Találatok a következő kifejezésre: Milyen a babakocsi Érdemes megvenni (4 db)

Ikresek! Szerintetek milyen ez a babakocsi? Érdemes megvenni? Link mellékelve.

Az els? fiammal csupa használt babakocsit vettünk, és mindegyikkel volt bajunk. Most elhatároztuk, hogy újat veszünk, csak nem tudunk dönteni, hogy milyen legyen. Ár-érték arányban milyen ez a kocsi?

Legjobb válasz: Nekem barnában van! 39 hetes vagyok, ikercsajokkal. Hamarosan kint lesznek, és kipróbáljuk, de szerintem nagyon is megfelel.

Nekem barnában van! 39 hetes vagyok, ikercsajokkal. Hamarosan kint lesznek, és kipróbáljuk, de szerintem nagyon is megfelel.
Jó kis strapabíró kocsinak néz ki, de mkinek más felelne meg. Ha Téged nem zavar ill. a lakóhelyetek és körülményeihez képest nem zavaró ez a szélesség, akkor jó. Nekem pl. nem felelne meg, persze bizonyos tulajdonságait nagyon kedvelnék. Én nagyon nem szeretem a nagyon széles kocsikat és olyan helyen lakunk, ahol ez nem is elõny. Így mondjuk ennyi pénzért inkább vennék egy Hoco twindem-et, ami csak 76 cm széles. Ugyanígy mózesekkel ill. sportkocsirésszel. De mondom, kinek mik a körülményei... amúgy nagyon jónak tûnik!
Nekem Bergon volt, ennél 4 centivel keskenyebb, és bár a kocsi szuper volt, sehova nem fértem be vele. Pld a liftbe is ki kellett centizni. Meg a kedvencem, hogy anyu lakásának az ajtaján be sem fért:-( Mivel ikreseknek nagyon sok lehetõség nincs, így nm rossz kocsi, de úgy vásároljatok, hogy lehet, megunod, hogy sehova nem tudsz bemenni vele, és keresel késõbb valami testvér babakocsit. Ahogy ültek, áttettem õket egy Marco Sky L babakocsiba. Nézd meg google-n! Életem legjobb döntése volt!!! (ja, az egymás mögötti iker babakocsik szerintem nagyon gázok)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Kedves elsõ válaszoló: meg tudnád írni, hogy milyen széles a babakocsi? Erre vonatkozóan nem nagyon találtam adatot. Esetleg, ha már meglesznek a babóid és kipróbáltátok a kocsit, leírod nekem a tapasztalataidat? Az én babóim csak decemberben születnek, szóval addig még ráérünk, csak nézelõdöm egyelõre.

Szerintetek milyen ez a babakocsi? Érdemes megvenni?

http://bababolt.echt.hu/babakocsi/pierrec?cid=76702

Legjobb válasz: Ha esernyõ kocsit akarsz venni, akkor lehet kapni azt a picikét aminek kis teteje van, szaladgálni stb-re megfelelõ. Én nem venném meg.

Ha esernyõ kocsit akarsz venni, akkor lehet kapni azt a picikét aminek kis teteje van, szaladgálni stb-re megfelelõ. Én nem venném meg.
Nekem nem tetszik.
Hát ez attól függ, mekkora babának, milyen célra (állandó séta, vásárlás, elszaladni ide-oda stb...)Nekem nem tetszik, nem vennék ilyet. Használni sem tudnám, szerintem egy ilyen kocsit max. bevásárlóközpont tükörsima járólapján lehet használni rendesen.
Egyik ismerõsömnek van, õ dicsérte. Szerintem próbáld ki gyerekkel együtt, mert én is próbálgattam ilyen kocsikat és tudomásul kellett vennem, hogy az ernyõkocsikat képtelen vagyok tolni. Így én egy Quinny Zappot vettem használtan.
Külsõre szinte ugyanilyen a mi Hauck babakocsink, talán a kerekei egy picit nagyobbak, és semmi gond nincs vele! Horvátországban a kavicsokon simán tologattam benne a gyerkõcömet, aki akkor volt 7 hónapos! Külföldön úgy is voltunk vele, hogy repcsivel! Mindenhol tökéletes volt! Én szeretem! És szerintem külsõre is jó, ha jó színt választasz!
Utolsó vagyok! Bocs, nekünk Hauck-unk fogója nem teljesen ilyen! Megpróbálok keresni egy képet! http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/31653?storetype=s.. A mienk ilyen, csak más a színe!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Milyen a Haberkorn babakocsi? Érdemes megvenni?

F?leg arra vagyok kíváncsi akinek ilyen van, hogy meg van-e elégedve vele.

Legjobb válasz: Nekem nem ilyen babakocsim van, csak ránézésre van róla véleményem. Iszonyú nehéznek találom. De ha nem kell sokat emelgetned akkor jónak tûnik.

Nekem nem ilyen babakocsim van, csak ránézésre van róla véleményem. Iszonyú nehéznek találom. De ha nem kell sokat emelgetned akkor jónak tûnik.


Tapasztalatok a Graco Trekko babakocsival? Milyen? Érdemes megvenni? Esetleg eladót tudtok?

Szeretném lecserélni a babakocsinkat és ezt néztem ki helyette.....Nagyon tetszik de még él?ben nme láttam és szeretnék véleményt hallani róla!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!