Találatok a következő kifejezésre: Milyen a alakja a nagy (59 db)

Mennyire fontos az újszülöttnek a fürdőkád aljába a nagy fekvő-fürdő szivacs fürdéskor, és milyen dolgokat kell még venni a babának?

Legjobb válasz: Biztos nem lehet nagyon fontos, mivel 6 hónapos a lányom és sosem volt még alatta semmi ilyen. Egyik kezemmel tartom, másikkal leöblítem szivacs nélkül. Amíg ilyen kicsi, nem koszos, bõven elég neki ennyi.

Biztos nem lehet nagyon fontos, mivel 6 hónapos a lányom és sosem volt még alatta semmi ilyen. Egyik kezemmel tartom, másikkal leöblítem szivacs nélkül. Amíg ilyen kicsi, nem koszos, bõven elég neki ennyi.
3 gyerekem van de egyiknél sem tettem a kiskád aljára semmit.
semennyire. a net telis-teli van kelengye listával, keress rá. de a védõnõdtõl is kapsz majd egyet a vége felé :)
Mi használtuk a szivacsot, de megmondom õszintén, azért használtam, mert nem voltam magamban biztos, hogy rendesen meg tudom tartani úgy, hogy ne csússzon ki a kezembõl.Segítségem nem volt, aki megmutassa hogyan is kell rendesen tartani a kádban, így nekem nagyon jól jött a szivacs.Viszont ha lett volna aki megmutatja hogyan is kell rendesen fognom, akkor nem biztos, hogy megvettük volna.
Három gyerekem van, egyiknél se használtam ilyesmit.
Én nem is tudom, miféle szivacsra gondolsz. A kiskádba semmi nem kell, fogd a kezeddel.
A kérdésed második felére össze írnál 1 listát hogy mi van meg vagy mi nincs? Így elég tág lenne a lista amit le lehetne írni.
Mi nem használtunk ilyen szivacsot (bár kaptunk de ki sem bontottuk), pedig császárral született a 4 kilós fiam, pár napig segített a férjem vagy anyósom fürdetni utána ment egyedül :)

Milyen okbol megy le az óvszer aljára a sperma? Ez nagyon nagy probléma? Kb mennyi az esélye h kijön belöle valami?

Legjobb válasz: akkor megy le az aljára, hogyha levegõ marad alatta, vagy az aktus során kerül bele. így sajnos van esélye, hogy kijön valami.

akkor megy le az aljára, hogyha levegõ marad alatta, vagy az aktus során kerül bele. így sajnos van esélye, hogy kijön valami.
Nem kell levegõt hagyni benne. Ez rá is van írva a dobozára, nézz utána!
A kérdező hozzászólása: jó... anyukám azt monta hogy kell levegõt hagyni a sperma zsákba... és megnéztük a barátommal hogy szivárog-e vagy sem .. de nem volt nedves

Ha a galaxishalmazoktól kb. egyenlő nagy távolságban, az isten háta mögött egy magányos folyadéktömbnek perdülete van, és baseball alakja lesz, az anyaga honnan "tudja" hogy milyen forgási alakot vegyen fel?

Mihez képest pörög? Kölcsönhat az "álló" térrel? Állítólag nincs kitüntetett vonatkoztatási rendszer, vagy mégis?

Legjobb válasz: Egy interciarenszerhez képest kell nézni a perdületet. Bármely interciarendszerbõl (klasszikusan) ugyanolyan alakot vesz fel. Ha a folyadékkal együtt forgunk, akkor lehet h nem értjük, hogy miért van olyan alakja, de akkor nem vagyunk inerciarendszer. Ilyen esetben figyelembe kell venni a tehetetlenségi erõket.

Egy interciarenszerhez képest kell nézni a perdületet. Bármely interciarendszerbõl (klasszikusan) ugyanolyan alakot vesz fel. Ha a folyadékkal együtt forgunk, akkor lehet h nem értjük, hogy miért van olyan alakja, de akkor nem vagyunk inerciarendszer. Ilyen esetben figyelembe kell venni a tehetetlenségi erõket.

Milyen alakom van akkor, ha kicsit szélesebb a csípőm, a derekam keskenyebb, a mellem pedig nem nagy, nem is kicsi?

Erre mondják, hogy körte???

