. Más lesz, annyit mondhatok.De így is egy csoda
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm. Igen, így értettem, hogy másképp éli meg az ember. Már nincs az a különös ismeretlen ami elõtt állunk, bár az igen, hogy vajon milyen lesz a baba, fiú vagy lány... Nagyon szerettem pocakos lenni, már alig várom hogy újra átélhessem de egy kicsit félek, hogy nem olyan lesz mint az elsõ... Boldog babavárást és jó babázást kívánok!
Ettõl félni egyáltalán nem kell! Teljesen normális dolog! Most 36 hetes vagyok, van egy 20 hónapos lányom, õ valóban jobban lefoglal. Pedig a két terhességem szinte teljesen egyforma idáig, hízni viszont kevesebbet híztam (talán a sok sétálgatástól). Valóban nincs túl sok "idõm" foglalkozni a tesóval, legalábbis nem annyi, mint a lányommal, de már ismertetem õket egymással, ennyivel viszont ez pluszt adott. Én is sokkal lazábban veszem a vizsgálatokat, meg a "mit lehet enni-inni" dolgokat, sokkal kevesebbet stresszelek, emiatt meg jobb. Már alig várom, hogy megszülessen öcsibogyó, mert szeretni biztosan úgy fogom, mint a lányomat, akit imádok! Úgyhogy vágjatok bele, lelkiismertfurdalás nélkül! :) )
Sokkal gyorsabban megy az idõ a kistesós terhességnél. A lányom 16 hós múlt, állandóan tudni kell utána, 16 hetes leszek vasánap. Nekem teljesen más ez a terhesség, az elején sokkal rosszabbúl voltam, bár hányni egyiknél sem hánytam. Ill. a kistesóval egyszer, de inkább azért mert túlettem magam. És izgalmas a magzatmozgás is számomra, mert ikreket várok, egy hete érzem õket, és úgy érzem meg tudom különböztetni néha hogy melyik bulizik. Én is imádtam kismama lenni már az elsõ babánál is, most is nagyon jó!
futni kell utána, nem tudni. Bocsi.
A kérdező hozzászólása: De aranyosak vagytok! :) Már nagyon várom hogy összejöjjön a tesóka! Nagyon sok boldogságot Nektek!!!
99%, hogy elsõre nem fogod élvezni, nemhogy elélvezel. Lehettek vagy 15 évesek, nagyon macsó lesz a hímtag úgyis...
Szia, csinálhatod ha még nem rendszeres, csak így nehezebb mindig figyelni hogy idõben megjön -e. Ha nem félsz folyton hogy épp terhes vagy -e vagy sem... :D De az óvszer biztonságos. Megfelelõ használattal. Sok sikert.
Lifestyles Ultra Safe az a gumi amit az egyik elõzõ kommentelõ írt. Azzal aztán ultra kicsi az esély, fõleg hog még vastagabb is egy kicsivel mint a többi gumi.(Így talán elfog tartani egy percig is.:D). Esetleg Durex Extra Safe, az nem spermiumölõs, de vastagabb az is kicsivel a szokásosnál. Ezek a legbiztonságosabbak.(Amelyikek vastagabbak, értelemszerûen nehezebben szakadnak.) Persze ha rendesen húzza fel az óvszert, ahogy az le van írva, akkor minimális esélye van hogy kiszakadjon. Nem akarlak megijeszteni meg ilyenek, de ha nagyon figyelmes lesz a srác, akkor max esetleg nem fog fájni annyira. Nem lesz még jó érzés (szex értelemben, az jó érzés lesz, hogy milyen közel vagytok egymáshoz stb.), majd egyre többet csináljátok és akkor lesz jó.Ha nagyon félnétek, hogy ne legyen gyerek, akkor a srác mielõtt lõ, húzza ki és élvezzen a gumiba a testeden kívülrõl. :D Nem fog sokáig tartani nyugi. :) Vérzésre megoldás lehet egy törülközõ esetleg kéztörlõ.
Szerintem várjál még 2-3 évet. Az írásod alapján még nem vagy kész rá. És ne feledd, ha szeret, akkor vár rád!
A kérdező hozzászólása: 17-18 õ az idõsebb és írtam prívátot!
Szerintem nem sokat tudsz errõl. Mármint azalapján, amit leírtál. Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: és akkor is csinálhatom ha még nem rendszeres a menstruációm?
Olvastam valahol, h árulnak olyan óvszert is, amit bevonnak valami anyaggal, ami megöli a hímivarsejteket, tehát ha kilyukad, akkor is nagyon kicsi az esélye a megtermékenyülésnek... Keress rá neten!
A kérdező hozzászólása: és mennyi az esélyem hogy kilyukad? melyik óvszer a legbiztonságosabb?
õ élvez el. te nem fogsz :D babát ne csináljatok!
Lehet hogy olyan gyorsan el fog sülni a barátod hogy te meg sem érzed hogy történt bármi is. De amire kell figylned az hogy nem lyukadt e ki a gumi. (Miután levette megtöltitek vízzel és ha csöpög, síkítva szaladjatok az eseményutánniért)
Idõben rántsa ki a gyíkot, mert ha nem teszi, pár hónap múlva figyelned kell majd a gyiken a piros postaládádra terhességi tanácsok gyanánt.
5: Nulla az esélye, ha szakszerûen húzod fel. Ezt tanuljátok meg ezért jól! Menjetek védõnõhöz vagy ezt tanító szervezetekhez vagy videón nézzétek meg legalább! Ez fontos! A levétel módja is fontos!

Milyen a gru2? Ki az, baki mar esetleg latta? Mi mimdjart megyunk megnezni. Szerintetek jo, vicces? Az elso az jobb? Vannak benne fordulatok? Legyszi irjatok es boccs a hibakert.

Legjobb válasz: Nekem nagyon tetszett,végigröhögtem az egészet,és szerintem sokkal-sokkal jobb,mint az elsõ :)

Nekem nagyon tetszett, végigröhögtem az egészet, és szerintem sokkal-sokkal jobb, mint az elsõ :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!