Találatok a következő kifejezésre: Milyen a elleni (170 db)

Milyen uszonyrothadás elleni gyógyszert javasoltok és hogy csináljam a kezelést? (bettám van)

köszönöm a segítséget SÜRGÕS

Legjobb válasz: Minden ismertebb gombás fertõzés elleni gyógyszer jó. Pl. xantakridin alapú gyógyszerek, de a Neptun dezinfekt is gombaölõ hatású szer, bár nem gyógyszer, hanem fertõtlenítõszer. Próbálkozz a Neptun Parakill tablettával vagy a Xanta Mixel.

Minden ismertebb gombás fertõzés elleni gyógyszer jó. Pl. xantakridin alapú gyógyszerek, de a Neptun dezinfekt is gombaölõ hatású szer, bár nem gyógyszer, hanem fertõtlenítõszer. Próbálkozz a Neptun Parakill tablettával vagy a Xanta Mixel.

Milyen Atkak elleni leghatekonyabb keszitmenyeket hasznaljak a 4 honapos cane corsomra? Viszket neki nagyon es hullik foltokban a szore. Koszike elore is

Legjobb válasz: Elõször is állatorvos, hogy megmondja milyen atkáról van szó, mert nem egyféle van. Nekünk a demodexre ajánlottak advocate cseppet, amit havonta kell használni, helyi kezelésre neostomosannal való ecsetelést, és nem utolsó sorban, immunovet immunrendszer erõsítésre, mert aza tkák sokszor akkor jönnek elõ ha legyengül valami miatt az immunrendszer. Remélem tudtam segíteni.

Elõször is állatorvos, hogy megmondja milyen atkáról van szó, mert nem egyféle van. Nekünk a demodexre ajánlottak advocate cseppet, amit havonta kell használni, helyi kezelésre neostomosannal való ecsetelést, és nem utolsó sorban, immunovet immunrendszer erõsítésre, mert aza tkák sokszor akkor jönnek elõ ha legyengül valami miatt az immunrendszer. Remélem tudtam segíteni.
Ha viszket, akkor jó eséllyel rühös, mert a demodex alapesetben nem jár ezzel. Ebben az esetben van egy rossz és egy jó hírem. A rossz, hogy a betegség fertõzõ, a jó, hogy ezt könnyebb kezelni, mint a demodexet. De ahhoz tényleg orvos kell, hogy eldöntse, melyik. Mert a demodex is viszkethet, ha mondjuk gombával felülfertõzõdik. De egyébként lehet ez gomba is.... Ami szintén fertõzõ lehet... Szóval irány az orvos....

Vannak itt horvátországi magyarok? Mekkora ott a felhajtás a vasárnapi melegházasság elleni népszavazás körül? Szerintetek milyen a valószínű kimenetel, milyen a közhangulat e téren?

Van esély rá, hogy a nem szavazatok kerülnek többségbe (kérdés: Bekerüljön-e az alkotmányba a házasság férfi-nő definíciója)? Úgy tudom a horvát kormány is azt támogatja. Milyen ott a melegek élete és megítélése a magyarhoz képest?

Legjobb válasz: Hasonló. Bár nem tudom mihez képest, ott is vannak unatkozó fórumozók..

Hasonló. Bár nem tudom mihez képest, ott is vannak unatkozó fórumozók..


Milyen csalás elleni program létezik a Modern Warfare 3 játék multi player szerverre?

Pl:olyasmire gondolok ami a Modern Warfare 4 játékba volt a pumbuster csalás elleni proggi.Létszi írjatok mert fontos lenne köszi.

Legjobb válasz: *progi *Légyszi Azt punkbusternek hívják.

*progi *Légyszi Azt punkbusternek hívják.
A kérdező hozzászólása: mw3 ra sajna nem az kell :((
Ha bérelsz szervert webadminba biztosan be tudod állítani azt is

Milyen nap elleni krémet használjak a kis arcára?

Ajánlanátok valamit ?? 1,5 éves egy kicsit megkapta a nap az arcát!!

Legjobb válasz: Én Garnier Ambre Solaire-t vettem.

Én Garnier Ambre Solaire-t vettem.
Ja, természetesen KID
Ha már megkapta, akkor sima testápolót. Én a gyógyszertári fürdetõt is szoktam testápolóként használni vagy a DM-es Alverde krémet szoktam még (bio, sárga tubusos). Amúgy meg bármelyik fényvédõ krém jó, akár drágább, akár olcsóbb - mondjuk - DM sajátmárkás. Mi már használtunk többfélét, mindegyik megfelelt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!! Ezt lehet Rossmannba kapni vagy hol???
Szia En naptejbol NIVEA KID-et hasznalok ha kicsit megpirul a bore, nagyon jo ra a popsikrem pl bepanten http://direct.asda.com/george/kid-s-clothing/hello-kitty-foi..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm akkor kenem neki most testápolóval és veszek naptejet is!!

