Találatok a következő kifejezésre: Milyen a dimenziós (4 db)

Milyen a 2 dimenziós ultrahang vizsgálat? megéri elmenni mondjuk 16 hetesen ha a baba nemét szeretnénk megtudni?

el?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A 4 dimenzióson már meg tudják mondani a baba nemét.

A 4 dimenzióson már meg tudják mondani a baba nemét.
Én pont 16hetes terhesen voltam 2D UHn és megmondták hogy fiú.Ha látszik megmondják, a kislányt talán nehezebb... Jó babavárást!Gratula!
a 2 dimenziós az amit a normális dokik csinálnak, a normális kórházban, az orvosi. te szerintem a 4 dimenziósra gondolsz... véleményem szerint egyszer érdemes elmenni, nagy élmény! ha nem szégyenlõs, akkor a nemét is meg tudják mondani. kb. 10-15 ezer ft, helyenként változó.ebben általában a 20-30 perces nézegetés van benne, plusz 1 kép és dvd. de ez is változhat helyenként.
3 és 4 D-re a legjobb a 4. hónapban elmenni, mert akkor az egész baba belefér a képernyõbe és sokkal jobban látod, nem csak részleteket. Ha meg akarja mutatni magát, akkor látszik, ha nem, akkor meg marad a nagy titok.

Vajon milyen lehett a 4.5. , vagy 6. dimenziò? Ami világunk 3. dimenzios tér, idő, hosszuság mélység.

Nekűnk embereknek 3 dimenzioba vilàg nézetünk van és ebben làtjuk a vilàgot. de a negyedik dimenzio azt jelenti hogy kinyulnak a térből és az időből a tàrgyak vagy hogy dedokaéder alakban vanak a testek?

Legjobb válasz: Ezt azért nem fogod tudni elképzelni, mert te - és minden ember - csak 3 dimenzióban lát. Nem lehet egy 4, 5, 6 vagy többdimenziós test formáját leírni 3 dimenziós alakzatokkal.

Ezt azért nem fogod tudni elképzelni, mert te - és minden ember - csak 3 dimenzióban lát. Nem lehet egy 4, 5, 6 vagy többdimenziós test formáját leírni 3 dimenziós alakzatokkal.
Mire gondolsz? Ha ezek a + dimenziók ugyanolyanok lennének, mint a többi, arra már kitalálták, hogy milyen törvények érvényesek és milyen testek lehetnek bennük. De úgy néz ki, hogy ezek felcsavarodott dimenziók, ami azt jelenti, hogy csak nagyon kicsi - az atomoknál jóval kisebb - dolgok férnek el bennük. Tehát pl. az atomok már 3 dimenziósak.
Négy dimenziós alakzatok négy dimenziós térben képzelhetõk el. A három dimenziós alterekkel csak elmetszhetõk, ahonnan kinyúlnak. Ha a négy dimenziós térben rögzítenek egy három dimenziós alteret, akkor a test áttolható rajta, amit mi úgy látnánk, mintha egy térbeli test változna az idõben.
A valós tér három dimenziós. A matematikában azonban akárhány dimenzió is lehet, amelyekre jól meghatározott szabályok érvényesek, és ezeknek a dimenzióknak (nem fizikai) jelentéseket is lehet adni. Ezáltal bármilyen dimenzióban meghatározott szabályok szerint számításokat lehet végezni. A mi valós világunkban események is lezajlanak, amelynek megértéséhez bevezettük az idõ fogalmát, és sok esemény leírásához - felhasználva a matematika eredményeit - az idõt negyedik dimenziónak tekintve, könnyedén tudunk számolni, ezáltal egyes, amúgy bonyolult esemény mechanizmusát meg tudjuk érteni. De a való világra, amelyben mi emberek létezünk, csak a 3 dimenziót érdemes elképzelni, esetleg bizonyos esetekben az idõt negyediknek. Több nincs, amit mi érzékelni képesek lennének. Ugyanúgy, ahogy egy kétdimenziós lénynek is érzékelhetetlen és értelmezhetetlen a "magasság".


A kórházakban általában milyen UH van? 2 dimenziós? Akinek 3-4D-s van az mind maszek csináltatta? A 2D-s is élvezhető?

Legjobb válasz: Szia A 2D-s is élvezhetõ persze, mivel látod a babód. De az az igazság, hogy ha láttad 4D-n utána már csak arra vágysz. (legalább is Én!) Mi 2 szer voltunk 4Dn szupi volt, de azt maszek csinálta, a korházban csak 2 D van , ahová mi járunk Boldog babvárást 30 hetes kismama

Szia A 2D-s is élvezhetõ persze, mivel látod a babód. De az az igazság, hogy ha láttad 4D-n utána már csak arra vágysz. (legalább is Én!) Mi 2 szer voltunk 4Dn szupi volt, de azt maszek csinálta, a korházban csak 2 D van , ahová mi járunk Boldog babvárást 30 hetes kismama
A 3és 4d vizsgálatokért fizetni kell.De a klinikán és korházakban is van 4d.A barátnõmet bekellett feküdnie, a doki azon ellenõrizte legtöbbször.Ingyen mozizhatott.A 2d is ugyan ugy élvezhetõ szerintem.Én voltam mind kettõn.De 4d-re azért vágytam annyira, hogy legyen egy képem és dvd.A genetikai uh(ami ingyenes)3d volt.Sok külömbséget nem láttam.
A 2D is nagyon jó, ha elõször látod a babádat. egyébként nálunk a kórházban (Szekszárd) is van 4D csak oda külön kell bejelentkezni meg fizetõs, de a kórház csinálja. Nekem nem volt 4Dsem és megvoltam nélküle. Angliában voltam a 30. hétig ott nagyon drága itthon meg már nem volt érdemes csinálni olyan késõn.
szia, szerintem a kötelezõ protokoll szerinti UH a kórházakban meg az sztk rendelõkben 2D-s, a 3-4D-s UH inkább maszek alapn megy, de ott sokkal jobban megnéznek mindent a babáról. Átlag 10-12ezer, nem olcsó de szerintem megnyugtatóbb mint a kórházi futószalagos UH. nekünk a 4D-n mondták meg 14 hetesen a baba nemét, míg az sztk-ban egyszer se nézték!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!