Találatok a következő kifejezésre: Milyen a alakja (869 db)

Fiúk, szerintetek milyen a jó alak? Milyen alakú lányokkal randiznátok?

normális válaszokat légyszíves! előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem érdekel milyen az alakja. Arcra jöjjön be:D Az alakot lehet változtatn csak akarni kell

Nem érdekel milyen az alakja. Arcra jöjjön be:D Az alakot lehet változtatn csak akarni kell
a 7-es akiket linkelt na azok tényleg jók. Fõleg a 2. kép az tuti eredeti
A kérdező hozzászólása: igazán köszi a képeket:D:D:D meg a többi választ is..:DDD
Kerek popo feszes csocsok
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Szerintem egy megközelítõ formájának meg kell lennie az ideálunkhoz képest....persze fontos az arc, de azért alakra se legyen 5x szélesebb vagy 5x vékonyabb. Igen fontos számomra az alakja is de errõl köbö 1 millió képet lehetne belinkelni, hogy melyek azok, mert ugye mindenkinél picit más.
jaja az alkat nem számít :)
Ne legyen túlsúlyos, ez alap. A többit látni kell.

Milyen az alakom? És ezekről a területekről hogy tudnék leggyorsabban fogyni? (Nincs kép)

Leginkább a felkaromra, az arcomra, ott főleg a tokámra és a hasamra hízok. Ezek alapján elvileg alma vagy galamb alkatom lenne, viszont a derekam szemből nézve elég vékony, és a csípőm meg elég széles. Ennyi infó alapján, milyen alkatom van? És szerintetek az ilyen területekről, mint a felkar, toka, hogy tudnék gyorsan fogyni? Régebben próbáltam ilyen toka eltüntető akciókat, amiket a neten láttam, de pár nap alatt feladtam, mert nem láttam, hogy kisebb lett volna :S Szóval valaki tudna mondani ilyen gyakorlatokat, amik kifejezetten ezekre a területre jók?

Legjobb válasz: Kérdezõ, te megtudnád mondani, hogy milyen az alakom?

Kérdezõ, te megtudnád mondani, hogy milyen az alakom?
A gyakorlatok nem segítenek. Ha fogyni szeretnél, akkor energiahiányos állapotba kell hozni a szervezeted. Ez két irányból valósítható meg: 1) csökkented a bevitt kalóriát (kevesebbet eszel) 2) megemeled a szervezeted energiaigényét (testmozgással).
Ha azt várod, hogy kép nélkül mondjunk véleményt az alakodról, akkor Te is mondhatsz a válaszolók külsejérõl véleményt. Persze kép nélkül.
Az ilyen gyakorlatok nem sokat érnek... Diétás kaja és kardió edzés, pl. futás kell.(heti 3-4x 45 perc) Pluszban esetleg valami Rubint Réka torna, hogy formásabb legyél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat. 2. és 3.: Szövegértés. Ez nektek mond valamit? Nem véleményt kértem arról, hogy hogy nézek ki, hanem hogy ennyi infó alapján, milyen lehet a testalkatom és hogy ha esetleg lettek volna ilyen gyakorlatok, amikkel konkrétan ezekrõl a területekrõl lehet fogyni, akkor hogy fogyjak ezekrõl a részekrõl?

Fekete ing alá milyen a fekete póló?

vagy inkább maradjak a szokásos fekete ing + fehér póló kombinációnál?:)

Legjobb válasz: Minek kell alá póló? Inkább húzz alá egy fekete trikót, ha fázol. Fekete ing + fehér póló? Na nee...

Minek kell alá póló? Inkább húzz alá egy fekete trikót, ha fázol. Fekete ing + fehér póló? Na nee...
A kérdező hozzászólása: jobban szeretem kigombolva, úgy meg csak kell alá póló:) a fehéret meg azért szoktam mert azt szokták mondani, h sötét alá jobban megy a világos...
Szerintem úgy puruttya, bocsi :D
Hát akkor már inkább fekete mint fehér.
inkább a fekete
Fekete
fekete.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Milyen a p. unci tok alakja? Mert a p. unci alakja árulkodik arról, hogy milyenek vagyunk az ágyban! FIÚK is válaszolhatnak, melyik tetszik nekik?

:D [remélem ide még lehet linkelni:) ]

Legjobb válasz: Most nem azért de ezeknek kb a fele másmilyen többi ugyanolyan, csak az egyiken van szõr másikon nincs... De a p*ncid alakja alapján nem fogsz pasit szerezni, az a lényeg h mit tud.

. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } ... ... . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`...
Most nem azért de ezeknek kb a fele másmilyen többi ugyanolyan, csak az egyiken van szõr másikon nincs... De a p*ncid alakja alapján nem fogsz pasit szerezni, az a lényeg h mit tud.
hát azok elég szarul néznek ki, amibõl kilógnak a "belsõségek".
És neked kérdezõ van rajta szõri-mõri? És mirõl árulkodik a puncid, milyen vagy az ágyban?
Mosolyog ?Akkor bizonyára boldog, és virágot is szed?.Azt hiszem az még nincs benne a felsorolásban.Na majd erõsen koncentrálok az milyen lehet.
6-os és 10-es között mi a különbség? túl azon, hogy elõbbinek úgy összesimulnak a combjai, hogy elég zsírdisznó lehet...mert nekem a kettõ közül valamelyik. amúgy ez mennyiben függ össze azzal, hogy ki milyen az ágyban? ez orbitális baromság, kérdezõ. (és tleg volt tegnap ugyanez a kérdés. keresõfunkciót használd)
"Mert a p. unci alakja árulkodik arról, hogy milyenek vagyunk az ágyban!" te tök nagy gyökér lehetsz
A kérdező hozzászólása: RE: És neked kérdezõ van rajta szõri-mõri? És mirõl árulkodik a puncid, milyen vagy az ágyban?_____ nekem többnyire nincs rajta "szõri-mõri". amúgy nem orbitálisan hülyeség, mert ha elolvastátok volna, akkor ott van alul a leírás, hogy melyik p.uncinak mi a megfelelõje. szétk.úrt, vagy ártatlanka, meg iylenek -.-"
az a szöveg baromság, nem kell mindent elhinni, amit olvasol.
XXDD nekem 8XXD
Akkor szerinted ha valakit még szexeltek meg nagyon akkor így meg úgy néz ki, ha meg már megszexelték akkor mutálódik és megváltozik a felépítése...vedd már észre mekkora baromság ez. Ez ugyan olyan baromság, mint h a tenyereden a vonalak elárulják milyen életed lesz.
A kérdező hozzászólása: azt nem mondtam, hogy hiszek is benne annyira! csak mondom, hogy nem hülyeség, csk egy fajta útmutató. meg amúgyis, csak úgy KÍVÁNCSISÁGBÓL is megkérdezhetem. amúgy nekem úgy van 27-es, hogy még soha nem szexeltem senkivel. NAAA???! mondom, hogy nem azt mondom, hogy attól függ, hányszor k.úrtak szét! -.-"
Most én tényleg nem értelek. Te magad mondod h nem vagy olyan mint amit írnak a kép mellett a puncidra. Mégis azt mondod , , nem hülyeség". Döntsed már el mit akarsz.
A kérdező hozzászólása: mert miért ne lehetne valami köze??? amúgy én nekem tényleg olyan, és még nem voltam "használva". de attól még miért ne lehetne általánosságban igagz?? amúgy meg mondom, hogy arra voltam kíváncsi, kinek milyen van... nem arra, hogy milyen az ágyban...
Ez még mindig egy barom kérdés. Ha meg mások puncijának a kinézetére vagy kíváncsi menj leszbikusnak.
az enyem mosolyog :) ))
6 os a legszebb
Mindegy milyen, csak ne úgy nézzen ki mint egy kitaposott kozák kucsma.
Ez amúgy kajak kérdés ?:D
nekem mindegy milyen alakú a p.nci, csak az számít, hogy szeressük egymást a barátnõmmel :)
csajomnak 6. szeretem nagyon.
nekem 10-es barátom mindig mondja hogy nem látott még ilyen szép puncit örülök neki :)
Tegnap ugyan ez a kérdés volt.
21:55 Lehet csak a tiédet látta.
nem hiszem :D 27 éves :D én 19 vagyok és nem én voltam neki az elsõ ..
nekem 6os van :D:D amúgy érdekes kérdés..:D sose jutott vna eszembe..xD
a 6-os néz ki türhetõen, a többire vagy vitriolt locsoltak, vagy pedig a gazdája már 60+ éveiben jár.
A kérdező hozzászólása: igen, tegnap volt ez kérdés? eskü most jutott eszembe:D amúgy tudom, hogy nem ez számít, hogy milyen, dee csak úgy kíváncsiságból is megkérdezem, kinek milyen van :$ :)
Huu megbújt itt egy pár alien forma szívrohamkeltõnek a 7 11 12 18 26 ami még bizarr 15 19 30 de szerintem kijelenthetõ az is hogy milyen a test, milyen maga a punci a színszerkezete és hogy milyen szõrzet fedi vagy sem, így józan állapodban ez a vélemény.Ízlések és pofonok.
hát talán a 25-re hasonlít legjobban.

