Találatok a következő kifejezésre: Milyen a egy szexi (160 db)

bevesznek elõtte egy viagrát.

Tizenéves lányok, ti szexeltetek már vagy még szüzek vagytok? Ha nem, akkor már vágytok a szexre, szoktatok fantáziálni milyen lehet egy forró, merev falloszt éreztni magatokban?

Kort is írjatok!

Legjobb válasz: Ha vágynék is a szexre nem valószínû,hogy egy ilyen közönséges fiúval mint te.(már ha fiú vagy,mert lány nem írna ilyen stílusban)

Ha vágynék is a szexre nem valószínû, hogy egy ilyen közönséges fiúval mint te.(már ha fiú vagy, mert lány nem írna ilyen stílusban)
mit takar a tizenéves? mert nem mindegy, hogy 14 vagy 17. amúgy 17 vagyok és nem vagyok már szûz, de elõtte is"vágytam rá" de csakis a barátoméra
15 èves vagyok, nem vagyok szüz, de elötte is vàgytam màr rà.
15 éves vagyok, nem vagyok szüz, 14 évesen vesztettem el, tudom h korai de egyálatlán nem bántam meg, a barátom 16 éves, 13 honapja szerelemben :) ))

Eddig 4 fiút szoptam le de csak az egyik élvezettel el. A többi miért nem mit lehet elrontani az orális szexbe? És milyen a jó orális szex szerintetek?

ebb?l a négy fiúbók 3 nál éreztem hogy élvezi viszont 2 nem ment el pedig nem rövid ideig csináltam egyiknek se.Mi lehet velem a baj?

Legjobb válasz: Aki nem való ku*vának az ne ku*válodjon...

Aki nem való ku*vának az ne ku*válodjon...
Lehet, hogy valamir rosszul csináltál persze. De az is lehet, hogy a fiuk izgulták tul a dolgot. Ha megirod priviben, hogy hogyan csináltad, talán tudok tanácsolni megoldást.
Ne aggódj, sok férfi nem tud elmenni CSAK oráltól, vagy ritkán! A végefelé már lehet nyögvenyelõs neki egy pont után, hogy csak nyammogsz rajta. Utána válts kézre, azzal erõteljesebben tudod izgatni. Aztán egyre gyorsabb legyen a kézmunkád, de gondolom ezt már te is tudod. Beszélgettünk errõl a barátommal, õ is nagyon élvezi az orált, -sõt, mindig megkér, hogy csináljam- csak egyszerûen nem elég neki egy pont után. Innentõl szükséges a kéz is, utána már hamar elmegy. Tipp: Ne legyél unalmas! Elõször csak csókolgasd, aztán próbáld mindig máshogy izgatni a nyelveddel, a makk területe különösen érzékeny. 18L
Lehet szörnyen csinálod.
gyakorlat teszi a mestert
rosszul csináltad vagy nem voltál vonzó a számukra...gyakoroljál még :)
Teljesen véletlenül nem te vagy Jabba a Star Wars-ból?
kedves kérdezõ adjak szopási technikából leckét, ? nõ vagyok!
Egyszerre négy fiút leszopni? Nem sok az neked egy kicsit? Hány éves vagy? Ebbõl még pénzt is csinálhatnál magadnak!
Nekem a szop.s mindig is ribancos dolog volt. a sima sex már ki halt emberek? xd 16f
nem haltki csak uncsi, am a szopás nem sex
22:27-es: Már hogy ne lenne szex a szopás??? ORÁLIS SZEX!!!
Lenyelted a spermát a végén?
07:36-es ebben egyt értek veled :D
ja lemaradt, az elején csak épphogy nyalogatni kell, csokolgatni, aztán szájba venni egyre jobban/mélyebben, a vége felé erõteljesen szívni
a pia is gátolja az elélvezést tapasztalatból tudom. Gyakori hiba a fogazás, és a gyenge szivás, illetve az akadozó "szivogatás" számomra tökéletes orál:kéz nélküli(max a tövénél) és lassú-hosszú.mert akkor nagyot élvezek és az egész testem bele remeg.És a barátnõm meg nagyon örül, hogy így "kitud készíteni" UI:gyakorlat teszi a mestert.
te még azok után komolyan veszel h le Jabbáztalak meg leChewbaccáztalak? :D kicsit megsajnáltalak, bár nemtudom, hogy miért hiszen nyílvánvalóan egy 16 éves [email protected] vagy vagy egy 12 éves fiú.Rossz a technikád ! Tanulj pornóból. És másra ne hallgass csak rám.
A kérdező hozzászólása: miért annak van vmi köze hozzá? :O
akkor itt valami nagy gáz van.nézesd meg a fogaidat.nem szokott vérezni a nyelved?
A kérdező hozzászólása: sem
Chewbacca?
A kérdező hozzászólása: véletlenül sem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet :)
A kérdező hozzászólása: kösz hogy válaszoltatok a kérdésemre -.-'
Az én orális kényeztetésemtõl eddig elmentek a férfiak, de még hogy%!Csak dõlt belõlük a sperma, szerintem olyanal kezdj akit szeretsz! Mivel ezt éerezni kel mi jo a pasinak.Hu nagyon jo õket igy kikésiteni!

