Találatok a következő kifejezésre: Milyen a a II. sz. Nőgyógyászati Klinikán (2 db)

Milyenek a nővérek a II-es sz. nőgyógyászati klinikán?

érdemes-e szülészn?t is fogadni? ha igen akkor kit?

Milyen a szülészet a II. sz. Nőgyógyászati Klinikán?

21 hetes kismami vagyok,ott fogok szülni. :)

Legjobb válasz: szia.én pár napon belül fogok ott szülni.ha priviben megírod az email címedet szívesen emgosztom majd vele daz élményeimet és a véleményemet.egyébként szerintem a vizsgálatok alaposak az orvosok rendesek...legalábbis uh-n és ctg ez derült ki :)

szia.én pár napon belül fogok ott szülni.ha priviben megírod az email címedet szívesen emgosztom majd vele daz élményeimet és a véleményemet.egyébként szerintem a vizsgálatok alaposak az orvosok rendesek...legalábbis uh-n és ctg ez derült ki :)
A kérdező hozzászólása: Elküldtem, köszönöm!:D
Én ott szültem 3 héttel ezelõtt. A szülõszobák jól felszereltek, modernek, a szülésznõk nagyon rendesek és ügyesek. A gyerekágyas és csecsemõs osztályon a nõvérek nem túl figyelmesek, egy nõvér volt a csecsemõsöknél, aki rendes volt, a többi nagy ívben lesz...... a beteget. Mondjuk akkor nagyüzem volt, sokan szültek. http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?forumid=173412 itt bõvebben is olvashatsz róla


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!