Legjobb válasz: akinek az alteste "erõsebb" a felsõtesténél,annak körte alakja van.. tehát ha vékony felsõtested van és széles a csípõd,erõs vagy fenékben és combban,akkor vagy körte alkat.

akinek az alteste "erõsebb" a felsõtesténél, annak körte alakja van.. tehát ha vékony felsõtested van és széles a csípõd, erõs vagy fenékben és combban, akkor vagy körte alkat.
A kérdező hozzászólása: Igen, akkor ilyen alakom van, köszönöm szépen, hogy válaszoltál!
Fincsi
Ha vállad is van hozzá, azaz megközelítõleg egyforma a csípõddel, akkor homokóra. Ha keskenyebb, akkor körte.
Nem körte. Avokádó.

Milyen pózban szoptattok? Én ülve, bölcsőtartásban, de nagyon fáj a nyakam ettől. Pedig kispárnát is teszek a baba alá, a lábam alá. Vagytok még igy ezzel?

Legjobb válasz: Az én párom is így kezdte, és neki is nagyon fájt a dereka. Aztán rájött, hogy a legkényelmesebb oldalt fekve. Azóta is így tesz (5hónap)

Az én párom is így kezdte, és neki is nagyon fájt a dereka. Aztán rájött, hogy a legkényelmesebb oldalt fekve. Azóta is így tesz (5hónap)
Én is fekve szoptatok, de attól meg a nyakam fájdul meg. Járok csontkovácshoz, azt mondta, hogy a a szoptató kismamák a törzsvendégei.
Fekve szoptattam, így volt a legkényelmesebb, császárral született a babám.
Én is fekve, amíg ülve szoptattam, nemcsak a nyakam, de a hátam is katasztrófális volt.
éN IS FEKVE, FÕLEG, HOGY MÁR 9 KG A BABÁM, NEHÉZ TARTANI.
Fekve szoptatok, mert ülve megfájdult a hátam, az esti fürdetés már kín volt :( Fekve kényelmesen el tudok helyezkedni.
Én viszont ülve szoptatok, vettünk egy kagylófotelt amiben nagyon kényelmes. Eleinte nekem is nagyon fájt mindenem, de ez a fotel nagyon jó, mintha erre találták volna ki:) Én fekve is bénázok, meg éjszaka egyszerûbb ülve. Mondjuk aki együtt alszik a babájával az egyértelmû hogy fekve szoptat, mi külön alszunk. Most kb. 7 kg a babám, de nem fáj semmim. Nézz utána egy ilyen fotelnak, ha nem akarsz fekve szoptatni. http://media.babaszoba.hu/services/aprohirdetes/8/6/t2_11742.. Nekünk ilyen van.
Fekve, ez a legnyugisabb a babának, nekem meg a legkényelmesebb.

1. A nagy kõzetbolygókat felsorolni? 2. Milyen mozgást végeznek a kõzet burkok? 3. Mi alapján különitjük el a kõzet burkokat? 4. Hol alakul ki óceán középnyi hátság és mélytengeri árok? 5. Milyen mozgásformák vannak?

Holnap után földrajzból dogát irunk és nemtudom ezeket a kérdéseket.Ezekben a kérdésekben tudtok nekem segiteni?

Legjobb válasz: Annyit még, hogy az andezit abban különbözik a bazalttól, hogy sokkal több benne a szilícium-dioxid (SiO2) ami a tengerfenék üledékes kõzetekbõl álló rétegébõl olvad ki, és keveredik hozzá az egyébként itt olvadt bazaltból álló földköpenyhez, és az óceáni kõzetlemez szintén bazaltos rétegének olvadékához. A gránitban meg még több a SiO2, így az általában nem is jut el a felszínig olyan sûrû, és a mélyben nagy nyomáson mélységi magmás kõzetként kristályosodik ki. De ha mégis felszínre tör, akkor riolit a neve, mert a felszínen csak a legköri nyomás az ami van, és az túl kicsi, hogy ugyanúgy kristályosodjon. Tehát a SiO2 tartalom szerint növekvõ sorrendben a következõk a kõzetek: bazalt (gabbró), andezit (diorit), riolit (gránit). a bazalt, andezit, riolit kiömlési kõzetek, vagyis légköri nyomáson kristályosodnak, míg ugyanezen összetételû magmák a mélyben nagy nyomáson mélységi magmás kõzetként nagyobb méretû kristályokat képeznek és akkor gabbró, diorit, gránit a nevük. Egyébként pedig a 4 kõzetbolygó csillagporból van, mert egy valaha felrobbant óriáscsillag (szupernóva) termelte meg a kõzeteket felépítõ nehéz elemeket, és a naprendszer keletkezése elõtt ez a porfelhõ hozzákeveredett a naprendszer õsködéhez, amely csak hidrogénbõl és héliumból állt. Ha ez nem lett volna, akkor a 4 kõzetbolygó nem is létezne, csak a Jupitertõl kifelé lennének gázbolygók, és természetesen mi sem léteznénk, mert mi is csillagporból vagyunk, hiszen mi sem csak hidrogénbõl és héliumból állunk. Így függnek ezek a dolgok össze. :)

