Találatok a következő kifejezésre: Milyen a alakja a (833 db)

Milyen az alakom, a lábam, és látszik, hogy mostanában edzek?

A linkek:

Legjobb válasz: A képek nem a legjobbak minõségileg. Alakod nem látszik teljesen, de a lábaid az utolsó kép alapján nem tetszenek. De majd fog ez változni és ettõl függetlenül összhatásban lehetsz most is egy szép lány. :-)

A képek nem a legjobbak minõségileg. Alakod nem látszik teljesen, de a lábaid az utolsó kép alapján nem tetszenek. De majd fog ez változni és ettõl függetlenül összhatásban lehetsz most is egy szép lány. :-)
tök átlagos az alakod, a térdeid meg elég furán kiállnak O.o
vékony vagy átlagos alkat pipaszár lábak nem látni, hogy edzenél....több hónap mire látszik...
Járj el többet edzeni akkor majd jó lesz.
nagyon rosszak a képek. a testeden nem látszik az, hogy edzenél, viszont baromi jól néz ki így is és nagyon bejön, szívesen megismerkednék veled.
Szerintem teljesen jó alakod van. De olyan furán állnak a 2. képnél a lábaid.
A kérdező hozzászólása: szülés utánt akartam írni.
Hát, olyan, mint egy üres bevásárlószatyor, gyûrött, üres, löttyedt. Én is 25 voltam, mikor szültem, szintén pici pocival, semmi nem látszik már a hasamon, ugyanolyan, mint terhesség elõtt, se csík, se semmi, de tényleg. Nekem pár hónap alatt ment vissza, nem sportoltam semmit.
Nekem nagyon kellemetlen meglepetes volt, ami a szülés után várt, pedig sosem voltam vékony, de megis...most a másodiknál tuti a terhesnacijaimat és pólóimat viszem be a kórhazba, mert az elsõnél naivan azt hittem simán rám jönnek majd a terhesség elõtti cuccaim...fú de kellemetlen volt:-D naiv én..csodat ne várj azért rögtön, de drukkolok, hogy ne is járj úgy, mint én! Gyors szülést és sok tejcsit! 11 hkm
25 évesen szültem az elsõt, kórházból már úgy jöttem ki, mint aki nem is szült. De nekem a 8.hónapig nagyon pici volt a babám/hasam, csak az utolsó pár hétben hajrázott egy nagyot. Végig hasfogót hordtam, lehet ez is számított.
Nekem nagyon gyorsan lement mert keveset híztam (8 kilót), szintén vékony voltam nulla hassal a terhesség elõtt. Szülés után 5 nappal a régi gatyáimban jártam, de a szûkebb pólóim csak 2-3 hét múlva jöttek rám újból. Megereszkedett a hasam, de nagyon szépek és fokozatosan visszament.
Barátnõm kifejezetten vékony derekú magas, izmos csaj. Neki szülés után pár héttel visszahúzodott a hasa. Viszont a bõre szétrepedt és megnyúlt. A fia azóta már óvodába jár és a barátnõm a sok edzés árán sem tudta teljesen "helyrehozni" a hasát.
Puha lesz, latymatag és idõ mire visszahúzódik.
Nekem 1 hét után a hasam ugyanolyan volt mint elõtte. A csípõmön látszódott inkább, de a terhesség elõtti farmeremben jöttem haza.
szülés után elég csúnya álltalában mindenkinek, ....én szépet még nem láttam, de nem is lehet elvárni... olyan mint egy leeresztett labda, nagyobb és löttyedt... de ez hamar helyre jön nyug!!! akkor úgy sem ez fog érdekelni :)
Szülés után közvetlenül még nagy lesz. A régi nadrágaid ha nem híztál sokat akkor kb a 4-6ik héten mennek majd rád, (elöfurdulhat elöbb). Nekem pl a második terhesség után a hasam nagy maradt, pedig kevesebbet híztam mint az elsövel. De kb 6 hós volt a lányom amikor már éreztem, hogy csak a háj maradt, a has vissza húzodott.
25 évesen született elsõ babám, koraszülött volt, és 2 hétig kórházban voltunk, 17 kg volt rajtam annak nagy része víz volt és ezért mikor hazajöttem a rendes normális nacimban jöttem haza.

Milyen párost alkot a szûz férfi és a râk nõ?

Tudom, nem ez hatàrozza meg a párkapcsolatot, de kíváncsi vagyok arra hogy mit tapasztaltatok eddig.

Legjobb válasz: Semmi, nem volt még párom, tehát ne is kérdezz semmit mert csak kisgyerekek és elmebetegek vannak itt.

