Találatok a következő kifejezésre: Milyen a csók (173 db)

Én szeretem tanítgatni a fiatal lányokat. :D Amúgy meg át kell élni és élvezni, ennyi. :D
Ja, amúgy a kérdésre válaszolva: ne parázz, nem rontod el. A csókolózásnak nincs egy "helyes módszere" nem kell megtanulni, nem lehet elrontani semmit rajta. Nyilván aki sokat csinálta, az jobban tudja, hogy hogyan kell úgy csinálni, hogy a másik is élvezze, de nem kell ezen semmit parázni. Jó lesz az :P Én pl. néha abbahagyom, és hagyom, hogy csak a csaj szája mozogjon az enyémen. Azt imádom :D
Természetesen a 7-es válaszolóra gondoltam. Annyira tipikus ahogy leírta :)
Ilyet csak egy lány ír :D Ez annyira vicces, van egy ilyen mém a fb-on, hogy férfi meg nõi elbeszélés az elsõ csókról. A nõi kb. ilyen, meg negyedóráig ecseteli, a férfi meg csak annyit mond a haverjainak, hogy "hát fogtam, aztán lesmároltam". :D Amit ez a csaj írt, az mintaszerûen példázza ezt:D Meg is találtam közben: http://weknowmemes.com/2012/04/women-vs-men/ :P
ez aztán a részletes, de nagyon jó leírás :DD
Nekem ilyen volt 15 évesen :D elérkezünk egy nagyon fás meg egy beton kerítés mellé.. ledobja a táskáját és megkérdezi mikor megy a buszom.. mondom neki, aztán kitalálta hogy akkor elmegy a késõbbi vonatával, valahol örültem, nagyon.. én is leraktam a táskát és igazából rohadtul vártam hogy most mi lesz.. vagy hogy mi legyen.. erre odajön hozzám a homlokát neki nyomja az enyémnek és onnan néz a szemembe.. Annyira fura és jó volt.. egyszerûen nem értettem mi van.. miért most.. ezért egyszer csak támaszottam magam és elnéztem.. nem akartam a szemébe nézni nem érdemelte meg.. aztán nagyon szorosan magához húzott. és egészen belebújt a nyakamba.. hallottam hogy szaporán lélegzik és nagyon mélyen.. mintha ideges lenne.. én is az voltam és most már csak el sem akartam engedni.. már nem ment.. megint elértünk arra a pontra amikor akartam.. Belecsókolt a nyakamba közben kirázott a hideg és olyan kellemesen borzongtam, majd kaptam egy az arcomra is.. Aztán megint sikerült a homlokát az enyémnek támasztania és finoman elfordította a fejét.. de nem hagytam elõször.. inkább újra odabújtam hozzá.. õ meg keze két ujjával finoman végigsimított az arcomon, másik keze meg a derekamon, aztán elfordította az arcom és odahúzta az övéhez.. majd a már így is elnyílt ajkaim az övéhez nyomódtak.. és én, aki életében nem csókolózott megkapta élete elsõ csókját.. és istenem.. én számítottam egy szájra puszira.. de nem.. miért is.. eleinte olyan fura volt, de talán egy perc múlva már egészen jó.. és a vége fele pedig nagyon jó.. És komolyan nekem akinek mindig pörög az agya.. semmi nem jutott eszembe..egy film se, egy könyv se.. se semmi.. azt sem tudtam mit csináljak.. de õ irányított... irányította az egész testem.. az sem érdekelt mikor keze lejjebb csúszott a derekamról, le egészen a fenekemre.. nem érdekelt, mert az csak még jobban fölrázott.. Komolyan olyan jó még sosem volt semmi.. aztán muszáj volt levegõért kapkodva elszakadni tõle.. nem mertem ránézni.. de tudtam hogy õ engem néz. Nem bírtam mit mondani, nem tudtam mit csináljak.. kellett idõ.. Ma már nem vagyunk együtt, 1 évig tartott az egész. Azóta van egy 8 hónapja tartó kapcsolatom :) 17/L
A kérdező hozzászólása: :DD okés...hát van egy srác aki tetszik nekem és mások szerint énis tetszem neki, meg néha én is azt látom, hogy nyit felém :) remélem összejön :) )
nem kell ide semmi ötlet, komolyan nem:D rögtön rá fogsz érezni. és király lesz. nagyon. persze lehet elsõre béna leszel kicsit:D:DD de akkoris nagyon fogod élvezni. semmi ötletre nincs szükség:D amúgy akkor mit jelent, hogy úgy érzed hamarosan itt van? csak egy megérzés? vagy megvan a potenciális jelölt, akivel csak idõ kérdése:D
A kérdező hozzászólása: Nem, még nem történt meg...úgyhogy ha bármi ötleted van még, csak nyugodtan! :)
már miért ne nyelvezhetne? majd úgyis jön magától. tényleg jönni fog magától, ez nem csak ilyen béna kamu szöveg. :D bár gondolom a kérdés kiírása óta már megtörtént.
Ne izgulj. Ne fogazz. És elõször ne nyelvezz.
7-s voltam :D Írtam le ezt az egészet 15 évesen :D Azóta eltelt 2 év :D és már csak annyi maradt meg az új barátomból, amikor megkaptam az elsõ csókot, hogy lekapott. :P