Ha a galaxishalmazoktól kb. egyenlő nagy távolságban, az isten háta mögött egy magányos folyadéktömbnek perdülete van, és baseball alakja lesz, az anyaga honnan "tudja" hogy milyen forgási alakot vegyen fel?

Mihez képest pörög? Kölcsönhat az "álló" térrel? Állítólag nincs kitüntetett vonatkoztatási rendszer, vagy mégis?

Legjobb válasz: Egy interciarenszerhez képest kell nézni a perdületet. Bármely interciarendszerbõl (klasszikusan) ugyanolyan alakot vesz fel. Ha a folyadékkal együtt forgunk, akkor lehet h nem értjük, hogy miért van olyan alakja, de akkor nem vagyunk inerciarendszer. Ilyen esetben figyelembe kell venni a tehetetlenségi erõket.

Egy interciarenszerhez képest kell nézni a perdületet. Bármely interciarendszerbõl (klasszikusan) ugyanolyan alakot vesz fel. Ha a folyadékkal együtt forgunk, akkor lehet h nem értjük, hogy miért van olyan alakja, de akkor nem vagyunk inerciarendszer. Ilyen esetben figyelembe kell venni a tehetetlenségi erõket.

Milyen az alakom? És milyen ez a szerelés? Nem túl gáz?

http://kepfeltoltes.hu/130921/DSCF5218_www.kepfeltoltes.hu_...

Legjobb válasz: farmer farmerral tényleg gáz, alakod átlagos, a csizma borzalmas, teljesen törpévé tesz, rövidnek látszik tõle a lábad. másrészt még õsz van, minek csizma. új?

farmer farmerral tényleg gáz, alakod átlagos, a csizma borzalmas, teljesen törpévé tesz, rövidnek látszik tõle a lábad. másrészt még õsz van, minek csizma. új?
Az alakod átlagos, ez a ruha viszont kifejezetten elõnytelen.
A csizma nem jó, mert rövidíti a lábaid, és még tömzsibbé tesz. Az alakoddal nincs gond. Farmerdzseki farmerrel nekem sem tetszik. Egyébként jó a szetted, de inkább külön-külön.
Szerintem jól áll, divatos.
mért akkor szerintetek mihet kéne viselni a farmerdzsekit?elegáns szonyához? szerintem jó a szerelés, a csizma is, viszont nekem az alakod nem annyira tetszik, bocsi, a combjaid kicsit vaskosak, de ezt nõi szemmel mondom, és én eléggé kritikus vagyok, a saját testemmel sem vagyok soha megelégedve
Farmert farmerral nem hordunk, nagyon gáz! Az alakod átlagos.
Mind2 tökéletes.
A kérdező hozzászólása: ez a nadrág nem túl gáz??????
Lenne mit leadni, és a farmerkabátot felejtsd el.
Rád férne egy edzés, és az csizma nagyon összenyomja a lábaidat.
Farmernadrág farmerkabáttal gáz??? Tessék??? Mégis mióta???? Jó nagy ízlésficamban szenvednek egyesd
*egyesek. Akkor mivel kellene hordani??? Melegítõvel? Vagy szövetnerággal?? Pfff
Mondjuk egy fekete csõnadrággal vagy leggingssel.
nem rossz az alak, rossz az öltözék
14-es, képzeld el ezt a kabátot és csizmát leggingsszel a a kérdezõn.... :D

Kérdés a következő: Milyen az alakom? Homokóra, vagy nem? Egyébként 1-10es skálán mennyit adnátok?

Előre is köszi! :)

Legjobb válasz: Inkább körte, mint homokóra. Aránytalan vagy. Felül vékony, alul vastag(abb).