Semmi, nem volt még párom, tehát ne is kérdezz semmit mert csak kisgyerekek és elmebetegek vannak itt.
Nekem volt szûz párom és szörnyû volt, rendmániás, ha egy kis morzsa lehullott a szõnyegre, akkor már pánikrohamot kapott, hisztis, agresszív...bármit, csak ezt ne.
jót
Számomra ez a páros egy kicsit mindig mulatságos volt: a Szûz pasi valóban õrületesen rendmániás és sokszor jönnek rá pánikrohamok. Ezutóbbiak rólam sokszor leperegtek már. Viszont elnézést kérek, de azért a Rák és Szûz jegyûben min. két tulajdonság van, amely nagyon közös: a mérhetetlen költekezésre való gyakori hajlam, illetve az erõs hiszti, amely a Rák részérõl inkább érzelmi, a Szûz részérõl pedig inkább tényeken alapul, de olykor érzelmeken is. Mint barát, mindkettõvel jóban vagyok már évek óta.


Szerintetek milyen az alakja a (netről szedett) képen lévő lánynak? : )

Nos, a képet neten találtam, de mivel az egyik szerepl?je hírhedtebb, nem retusáltam ki a n? arcát...remélem ez nem nagy gond :)) Milyennek mondható az alakja? Hasonló vagyok én is, és kövérnek érzem magam..

Legjobb válasz: szerintem egyáltalán nem kövér, csak ezen a képen elõnytelen rajta ez a felsõ :S szerintem...

szerintem egyáltalán nem kövér, csak ezen a képen elõnytelen rajta ez a felsõ :S szerintem...
Szép, nincs ezzel semmi gond. Normális, ez nem kövér.
Vagy elõnytelen a kép vagy nem tudom. Fura. Olyan, mintha tök erõs lenne vállban, amihez pici fenék társul, így érdekes az összhatás. Lehet, hogy csak ez az idétlen felsõ teszi. Amúgy oké.
lennék a helyében:DD amúgy egyáltalán nem kövér, csak ez a felsõ kicsit elõnytelen neki.
Menny el egy fitness terembe! Akkor fél éven belül javulni fog az alakod.
Ha Gyurta Dani párja, akkor nem lehet rossz nõ. :D Egyébként hibátlan a csaj, van rajta egy kis husi, de az egészséges. Legalábbis én azt tapasztalom a férfiakon, hogy tetszik nekik (hasonló alkatom van nekem is). :) Bár a fitness terem nem rossz ötlet, egy kis mozgás mindig jót tesz. (Nem ide tartozik, de ez a nõ nem öreg kicsit a Danihoz?)
A kérdező hozzászólása: Hát igen...a felsõ, mindenkinek az szúr szemet! szerintem is rossz..de más képet nem találtam:D és a sliiicc tényleg..na mindegy, szegény:D a lényeg, hogy még izmosítanom kell:D
szerintem is jó az alakja a nõnek, és egyben mázlista :D járt Gyurta Daniival *-*
dagadt, és ronda. a szépség NEm õ!
Nem is értem, hogy nem veszi észre, hogy ez a felsõ számára elõnytelen. A nagyobb mellû, husisabb lányoknak nem áll jól a fûzûszerû felsõ. Azt kell kihangsúlyozni, ami szép, tehát: V-kivágás! :)
Szerintem õ is uszhat, mert nagyobb a válla, mint Gyurtának.. Szerintem nem szép, én a törékenyebb lányokat szeretem.
Egyszerû a megoldás: ha adsz magadra (felhúzod a slicced, nem csukott szemmel választasz magadnak ruhát, nem eszel össze mindenféle egészségtelen szart, stb), akkor nem leszel sem kövér, sem csúnya. Ez a nõ az. Bár, felõlem lehetne modell alakja, akkor sem ad magára... Szerintem nem lehetsz kövér, az egészséges étrend és a -nem feltétlenül rendszeres, á, hülyén fogalmazok, úgy értem, nem kell vért izzadni!- mozgás segít. ~Mondjuk én ha egész nap hamburgert és hot dogot eszek, akkor sem tudok hízni, sajnos :S~
Az alakja kifejezetten nem tetszik, talán ha szélesebb lenne egy kicsit a csípõje, az jobb lenne. A felsõ-mint már sokan mondták- borzalmas. De k.rva nagy mázlist. Gyurta Dani...istenem:D.
felül picit széles, de sztem nem háj az, bár lehet az, nem nagyon látom, de szép :)
Jó alakja van, bár a képen úgy néz ki, mint aki gyúr és szerintem is igencsak elõnytelen neki ez a felsõ.
Én, ha a helyében lennék, a kukába dobnám ezt a felsõt, annyira elõnytelen. Esetleg egy melltartót sem ártott volna felvenni, mert a nagy mellre hat a gravitáció. Emellett vigyázhatott volna arra is, hogy felhúzza a gatyáján a sliccet. Száz szónak is egy a vége: a borzalmas stílusától nem tudok elvonatkoztatni, az alakja sem tetszik.
Szerintem csúcsszuper alakja van a csajnak és a felsõ is nagyon sexy rajta! :D 29F
Az ott nem a Gyurta Dániel?
A kérdező hozzászólása: és rossz a kategória...bocsi, csak ez nálam már automatikus volt:D
A kérdező hozzászólása: és rossz a kategória...bocsi, csak ez nálam már automatikus volt:D
Teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: De, szerintem is Gyurta Dániel :) De nem voltam benne biztos :D Igen, lehet, hogy csak a felsõje elõnytelen :) Nekem is hasonló az alakom, csak talán a csípõm szélesebb..:S De most elkezdtem zumbázni, az állítólag nagyon hamar segít :) Reméljük.. :)
A kérdező hozzászólása: Na, elolvastam a képhez tartozó cikket :) A barátnõje volt 1 vagy 2 évig, de már vagy egy éve nem az, és igen...5 évvel idõsebb volt nála :D de szerintem ez abszolút nem számít :) )
A Zumba nagyon jó! Tényleg hamar érezni fogod a hatását, ráadásul a mozgásod is fejlõdik. :P Persze, ha szerelmes az ember, nem számít a kor, nem is azért kérdeztem, csak szerintem feltûnõen idõsebbnek tûnik. Bár egy ilyen kissrácos pofi mellett nem csoda! :P
A kérdező hozzászólása: Peersze, gondoltam, hogy nem azért mondtad :) ) Nyilvánvaló h nem számít, ha szerette :) ) Tényleg nagyon aranyos és helyes arca van! :D De szerintem a nõ is szép, csak tényleg látszik, hogy öregebb :) ) Igen, már kb. 2 hete járok, és nagyon élvezem! Fõleg hogy kb. 1 éve társastánc-versenytáncoltam, és nagyon sok mozdulat megvan a latin részbõl, csak ez sokkal szabadabb, annyira szeretem! :)
A kérdező hozzászólása: :) ) igen, tényleg adhatna magára valamennyire... amúgy végülis a mellbõségem és a csípõbõségem pont egyenlõ, a derék meg épp 20szal kevesebb...csak soknak/magasnak tartottam a számokat, és õt is ilyesminek láttam..de õ valóban nem valami arányos... igazából rajtam volt vagy 5 kiló plusz, de most 2 hétig nagyon beteg voltam...lement a nagyrésze, és nemsoká úgyis visszamegyek edzésre..már próbálok nem aggódni tovább:D de végülis ha ez a pasi járt vele akkor biztos nem valami gáz..mondjuk szerintem se a legjobb:D

