Találatok a következő kifejezésre: Milyen a bukás (8 db)

Milyen szagú a bukás? Mi a különbség a bukás és a hányás között?

tegnap el?tt esett le az ágyról félek hogy azért hány mert agyrázkódása van,de nem tom eldönteni h bukik vagy hány! kb 3órán belül 5-ször jött de nem sok és olyan mint kaja után büfizés után! tehát a babáknál ahányás milyen? ja 6 hónapos! üdv:egy aggódó anyuka

Legjobb válasz: Szerintem a bukás emésztetlen étel, az a különbség. Majdnem olyan formában és "szaggal" jön vissza, mint ahogy lement. Ha 3 órán belül 5ször volt, akor az már biztos nem bukás. Látásával nem vettél észre furcsát? Agyrázkódásnál látásprobléma is elõfordulhat. Szerintem ne ijedj meg, de vidd el orvoshoz, vagy hívd ki az orvost még ma. Ha nem agyrázkódás, akkor meg lehet vírus, baci. Nehogy kiszáradjon.

Szerintem a bukás emésztetlen étel, az a különbség. Majdnem olyan formában és "szaggal" jön vissza, mint ahogy lement. Ha 3 órán belül 5ször volt, akor az már biztos nem bukás. Látásával nem vettél észre furcsát? Agyrázkódásnál látásprobléma is elõfordulhat. Szerintem ne ijedj meg, de vidd el orvoshoz, vagy hívd ki az orvost még ma. Ha nem agyrázkódás, akkor meg lehet vírus, baci. Nehogy kiszáradjon.

Mikor alakult az Oszmán Birodalom? Mikor volt a bukása? Milyen eseményhez köthető?

Nem találom sehol pontosan a könyvben is csak annyi van,hog 13. század.. esemény meg ilyenek sehol.

Legjobb válasz: Kit érdekel? Úgy sincs napra pontos idõpontja...

Kit érdekel? Úgy sincs napra pontos idõpontja...
http://hu.wikipedia.org/wiki/Oszm%C3%A1n_Birodalom "(1299 körül), a kis hatalmi centrumokra esett anatóliai térségben, egy Oszmán nevû vezér elszakadt katonákból sereget toborzott, és a Bizánci Birodalom szomszédságában egyeduralomra tett szert." "1923. október 27-én kikiáltották a köztársaságot, elsõ elnöke Musztafa Kemál lett, akit hivatalosan is Atatürk, azaz a „Törökök Atyja” névvel tiszteltek meg." Pedro

Sokat bukó babák anyukái? Milyen praktikákkal próbáljátok meg elkerülni a bukást?

Nálunk már meg van emelve az ágyvég, etetés közben többszöri szünet, hosszas büfizés. Mit tehetnék még, kinek mi vált be?

Legjobb válasz: Szia! Nem refluxos, gyönyörûen hízó, de rengeteget bukó a babám, még mindig, 6 hónaposan! Már hozzátáplálom, a tízórai és az ebéd gyümire ill. fõzelékre ki van váltva, az uzsija pedig rizspép. És ezektõl is bukik. Bár talán már kevesebbet a hozzátápi óta. Elõtte próbálkoztam a Nutriton nevû sûrítõvel, de allergiás rá a babám sajnos. Tápszert nem válthatok, mert tejallergiás is. Ezt a két dolgot (orvossal egyeztetve) kipróbálhatod, a Nutritont vagy ha tápszeres, akkor AR tápszert, ahogy írták elõttem, sok minden mást azokon kívül, amit leírtál, nem tudsz tenni. Ki fogja nõni, ha már záródik rendesen a gyomorszája. Nem tudom, mekkora a babád, de gondolhatod, milyen mondjuk egy barack délelõttre és répa ebédre, hány pelus megy áztatásba. :) Még annyi, hogy a hosszas büfizés alatt nem tudom, mit értesz, én 20-30 percig is szoktam tartani. Ja, és hason nem mindig bukja vissza, néha jön még 1-2 büfi, anyag nélkül (olyankor nagyon boldog vagyok).