Inkább körte, mint homokóra. Aránytalan vagy. Felül vékony, alul vastag(abb).
Semmiképp nem homokóra, mert a vállaid nincsenek egy vonalban a csípõddel, egyébként szép vékony vagy, kár, hogy semmi cici nincs. 8/10
Körte inkább 6 os
Ez genetika nem lesz sporttol ilyened2. A dereka rubint rekanak se ilyen hiába eddz. A melle miatt amugy inkabb körte. És amiatt hogy túl hosszu a derékrész arányaiban amúgy csinos vagy jó alapanyag. Egy személyiedzö. 27 f
Ez nagyon hajlik a körte felé. Egyébként nagyon csinos vagy!
Körte, egyátalán nincs vállad se, cicid se.
:( mindenesetre akkor is érdekelne, hogy hogy csiáltad
istenem *---* homokóra 10/10 hogy csináltad? mit sportolsz v. vmi diéta írd meg pls... én is ilyet akarok!!!
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem csináltam sehogy.. Igaza van a 3-as hozzászólónak: genetika. Csak már kezdeni is akarok valamit magammal mert nem sokáig marad ez így magától..és érdekelt ismeretlenek véleménye :)
Körte, mert a vállad keskenyebb, mint a csípõd.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm szépen! :) Nem is tudtam h a homokórának a váll-csípõ vonalnak egy szélességben kell lennie. Felvilágosultam! :D
Szerintem is inkább körte vagy. Nagyon jó alakod van, egy kicsit Edzenél, és feszesen "vastagabb" lennél akkor nekem 10 bõl 10es lennél, igy 9 pontot kapsz
Hát... azért meg hát, az a nagy csípõd a combjaiddal.. :$ nekicsattognééék :D :$ Nekem tetszel... mondjuk 7/10 ;)
körte, mert felül vékonyabb vagy, alul vastagabb, és a vállad nincs egy vonalban. nekem tetszik nagyon, nagyobb mellel tökéletesen néznél ki. 10/8 22F
Szerintem is körte de szerintem nagyon csinike vagy :) Csak ha 1 kicsit nagyobb melleid lennének így 10/9 :) 14/L

Dzsungáriai törpehörcsögöt szeretnék tartani . A megfelelő tartásához milyen terráriumot, almot, házikót, kaját, játékot, stb. Estleg hány db. hörit vehetek?

Legjobb válasz: Minél nagyobb a KETREC annál jobb, és kell bele egy faházikó. Alomnak e ketref aljába egy kikajas fapellet, rá a forgács. Kaja: Versele Laga Hamster Complete. És szigorúan egy, vagyis 1 darab höri, kettõt nem lehet tartani, nem társas állatok.

Minél nagyobb a KETREC annál jobb, és kell bele egy faházikó. Alomnak e ketref aljába egy kikajas fapellet, rá a forgács. Kaja: Versele Laga Hamster Complete. És szigorúan egy, vagyis 1 darab höri, kettõt nem lehet tartani, nem társas állatok.
Nehogy illatosított forgácsot használj, nem jó a hörinek!
A hörik nem szeretik egymást, szóval max egy fiút meg egy lányt tarthatsz együtt, de akkor meg folyton szaporodni fognak... Vegyél faforgács rágcsálóalmot (nekem a zöldalma illatú a kedvencem). Ketrecnek nem kell túl nagyot, arra figyelj, hogy a rácsok között csak kicsi hely legyen, különben a pici lábával nem tud rajta rendesen mászkálni. A terráriumot azért nem javaslom, mert ha beraksz neki egy önitatót (ami nagyon fontos) akkor azon keresztül simán kiszökik! Egy törpehöri méretû mókuskereket mindenképpen vegyél neki, azt imádják, meg esetleg vécépapírnak a belsõ gurigáját, vagy valami hasonló csövet rakj be neki, amiben bujkálhat! A szárazkaja mellé adhatsz neki gyümit, zöldséget, néha száraz kenyeret meg olyan kajarudat, amire ráadásul fel is kapaszkodhat. Lehet kapni kis vitaminos jutalomfalatszerûségeket, azokat imádták a mieink, viszont a vitaminos fogkoptató kõ nálunk nem vált be.
Ja és aki azt mondja, hogy nem szökhet ki belõle, de. Az elsõ éjszaka azzal kezdõdött, hogy mind a két hörcsög meglépett. És ezt rengetegszer eljátszottuk. :) Pedig kis rácsút válaszottunk direkt törpehörcsögnek.
Szia! Ha ketrec mellett döntesz akkor vigyázz, mert simán ki tudnak belõle szökni. Meg felmásznak és beszorulhatnak. Ha terráriumot választassz akkor olyat, hogy legyen teteje, de szellõzzön. Én ilyen mûanyag ládában tartottam õket(mint amibe a gyerekjátékokat szoktak tenni). Nem tudtak kimászni és jól szellõzött. Almot nem kell túlbonyolítani, nem büdösek és csak az alom egy sarkába piszkítanak. Ha mókuskereket veszel figyelj, fõleg ha több hörcsögöt tartasz, mert volt már nálunk jópárszor olyan, hogy egyik alászorult vagy becsípõdött és hát meghalt.
1 méteres ketrec vagy elég hogy emeletes legyen.Jó a terrárium is mivel nem tudja rágni majd.Max két lányt lehet egymással tartani.Vegyél nekik:Rágcsa rúd, répás vitamin, szárított-gyümi-zöldség, itató, orvosi fecskendõ (ha kell megírom privibe miért , de írj rám), Széna, és két kis zug
Akár folyami homok is jó.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat, csincsilla fürdõhomok kell vagy jó mondjuk virágföld vagy esetleg folyami homok ?
Ja és házikónak bármilyen jó, amibe kb 2-szer belefér a höri, ha nincs alja, akkor úgyis ott az alom, de ha mûanyagház, akkor érdemes 1-2 lyukas zoknival kibélelni! És ami még nekünk nagyon bejött, ha raksz egy kis tálban (amibe pont belefér a höri) homokot az egyik sarokba, mert akkor oda fog mindig pisilni, és elég néha kicserélni, meg ásni is nagyon szeretnek benne. (elsõ voltam)
Az én 9 hörcsögöm hat év alatt egyszer sem szökött meg a ketrecébõl...