Milyen a csók? Tényleg azt lehet érezni, mintha pillangók repkednének a gyomromban, ha azzal a fiúval csókolózok, aki nagyon tetszik?

16/L Normális válaszokat kérek! Még nem csókolóztam.

Legjobb válasz: Hat oszinten, en meg nem ereztem. Eloszor, mikor eletemben eselyem lett volna, valakit megcsokolni/csokolozni megijedtem, feltem, huzodtam.Es valahogy kimagyaraztam magam, es persze nem lett belole semmi, meg jarni se kezdtunk...aztan utana akivel volt csok...hat majdnem mondhatni szar volt(par kivetel). Szoval azt mondom, olyannal csokolozz eloszor aki tenyleg tetszik es szinte erzed h muszaj megcsokold:)

Hat oszinten, en meg nem ereztem. Eloszor, mikor eletemben eselyem lett volna, valakit megcsokolni/csokolozni megijedtem, feltem, huzodtam.Es valahogy kimagyaraztam magam, es persze nem lett belole semmi, meg jarni se kezdtunk...aztan utana akivel volt csok...hat majdnem mondhatni szar volt(par kivetel). Szoval azt mondom, olyannal csokolozz eloszor aki tenyleg tetszik es szinte erzed h muszaj megcsokold:)
A múltkor a 8.kerületben csókoloztam, olyan volt, mintha pillangó lenne a hasamban..aztán a balesetin ébredtem, amikor a pillangó kést operálták a hasamból. True Story.
igen :) de majd megtudod :)

Szerintetek milyen a csoki illatu AXE spray?

Legjobb válasz: POcsék és egyáltalán nem vonzó. Mind1ik AXE xar!

POcsék és egyáltalán nem vonzó. Mind1ik AXE xar!
A kérdező hozzászólása: de nagyon mert ajandekba vettem s nem bontottam ki.
Én már megszaglásztam egyik boltban és szerintem... FUJJJ!
Nekem tetszik, úgy a spraybõl szagolva nem jó, de rá van fújva egy fiúra, akkor nagyon jó az illata, nekem legalábbis tetszik
van jobb is pl. hot fever
Én imádom :) A barátomnak is van ilyen és ilyenkor mindig szaglászom :D
Elmegy, de nekem már uncsi. Túl sokan járkálnak olyan illatfelhõbe burkolózva. (Off: a hot fever jó illat neked ?:O:D nekem az nagyon büdös volt..:) de ízlés és pofon)


Hol találhatnék lányt akivel kipróbálhatnám hogy milyen a csók?

Discot ne írjátok, felénk a discoba nem jellemző hogy pár feles után azt csinálsz a csajjal amit akarsz.

