Találatok a következő kifejezésre: Milyen a az I (78 db)

Az angolban az I would like to után indirect rész következik, tehát hogy mondom azt, hogy milyen fajta repülőgépek vannak ezzel a szerkezettel?

Legjobb válasz: Arra gondolsz, hogy 'I would like to know / find out, stb.'? I would like to know what (types/sort/kind(s) of) airplanes there are with this structure / construction / mechanism. (Nem tudom, mire utal pontosan a 'szerkezet'...) I would like to know what (types/sort/kind(s) of) airplanes are built with this structure. (stb.)

Arra gondolsz, hogy 'I would like to know / find out, stb.'? I would like to know what (types/sort/kind(s) of) airplanes there are with this structure / construction / mechanism. (Nem tudom, mire utal pontosan a 'szerkezet'...) I would like to know what (types/sort/kind(s) of) airplanes are built with this structure. (stb.)
A kérdező hozzászólása: Igen arra, köszönöm :)

Mi a birt. Szem. Jel és a birt. Szem. Rag közötti különbség, és a kutyáimmal szóban milyen képző lesz az (i és az m), valamint a barátaimhoz szóban milyen képző az (a, i, és az m)?

Legjobb válasz: KUTYÁIMMAL -i: mindig birtoktöbbesítõ jel -ám (i nélkül): birtokos személyjel ( a barátaimhoz szóban ugyanez a helyzet) Úgy jegyeztem meg, hogy mi a kettõ között a különbség, hogy a birtokos személyjel után mindig tudsz ragot tenni: például a kutyáim szó után a "-val" ragot, a személyrag után nem tudsz már ragot tenni.

KUTYÁIMMAL -i: mindig birtoktöbbesítõ jel -ám (i nélkül): birtokos személyjel ( a barátaimhoz szóban ugyanez a helyzet) Úgy jegyeztem meg, hogy mi a kettõ között a különbség, hogy a birtokos személyjel után mindig tudsz ragot tenni: például a kutyáim szó után a "-val" ragot, a személyrag után nem tudsz már ragot tenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Rengeteget segítettél.

A Szerencsi állatábécés csokin az N és az I betűknél milyen állat van?

Legjobb válasz: I-set még nem láttam, de állítólag impala van rajta. Az N-es nutria talán.

I-set még nem láttam, de állítólag impala van rajta. Az N-es nutria talán.
Az N-esen mi is gondolkodtunk osztályban, végül ráfogtuk, hogy N, mint Nincs is ilyen állat :D Viccet félretéve, szerintem is nutria. I-set még nem láttam
Üdv! Kizárt, hogy nutria legyen. A nutria leginkább egy óriás patkányra emlékeztet, hatalmas narancssárga fogakkal, de leginkább a csupasz farok árulkodó. Ez a nyusztnak tetszõ állatszerûség nagy talány. Ha legalább két állat lenne a papíron, és finnek lennénk, akkor mondhatnánk, hogy nokia :)
Jajj, milyen lüke lehet néha az ember, ha már a nyuszt eszembe jutott, akkor a nerc / nyérc miért is nem... Summa summarum: a csoki papírján nagy valószínûséggel egy NERC szagolja az N betût.


Az angolok milyen nyelve (ke) t tanulnak/beszélnek? Általában véve a lakosság kb hány %-a beszél jól legalább egy i. nyelvet? Mennyire értékelik az i. nyelvtudású munkavállalókat, Pl:Ang. , fr. , német tudással E. Ü. , b. eladó, bizt. õr stb?

Legjobb válasz: A legtöbb angol franciául beszél, az szokott lenni a kötelezõ idegen nyelv az iskolákban. Nem magas beosztásban nem számít annyit az idegen nyelv tudása, mert angolul általában mindenki beszél.

A legtöbb angol franciául beszél, az szokott lenni a kötelezõ idegen nyelv az iskolákban. Nem magas beosztásban nem számít annyit az idegen nyelv tudása, mert angolul általában mindenki beszél.
Ha szükségük van rá, megtanulnak más nyelvet. Mondjuk egy angol cég terjeszkedik pl. Spanyolországba, akkor azért olyan munkaerõt részesítenek elõnyben, aki tud spanyolul... De nekik természetes, hogy mások tanuljanak meg angolul, és ne õk tanuljanak különbözõ nyelveket.

Szertornában mit jelent az A és B kategória? És a korcsoportok pontosan milyen életkort jelentenek? I. , II. , III. Korcsoport stb.

