Találatok a következő kifejezésre: Milyen a az I (74 db)

Az angolban az I would like to után indirect rész következik, tehát hogy mondom azt, hogy milyen fajta repülőgépek vannak ezzel a szerkezettel?

Legjobb válasz: Arra gondolsz, hogy 'I would like to know / find out, stb.'? I would like to know what (types/sort/kind(s) of) airplanes there are with this structure / construction / mechanism. (Nem tudom, mire utal pontosan a 'szerkezet'...) I would like to know what (types/sort/kind(s) of) airplanes are built with this structure. (stb.)

Arra gondolsz, hogy 'I would like to know / find out, stb.'? I would like to know what (types/sort/kind(s) of) airplanes there are with this structure / construction / mechanism. (Nem tudom, mire utal pontosan a 'szerkezet'...) I would like to know what (types/sort/kind(s) of) airplanes are built with this structure. (stb.)
A kérdező hozzászólása: Igen arra, köszönöm :)

Mi a birt. Szem. Jel és a birt. Szem. Rag közötti különbség, és a kutyáimmal szóban milyen képző lesz az (i és az m), valamint a barátaimhoz szóban milyen képző az (a, i, és az m)?

Legjobb válasz: KUTYÁIMMAL -i: mindig birtoktöbbesítõ jel -ám (i nélkül): birtokos személyjel ( a barátaimhoz szóban ugyanez a helyzet) Úgy jegyeztem meg, hogy mi a kettõ között a különbség, hogy a birtokos személyjel után mindig tudsz ragot tenni: például a kutyáim szó után a "-val" ragot, a személyrag után nem tudsz már ragot tenni.

KUTYÁIMMAL -i: mindig birtoktöbbesítõ jel -ám (i nélkül): birtokos személyjel ( a barátaimhoz szóban ugyanez a helyzet) Úgy jegyeztem meg, hogy mi a kettõ között a különbség, hogy a birtokos személyjel után mindig tudsz ragot tenni: például a kutyáim szó után a "-val" ragot, a személyrag után nem tudsz már ragot tenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Rengeteget segítettél.

A Szerencsi állatábécés csokin az N és az I betűknél milyen állat van?

Legjobb válasz: I-set még nem láttam, de állítólag impala van rajta. Az N-es nutria talán.

I-set még nem láttam, de állítólag impala van rajta. Az N-es nutria talán.
Az N-esen mi is gondolkodtunk osztályban, végül ráfogtuk, hogy N, mint Nincs is ilyen állat :D Viccet félretéve, szerintem is nutria. I-set még nem láttam
Üdv! Kizárt, hogy nutria legyen. A nutria leginkább egy óriás patkányra emlékeztet, hatalmas narancssárga fogakkal, de leginkább a csupasz farok árulkodó. Ez a nyusztnak tetszõ állatszerûség nagy talány. Ha legalább két állat lenne a papíron, és finnek lennénk, akkor mondhatnánk, hogy nokia :)
Jajj, milyen lüke lehet néha az ember, ha már a nyuszt eszembe jutott, akkor a nerc / nyérc miért is nem... Summa summarum: a csoki papírján nagy valószínûséggel egy NERC szagolja az N betût.


Szertornában mit jelent az A és B kategória? És a korcsoportok pontosan milyen életkort jelentenek? I. , II. , III. Korcsoport stb.

Legjobb válasz: Mindig behatárolt, egy kezdõ és egy befejezõ helyzettel rendelkezik. A gyakorlatelemek, végrehajtásuk nehézségi foka szerint 6 kategóriába sorolhatók (A, B, C, D, E, szuper E gyakorlatelemek). Egy elem besorolását többnyire a megtanulásra fordított idõ és a bemutatáskor vállalt kockázat szintje határozza meg. I. korcsop.: 1.-2. osztályosok II. korcsop.: 3.-4. osztályosok III. korcsop: 5.-6. osztályosok és így tovább

