Találatok a következő kifejezésre: Milyen a című (479 db)

OLyan jatekot keresek pc re milyen a HAZAFI cimu film?

Ne legyen olyan nagy a gepigenye . Musketas hazafit ertem.

Legjobb válasz: Per pillanat ami eszembe jut az az Assassin's creed III de az kicsit vas igényes.

Per pillanat ami eszembe jut az az Assassin's creed III de az kicsit vas igényes.
Total war napoleon Szintén szereti ha komoly géped van, de csökkentve a beállításokat az én 8 éves gépemen is fut
A kérdező hozzászólása: kosz :D de legnagyob jatek amelyik elfutot a gepmen a cod modern wwarfor 2 1

Milyen a Dorfman című filmhez hasonló filmek vannak?

www.youtube.com/watch?v=whj0SF7k1cY


Milyen a Corvina kiadó szóbeli tételek emelt törire 2011 című könyve?

Kölcsön tudná adni valaki pár órára, akár egy bizonyos összegért is? sajnos már nem kapható az üzletekben sehol, és nekem nagyon kellene a szóbelihez, mert már nem járok gimibe és nem tudok máshogy felkészülni. köszi!

Milyen a BORAT című film?

Legjobb válasz: Indulj ki abból, hogy már az elején bemutatott "Kazahsztán" sem Kazahsztánban forgatódott, hanem Romániában...

Indulj ki abból, hogy már az elején bemutatott "Kazahsztán" sem Kazahsztánban forgatódott, hanem Romániában...
Jajj, én imááádom:D Amúgy nekem meg pont, hogy a Brüno tetszett jobban:D Igazából mindkét film brutális társadalomkritika, és ezért nem tetszik nagyon sok embernek, a south parkhoz tudnám hasonlítani. Szerintem mindenképpen megéri megnézni.
Hát nem rossz, de azért vannak benne részek amikor azt mondtam na jól van ennyi elég, de alapjában véve max. 2x nézhetõs film.De a Brüno még sokkal durvább moziban láttam de nagyon felháborodtam tõle. 18L
Háát a Borat tényleg nagyon durva:D, helyenként vicces, helyenként viszont nem, de mondjuk hát igen, egy kicsit polgárpukkasztó a Borat, meg a Brüno is, de annak ellenére elég beteg film mind a 2:D
A Borat film elég beteg de nekem tetszett.
basszus én a Brünot DVD-n láttam hú vaze milyen volt nézni nagy mozivásznon hogy lengette mindenfele a faxát a fickó? LOL bocs az OFF-ért :D
olvasd el b+ és keress rá
A kérdező hozzászólása: nem ez volt a kérdés
A kérdező hozzászólása: szószerkezet , modalitás megvan
A Reményhez (1803) c. versnek sajátos kontraszthatása van, mely a tartalom és a forma ellentétébõl fakad. A megfogalmazott teljes lemondás ellentétben van a csengõ-bongó rokokó formával(!), a mûvészi kifejezés mögött érezhetõ nemes emberi tartással. A vers szépsége, verszenéje oldja is a kifejezett fájdalmat. A ritmus mindvégig trochaikus, 5-6 szótagos sorok váltakoznak. A keresztrímek négy soronként alkotnak egységet. A jelenbõl a régmúltba, majd a közelmúltba lépünk, s visszatérünk a jelenbe. – Amint azt a cím is jól érzékelteti – a remény messzi, el nem érhetõ, meg nem fogható, melynek óriási hatalma van. A második szakasz – rokokó pompával ábrázolt virágoskert képében – az élet bizakodó korszakát jellemzi. Ezt követõen a képsor a visszájára fordul, téli pusztulás és kietlenség kerekedik felül. A befejezõ korszak visszatér a kezdõ képhez, ezáltal alakul a mû kerete. Ekkor hangzik el a búcsú – Lillától, a szerelemtõl, a reménytõl
Na szóval. Csokonai szerelmi líráját Vajda Juliannához írta (akit verseiben Lillának hívott) Csokonai "reményei" 1798-ban összeomlottak, amikor Lillát egy kereskedõhöz adták
Csokonai V. Mihály A reményhez Fõldiekkel játszó Égi tûnemény, Istenségnek látszó Csalfa, vak Remény! Kit teremt magának A boldogtalan, S mint védangyalának, Bókol úntalan. Síma száddal mit kecsegtetsz? Mért nevetsz felém? Kétes kedvet mért csepegtetsz Még most is belém? Csak maradj magadnak! Biztatóm valál; Hittem szép szavadnak: Mégis megcsalál. Kertem nárcisokkal Végig ûltetéd; Csörgõ patakokkal Fáim éltetéd; Rám ezer virággal Szórtad a tavaszt S égi boldogsággal Fûszerezted azt. Gondolatim minden reggel, Mint a fürge méh, Repkedtek a friss meleggel Rózsáim felé. Egy híjját esmértem Örömimnek még: Lilla szívét kértem; S megadá az ég. Jaj, de friss rózsáim Elhervadtanak; Forrásim, zõld fáim Kiszáradtanak; Tavaszom, vígságom Téli búra vált; Régi jó világom Méltatlanra szállt. Óh! csak Lillát hagytad volna Csak magát nekem: Most panaszra nem hajolna Gyászos énekem. Karja közt a búkat Elfelejteném, S a gyöngykoszorúkat Nem irígyleném. Hagyj el, óh Reménység! Hagyj el engemet; Mert ez a keménység Úgyis eltemet. Érzem: e kétségbe Volt erõm elhágy, Fáradt lelkem égbe, Testem fõldbe vágy. Nékem már a rét hímetlen, A mezõ kisûlt, A zengõ liget kietlen, A nap éjre dûlt. Bájoló lágy trillák! Tarka képzetek! Kedv! Remények! Lillák! Isten véletek!
A szószerkezet tényleg jelzõs: Pl "vak remény" "sima szád" "kétes kedv" "csörgõ patakok" "szép szavad" "fürge méh" "friss meleg"
Nagy hangsúlyt kapnak a cselekvést jelentõ igék (is) "ültetéd, éltetéd, fûszerezted, repkedtek, elhervadtanak, kiszáradtanak
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Szerintetek milyen a Fiúk nem sírnak című film?