Milyen a szex egy rendőrrel?

kérlek ne oltsatok és ne írjátok, hogy előítéletes vagyok! Inkább az őszinte tapasztalatok érdekelnek.

Legjobb válasz: Volt párom rendõr volt,nagyon jó volt vele a szex.

Volt párom rendõr volt, nagyon jó volt vele a szex.
megbilincsel és helyben megrak, aztán bevisz a rendõrörsre, hogy a munkatársai is átszaladjanak rajtad :D
lebilincselõ..
A párom rendõr. Nem egy határozott alkat a szexben, sõt. Szigorúan csak ágyban, nem túl exrémen....
kérdezd meg Zsanettet
A kérdező hozzászólása: ha jól értem, attól, hogy rendõr még nem állít a falhoz a magánéletben...
A kérdező hozzászólása: köszi, szóval nem jól gondolom. :)
Kérdezõ, hülye vagy.
"nem hiszem! én olyasmire gondoltam, hogy vadabbak, hogy megmondják, mi legyen stb." Ez nem függ össze azzal, hogy valaki rendõr-e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: a rendõrnõk nem érdekelnek, de elolvasok bármit a témában.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem! én olyasmire gondoltam, hogy vadabbak, hogy megmondják, mi legyen stb.
3-as vagyok: azért kérdeztem, mert rendõrnõk is vannak, sõt egyre többen :)
A kérdező hozzászólása: nõbõl vagyok.
Hát ...a rendõr a gumibotját dugja fel. A tûzoltónak nagy slagja van, a mentõs meg meglátja a nunid és azt hiszi nyílt seb, így neki áll bekötözni. :) Egyébként szerintem erre a kérdésre nem lehet válsazolni normálisan. Tényleg olyan, mint bárki mással. 23N
A kérdező hozzászólása: nem egyformák, de a lelki alkatuk hasonló, amitõl másképp viselkednek, stb.
Kedves Kérdezõ, hím- vagy nõnemû vagy-e? :p
Olyan mint bári mással. A rendõrök sem egyformák hülye gyerek.
Ellentétben itt egy pár válaszolóval, szerintem igenis számít ilyen téren a foglalkozás. Vagyis inkább vannak olyanok, akiknél igen. Nekem életem legfantasztikusabb éjszakája volt egy rendõrrel, aki számomra abszolút domináns hím alkat volt, és így is viselkedett. Az az érzés, hogy nálad sokkal erõsebb és azt csinálhat veled, amit akar, szerintem nagyon izgató. Legalábbis nekem bejön az ha a férfi, megmutatja ki az úr a háznál, az ágyban is. Biztos, sok férfi van ilyen, aki nem rendõr, és tudom, hogy egy élmény nem jelent általános tényt, de nekem ez a tapasztalatom.

Egy duci lányon szerintetek milyen a tanga? Milyen szexi bugyit válasszon?

Nem vagyok valami vékony, söt elèg duci. Szerintem a tanga eleg hülyén néz ki rajtam, az a feszes fenéken szé/szexi. Szerintetek? Nem tudom a fiúknak mi a véleménye erröl. Ès ha tangàt nem, akkor milyen bugyit hordjak? Francia?