A kérdező hozzászólása: Mindig behatárolt, egy kezdõ és egy befejezõ helyzettel rendelkezik. A gyakorlatelemek, végrehajtásuk nehézségi foka szerint 6 kategóriába sorolhatók (A, B, C, D, E, szuper E gyakorlatelemek). Egy elem besorolását többnyire a megtanulásra fordított idõ és a bemutatáskor vállalt kockázat szintje határozza meg. I. korcsop.: 1.-2. osztályosok II. korcsop.: 3.-4. osztályosok III. korcsop: 5.-6. osztályosok és így tovább
A kérdező hozzászólása: [link]
Na látod, ügyes gyerek vagy te, megválaszolod magadnak. (Vagy csak skizofrén és szeretsz magaddal csevegni, ki tudja.)
A kérdező hozzászólása: Mivel nem jött válasz, én pedig közben megtaláltam rá, gondoltam megosztom, hátha másnak is hasznos lesz egyszer. Ettõl még nem skizofrén az ember!
jó kérdés:D
Skrizofén és csinos.
szûk
A kérdező hozzászólása: Mit csináljon egy csaj, aki unalmasnak tartja magát?
mindig mutat valami újat
Kedves aranyos és nem hisztis
Legyen féltékeny - nagyon féltékeny, mert ha nem az akkor kiábrándulok belõle és megcsalom bizonyítva, hogy más nõnek is kellek -, rajongjon értem, állandóan keressen, sms-ekkel és hívásokkal bombázzon, hangoztassa, hogy nem akar elveszíteni és nélkülem az élete semmit se ér..függjön tõlem..és a gondolatól, hogy elhagyom kétségbeessen, mert senki más pasi nem érhet fel hozzám és tudja jól, hogy én vagyok élte szerelme! Járjon állandóan a kedvemben, nagy boci szemekkel nézzen rám, rólam beszéljen állandóan mindenkinek és velem álmodjon minden éjjel! Tudom álmodik a nyomor..ezért vannak csak szexkapcsolataim és ezért nem vagyok szerelmes senkibe! Majd ha jön egy ilyen nõ..na majd akkor szerelmes leszek! :-)

Ezen a képen az "i walk the line" felirat milyen szövegtípussal van írva?

http://img1.etsystatic.com/003/0/6803862/il_340x270.35985501..

Legjobb válasz: betûtípus az de nemtom

Srácok, Férfiak: Milyen szexis nõi alsónemûktõl vadultok be a leginkább? Szeretitek azt, ha egy nõ kacérkodik elõttetek ilyenekben?

Tanga, bugyi vagy bikini: sportos, francia, átlátszó, csipkés, madzagos, ehetõ, bõrbõl, stb. esetleg nagyobb bugyik :)). Melltartó: push up, pánt nélküli, átlátszó, csipkés, elöl vagy hátul gombolós, kerek vagy háromszögõ, sportos, stb. Harisnya: nercharisnya, combfix, egyszerû fekete, fehér, sötét barna, vastag és mintás harisnya, harisnyatartó, fényes cicanadrág, stb., Fûzõk, átlátszó buja hálóingek, kombinék, csipkés kesztyûk csuklóig vagy könyékig, hosszabb zoknik (iskolás kislányos), stb. Kiegészítõk: Tollboa, gyöngysor, csípõlánc, szexis jelmezek, stb.

Legjobb válasz: csipkes francia bugyi,combfix

csipkes francia bugyi, combfix
tanga sportos fehérnemû más nem
Fekete harisnyatartós harisnya, szexi fûzõvel, tûsarkúval, na ettõl nagyon be tudok indulni! :DD
Tanga: nem a húr, hanem a sima, nem tudom a nevét Melltartó: fekete talán csipkés Harisnya: bármilyen :) Többi nem, zokniból a minél kisebb, pl. bokazokni vagy ilyen tök mezei átlagos max színesebb picit. Ha a kis zoknihoz (csak úgy otthon) még egy magassarkút is felvesz, (igen, slamposan)akkor nagyon bajba kerültem, és azt fogom bámulni...
csipkás melltartó, csipkés francia lehetõleg fekete és valamilyen lila árnyalat a széleken

