Találatok a következő kifejezésre: Milyen a a Maszk (53 db)

Milyen hangszer a masz tuba? Osztálytársam mondja hogy masz tubál.

Valamilyen tubaféle?

Legjobb válasz: ezt nem inkább a humor kategóriába akartad? :P

ezt nem inkább a humor kategóriába akartad? :P
Bocsi de vagy az osztálytársad kretén, vagy te nem vagy felvilágosult ezen a téren. Az nem "masz tubál", hanem maszturbál, önkielégítést végez.
gyáááááá xDD Eddig is röhögtem:D:D De most besirtam a szék alá:D:D ez nagyon jóóóó vooolt:) :D
:DDDDDD Kár hogy most fájdalmas a röhögés (mandulagyulladás:S) de ez megérte :DDDDDD, lol
Dehogy ciki! Agyament vagy, de nagyon jót röhögtem :) )
xD hát ezen jót nevettem :D
02-25 17:58 Persze, meg volt az elejétõl már szervezve :)
írjátok be google képkeresõbe h gyakori kérdések...XD
amúgy sztem nem ciki de ha az is lenne nem tök mind1 anonim oldal
Na ez ánsztáppöbl volt :D
lol
Úristen!!!!!!XD XD XD XD Ez k***a nagy!!!!!! XD XD XD XD XD Jót röhögtem! :D :D :D
Leestem a székrõlXD
Ha ide szánta ha nem...
De Humor kategória...akkor csak direkt irhatta...
jesszusúristen ez nagyon nagy volt xDxD
1 hete nem röhögtem ilyen jó ízût. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
Te szánalmas senkiházi
Nagyon komoly hangszer. Furulyára hasonlít, ám a hangja olyan mint egy cintányéré. Hasonlít még a kürtök fúvókájára is, mivel nedves lesz egy idõ után. Felnõtteknek ajánlott hangszer.
13 éves fiú vagy???!!! OMG... ha a 9 éves öcsém kérdezné ezt, akkor még mosolyognék egy jót, de ha már egy 13 érésben lévõ fiú, akkor azon már röhögök... fõleg, ha még kirakják igynevessre is... xD suliban már 3 osztálytól pornót néztek a fiúk, öcsi:D:D:D vki már el is kezdte ezt a folyamatot (valszeg nincs csaja ;D) Szal... 13/L
igeen egy tuba féleség :PP x"DDDD
LOL
ez egy komolya zenei kérdés nemtom mért kell röhögni Kovi erre nem egy szimfóniát írt:D
Ti tényleg ekkora nyomorék, semmirekellõ, 0 IQ-s idióták vagytok, hogy komolyan veszitek ezt a kérdést és még válaszoltok is neki segítõkészséggel? Istenem, ennyi gyökeret...
gyháá.xDDD ez oltárii..XDD Amugy kérdésedre a válasz: nem " masz tuba " semmiféle tubához nincs köze , hanem maszturbál ami annyit jelent önkielégítés.
azt a k*rva ez igen nagy anyamot meg most ish dolok a rohogestol...XDD a hulye háát ezt azert en is 13 eves vagyok de en tudtam hogy mi az ...:PP jah es igeen lajkoltam az igynevess.blog.hu-n amarha igen nagy...xDD
hát szerintem ez így volt megszervezve... valaki biztos majd felrakja te meg nevetség tárgya leszel! na de akkor is kész röhej, és inkább így raktad volna be a napinemszarra.. ez az én véleményem!
wáááááá :D :D :'DDD
TERHES VAGY!!!
XDDDDD
[email protected] xD. Hát ez nagyon LOL! xD xD
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ meg 13/F :D
De ha nem tõlem kérdezted, akkor is annyi vagyok xDDDDD
16 vagyok:D:D És Te?
ezen én is röhögtem:D:D amúgy hány évesek vagytok?:D
:D:D:D:D hány éves vagy?:D amúgy nem gáz, sztem átrakják a humorba:D
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy tetszett! :D
A kérdező hozzászólása: Na, nem hittem volna hogy ennyire jó. :D
A kérdező hozzászólása: Ááá jesszusom :S Nem lehet valahogy letörölni a kérdést? Ez nagyon ciki...
Masz tubál xD
HÁHÁHÁHÁ én is masztubálok:D:D:D:D
oh nekem meg van egy csik lóm.
pff... xD Ez jó volt :) )
neb*zd... ez nagyon nagy... öcsém ezt biztos direkt csináltad, de nagyon ász...
Hát ez nagggyon viccesXD Jót röhögtem köszi
loool:DDDDDD ááá neeeeee :DDDDDD ennek humorba a helye :DDDDDD
De aranyos remélem a haverod elött nem derült ki, hogy te ebbõl inkább egy hangszerre asszociáltál...
majdnem bepisiltem a nevetéstõl XD ari vagy :D
háhhh xD
ez most csak vicc, ugye??:D
Ez de nagy! XD Ne félj! Senki sem tudja majd meg ki írta a kérdést... :)
A kérdező hozzászólása: Miért, hülyeséget mondtam? Légyszíves áruld el mi ez.

