Találatok a következő kifejezésre: Milyen a babylove-os (5 db)

Milyen a babylove-os itatópohár? (ami 6 hónaptól van)

Mert állítólag csepegésmentes, de a nuk is az és mégis megmozdítod és folyik szét. A nuk-ba nincs semmi szelep. A babylove-osba van valami? Nehéz szívni vagy könnyen jön? Ha rázza a baba akkor sem folyik? Vagy behorpad szegénynek a homloka?

Legjobb válasz: Nekünk ilyen van,már a másodikat vettem,mert az elõzõt elnyûttük.Tényleg nem csepeg,de csak 3/4 -ig szabad tölteni.Van benne szelep,amit változtatni tudsz,hogy gyorsabban v. lassabban jöjjön az innivaló,ha megszívja.Akkor sem folyik,ha rázza,ill.ha leesik.1 esetben kezd csepegni,ha nagyobb eséd következtében kijjebbrázódik a szelep.Most a másodiknál elõfordul,mert 16 hónapos a lányom és elõszeretettel ejti ki a kezébõl az ágyon álva a földre :-) Én olyat vettem,aminek nincs fogója(két féle van).

Nekünk ilyen van, már a másodikat vettem, mert az elõzõt elnyûttük.Tényleg nem csepeg, de csak 3/4 -ig szabad tölteni.Van benne szelep, amit változtatni tudsz, hogy gyorsabban v. lassabban jöjjön az innivaló, ha megszívja.Akkor sem folyik, ha rázza, ill.ha leesik.1 esetben kezd csepegni, ha nagyobb eséd következtében kijjebbrázódik a szelep.Most a másodiknál elõfordul, mert 16 hónapos a lányom és elõszeretettel ejti ki a kezébõl az ágyon álva a földre :-) Én olyat vettem, aminek nincs fogója(két féle van).
*esés, kijebb, állva

Mi a véleményetek a dm-ben kapható bio pelenkáról? Olcsóbb, mint a babylove-os. Milyen minőség?

Legjobb válasz: hasonlít a babylove-os hoz, de nem rugalmas a dereka. Nekem nem jött be.

hasonlít a babylove-os hoz, de nem rugalmas a dereka. Nekem nem jött be.
Az alanára gondolsz?
A kérdező hozzászólása: igen, arra csak nem jutott eszembe a neve
A 3mas méretet vettem egyszer, mert kiárusítás volt. Nem volt vele problémám. De nem is figyeltem még, hogy olcsóbb, mint a babylove. Majd legközelebb utánaszámolok. :)
A kérdező hozzászólása: Kb 5 forinttal olcsóbb darabja, én is meglepõdtem rajta. Ezért is a kérdés, mert fura, hogy bio és olcsóbb, mint a nem bio.
Amúgy az is ugyanúgy dm sajátmárka. Lehet, hogy azért olcsóbb, mert nem raknak hozzá annyi mindent a gyártás során.
Nem olyan rossz pelenka, de a babylove-os jobb.

Milyen a formája a babylove-s cuminak? Hasonlít a MAM-os cumihoz?

Legjobb válasz: A babyloves olyan mint a Nukos,bucis a vége,tehát nem mindegy,hogy hogyan veszi a bébi a szájába.A Mamos cumik laposak.

A babyloves olyan mint a Nukos, bucis a vége, tehát nem mindegy, hogy hogyan veszi a bébi a szájába.A Mamos cumik laposak.


Milyen a DM-es babylove-os 1-es tápszer? Eddig a milupa milumil HA 1-et használtuk, de láttam a DM-ben ez a tápszer olcsóbb és több van benne. (2 hónapos a babám születése óta tápszeres)

Legjobb válasz: Valóban van I.-es tápszer, én is láttam. Szerintem ugyanaz mint a többi. Ha a dokit megkérdezed, úgyis azt fogja mondani, hogy jobb pl. a Humana (most csak a hasamra ütöttem). Ugyanis a dokikat állandóan kerülgetik az orvoslátogatók, és rengeteg ajéndékot (nem akár milyeneket!)kapnak tõlük, hogy az Õ terméküket írják föl! Jó biznisz ám ez! Ha nekem nem lesz tejem, márpedig a fiamnál nem volt, akkor én biztos ki fogom ezt próbálni!