Milyen orrdugulás elleni szert használhatnék még a 2 éves kislányomnak?

Újra náthás lett, a Sterimart használjuk, de az nem dugítja ki az orrát. Nasivin Sanft-ot használtam legutóbb, de nem szeretném azt újra, nehogy sok legyen. (kb. másfél hete gyógyult ki az el?z? megfázásból).

Legjobb válasz: Fontos tudni, hogy nem szabad 5-6 éves kor alatt mentol-olajat kisgyermeknek belélegezni! Ez légúti görcsöt válthat ki náluk

Fontos tudni, hogy nem szabad 5-6 éves kor alatt mentol-olajat kisgyermeknek belélegezni! Ez légúti görcsöt válthat ki náluk
Próbáld ki a homeopátiás Euphorbiumot! Nálunk nagyon bevált. Jól oldja a váladékot, de nem szárítja a nyálkahártyát, gyulladáscsökkentõ hatóanyagai is vannak és ami a legfontosabb:nem lehet hozzászokni.
Vizet forralsz teszel bele kamillát + mentol v eukalipuszt és a gõzével /nem a forró gõzzel közvetlen, hanem legyezve/ inhalálod. Ezt késõbb jól felforralva a szobájába teszed, hogy átjárja az illat a szobát. Garantáltan kitisztítja a légutakat és jót fogtok aludni mindketten:-)
Szia, én kertészmérnökként rengeteg gyógynövény tárgyat hallgattam, szigorlatoztam és mi is úgy tanultuk, hogy mentolt nem szabad gyerekeknek belélegezni, mert árthat nekik. Persze a gyógynövényesek nem orvosok, de azért orvosi felügyelettel mûködnek. Szerintem a Nasivin leggyengébb változatával (újszülött kortól 1 éves korig) nem árthatsz.
Nem gyogynovenyesek szerint nem szabad mentolt belelegezni. Gyerekgyogyaszt, gyogyszereszt kerdezd
Nekem pont a gyermekorvos ajánlotta már az 1 éves fiamnál és azóta is gond nélkül alkalmazzuk. Persze nem fél liter mentollal, hanem 10 cseppel. Soha nem volt semmilyen panasz, hiszen a töménysége nem olyan rettentõ és nem direkt lélegzi be.

Nagymama milyen formában maradhat otthon a babával (1-2 éves koráig)? Milyen "fizetés" ellenében? Akiknél így volt hogyan alakult a kapcsolat a kicsi-nagymama között?

Januártól vissza kellene mennem dolgozni, a gyerkőc akkor lesz 13 hónapos. Bölcsin gondolkodtam, de inkább ezt a formát választanánk. Szeptemberig, vagy következő januárig. Hogyan lehetséges ez? Illetve milyen tapasztalataitok vannak?

Legjobb válasz: Ja, úgy nem. Nagymama gyesen, te meg gyeden? Nem értem. Ha visszamész dolgozni, a gyedet le kell mondani, illetve ha a gyereket bölcsibe adod, akkor se jár gyed. Olyat meg nem lehet, hogy a nagymama gyesen van, te meg gyeden egyszerre.

Ja, úgy nem. Nagymama gyesen, te meg gyeden? Nem értem. Ha visszamész dolgozni, a gyedet le kell mondani, illetve ha a gyereket bölcsibe adod, akkor se jár gyed. Olyat meg nem lehet, hogy a nagymama gyesen van, te meg gyeden egyszerre.
Nagymama csak gyesre mehet, miután a gyerek betöltötte az 1 évet!
Elég sok dologgal kapcsolatban félreértésben vagy, kedves kérdezõ. "Januártól vissza kellene mennem dolgozni, " Innentõl fogva nem jár a GYED a gyermek után. Félreértések elkerülése végett: senkinek. Innentõl te akkor kaphatsz GYESt, ha hetente legfeljebb 30 órát dolgozol vagy otthonról dolgozol. Nagymama akkor kaphat GYESt, ha nem dolgozik. Egyáltalán semmit.
A kérdező hozzászólása: Én értem hogy én akkor nem kapok gyedet :) Azt kérdezem hogy anyukám mit kapna ha otthon maradna a gyerekkel - munka helyett, úgy mint eddig én - gyedet? gyest? Vagy valami más néven futót? Vagy semmit?
Nagymama, ha öregségi nyugdíjon van, akkor otthon lehet a kicsivel gyesen. De ekkor semmiképp nem adhatod bölcsibe.
A nagymama nem dolgozhat, kivéve, ha otthon végezhetõ munkája van! Te heti 30 órát dolgozhatsz a gyes mellett, a nagymama sajnos nem.
A kérdező hozzászólása: De õ nem dolgozna, itthon lenne vele :) Pont ez a kérdés, hogy õ ezért kaphat egy Gyest? Illetve hogy csak a gyes összegét kaphatja? hisz még csak egy éves lesz a kicsi, két éves koráig én is a gyedet kapnám.
gyesre csak akkor mehet a nagymama ha otthon is marad vele. úgy, hogy dolgozik és felváltva vigyáztok rá, úgy nem. esetleg ha 6 órás a munkaviszonyod akkor te kaphatod a gyest továbbra is és megoldjátok a felügyeletet ahogy tudjátok
A kérdező hozzászólása: Dolgozik. Õ mondta hogy egy évet õ is maradna vele ha kell. Nyilván nem muszáj, a bölcsi is szóba jöhet. Így nem maradhat otthon?
A kérdező hozzászólása: Oké, értettem. Gyest kap ilyen esetben. Írtam hogy tiszta, hogy én nem kaphatok gyedet. Éppen ezért is -meg a fõnököm is mondja- megyek visszadolgozni hogy a fizetésemet kapjam a gyed helyett.