Az ókori görög színházaban milyen jelentősége volt a maszknak?

Legjobb válasz: Hát úgyebár ált hegyekben félkörös színházakba tartották a színpadi mûveket, Maszknak azért volt jelentõsége hogy jobban hallják õket másrészt, kitudták fejezni a maszkkal mérges, szomorú, vagy vidám.

Hát úgyebár ált hegyekben félkörös színházakba tartották a színpadi mûveket, Maszknak azért volt jelentõsége hogy jobban hallják õket másrészt, kitudták fejezni a maszkkal mérges, szomorú, vagy vidám.
És mert férfiak játszották a nõi szerepeket is, és volt hogy egy színész egy darabban több szerepet is játszott.
Az elõttem szólók szinte már mindent felsoroltak. A maszkok elsõdleges szerepe a karakter megjelenítése. Így mindegy, hogy a színész hogy néz ki, egy maszkkal rá lehet "húzni" a megfelelõ arcot. Pláne ha a színész férfi (mivel csak férfi lehetett színész) a karakter meg nõ. De az akusztikának is szerepe volt benne. Plusz az is, hogy így a színész arcát nem látod, így mégkevésbé a színészé a "dicsõség". A színész csak egy eszköz, amivel a szerep, a karakter megjelenik.
És ezeken a maszkokon a mosoly, és a szomorúság eléggé jól látszott... szóval, ha legörbülõ száj, az nagy, és messzirõl is látszik. A legfelsõ sorból is.
Ez mind igaz..kivéve sokan kutattak, hogy a maszkok rajtenek e valamit, ami felhangosította a beszédet, de nem találtakrá semmi arra utaló dolgot. szoval nem hangosította a beszédet, igy szegény szinészek ordíthattak, hogy mindenki halja õket
A maszknak köze nem volt a hangosításhoz, egyszerûen azt fejezte ki, hogy melyik a jó és melyik a gonosz karakter. Viszont nem kellett ordítani, mert azoknak a színházaknak olyan jó az akusztikája, hogy a normál beszéd is simán felhallatszik. Egy ismerõsöm volt Rómában, és kipróbálhatták.

A Maszk filmből maga a maszk milyen fából készülhetett?

Jó a filmben lehet hogy gipsz, de melyik fa néz ki így a valóságban?

Legjobb válasz: Helo! Utanajartam, de nem akadtam a nyomara sajnos :/. Valoszinüleg ezt nem arultak el, illetve fökent a kepzelet jatszott az elkeszitesenel. De ennyit talaltam: The Key prop and plot device from the film The Mask, this green-painted cast resin “Loki, the Norse night God of mischief” mask was painstakingly constructed to resemble aged wood and verdigris copper. Designed to be worn (and/ or hidden!) by Jim Carrey playing timid bank clerk “Stanley Ipkiss”, for whom this mask opens an entire new world of possibilities, including impressing his dream girl Cameron Diaz. Amugy gyanus, hogy itt egy erdetit lehet venn (mar ha erdekel :)): http://www.liveauctioneers.com/item/12137640_jim-carrey-hero..

Helo! Utanajartam, de nem akadtam a nyomara sajnos :/. Valoszinüleg ezt nem arultak el, illetve fökent a kepzelet jatszott az elkeszitesenel. De ennyit talaltam: The Key prop and plot device from the film The Mask, this green-painted cast resin “Loki, the Norse night God of mischief” mask was painstakingly constructed to resemble aged wood and verdigris copper. Designed to be worn (and/ or hidden!) by Jim Carrey playing timid bank clerk “Stanley Ipkiss”, for whom this mask opens an entire new world of possibilities, including impressing his dream girl Cameron Diaz. Amugy gyanus, hogy itt egy erdetit lehet venn (mar ha erdekel :) ): http://www.liveauctioneers.com/item/12137640_jim-carrey-hero..
A kérdező hozzászólása: Köszi, de annyi pénzem azért nincs. Gondoltam volna elkészítette, ismerõssel igazi fából/bronzból. Vajon a New Line cinemától rendelem, akkor ha este felveszem nekem is ember feletti képességeket ad? :D
nem jack russel?
Jack Russel terrier :) kedvenc kutya fajtám. Majd szeretnék egyet mert nagyon játékos :)
Jack Russel Terrier.
sima szõrû foxi
Jack Russel
na, most már ezt is tudom. azt hittem, a jack russeleknek ilyen bozontos szõre van... :) elsõ
A kérdező hozzászólása: köszike :)
High School :)
High School? De melyik? Van pár High Schoolos anime :D Ha a DxD re gondolsz, az ecchi Ha a Of the Death, az is echhi Itt keresgélj: [link]
Nem szürke? Olyan nálunk szokott lenni :P
A kérdező hozzászólása: Hát lehet, de feketének látom... Ilyen hosszú, lapos teste van
A kérdező hozzászólása: Igen, ez az, köszönöm a választ :)