Legjobb válasz: Ismerkedj meg egy rendes lánnyal, pl buszmegálló, a többi jön, ne kapkodj

Ismerkedj meg egy rendes lánnyal, pl buszmegálló, a többi jön, ne kapkodj
pedig szórakozóhelyen a legtöbb az esélyed, na mind1..amúgy rosszlanyok.hu vagy ilyesmi
A kérdező hozzászólása: nem pénzért
akkor maradnak a szórakozóhelyek

Milyen a csók ha a lány is és a fiú is először csinálják?

Legjobb válasz: érdekes, új, jó, különleges.

Ne félj! Nálunk a lány tudott csókolózni és en is annyira bevoltam f*sva, hogy remegett mindenem, de amikor odajutottunk minden elmúlt és eszméletlen jó érzés volt :) El is voltunk vele vagy 10-15 percig :D És ami ráadás: Ez mind tánc közben történt és én táncolni sem tudok :) A srácok ettõl is félnek :) De jó is volt az az éjszaka :) Jah és tessék nem discoban gondolkodni, meg olyan p*csára, aki mindenkivel kavar :)
érdekes, új, jó, különleges.
Ugye hogy az? :D De amint megtörtént, kérünk ide egy rövid élménybeszámolót, rendben?
Ha lesz rá alkalom, úgyis ösztönösen fogsz cselekedni. Vérünkbe van.
Ki kell próbálni.
73%, dettó.
Nem tudom, de szivesen kipróbálnám :S :$
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, mert igazából van egy fiú, aki nagyon tettszik, és én is bejövök neki, még nem járunk (de remélem a közeljövõben fogunk) és még egyikõnk sem csókolózott.
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem is, mert nagyon félek.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez megnyugtató. Remélem nem fogom elrontani...:)
A kérdező hozzászólása: uhh, nem tudom mikor lesz az.. :) de oké:)
Én szurkolok :)
Van 1 technika ha érdekel, és k*rva jó, én már 1x kiprobáltam. Elöbb hallottam a technikáról mint csokoloztam volna 1ször. Lényeg: A nyelv részben maszírozza a partnerét, de közben jobbra vagy barra mozgasd körbe körbe. Következõkkel lehet elrontani/javítani: - büdös a szád :D foghagyma vagy vöröshagyma, lehetõleg ne - ne egyél intenzív ételt, pl. kolbászt - vegyél valamilyen rágót és rágozd el - nyeld le a nyálad, senki se szereti ha televan vele (de van kivétel, mint mindig)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Majd ha sor kerül rá kipróbálom :D És köszi minden választ.

Milyen a nem nyelves csók? Az első csóknak nyelvesnek vagy nem nyelvesnek kell lennie?

Azt tudom milyen a nyelves cók, de nyelv nélkül hogy kell csókolózni?

Legjobb válasz: nyelv nélküli csókban nyelv nélkül. amúgy a büntetõ törvénykönyv 84/137 paragrafus B pontja értelmében az elsõ csók amennyiben nyelvesen történik meg, az elkövetõk 1-3 évig történõ szabadságvesztésre ítélhetõek.

nyelv nélküli csókban nyelv nélkül. amúgy a büntetõ törvénykönyv 84/137 paragrafus B pontja értelmében az elsõ csók amennyiben nyelvesen történik meg, az elkövetõk 1-3 évig történõ szabadságvesztésre ítélhetõek.
Elnyújtott szájrapuszi.
Hát az elsõ csók nem igazán szokott még nyelves lenni...de ugyebár az elsõ után jön a többi!! :) lehet nyelv nélkül is csókolni...vkinek bejön de egy mély érzelmesebb csók inkább nyelves!!
A kérdező hozzászólása: És a barátnõm aki szeret miért jelentene föl engem?:D

Milyen a tökéletes 1. csók?

Legjobb válasz: Minden elsõ csók tökéletes. :D Ha majd eljön az ideje tudni fogod, hidd el nekem. !!