Szerintetek milyen az alakom?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/110810/IMG0361A_www.kepfelto..

Legjobb válasz: ne haragudj, de nekem így nõi szemmel egyáltalán nem tetszik... vékony vagy oké, de nincs nõies alakod.

ne haragudj, de nekem így nõi szemmel egyáltalán nem tetszik... vékony vagy oké, de nincs nõies alakod.
Átlagos szerintem, de tényleg nincs nõies alakod. Lehetne kicsit szélesebb a csípõd, az nõiesebbé tenne.
kerek a hasad. így nem kelted fel a fiúk érdeklõdését.
a bugyi sokat dob meg a beállásod :) az alakod elmegy, vékony vagy, ezt díjazom, viszont tényleg alakformálás kéne ide, meg egy szembeli kép. de nem rossz
Meg nagyon tini vagy? Szoval inkabb gyerek, ugye? Mert jelenleg nincs derekad, majdnem akkora, mint a csipod. A derekad aranyaiban veve vastag, a csipod keskeny. Ha 15 ev alatt vagy, akkor ez NORMALIS. Ha joval felette, akkor kezdj el alakformalo tornat csinalni.
Sokminden nem látszik belõled sajnos, de ami igen, az csini! :D 29F
nekem eddig tetszik. mar csak egy kep kellene szembol es kicsit tavolabbrol. 16/F
jaj de válogattok..
Ebbõl így nem sok minden látszik..mármint alak nem, csak a kupi a szobádban :D Szembõl, egyenesen álló képpel érnénk valamit. Így ez nem értékelhetõ szerintem. Most csak annyi látszik, hogy nem vagy kövér, nincs rajtad felesleg....de hogy az alakod milyen? :O Abból semmi!
Jó... hm...
semmi gond vele!!!!
majdnem jó
Nagyon szép! :)

Szerintetek ez a lány duci? Vagy milyen az alakja?

http://keptarolo.hu/s4631632/sf.jpg

Legjobb válasz: Nekem ez az ideális alkat

pont jó :)
Ez a tiszta szõke haj szerintem elég rosszul néz ki, más frizurával, meg nem olyan bamba nézéssel tök jól nézne ki, alakja rendben van.
Nekem ez az ideális alkat
csereld ki a monitorod, vagy menj szemorvoshoz.... ez a csaj meg kell hizzon 50 kilot h duci legyen
Szerintem baromi jól néz ki - TV-ben mindenképp. :D
hogy lenne már duci te gyök
ez egy rozoga [email protected] [email protected] mi ezen a duci?
duci???:O inkabb nagyon jo alakja van, idealis... szemoldoke borzalmas:D
alak gyönyörû, de az a fej...lehet, hogy csak a haja ami furi
Tudom ajánlani a könyvet (könyveket) is! am a karaktere miatt ilyen a haja szerintem!
teljesen rendben van!sõt az ilyen testû csajok tudják külön mozgatni jobban a csípõjüket(szex közben)
Trónok harca... Az alakja jó, csak az a bamba fej...
A csaj maga csúnya de aki azt mondja rá hogy dagadt az meg nem normális !
Jó csaj, nekem bejön. 22F
Jó csaj, hasonlít Selena Gomezre.
Szerintem is jó alakja van, az arcával sincs semmi baj, az is jól néz ki.
nem duci , bmeg nem látod?
Az alakja jó csak a feje troll.
nem duci, csak a karja elég húsos...
Hogy a francba lenne már az?! A Trónok harca nagyon jó amúgy...
Nem duci csak lötyhedt, puhahusú. Feszesítenie kéne kicsit.
örülnék ha ennyire lennék 'duci'-.-

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!