Szia! Nem refluxos, gyönyörûen hízó, de rengeteget bukó a babám, még mindig, 6 hónaposan! Már hozzátáplálom, a tízórai és az ebéd gyümire ill. fõzelékre ki van váltva, az uzsija pedig rizspép. És ezektõl is bukik. Bár talán már kevesebbet a hozzátápi óta. Elõtte próbálkoztam a Nutriton nevû sûrítõvel, de allergiás rá a babám sajnos. Tápszert nem válthatok, mert tejallergiás is. Ezt a két dolgot (orvossal egyeztetve) kipróbálhatod, a Nutritont vagy ha tápszeres, akkor AR tápszert, ahogy írták elõttem, sok minden mást azokon kívül, amit leírtál, nem tudsz tenni. Ki fogja nõni, ha már záródik rendesen a gyomorszája. Nem tudom, mekkora a babád, de gondolhatod, milyen mondjuk egy barack délelõttre és répa ebédre, hány pelus megy áztatásba. :) Még annyi, hogy a hosszas büfizés alatt nem tudom, mit értesz, én 20-30 percig is szoktam tartani. Ja, és hason nem mindig bukja vissza, néha jön még 1-2 büfi, anyag nélkül (olyankor nagyon boldog vagyok).
anyatejes? akkor szopinál kéne kiküszöbölni, hogy levegõt nyeljen (hasadra faktetve szopizni, vagy oldalt fekve). sokat legyen függõlegesen evés után (mi fél órát tartottunk a karunkban). nálam azzal is összefüggött, hogy ha én csokit ettem, akkor õ többet bukott (anyatejes), úgyhogy elhagytama csokit.


Milyen a nutrilon bukás elleni tápszer? 60 ml-be rakok 2 kupakkal. Ebből kap 1 kávés kanálnyit. Szopi előtt. A maradékot ki kell önteni, vagy hűtőben tárólhatom és késöbb lemelegítve adhatok még belőle?

2 hónaposak vagyunk és túlevés miatt bukik a babóm.

Legjobb válasz: Ki kell önteni. Felesleges ennyit bekavarni, tudom hogy a dobozra ez van irva de hát ennyit senki nem eszik meg. Arányosan csökkentsd az adagot amennyire szükséged van. Én nagyon kevés vizbe tettem alig fél adagolókanálnyit és 1-2 kávéskanállal adtam.

Ki kell önteni. Felesleges ennyit bekavarni, tudom hogy a dobozra ez van irva de hát ennyit senki nem eszik meg. Arányosan csökkentsd az adagot amennyire szükséged van. Én nagyon kevés vizbe tettem alig fél adagolókanálnyit és 1-2 kávéskanállal adtam.

Szóbeli érettségin való bukás, milyen következményekkel jár? Hány tárgyból lehet megbukni? Hány tárgyból, mikor lehet megismételni a vizsgát? A szóbelin való bukás révén az írásbelit is meg kell ismételni?

Legjobb válasz: Az összesbõl (matek kivételével (feltéve ha abból nem szóbelizel)) meg lehet bukni, ha szóbelin nem teljesíted a min. 10%-ot (tantárgyanként) meg ugye az írásbelivel együtt is meg kell lennie min. 2-esnek. Októberben érettségizhetsz újra és az adott tantárgyból írásbelit is kell írnod.

Az összesbõl (matek kivételével (feltéve ha abból nem szóbelizel)) meg lehet bukni, ha szóbelin nem teljesíted a min. 10%-ot (tantárgyanként) meg ugye az írásbelivel együtt is meg kell lennie min. 2-esnek. Októberben érettségizhetsz újra és az adott tantárgyból írásbelit is kell írnod.
Valaki segitene: nem sikerult az erettsegim. Mit tegyek szeretnek tanulni azert de nincs hol, mindenki keri a bizonyitvanyt. Tud valaki olyan sulirol aki nem keri.