Annyit még, hogy az andezit abban különbözik a bazalttól, hogy sokkal több benne a szilícium-dioxid (SiO2) ami a tengerfenék üledékes kõzetekbõl álló rétegébõl olvad ki, és keveredik hozzá az egyébként itt olvadt bazaltból álló földköpenyhez, és az óceáni kõzetlemez szintén bazaltos rétegének olvadékához. A gránitban meg még több a SiO2, így az általában nem is jut el a felszínig olyan sûrû, és a mélyben nagy nyomáson mélységi magmás kõzetként kristályosodik ki. De ha mégis felszínre tör, akkor riolit a neve, mert a felszínen csak a legköri nyomás az ami van, és az túl kicsi, hogy ugyanúgy kristályosodjon. Tehát a SiO2 tartalom szerint növekvõ sorrendben a következõk a kõzetek: bazalt (gabbró), andezit (diorit), riolit (gránit). a bazalt, andezit, riolit kiömlési kõzetek, vagyis légköri nyomáson kristályosodnak, míg ugyanezen összetételû magmák a mélyben nagy nyomáson mélységi magmás kõzetként nagyobb méretû kristályokat képeznek és akkor gabbró, diorit, gránit a nevük. Egyébként pedig a 4 kõzetbolygó csillagporból van, mert egy valaha felrobbant óriáscsillag (szupernóva) termelte meg a kõzeteket felépítõ nehéz elemeket, és a naprendszer keletkezése elõtt ez a porfelhõ hozzákeveredett a naprendszer õsködéhez, amely csak hidrogénbõl és héliumból állt. Ha ez nem lett volna, akkor a 4 kõzetbolygó nem is létezne, csak a Jupitertõl kifelé lennének gázbolygók, és természetesen mi sem léteznénk, mert mi is csillagporból vagyunk, hiszen mi sem csak hidrogénbõl és héliumból állunk. Így függnek ezek a dolgok össze. :)
A kérdező hozzászólása: Kööszii:) )

Milyen a pocak alakja a nagy átlagban ha lányka és milyen, ha fiú nemű a bébike?

Legjobb válasz: Elvileg (és bár nekem eddig bevállt, nem feltétlenül megbízható, mert sokaknál nem jött be) Ha csípõre is hízol jobban, tehát "szélesedsz", akkor az kislány, ha csúcsosodik a poci, és inkább csak a poci nõl más nem nagyon, akkor fiú... De nem kell komolyan venni, mondom sokaknak nem jött be...