Ez milyen program alul a képen meg a bal felső sarokban, és h lehet a minialkalmazásokat beállítani másmilyenné?

A képet linkjét elküldöm hozzászólásba mert itt nem engedi.

Legjobb válasz: http://www.gamechannel.hu/pictures/hirblock/elerhetoamicroso..

A kérdező hozzászólása: http://www.gamechannel.hu/pictures/hirblock/elerhetoamicroso..
nem mini alkalmazás hanem dokk mint például ez itt : http://techline.hu/kiprobaltuk/20090625_nexus.aspx

Felújítjuk a szobámat, milyen legyen? Alul a szoba adatai

szal a szobám nem egy nagy szoba, de nem kicsi, sötétzöld szín? szekrények vannak az egyik oldalon, fa erezet mintával

Legjobb válasz: azt elfelejtettem, hogy parkettánk van, az is fenyõszínû(-.-) és a szõnyeg jöhet nyugodtan

A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem, hogy parkettánk van, az is fenyõszínû(-.-) és a szõnyeg jöhet nyugodtan
A kérdező hozzászólása: jaés van az egyik falon 2 sötétbarna polc felfúrva
Sok helyre irtam már, de neked is megirom hogy próbáld ki ezt, ha tetszik: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.dulux.co.za/we.. Dulux tarragon glory.Nekem ilyen van

Milyen kötést alkot a magnézium-oxid, a nátrium-fluorid, és a hidrogén-bromid?