A közigazgatásban milyen jogszabály határozza meg az I. és II. fokot és hogy egy panaszra milyen tartalmú választ kell adniuk?

pl. teszek egy panaszt a Fogyasztóvédelemnél vagy az ÁNTSZ-nél, akkor õk lezárhatják csak annyival az ügyet, hogy a, egyáltalán rá se csesznek, mintha meg se kapták volna (ilyen is van jelenleg) b, annyit válaszolnak, hogy: "panaszát kivizsgáltuk, és mindent rendben találtunk", amikor konkrétan tudom, hogy egyáltalán semmi sincs rendben, na de egyetlen mondat indoklást se írnak. Ilyet megtehetnek?

Legjobb válasz: Így hajnali fél ötkor, félálomban (felköltött vmi hülye dudáló :)) azt mondanám, hogy a 2004. CXL (Ket.). Az elsō esetet, a szerv hallgatását legalábbis tutira ez.

Így hajnali fél ötkor, félálomban (felköltött vmi hülye dudáló :) ) azt mondanám, hogy a 2004. CXL (Ket.). Az elsō esetet, a szerv hallgatását legalábbis tutira ez.
A kérdező hozzászólása: köszönöm Roland, de az a helyzet, hogy nekem határozatom ugyan van, fellebbezési záradékom viszont nincs. Leírom a határozatot, nagyon egyszerû, mert 1 mondat: "2013 nxxx-én érkezett panaszát kivizsgáltuk, és megállapítottuk, hogy XYyY mindenben a jogszabályoknak megfelelõen járt el." ENNYI!!! semmi több!!! ConnectCare! Nem bizalomról van itt szó! Inkább arról, hogy a kedves hatóság egy tetü, és én eddig 2x fellebbeztem meg (szabályszerûen, tehát úgy, ahogy írtad!!), egyszer azt írták vissza, hogy nem érdekléi õket, és lezártnak tekintik az ügyet, a másik alkalommal pedig már válasz se jött rá.Fellebbezési lehetõséget egyik levél se tartalmazott, annak ellenére, hogy ezt még külön jeleztem is egyébként az egyik levélben nekik! Hát ennyi a bizalomról ... Személyesen bemenni? Amikor még az írt levelet is letagadják? Szted én nem próbáltam még meg? De igen, és személyesen is közölték, hogy az ügyet kivizsgálták, és ennyi, kész vége. Fellebbezési lehetõség nincs. Én meg azt mondom, hogy kell lennie és ez egy abszurdum, de nem hiszem el, miért lehet ennyire nem érteni, amit írok. ConnectCare! Sajnos TELJESEN HIÁBA MEGYEK BE SZEMÉLYESEN ÚJRA! Még azt is letagadják egyébként. (ezt se én találtam ki, megtörtént) Rolandnak köszi a részletest, de sajnos nem értem. Kit értesz a helyi alatt? Én kétfélét látok alapvetõen: 1, Járási 2, Megyei Na most a kérdésem: a járási xy hivatal felel meg a régi "városi" illetékességnek? (legalábbis bíróságoknál így van ha jól tudom, de a közig. hivataloknál is? Pl nemrég kaptam egy ilyen határozatot, és ez pedig I. fok: "Gy-S Megyei Kormányhivatal Kormánymegbízott Egészségbiztosítási Pénztéri Szakigazgatási Szerv" Gyõr nos ... ez itt I. fokon eljáró szerv, az egy dolog h sztem még értelme sincs a nevüknek, de ennél még talán azért értem a dolgot, mert az indoklásban normálisan és részletesen leírnak mindent vagy 2 oldalon keresztül! És azért se érdekel, mert ez a határozat rendben van számomra. Azt mondjuk ennél se értem, hogy az "indokolás" részben ez szerepel: "a gy-s megyei kormányhivatal Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szerv" így és úgy döntött, és 30 napon belül felülvizsgálatot kérhetek a Gyõri Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságtól. Ennyi. Azaz megszûnt a régi I. és II. fok, és most már minden a megyei kormányhivatal szintjén zajlik, utána csak a bíróság létezik?
