Találatok a következő kifejezésre: Milyen a a Váci Jávorszky Ödön (2 db)

Váci Jávorszky Ödön kórházban Pintér Mónika szülésznőről milyenek a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Amint látom ide semmilyen válasz nem jött..de hátha valakit még érdekel!!!! 2006-ban a kisfiamat nála(vele) szültem.Nekem õt ajánlották.Minden elismerésem az Övé.nagyon megvoltam vele elégedve,és ha ismét szülnék az is nála tenném!!!!!Fogadott szülésznõm volt!!!Aranyos ,figyelmes,pontos ,preciz...bármikor hívhattam,ha kérdésem volt a terhesség alatt.Jókedvû,ami nekem szimpatikus volt,és a jókedve rám is rám ragadt.

Amint látom ide semmilyen válasz nem jött..de hátha valakit még érdekel!!!! 2006-ban a kisfiamat nála(vele) szültem.Nekem õt ajánlották.Minden elismerésem az Övé.nagyon megvoltam vele elégedve, és ha ismét szülnék az is nála tenném!!!!!Fogadott szülésznõm volt!!!Aranyos , figyelmes, pontos , preciz...bármikor hívhattam, ha kérdésem volt a terhesség alatt.Jókedvû, ami nekem szimpatikus volt, és a jókedve rám is rám ragadt.

Milyen a szülészet a Váci Jávorszky Ödön Kórházban? Szülés után milyen lehetőségek vannak a baba és a mama elhelyezésére? Milyen a személyzet?

Legjobb válasz: A szülészet jó, de külön szoba nincs a mamák és a babák elhelyezésére, csak közös szobák. A személyzet? Hát... Vannak normális emberkék, meg amolyan ráhagyósak is. De olyan is van, akitõl akár meg is halhatnál, mert feléd sem néz. De szerintem ez mindenhol így van.

A szülészet jó, de külön szoba nincs a mamák és a babák elhelyezésére, csak közös szobák. A személyzet? Hát... Vannak normális emberkék, meg amolyan ráhagyósak is. De olyan is van, akitõl akár meg is halhatnál, mert feléd sem néz. De szerintem ez mindenhol így van.
Ez a kérdés engem is érdekel. Van rooming-in szoba is? Mert amúgy én is jókat hallottam a szülészetrõl, meg a dokikról.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!