Legjobb válasz: "A magnézium-oxid (vagy más néven égetett magnézia vagy E530) a magnézium oxigénnel alkotott vegyülete, mely általában fehér por formájában fordul elõ. A magnézium és az oxigén között ionos kötés található." "Nátrium-fluorid egy ionos vegyület NaF képlettel." --> ionos kötés Wikibõl másolva. A HBr kötését nem írják.

"A magnézium-oxid (vagy más néven égetett magnézia vagy E530) a magnézium oxigénnel alkotott vegyülete, mely általában fehér por formájában fordul elõ. A magnézium és az oxigén között ionos kötés található." "Nátrium-fluorid egy ionos vegyület NaF képlettel." --> ionos kötés Wikibõl másolva. A HBr kötését nem írják.

Fiúk, szerintetek milyen a jó alak? Milyen alakú lányokkal randiznátok?

normális válaszokat légyszíves! előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem érdekel milyen az alakja. Arcra jöjjön be:D Az alakot lehet változtatn csak akarni kell

Nem érdekel milyen az alakja. Arcra jöjjön be:D Az alakot lehet változtatn csak akarni kell
a 7-es akiket linkelt na azok tényleg jók. Fõleg a 2. kép az tuti eredeti
A kérdező hozzászólása: igazán köszi a képeket:D:D:D meg a többi választ is..:DDD
Kerek popo feszes csocsok
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Szerintem egy megközelítõ formájának meg kell lennie az ideálunkhoz képest....persze fontos az arc, de azért alakra se legyen 5x szélesebb vagy 5x vékonyabb. Igen fontos számomra az alakja is de errõl köbö 1 millió képet lehetne belinkelni, hogy melyek azok, mert ugye mindenkinél picit más.
jaja az alkat nem számít :)
Ne legyen túlsúlyos, ez alap. A többit látni kell.

Milyen az alakom? És ezekről a területekről hogy tudnék leggyorsabban fogyni? (Nincs kép)

Leginkább a felkaromra, az arcomra, ott főleg a tokámra és a hasamra hízok. Ezek alapján elvileg alma vagy galamb alkatom lenne, viszont a derekam szemből nézve elég vékony, és a csípőm meg elég széles. Ennyi infó alapján, milyen alkatom van? És szerintetek az ilyen területekről, mint a felkar, toka, hogy tudnék gyorsan fogyni? Régebben próbáltam ilyen toka eltüntető akciókat, amiket a neten láttam, de pár nap alatt feladtam, mert nem láttam, hogy kisebb lett volna :S Szóval valaki tudna mondani ilyen gyakorlatokat, amik kifejezetten ezekre a területre jók?

Legjobb válasz: Kérdezõ, te megtudnád mondani, hogy milyen az alakom?

Kérdezõ, te megtudnád mondani, hogy milyen az alakom?
A gyakorlatok nem segítenek. Ha fogyni szeretnél, akkor energiahiányos állapotba kell hozni a szervezeted. Ez két irányból valósítható meg: 1) csökkented a bevitt kalóriát (kevesebbet eszel) 2) megemeled a szervezeted energiaigényét (testmozgással).
Ha azt várod, hogy kép nélkül mondjunk véleményt az alakodról, akkor Te is mondhatsz a válaszolók külsejérõl véleményt. Persze kép nélkül.
Az ilyen gyakorlatok nem sokat érnek... Diétás kaja és kardió edzés, pl. futás kell.(heti 3-4x 45 perc) Pluszban esetleg valami Rubint Réka torna, hogy formásabb legyél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat. 2. és 3.: Szövegértés. Ez nektek mond valamit? Nem véleményt kértem arról, hogy hogy nézek ki, hanem hogy ennyi infó alapján, milyen lehet a testalkatom és hogy ha esetleg lettek volna ilyen gyakorlatok, amikkel konkrétan ezekrõl a területekrõl lehet fogyni, akkor hogy fogyjak ezekrõl a részekrõl?

Fekete ing alá milyen a fekete póló?

vagy inkább maradjak a szokásos fekete ing + fehér póló kombinációnál?:)

Legjobb válasz: Minek kell alá póló? Inkább húzz alá egy fekete trikót, ha fázol. Fekete ing + fehér póló? Na nee...

Minek kell alá póló? Inkább húzz alá egy fekete trikót, ha fázol. Fekete ing + fehér póló? Na nee...
A kérdező hozzászólása: jobban szeretem kigombolva, úgy meg csak kell alá póló:) a fehéret meg azért szoktam mert azt szokták mondani, h sötét alá jobban megy a világos...
Szerintem úgy puruttya, bocsi :D
Hát akkor már inkább fekete mint fehér.
inkább a fekete
Fekete
fekete.
A kérdező hozzászólása: köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!