Elvileg (és bár nekem eddig bevállt, nem feltétlenül megbízható, mert sokaknál nem jött be) Ha csípõre is hízol jobban, tehát "szélesedsz", akkor az kislány, ha csúcsosodik a poci, és inkább csak a poci nõl más nem nagyon, akkor fiú... De nem kell komolyan venni, mondom sokaknak nem jött be...
Ez egy égbekiáltóan primitív legenda, nem kell elhinni. A férjemmel titkoljuk a család elõtt hogy fiunk lesz, mindenki kislányt jósola pocakomat látván.
Csatlakozom az elõzõ szólóhoz, ha hegyes a poci fiú, ha szélesebb vagy inkább akkor lány. Többeknek bejött az ismeretségi körömben, nálam is.
Bocsi, nekem a fiamat lánynak nézték, a lányomat fiúnak a hasam alakjából. Van esély, hogy bejön a jóslás, pont 50 %, nagyobbat nem lehet tévedni, mert vagy fiú lesz, vagy lány... A has formája alkati dolog, függ a méh tágulásától (pl hányadik gyerek), a lepény tapadási helyétõl, stb. Lehet jósolgatni népi módszerekkel, csak bele ne éld magad! Jó babavárást!
Nekem elõre meredõ, szabályosan kerek, de csúcsos pocakom volt, semmit se híztam se csípõre és fenékre, és lányom lett. Ez szerintem abszolút genetikai, testi adottságoktól függ, és néha épp egybeesik a babonával...
Nekem csúcsos és fiam lesz :)
Szia! Szerintem a pocak alakjára nem lehet adni. Nekem csúcsos hegyes pocakom volt, a szülés napjáig mindenki azt mondta hogy fiam lesz 100%!!! És egy gyönyörû kicsi lányom lett!!! Erre nem igazán lehet adni!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Lehet csak ki kéne takarítani.
elsõnél a pont, ismerõsömnek is hasonló problémája volt de egy párezres kis hûtõ megoldotta.
nincs kép
Szerintem kimondottan ideális az alakod és csinos vagy.
én örülnék, ha ilyen alakom lenne:) szerintem ne hízz, úgyis fogsz
A kérdező hozzászólása: köszi! :) mért neked milyen az alakod?
szerintem is jó vagy így! de nyugodtan tornázz, az jót tesz! én is ilyen voltam, pontosabban még vékonyabb :/ és bármit ettem, bármennyit akkor se tudtam hízni. de most 21 évesen jó az alakom, kb. 5kg-t híztam és jobban érzem magam. és vedd figyelembe azt is, hogy aki ennyi idõsen mint te már "tökéletes" nõies alakkal rendelkezik, azok nagy része pár év múlva már egy kis súlyfelesleggel fog küzdeni! szóval örülj neki :) )
A kérdező hozzászólása: köszi! :) a te válaszod is nagyon hasznos volt megy a zöld kezecske! :D
szia, szerintem nagyon jó alakod van..én is ilyen vagyok, hogy nem tudok hízni..de végzek gyakorlatokat, hogy erõsödjek valamennyit :) ) szerencsés vagy..sokan küszködnek a plusz kilókkal..
Húha, nagyon jó alakod van! :) A hasad is rendben van, amit kilátok a lábadból, az is jól néz ki. Lehet a netrõl letölteni fitnesz-dvdket, vagy csak szimplán nézni (pl. rengeteg van a YouTube-on is), és tornázni rá. :D Meg néha menj ki az udvarra napozni. ;) Vagy a strandon is, de elne felejtsd bekenni magad naptejjel! :) Összesítve: tetszik az alakod, nõiesedik már, de azért ne akarj kinézni 13évesen 20évesnek.. ;-) Szia:)
A kérdező hozzászólása: köszi megfogadom a tanácsaid :) csak igen az a nagy baj h nagyon fehér a bõrõm és hát nagyon könnyen leégek :( de minden nap napozok csak nekem nem lehet nagyon sokat :(
hát szerintem ha 13évesen ekkora vagy 'mellesleg' tökéletesnek hiheted magad... :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :) <3
A kérdező hozzászólása: köszi! :) hasznos volt amit írtál! jöhetnek a hasonló válaszok is, tapasztalatok! :)
Javitok: centiben nem lennel sokkal tobb. Nem a magassagra ertem, hanem keruletre. :-)
A kérdező hozzászólása: jöhetnek még a válaszok! :)
A kérdező hozzászólása: bocsika :( http://kepfeltoltes.hu/view/110710/F_nyk_p-0066_e1_www.kepfe..
nagyon sovány vagy Kg és a magasságod?
A kérdező hozzászólása: ez a baj és nem tudok hízni 13 vok és 41-42kg :(
Tényleg vékonyka vagy. :S De a hasad, na az nagyon kéne. :D
szerintem nem vészes :D
A kérdező hozzászólása: bocsi magasságom 166 cm
A kérdező hozzászólása: köszi! :) de sztetek mennyit kéne híznom h "sexy" legyen az alakom? :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)
Jó lenne látni a lábaidat is, úgy jobban el lehet dönteni.A felsõtested szerintem nagyon szép!:D
Nagyon szép! :)
Súlyzós edzés és normális étrend.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!