Fogyasztóvédelmi ügy: - I. fok: illetéks korm.hivatal fogy.védelmi felügyelõsége - II. fok: Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Népegészségügy: - I. fok: helyi ÁNTSZ - II. fok: regionális ÁNTSZ Az ügy érdemében hozott határozat tartalmaz fellebbezési záradék, abban leírják, hogyan kell.
A kérdező hozzászólása: neked is köszönöm, de akkor leírnád nekem h egyáltalán ki az I és ki a II. fok ???? mert ezt továbbra se tudom ... és egyelõre csak 1 db határozat született (egyetlen mondat indoklás nélkül), amit meg akarok fellebbezni, na de hol is ? azaz tuti h még nem volt II. fok, és azt se értem h a határozatban miért nem volt megjelölve a fellebbezési lehetõség. elvégre errõl kellene tájékoztatniuk, nem?
Ket.-ben másodfok után nincs helye fellebbezésnek. Másodfokú határozatot felülvizsgálattal lehet megtámadni bíróság elõtt.
A kérdező hozzászólása: na oké de ha helyes, akkor mégsincs fellebbezési lehetõség? a határidõvel sincs gond, szinte még aznap megfellebbeztem ... egyszerûen csak patkányok, hidd el.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm de nekem mégis kellene tudnom, ki a II. fok, ugyanis pontosan ez a gondom, hogy teljesen hiába fellebbezem meg az I. foknál a határozatot, egyszerûen NEM TOVÁBBÍTJÁK !!!!!! Tehát kérlek, írd le nekem ezeket a fokokat, mert megzöldülök már :( Egyik fellebbezésemre azt válaszolták, hogy õket nem érdekli és az ügyet lezártnak tekintik, de semmi továbbítás, a második levelemre pedig már nem is reagálnak ... hát így megy az ügyintézés Magyarországon. Azért kérlek, hogy írd le, mert ebben az új járási meg a franc tudja még milyen kistérségi és stb megnevezésû rendszerben fogalmam sincs már, hogy ki kinek a felettes szerve. KÖSZ!!
A kérdező hozzászólása: esetleg senki többet? konkrétan ha alapul veszünk egy OEP-et vagy ÁNTSZ-t vagy Fogyvéd. Felügy-t, akkor hogy néz ki a hierarchia? I. fok. ÁNTSZ Járási Hivatala? II. fok ÁNTSZ Megyei Hivatala? és utána? Országos Hivatala ?
A kérdező hozzászólása: kösz csak jó lenne fixre tudni ezt az indoklási kötelezettséget is, mert elegem van már h tesz az ember egy részletes panaszt amiben kifogásol 6 dolgot, és akkor kap egy 1 mondatos választ, h "minden szabályszerû volt", miközben meg kint se voltak. Tehát azt se tudom, mit fellebbezzek meg így :(
ÁNTSZ-es ügyekben annyira én sem vagyok jártas, azt tudom, hogy regionálisnak számít pl. a Közép-magyarországi regionális központ, helyi pedig a kormányhivatal népegészségügyi szakigazgatási szerve. Fellebbezési záradékot az ügy érdemében hozott határozat tartalmaz. Csak akkor nincsen helye rendes jogorvoslatnak az eljárás során, ha vmi különleges oknál fogva egybõl másodfokon indult az eljárás, bár én ilyenrõl nem tudok. A fellebbezést az elsõfoknak kel megküldeni, de a másodfoknak címezve; ez azért alakult így ki, mert az iratok az elsõfoknál van, és azokat õk küldik meg a másodfoknak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!