Milyen stílusban öltözteted mászó-lépegető babádat a jó időben, amikor nem kell már overál? (kinti, sétálós öltözet érdekel főképp)

Melegítő együttes + mellény Vagy farmer + kising+ pulcsi? Kordnaci + kiskabát? Melyik stílust szereted rajta? :-)

Legjobb válasz: enyém már nagyobb de tavaly tavasszal mikor tipegett, next nacijai voltak, azok a szövet nacik, belül béléses, kívül vízlepergetõs puha anyagú. pulcsi, mellény :) ha esett akkor meg kabát

enyém már nagyobb de tavaly tavasszal mikor tipegett, next nacijai voltak, azok a szövet nacik, belül béléses, kívül vízlepergetõs puha anyagú. pulcsi, mellény :) ha esett akkor meg kabát
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szeretem a nike, adidas melegítõket, nem kopnak ki, meg scamp-ban szokott itthon lenni, de ezek hamarabb bolyhosodnak (míg az elõzõek egyáltalán), nyári baba, most lesz egyéves, tehát a kánikulában napozó volt rajta újyszülöttként, meg egy pelussal letekartam a kocsiban, õsszel már maci overálban volt, télen megintcsak overál, most lesz egy éves, szóval most nyárom fogunk kimenni úgy, hogy kinti ruha kelljen ténylegesen. Azt hittem ciki lenne melegítõben kivinni, de ahogy látom a válaszokat, mégsem az. Végülis tényleg nagyon szép melegítõi vannak. Meg ez kén yelmes is neki. A kising + mellény nekem is tetszik nagyon. Ezek a next nacik milyenek? Linkelnétek egyet? Belül pamuttal van bélelve? Kívül pedig orkános? Most a scamp-ból 80-asakat hord, meg nike-ból is (bár ezek kicsit nagyobb méretezésûek), akkor a next-bõl milyet rendeljek neki?
A kérdező hozzászólása: Ja, igen! És cipõbõl milyet vegyek neki? Kérlek adjatok tippet. És a szandál mikortól jöhet?
A kérdező hozzászólása: Húúú, köszi!! Ez a gatyó nagyon bejön! És nem is tudtam, hogy lehet ilyen olcsón cipõt kanpni, köszi :)
és Milo
Parson Jack Russel terrier, nem jack russel terrier! tehát, kedves kérdezõ, parson jack russel terrier.
Jack russell terrier
Szerintem nem parson, wikipedián is jack russel terrierként írnak róla. http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Russell_Terrier
Kedves második: a parson és a jack russel néhány éve már szétvált és két külön fajta. A hosszabb lábúak lettek a parsonok és a rövidebbek a jackek. Ennyi. Ha okoskodsz, akkor azt ted úgy h tudod is h mirõl beszélsz: "A jack russell a második világháború óta növekvõ népszerûségnek örvendett szerte Európában, különösen a vadászok és lovasok körében. Az angol Kennel Club 1990. január 22-én ismerte el, és "parson jack russell terrier" név alatt hivatalos ideiglenes standardot publikált. ( Ekkor még nem volt szétválasztva a két változat.) Az FCI aztán 1990. július 2-án döntött az elõzetes elfogadásról, a Kennel Club pedig 1999-ben adta az általa elismert egyetlen fajtának a mai nevét, a parson russell terriert. A jack russell FCI általi végleges elismerése 2001. június 4-én történt meg." "Az akita és a nagy japán kutya különválasztása mellett, egy másik fajta "osztódását" is figyelemmel kísérhettük a közelmúltban: 2000. december 14-én a Parson Jack Russell terriert az FCI két különálló fajtává bontotta: Parson Russel illetve Jack Russell terrierre." Tehát létezik parson russell terrier és jack russell terrier. Utóbbi szerepel a Maszkban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
Így van ahogy az utolsó írta. Jack Russel és valami hatalmas nagy formák! :D
A második egy igazi szájbarágós okoskodó, ne foglalkozzatok az ilyennel :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!