Találatok a következő kifejezésre: Milyen a alakja a nagy átlagban (1 db)

Milyen a pocak alakja a nagy átlagban ha lányka és milyen, ha fiú nemű a bébike?

Legjobb válasz: Elvileg (és bár nekem eddig bevállt, nem feltétlenül megbízható, mert sokaknál nem jött be) Ha csípõre is hízol jobban, tehát "szélesedsz", akkor az kislány, ha csúcsosodik a poci, és inkább csak a poci nõl más nem nagyon, akkor fiú... De nem kell komolyan venni, mondom sokaknak nem jött be...

Elvileg (és bár nekem eddig bevállt, nem feltétlenül megbízható, mert sokaknál nem jött be) Ha csípõre is hízol jobban, tehát "szélesedsz", akkor az kislány, ha csúcsosodik a poci, és inkább csak a poci nõl más nem nagyon, akkor fiú... De nem kell komolyan venni, mondom sokaknak nem jött be...
Ez egy égbekiáltóan primitív legenda, nem kell elhinni. A férjemmel titkoljuk a család elõtt hogy fiunk lesz, mindenki kislányt jósola pocakomat látván.
Csatlakozom az elõzõ szólóhoz, ha hegyes a poci fiú, ha szélesebb vagy inkább akkor lány. Többeknek bejött az ismeretségi körömben, nálam is.
Bocsi, nekem a fiamat lánynak nézték, a lányomat fiúnak a hasam alakjából. Van esély, hogy bejön a jóslás, pont 50 %, nagyobbat nem lehet tévedni, mert vagy fiú lesz, vagy lány... A has formája alkati dolog, függ a méh tágulásától (pl hányadik gyerek), a lepény tapadási helyétõl, stb. Lehet jósolgatni népi módszerekkel, csak bele ne éld magad! Jó babavárást!
Nekem elõre meredõ, szabályosan kerek, de csúcsos pocakom volt, semmit se híztam se csípõre és fenékre, és lányom lett. Ez szerintem abszolút genetikai, testi adottságoktól függ, és néha épp egybeesik a babonával...
Nekem csúcsos és fiam lesz :)
Szia! Szerintem a pocak alakjára nem lehet adni. Nekem csúcsos hegyes pocakom volt, a szülés napjáig mindenki azt mondta hogy fiam lesz 100%!!! És egy gyönyörû kicsi lányom lett!!! Erre nem igazán lehet adni!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Neten milyen oldalak vannak ahol fel lehet iratkozni heti hírlevélre a baba fejlődéséről a terhesség alatt?

5

Baj ha néha a laptopom a hasamon van, árt a babának?

10

Miért adtok két utónevet a gyereketeknek?

16

Császár után természetes szülés?

Első gyermek császáros volt,van rá esély,hogy természetesen szülessen a második baba? Természetesen ha befordul :)

4

Ti mit tennétek ilyen esetben?

Anyósomnál most, a napokban derült ki, hogy a Hepatitis betegséget elkapta. A legsúlyosabb fajtáját nem találták meg nála, de kap ellene oltást! Párom születésekor kapott fertőzött vért. Ezért menni kell neki is vizsgálatra! Olvastam, hogy nyállal és vérrel terjed főleg! Na már most ha sem én, sem a párom nem kapta el, amit nagyon remélek...anyósommal mi és hogy legyen? a legkisebb csikarásra elkezd úgy vérezni a keze, hogy csak na! Ráadásul egy házban élünk vele, elég figyelmetlen, feledékeny. Valljuk be, nem szívesen engedné egyik szülő se az anyósának, hogy körbenyalja a gyereket miközben fertőző betegséget hordoz. Egyébként kismama vagyok!

6

A pocaklakom befordult mar a masodik trimeszterben, most viszont lennebb van a kelletenel. Valakinel hasonlo? 33hetes kismama

4

25-26 hetes kismamik hogy vagytok?

Mikorra vagytok kiírva?Mitek lesz? :) Érdekel minden,meséljetek :)

7

Kiss Ferenc Adjunktusról Debrecenben vélemények?

1

Ma voltam dokinal, 8 Hetesnek megfelelo embriot latott szivveressel. Mire hazaertem ilyen vilagosbarna kremes folyasom volt. Baj lehet?

Megijedtem :(

21

Fájás vagy jósló? Akkor görcsöl a hasam amikor egy bizonyos helyzetben ülök, és akkor amikor a baba mocorog.

Ezek csak jóslók?Mert ha felállok,vagy nem mozog,akkor elmúlik.39Hetes vagyok.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!