Találatok a következő kifejezésre: Milyen a allaga terhesseg (2 db)

Milyen a folyas allaga terhesseg eseten?

Legjobb válasz: nekem is késik, de a teszt nega lett, így én várok egy hetet még

nekem is késik, de a teszt nega lett, így én várok egy hetet még
Terhességnél nem az elején kezdõdik a folyás. Nekem kb.a 12. hét környékén kezdõdött. Üdv.: 17 hét hetes kismama
színtelen, szagtalan, de állítólag sûrûbb.
már késik a mensid? Vagy miért kérdezed?
A kérdező hozzászólása: igen kesik 2 napja
és milyen a folyásod?szokott lenni egyépként késés?
A kérdező hozzászólása: Nem szokott kesni. Suru testapolo szeru.
Szia! Sok minden értelmes választ sajna nem kaptál, pedig engem is érdekelne... Én is várom a baócát, bár nekem még van idõm a mensiig is és most fura krémes folyásom van ami eddig nem nagyon volt. Szorítok érted is:)

A terhesség utolsó hetében milyen a folyás állaga és színe?

Legjobb válasz: Szia! Nekem, ahogy közeledek a vége felé sajnos egyre "vizesebb", hígabb, átlátszó vagy fehér. Van mikor elég bõ. Semmi baj nincs velem, negatív a kenet. Az én orvosom szerint viszont ez normális. Igaz, nekem van egy kis méhszájsebem, és attól is bõvebb. Ne aggódj, a fenti példa nagyon-nagyon ritka lehet. A 36. héten úgyis megvizsgálnak, és, ha rendben vagy, akkor nyugodt lehetsz, ha meg találnak valamit, akkor meg azért lehetsz nyugodt, mert tudják kezelni. Arra az esetre meg, ha még nem jönne meg az eredmény én úgy tudom, adnak antibiotikumot a szüléskor. (legalábbis azt hiszem) Nagyon boldog, nyugodt babavárást, majd babázást Neked!

Szia! Nekem, ahogy közeledek a vége felé sajnos egyre "vizesebb", hígabb, átlátszó vagy fehér. Van mikor elég bõ. Semmi baj nincs velem, negatív a kenet. Az én orvosom szerint viszont ez normális. Igaz, nekem van egy kis méhszájsebem, és attól is bõvebb. Ne aggódj, a fenti példa nagyon-nagyon ritka lehet. A 36. héten úgyis megvizsgálnak, és, ha rendben vagy, akkor nyugodt lehetsz, ha meg találnak valamit, akkor meg azért lehetsz nyugodt, mert tudják kezelni. Arra az esetre meg, ha még nem jönne meg az eredmény én úgy tudom, adnak antibiotikumot a szüléskor. (legalábbis azt hiszem) Nagyon boldog, nyugodt babavárást, majd babázást Neked!
A dokim szerint jó esetben a terhesség során egyáltalán nincs folyás. A folyás sehogy sem normális, szerinte kezelni kell mindenképp. De nekem eddig bármit is írt fel, semmi nem használt, még mindig folyásom van. Viszont az egyik ismerõsömnek szülés után azért halt meg a kisbabája, mert gombás fertõzése volt, amit nem kezelte a doki, és ezt valahogy elkapta a kicsi, blokkolta a tüdejét. :(
A terhesség utolsó heteiben jellemzõ a bõ váladékozás, mely majdnem átlátszó vagy fehér színû.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!