Adott valaki Nutriton nevü gélt a babájának sok bukás ellen? Nem tünik valami bizalomgerjesztőnek. Milyen vele a tapasztalat?

Legjobb válasz: Hát nem tudom, nem ismerem. De mennyire sûrûn bukik a babád? Próbáltál már egy-két praktikát bevetni? Szopik, vagy tápszeres? Hátha segíthet más is. Vagy orvos mondta, hogy refluxos?

Hát nem tudom, nem ismerem. De mennyire sûrûn bukik a babád? Próbáltál már egy-két praktikát bevetni? Szopik, vagy tápszeres? Hátha segíthet más is. Vagy orvos mondta, hogy refluxos?
A kérdező hozzászólása: Tápszeresek vagyunk. Nem bukik túl sokat, azért minden kaja után volt mennyiség, de nem aludtunk sokat éjszaka és az orvos úgy gondolta, hogy talán marja a nyelõcsövét a visszjött kaja. Most pár napja adom neki, kicsit jobb a helyzet csak nem hajlandó megenni. Kiköpi.
Nekünk nagyon bevállt. Függ a sûrûségétõl is h megeszi-e. Meg a víz hõfokától. NÉzd meg, hogy nem darabos-e amit adsz neki. Két kanállal kell egyen az én kisfiam, nem szereti, de kibírja, és összehasonlíthatatlanul kevesebbet bukik
Nekünk a bukásra bevált, de csak rövid ideig használtuk, mert az is sok idõnek tûnt neki, amig kikevertem neki ( kb 2 perc), mert ezt az idõt is végigüvölötte. Van esetleg konkrét kérdésed, ami érdekelne?
Szia! 1 hónapja adom a babámnak, mert hiába szopizott rendesen, annyira bukott - emésztettet is -, hogy nem növekedett a súlya. Mióta adom neki, ismét megindult a gyarapodás, az utóbbi 2 hétben 34dekát hízott, ami nekünk már szuper. Az más lapra tartozik, hogy hisztizik, amikor be akarom adni neki, néha még a feje búbja is tápszeres, annyira hadonászik ellene. És most már arra is rájött, hogy ki is lehet tolni a nyelvével a szájából:D De van értelme!!
Szia! az en babam sem ette meg, en a tapszerbe raktam a port kozvetlenul, ra van irva, hogy ugy is lehet egyebkent, es azota egyaltalan nem bukik, csak minimalisat.
Nekem 3 és fél hónapos a kisfiam és nagyon sokat bukik.Kipróbáltam a nutritont, de nagyon fájt tõle a hasa.Én még nem láttam így szenvedni.

Diáktársaim! Milyen lesz a félévitek? Átlag? Bukás?

Legjobb válasz: ha úgy érted, h általánosba aki jár, akk nekem kb 4,6-4,7. de ha sikerülne az eszéhez téríteni a tanárt, hogy nekem miért nem adja meg a 3,6ra a 4-est, egy másik osztálytársamnak meg simán megadja, akk a 4,7 az már biztosabb lesz :3

ha úgy érted, h általánosba aki jár, akk nekem kb 4, 6-4, 7. de ha sikerülne az eszéhez téríteni a tanárt, hogy nekem miért nem adja meg a 3, 6ra a 4-est, egy másik osztálytársamnak meg simán megadja, akk a 4, 7 az már biztosabb lesz :3
4, 7-4, 8 Ha ma este belezombulok a németbe (ami egyébként tök fölös mert a magolásnak nincs értelme + amúgy se szeretem ezt a nyelvet) akkor 4, 8 ha nem, akkor 4, 7.
A kérdező hozzászólása: Grat mindkettõtöknek! :) Német az nekem sem az erõsségem... :D
3-as fölötti technikumiba, nemsokára vizsga...
Kitûnõ...végre annyi güri után összejött...:P
7. osztály 4, 8
Szakközép 4. osztály, matek: 5 db egyes, 1 db hármas... kettesem semmibõl sem lesz, hármas a töri, a nyelvtan, a többi 4-es vagy 5-ös.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!