Minden elsõ csók tökéletes. :D Ha majd eljön az ideje tudni fogod, hidd el nekem. !!
bár mindegyik tökéletes lenne.....:( a lényeg h szeressétek egymást akkor csodás lesz:)
Amikor érzem rajta meg rajtam is hogy hónapokig erre vártunk és "forr" a levegõ köztünk meg elolvadok az érintésétõl -na ez jó csöpögõs hsz lett-ami ugye utána köv. be :P
Egyszerûen csak megtörténik. Egy kicsit izgalmas, egy kicsit forró, kicsit nyálas, kicsit béna... szóval mindenbõl egy pici. 21F
Csak akkor lesz jó az elsõ csók, ha szereted az illetõt. És akkor jó, amikor nem ajarod abba hagyni. Nekem tegnap volt az elsõ és fél 12-tõl egészen 2-ig csókolóztunk. Szinte megállás nélkül.
akkor tökéletes, ha szereted azt, akivel csókolózol. :)

Milyen a Jó csók? És mennyire fontos az első csók? (A kiegészítésben részletesen leírtam mire gondolok) 20/F

Lehet viccesnek, gyermetegnek hangzik, látszik a kérdés, de ez most halálosan komoly. Tehát az én észrevételem ezzel kapcsolatban, hogy én tudok csókolózni, de csak azzal, akivel hasonló stílusban csináljuk. Hogy érthet? legyen, hogy milyen stílusú válaszokat szeretnék, leírom, hogy én hogyan csókolózom, persze tudom, hogy helyzet függ?, de maradjunk még a csábítás szakaszában, ágyjelenet nélkül: Én úgy szoktam, hogy nem igazán kapkodom el, el?ször csak épphogy odaérintem az ajkaim, nyelvem hegyével kicsit nedvesítem a lányét, ekkor ösztönösen szétnyílnak az ajkai, egyik kezem a tarkóján, másik derék, vagy váll, fejem jobb irányba döntöm, finoman átdugom a nyelvemet, és a hegyével átnyúlok, majd fektetem az ? nyelvére, közben a fejemet mintha picit bólogatnék abban az ütemben mozgatom, ahogy az ? nyelvét masszírozom finoman az én nyelvemmel, egyre intenzívebben, de azért annyira er?sen sem. Hosszától függ?en fordítom át a másik oldalra a fejemet, kb 45-50 másodperc után, ha még tart a csók.

Legjobb válasz: Nem hangzik rosszul.Én a nagyon nyálas csókot utálom volt szerencsém kb. mint a meztlencsiga.Szóval ha nem ömleszted a nyálad nem gáz. :-)

Nem hangzik rosszul.Én a nagyon nyálas csókot utálom volt szerencsém kb. mint a meztlencsiga.Szóval ha nem ömleszted a nyálad nem gáz. :-)
Mindenkinek más a "jó csók". :) Nekem pl ez a Te fajtád nem igazán jön be. :( Én gyegéden északaszosan szeretek csókolózni, kevés nyelvjáték, a nyelves dolog már inkább szexeléskor megy jobban Ezért is vagyunk mind másak, és igen nem mindenkivel jó csókolózni. Akivel nem jó, az nem is hozzánk való, ha csókban megvan az összhang, akkor általában másban is. Mert ha nem jó a csók az gallyra vág mindent. 27/L
8.14-es, milyen igazat szóltál! lehet nevetséges, de érett fejjel találtam meg azt a srácot akivel nagyon jó a csók! és neki is jó lehet velem, mert ha együtt vagyunk, rengeteget csókolózunk, van hogy az autók gyõznek kerülgetni minket. Olyankor megszûnik a külvilág. de hogy hogyan csináljuk azt nem tudom leírni ja....és már 7 éve nagyon szeretjük egymást
te stopperorával méred hogy mikor forditod meg a fejed?:D

Milyen a tökéletes első randi, és a tökéletes első csók?