Legjobb válasz: Francia az szerintem jó!:) Mamát semmiképp ne!!!!!:D

Francia az szerintem jó!:) Mamát semmiképp ne!!!!!:D
A tanga szerintem testalkattól függetlenül csúnya. Engem legalábbis taszít. Sokkal szebb a hagyományos nõi bugyi. 22/f
Hát most nekem hirtelen a hajóvitorla jutott eszembe.
Franciabugyi. Szerintem amúgy is sokkal szexibb, mint a tanga, meg a fiúknak is jobban tetszik. Én vékony vagyok, meg izmos, mégsem vennék fel soha tangát.
francia. Az mindenkinek elõnyös és szexi is.
franciát hordj

A szexi stílust hogyan jellemeznétek? Nektek milyen egy szexi nõ?

Az ízlésesre gondolok,nem a ri*ancosra.

Legjobb válasz: Külsõre: szép arca van, nagy szemek stb. jó teste vékony stb belsõ: kedves mosolyog, de nem flegma, megértõ nekem... [link] Nekem..

Külsõre: szép arca van, nagy szemek stb. jó teste vékony stb belsõ: kedves mosolyog, de nem flegma, megértõ nekem... [link] Nekem..
Az a szexi, akinek szép arca van és jó alakja, nem az, aki kirakja az edzetlen teste minden puhány porcikáját közszemlére.

Szerintetek milyen a szex egy néger fickóval? Tényleg nagy van nekik? Hol találok egyet?

F/19

Legjobb válasz: milyen lenne? ellopja közben a tévéd.

milyen lenne? ellopja közben a tévéd.
"Hol találok egyet?" Oserdobe.
troll!!!
A kérdező hozzászólása: Itt vagyok én, 24-es farokkal, megfogtad az isten lábát! A 24-est szívesebben megfognám most.
Háháháhá afrikában . Meg mostanság a városi focisták zöme fekete.
Nekem fájna az biztos 34/F
Nálam vásárolhatsz magadnak egyet!
vegyél egy fekete vibrátort és megtudod XD
Szerintem nem azt akarta megfogni.
Itt vagyok én, 24-es farokkal, megfogtad az isten lábát!
nekem egy fekete srác vette el a szüzességem, és még mindig csak vele voltam. nem az az extrém nagy. szerintem normális, de igazából nemigazán van összehasonlítási alapom. 19/l

Lányok milyen lenne a tökéletes szex ha bármi valóraválhatna benne, mint egy álomban?

Legjobb válasz: Vad szex :) Amit a 2. válaszoló írt, az nekem is bejönne...:) A lényeg, hogy spontán legyen, és éreztesse a fiú, hogy mit is akar.

Vad szex :) Amit a 2. válaszoló írt, az nekem is bejönne...:) A lényeg, hogy spontán legyen, és éreztesse a fiú, hogy mit is akar.
Hatalmas, õszinte orgazmusok ;)
Hazajön a párom a melóból este. Én épp a konyhában mosogatok. Váratlanul mögém áll, fölpakol a konyhapultra és szeretkezünk rajta egy nagyot. De itt nem érne véget, folytatódna a zuhany alatt majd a hálószobában egészen kifulladásig.
Számomra olyan lenne, hogy vadul megerõszakolnának és dugás közbe tépnék a hajamat és itt-ott rácsapnának a popsimra vagy a pofimra....!!
Nekem egy erdei kis kunyhóban, télen, kandalló elõtt:) félhomályban:) Hosszú elõjátékkel, lassú, szenvedélyes szexszel:) Nekem nem az orgazmus lenne a cél, hanem azt érezni hogy egymáséi vagyunk:) 19L
szerintem fontos, hogy minden pillanatot kiélvezzünk, szóval a gyengéd, lassúra szavazok. Egy szobaban gyertyafényben egy üveg vörösborral hajnalig....:-)
A kérdező hozzászólása: lécci írjatok kort is=)
Egyébként érdekes, hogy csak ilyen vad képzelgéseket írunk ide. Ezek szerint a pasik túlságosan gyengédek az ágyban? Ha tudnák, hogy a nõik mire vágynak valójában... XD
Hú, ha már az állatias stílusnál tartunk... :D - Leteperne, letépné a ruháimat, kikötözné a kezeimet az ágy támlájához, és utána úgy és annyiszor tenne magáévá, amennyiszer csak õ akar. Vagy: - Álló helyzetben átölelne, lefogná a kezeimet, bugyiba benyúlva addig izgatna, hogy már majdnem elmegyek, majd utána váratlanul lenyomna a földre, bevezetné a farkát a számba, és ütemes mozdulatokkal jelezné, hogy most õ következik.
Szenvedélyes, hosszú és izgalmas helyen/helyzetben, ja és persze orgazmusokkal....:)
durva lenne, vad és állatias, de legfõképpen ÕSZINTE! bocs:)
21:02 vagyok és 17 éves.