Nállunk nemrég nyilt meg a dm tegnap vettem ebbõl a tápszerbõl 1-est 600g 1250ft igaz az enyém szopizik, de a biztonság kedvéért vettem 1 dobozzal
Szia! Csak arra figyelj, h amit most adsz neki az HA!!!! Tehát hipoallergén. A másik fajta azért olcsóbb, mert nem az. Szerintem inkább kérdezd meg a dokitokat, gondolom nem véletlenül kap a picur HA-s tápszert! (Az én kisfiam is azt kell, h. egye)
Valóban van I.-es tápszer, én is láttam. Szerintem ugyanaz mint a többi. Ha a dokit megkérdezed, úgyis azt fogja mondani, hogy jobb pl. a Humana (most csak a hasamra ütöttem). Ugyanis a dokikat állandóan kerülgetik az orvoslátogatók, és rengeteg ajéndékot (nem akár milyeneket!)kapnak tõlük, hogy az Õ terméküket írják föl! Jó biznisz ám ez! Ha nekem nem lesz tejem, márpedig a fiamnál nem volt, akkor én biztos ki fogom ezt próbálni!
Akkor rosszul tudtam (én vagyok az elsõ válaszoló:) ). Nekem kicsit furcsa is. Még nem láttam, a neten is csak 2-tõl találkoztam vele. Nem tudom, hogy ez jó v. rossz-mármint, hogy meg lehet így is venni.
Jó a DM-es tápszer, mi a Beba1-rõl tértünk át erre, igaz, akkor már 3 hónapos volt a fiam. Szereti, már a 2-est eszi, az is jó. Nemrégóta lehet kapni az egyest.
Köszi a választ.
A kérdező hozzászólása: 800 grammos kiszerelésben van, 1200 forint.Összetételben nagyából megegyezik a milupával.
Mennyibe kerül a dm-es?
A kérdező hozzászólása: Azért csodálkoztam én is amikor megláttam, hiszen vényköteles az 1-es tápszer, habár nekem gyógyszertárban adtak már recept nélkül is.
Szia, lehet, hogy hülyeséget mondok-de szerintem csak 2-estõl van. Mert 4 hónapos korig a tápszert csak az orvos írhatja fel. Ha rosszul tudom akkor bocsi.

A Müllerben milyen áron vannak a pelenkák? Van saját márkája? Az milyen (Babylove-ot szoktam venni, ahhoz képest pl milyen), mennyibe kerül, hány darabos? 13 kg-os a kislányom.

Legjobb válasz: Mülleres pelenka nagyon nagyon jó legalább is nekünk nagyon bejött!Nem volt soha hibás benne,jól illeszkedik,puha még az éjszakát is kibírta!Kisfiam van,neki már nem kell 3.5éves!Akkor junior kell nektek ugye?pontos db számot nem tudok írni de 1799ft az ára!!Szerintem nyugodtan próbáld ki vannak nekik is 2db-os próba mintáik!Én erre voksolok mint rossmanosra!:))Tudom nem nagyon lényeges de édes minták vannak a pelenkán!

Mülleres pelenka nagyon nagyon jó legalább is nekünk nagyon bejött!Nem volt soha hibás benne, jól illeszkedik, puha még az éjszakát is kibírta!Kisfiam van, neki már nem kell 3.5éves!Akkor junior kell nektek ugye?pontos db számot nem tudok írni de 1799ft az ára!!Szerintem nyugodtan próbáld ki vannak nekik is 2db-os próba mintáik!Én erre voksolok mint rossmanosra!:) )Tudom nem nagyon lényeges de édes minták vannak a pelenkán!
A kérdező hozzászólása: Na akkor kipróbálom. :-)
Szarj a pelenkába és add rá a gyerekre! ;) :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!