Hátha tanulok bel?le, hogy mit kéne tennem

Legjobb válasz: Nekem az elsõ csók tegnap volt: Megbeszéltük, hogy találkozunk 11-kor. Én kicsit hamarabb értem oda a megbeszélt helyre és leültem egy padra. Elbambultam és arra eszméltem föl, hogy valaki mellém ül. A barátom volt az. Megkérdezte, hogy hova szeretnék menni. Én mondtam, hogy menjünk egy helyre (egy szökõkút mellette padokkal). Ott voltunk egy darabig aztán mondtam, hogy "Hû, de rég voltam itt", mert oda jártam egy évig suliba. Mondta, hogy sétáljunk egy a suli felé. El is indultunk. Oda értünk és beszélgettünk úgy 5 percet és észrevettem, hogy a hajamba túr és közeledik felém. És akkor megcsókolt. Nagyon jó érzés volt. Kb 3 percig csókolt megállás nélkül. Utánna leült egy padra és az ölébe ültetett. És ott csókolóztunk tovább. Nem is nagyon beszélgettünk, csak nagyon kevés ideig. Ha eszeme jutott vakami, azt nem mondta el, hanem inkább csókoltam tovább. Nem akartunk leállni. Csak kb fel percekig álltunk le, hogy beszéljünk. Összesen 2-ig csókolóztunk. Szóval sokáig. És a végén már bele is szédültem egy kicsit. Utánna azt mondta, hogy mennie kell. Mivel nagyon sietett nem kísér el a buszmegállóig. Így az aluljáróban bucsuztunk el. Nagyon érzékien megcsókolt. És onnantól egész úton hazafelé csak a búcsúcsókra gondoltam. És hidd el ez tökéletes elsõ randi volt, tökéletes elsõ csókkal. Remélem te is ilyen boldog leszel utána. És remélem, hogy másnak te is ilyen lelkesen fogod mesélni. 14/L

Nekem az elsõ csók tegnap volt: Megbeszéltük, hogy találkozunk 11-kor. Én kicsit hamarabb értem oda a megbeszélt helyre és leültem egy padra. Elbambultam és arra eszméltem föl, hogy valaki mellém ül. A barátom volt az. Megkérdezte, hogy hova szeretnék menni. Én mondtam, hogy menjünk egy helyre (egy szökõkút mellette padokkal). Ott voltunk egy darabig aztán mondtam, hogy "Hû, de rég voltam itt", mert oda jártam egy évig suliba. Mondta, hogy sétáljunk egy a suli felé. El is indultunk. Oda értünk és beszélgettünk úgy 5 percet és észrevettem, hogy a hajamba túr és közeledik felém. És akkor megcsókolt. Nagyon jó érzés volt. Kb 3 percig csókolt megállás nélkül. Utánna leült egy padra és az ölébe ültetett. És ott csókolóztunk tovább. Nem is nagyon beszélgettünk, csak nagyon kevés ideig. Ha eszeme jutott vakami, azt nem mondta el, hanem inkább csókoltam tovább. Nem akartunk leállni. Csak kb fel percekig álltunk le, hogy beszéljünk. Összesen 2-ig csókolóztunk. Szóval sokáig. És a végén már bele is szédültem egy kicsit. Utánna azt mondta, hogy mennie kell. Mivel nagyon sietett nem kísér el a buszmegállóig. Így az aluljáróban bucsuztunk el. Nagyon érzékien megcsókolt. És onnantól egész úton hazafelé csak a búcsúcsókra gondoltam. És hidd el ez tökéletes elsõ randi volt, tökéletes elsõ csókkal. Remélem te is ilyen boldog leszel utána. És remélem, hogy másnak te is ilyen lelkesen fogod mesélni. 14/L
Romantikus.....Mikor vágysz a másik csókjára izgatottan várod mikor érintkezik az ajkad az övével, test össze simulva.Mikor a hajadba túr , állad fogja. Kinek milyen emlékeket hagy.....De az igazi csók biztosan nem egy discoban sok ember társaságában az igazi.Mikor nem zavar meg senki.....:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!