Milyen kullancs elleni szert ajánlanátok a kutyámnak?

Mert tavaly egy séta után sikerült elkapni babesiát, annak ellenére hogy volt a kutyám nyakára szer csepegtetve, nem is egyszer. Ezt mindenképp el akarom kerülni, de nem tudom, hogy melyik a leghatékonyabb. Nem emlékszem mi volt a neve annak amit előzőleg a kutyára csepegtettem, de mint utóbb kiderült nem vált be :(

Legjobb válasz: Jönnek majd szépen , sorban a készítmények nevei mindjárt. De az nem azt jelenti, nálad is tuti lesz akármelyik. Nagyban függ egy szer hatásossága a kutyától, attól, hogy helyileg hol laktok. Ott milyen a kullancs fertõzés. Most a tavaszi nagy feléledés jön, a nekik ideális hõfokkal. Ilyenkorra már sok orvos dupla védelmet ajánl. Egy nyakörv és mellé két hét múlva egy csepp. Én bizony, még ebben az idõszakban Neostomosannal is végig spriccelem a kutyámat minden alkalommal, amikor gázos helyre megyünk.

Jönnek majd szépen , sorban a készítmények nevei mindjárt. De az nem azt jelenti, nálad is tuti lesz akármelyik. Nagyban függ egy szer hatásossága a kutyától, attól, hogy helyileg hol laktok. Ott milyen a kullancs fertõzés. Most a tavaszi nagy feléledés jön, a nekik ideális hõfokkal. Ilyenkorra már sok orvos dupla védelmet ajánl. Egy nyakörv és mellé két hét múlva egy csepp. Én bizony, még ebben az idõszakban Neostomosannal is végig spriccelem a kutyámat minden alkalommal, amikor gázos helyre megyünk.
És is csak ajánlani tudom a Neostomosant.
Nemrégiben voltam a dokinál oltatni a kutyát, és mondta, hogy 1-1.5 hónap múlva vigyük vissza a kutyát, ha szeretnénk beoltatni kullancs ellen. Csak nagyokat néztem. Nem tudtam, hogy létezik kullancs elleni szuri, de szerintem én azt fogom beadatni a kutyámnak. Amúgy mi eddig frontline-t használtunk, nálunk az bevált.
A Lyme ellen oltanak. Viszont az sem 100 %-os sajnos, mert a Lyme olyasmi, mint az influenza. Változó . Az ellen, hogy ne másszon rá a kullancs , nincs oltás.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Amikor beteg volt a kutyám, nekem is mondta az orvos, hogy van a kullancsok által terjesztett betegségek ellen védõoltás, de 60 ezer forint és minden évben ismételni kell.
Kullancs ellen nagyon jó a scalibor. Még soha senki nem panaszkodott rá, tényleg jó, egyetlen hátránya, hogy 1: nyakörv és van akit ez zavar, 2: kutyától, területtõl függõen nem mindenkinek hatásos bolhák ellen. Amúgy teljesen szagtalan, vízálló, és 7vagy 8 hónapig hatásos.

Minden vélemény és tapasztalat érdekel, hogy terhesség után ki, milyen stria elleni krémet, kencét, csodaszert használt a csíkok elhalványítására?

Legjobb válasz: Én reconstriát használtam, mert nagyon sok csíkom lett és nagyon zavartak. Szerencsére a növekedési csíkjaimat is jól kihalványította, amik régiek és szinte szürkék voltak.

Én reconstriát használtam, mert nagyon sok csíkom lett és nagyon zavartak. Szerencsére a növekedési csíkjaimat is jól kihalványította, amik régiek és szinte szürkék voltak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!