Legjobb válasz: Mindig behatárolt, egy kezdõ és egy befejezõ helyzettel rendelkezik. A gyakorlatelemek, végrehajtásuk nehézségi foka szerint 6 kategóriába sorolhatók (A, B, C, D, E, szuper E gyakorlatelemek). Egy elem besorolását többnyire a megtanulásra fordított idõ és a bemutatáskor vállalt kockázat szintje határozza meg. I. korcsop.: 1.-2. osztályosok II. korcsop.: 3.-4. osztályosok III. korcsop: 5.-6. osztályosok és így tovább

A kérdező hozzászólása: Mindig behatárolt, egy kezdõ és egy befejezõ helyzettel rendelkezik. A gyakorlatelemek, végrehajtásuk nehézségi foka szerint 6 kategóriába sorolhatók (A, B, C, D, E, szuper E gyakorlatelemek). Egy elem besorolását többnyire a megtanulásra fordított idõ és a bemutatáskor vállalt kockázat szintje határozza meg. I. korcsop.: 1.-2. osztályosok II. korcsop.: 3.-4. osztályosok III. korcsop: 5.-6. osztályosok és így tovább
A kérdező hozzászólása: [link]
Na látod, ügyes gyerek vagy te, megválaszolod magadnak. (Vagy csak skizofrén és szeretsz magaddal csevegni, ki tudja.)
A kérdező hozzászólása: Mivel nem jött válasz, én pedig közben megtaláltam rá, gondoltam megosztom, hátha másnak is hasznos lesz egyszer. Ettõl még nem skizofrén az ember!
jó kérdés:D
Skrizofén és csinos.
szûk
A kérdező hozzászólása: Mit csináljon egy csaj, aki unalmasnak tartja magát?
mindig mutat valami újat
Kedves aranyos és nem hisztis
Legyen féltékeny - nagyon féltékeny, mert ha nem az akkor kiábrándulok belõle és megcsalom bizonyítva, hogy más nõnek is kellek -, rajongjon értem, állandóan keressen, sms-ekkel és hívásokkal bombázzon, hangoztassa, hogy nem akar elveszíteni és nélkülem az élete semmit se ér..függjön tõlem..és a gondolatól, hogy elhagyom kétségbeessen, mert senki más pasi nem érhet fel hozzám és tudja jól, hogy én vagyok élte szerelme! Járjon állandóan a kedvemben, nagy boci szemekkel nézzen rám, rólam beszéljen állandóan mindenkinek és velem álmodjon minden éjjel! Tudom álmodik a nyomor..ezért vannak csak szexkapcsolataim és ezért nem vagyok szerelmes senkibe! Majd ha jön egy ilyen nõ..na majd akkor szerelmes leszek! :-)

Ezen a képen az "i walk the line" felirat milyen szövegtípussal van írva?

http://img1.etsystatic.com/003/0/6803862/il_340x270.35985501..

Legjobb válasz: betûtípus az de nemtom

Srácok, Férfiak: Milyen szexis nõi alsónemûktõl vadultok be a leginkább? Szeretitek azt, ha egy nõ kacérkodik elõttetek ilyenekben?

Tanga, bugyi vagy bikini: sportos, francia, átlátszó, csipkés, madzagos, ehetõ, bõrbõl, stb. esetleg nagyobb bugyik :)). Melltartó: push up, pánt nélküli, átlátszó, csipkés, elöl vagy hátul gombolós, kerek vagy háromszögõ, sportos, stb. Harisnya: nercharisnya, combfix, egyszerû fekete, fehér, sötét barna, vastag és mintás harisnya, harisnyatartó, fényes cicanadrág, stb., Fûzõk, átlátszó buja hálóingek, kombinék, csipkés kesztyûk csuklóig vagy könyékig, hosszabb zoknik (iskolás kislányos), stb. Kiegészítõk: Tollboa, gyöngysor, csípõlánc, szexis jelmezek, stb.

Legjobb válasz: csipkes francia bugyi,combfix

csipkes francia bugyi, combfix
tanga sportos fehérnemû más nem
Fekete harisnyatartós harisnya, szexi fûzõvel, tûsarkúval, na ettõl nagyon be tudok indulni! :DD
Tanga: nem a húr, hanem a sima, nem tudom a nevét Melltartó: fekete talán csipkés Harisnya: bármilyen :) Többi nem, zokniból a minél kisebb, pl. bokazokni vagy ilyen tök mezei átlagos max színesebb picit. Ha a kis zoknihoz (csak úgy otthon) még egy magassarkút is felvesz, (igen, slamposan)akkor nagyon bajba kerültem, és azt fogom bámulni...
csipkás melltartó, csipkés francia lehetõleg fekete és valamilyen lila árnyalat a széleken


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!