Legjobb válasz: Megrendítõ nyomasztó film, igazi remekmû, valós történet alapján: http://hu.wikipedia.org/wiki/Brandon_Teena

Megrendítõ nyomasztó film, igazi remekmû, valós történet alapján: http://hu.wikipedia.org/wiki/Brandon_Teena
Valami marhára ellenszenves volt a fõszereplõ benne (és most nem a másságára gondolok, hanem a viselkedésére). Amúgy se szeretem a színésznõ munkásságát, de szerintem eltúlzott ennek a filmnek a megítélése. Én nem látok semmi extrát benne. Az meg, hogy megtörtént esemény, szomorú, de attól még a film felejthetõ, max egyszer nézõs. Persze ez szigorúan csak magánvélemény.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Milyen a 48 óra című film?

Legjobb válasz: A Nick Nolte-Eddie Murphy filmre gondolsz? Jó az, vicces, sokat káromkodnak benne

A Nick Nolte-Eddie Murphy filmre gondolsz? Jó az, vicces, sokat káromkodnak benne
jo!
A kérdező hozzászólása: Igen-igen
Szerintem a 48 óra az egyik legnagyobb kultusszal rendelkezõ akcióvígjáték, jogosan. A probléma vele az, hogy a Dörner György-féle szinkronnal beszerezhetetlen, a másikkal viszont nézhetetlen.

Milyen a ''Séta a múltba'' című filmhez hasonló filmeket ismertek?

Legjobb válasz: KEITH Ugyanaz szinte, csak fordítva, de nem akarom lelõni az egész filmet... Nekem nagyon tetszett mindkettõ, én ajánlom, hogy nézd meg!!!

KEITH Ugyanaz szinte, csak fordítva, de nem akarom lelõni az egész filmet... Nekem nagyon tetszett mindkettõ, én ajánlom, hogy nézd meg!!!
Szerelmünk lapjai
Természetesen a Séta múltban a híres Love Story címû film modern változata. A Love Story-ban is fiatalok jönnek össze és abban is úgy van, hogy a fiú nem jön ki jól az apjával. És a Love Story-ban is a lány lesz beteg. De azt, hogy meghal-e azt már nem mondom meg. Feltétlenül nézzd meg, vagy olvassd el a Love Storyt. Nagyon szép.
Ja, és itt van még egy film, ami szintén nagyon jó és tele van romantikával (de ezt egy doboz zsepi mellett kell nézni): P.S. I LOVE YOU ez a címe.
Édes November
P.S. I love you Szerelmünk lapjai Zsepit tényleg készíts be, mert én pl abszolút nem vagyok elérzékenyülõs fajta, de ezeket végigbõgtem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!