Lányok, milyen a szex egy idősebb érett férfival? És fiúk nektek egy idősebb nővel?

Olyanok írjanak inkább akik maguk is már 30 körüliek.

Legjobb válasz: Én 26 vagyok, fiú, viszont 5 évvel ezelõtt egy éven át voltam egy nálam 16 évvel idõsebb nõvel, és isteni volt minden szempontból, egyszerûen fantasztikus, csak szuperlatívuszokban tudom jellemezni. Páratlan élmény, és sokat is lehetett tanulni belõle.

Én 26 vagyok, fiú, viszont 5 évvel ezelõtt egy éven át voltam egy nálam 16 évvel idõsebb nõvel, és isteni volt minden szempontból, egyszerûen fantasztikus, csak szuperlatívuszokban tudom jellemezni. Páratlan élmény, és sokat is lehetett tanulni belõle.
Én voltam egy 26 évvel idõsebb férfival, nagyon jó élmény volt
Én 40 vagyok, feleségem 50. De olyan a feleség, mintha nálam 10-zel fiatalabb lenne.
Én lány vagyok és 30 éves, a pasi 47. Vele nem jó, mert türelmetlen, kapkod, nem gyengéd...
11:23. akkor minek vagy vele?
Én 26 éves lány vagyok és jelenleg van kapcsolatom egy 40 éves férfival.Nagyon jó vele a szex mert szeretjük egymást!Ódaadó nagyon minden gondolatomat lesi mivel úgy gondolja nem minden ennyi idõs férfinak adatik meg a lehetõség hogy fiatal barátnõje legyen.én is szeretem õt és mindent megteszek neki.De szerintem csak a személyes tapasztalat ad erre pontos választ neked, Nekem bejött az idõsebb férfi.
Lány vagyok 19 éves, kapcsolatom van egy 27 évessel, és sokkal jobban érzem magam vele mint a korombelivel, a szexben kellemesen csalódtunk, emberemre találtam nagyon jó!! Most vagyunk 8 hónaposak minden jól megy, nem is kell más!
Szerintem fantasztikus! Én 27 múltam, a pasi 54. Mindkettõnknek van párkapcsolata, nem tervezünk közösen semmit. Az ágyban figyelmes, õ írányít, sokkal jobb vele, mint bármelyik fiatalabb férfival. Az elsõ szeretkezésünk a legemlékezetesebb, teljesen váratlanul történt. Már régóta vonzódtunk egymáshoz, szép lassan alakult ki minden. Nem bánom, hogy megtörtént. Nem kell, hogy ajándékokat vegyen, mert az ágyban mindent megad, amit csak egy nõ kívánhat...

Ma amikor lefeküdtünk a barátommal (nem tudom milyen óvszert használt, Durex valami volt. ) szóval szex közben egy érdekes cuppanó hangot hallottunk. Ha kiszakad az óvszer azt lehet hallani? Ha igen, milyen a hangja?

Véleményem szerint nem az óvszer volt, vagyis gondolom azért volt ilyen hang mert nedves voltam eléggé, és azáltal valahogy, nem? Vagy mégis mi? Legyetek szívesek értelmes válaszokat adni. Köszönöm !

Legjobb válasz: Eszetekbe sem jutott megnézni? Reflexbõl kivágtátok az ablakon?

Eszetekbe sem jutott megnézni? Reflexbõl kivágtátok az ablakon?
Ez annak a hangja, hogy teherbe estél!
A kérdező hozzászólása: De természetesen, amíg én zuhanyoztam a barátom megnézte, õ azt állítja, hogy nem talált rajta lyukat, de szeretnék biztosra menni.
A kérdező hozzászólása: Imádom az értelmes válaszokat, de tényleg. Baromi sokat tudtok segíteni.. :)
Biztosra akarsz menni? Engedj bele vizet, nyomd össze és sasolj, hogy szivárog-e.
Feltankolt levegõvel és az cuppant.
ne pof4zzal mar rib4nc örüljél hogy valaszt kapsz különben meg ilyen hülye kérdést feltenni nézd meg meg ha véletlen ki is szakad akk azért lett mert levegõsen húzta fel és az durranó hangot ad mintha kisebb lufit szétnyomnál

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!