Találatok a következő kifejezésre: Milyen a a II. sz. Nőgyógyászati (3 db)

A II. sz. Nőgyógyászatin milyen a 12. genetikai uh? Apuka bejöhet? Hány perces? Videót csinálnak ha viszek kazit? Képet adnak? Jövöhéten kell mennem.

Legjobb válasz: Velem a férjem a 18. heti genetikaira jött. Megkérdeztem és bejöhetett, van egy szék a fali monitorral szemben, így ott tudta nézni a dolgokat. Nem kérdezték meg, hogy kérek-e képet, így természetesen nem is adtak. Nem hinném, hogy csinálnának felvételt( bár ki tudja), de még úgyis aprócska a baba, meg nem is tart sokáig a vizsgálat. Kb 5 perc az egész, mire gyorsan végignézi a doki, hogy mindene megvan-e? Érdemes majd 4d-s UH-ra elmenni, sokkal nagyobb élmény. Az jóval tovább tart és ott már mindent lehet látni. Mi a 23. héten voltunk 4D-n, fél órás volt, azt megkaptuk DVD-n meg CD-n kb 50 db képet + leletet. (12.000 FT-ért) Sok boldogságot a babához! 35 hetes kismama

Velem a férjem a 18. heti genetikaira jött. Megkérdeztem és bejöhetett, van egy szék a fali monitorral szemben, így ott tudta nézni a dolgokat. Nem kérdezték meg, hogy kérek-e képet, így természetesen nem is adtak. Nem hinném, hogy csinálnának felvételt( bár ki tudja), de még úgyis aprócska a baba, meg nem is tart sokáig a vizsgálat. Kb 5 perc az egész, mire gyorsan végignézi a doki, hogy mindene megvan-e? Érdemes majd 4d-s UH-ra elmenni, sokkal nagyobb élmény. Az jóval tovább tart és ott már mindent lehet látni. Mi a 23. héten voltunk 4D-n, fél órás volt, azt megkaptuk DVD-n meg CD-n kb 50 db képet + leletet. (12.000 FT-ért) Sok boldogságot a babához! 35 hetes kismama
Mi is a 18. heti uh-n voltunk, és a férjem is bejött, pedig pont látogatási tilalom volt, de vidékrõl jöttünk, és csak ezért, így megkértük a portást, engedjen be. Szerencsére be is engedett, és a doki is. Viszont egy kicsit panaszkodok is, mert nekem nagyon kényelmetlen volt az ágy, teljesen vízszintesre beállítva, így fel kellett emelnem a fejem, amit persze nem bírtam tartani, így alig láttam a monitort. És nagyon vártuk, hogy mondjanak valamit a nemüket illetõen, de nem nézte doki. Aztán a végén kértük, nézze már meg, és azt mondta, nem. Na, hát ekkor csalódtam egy nagyot! hármasikres kismama Ja, és nekünk sem tartott 5-10 percnél tovább. Azért a képet, dvd-t próbáld meg. Hátha adnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hármasiker?? Azta! Gratulálok! Kár hogy ilyen rövid a vizsgálat.
Szia!Nekem a barátnõm ott csináltatta a genetikai uh-ot, és nagyon rossz tapasztalatai voltak.Azt mondta az orvos bunkó volt vele, nem mondott, nem mutatott neki semmit, se a nemét, se a babát.Aztán mikor a barátnõm megkérdezte hogy fiú vagy kislány, ráförmedt a doki hogy nem mondja meg.Felvételt se kapott, meg képet se.Én meg magándokinál csináltattam genetikai uh-t, és úgy jött ki a dolog, hogy a genetikai uh+4d-s uh+felvétel dvd-n+képek összesen 10000 ft-ba került, és hatalmas élmény volt, kedves segítõkész doktornõvel, és legalább azt is megtudtuk hogy kislányunk lesz. :-)És az egyik válaszolónak üzenem, igenis sokat látni a babából a 18-ik héten, a miénk játszott a köldökzsinórral, szopta az ujját, mosolygott stb.Sok sikert a babóhoz! Egy 35 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat. Lehet hogy ha nekem is rossz tapasztalatom lesz, elmegyek egy másik dokihoz is, vagy 4D-re, nekem is megér 10.ezret. :) Még ha a terhesség alatt 2szer is megyünk 4D-re. :)

Milyenek a nővérek a II-es sz. nőgyógyászati klinikán?

érdemes-e szülészn?t is fogadni? ha igen akkor kit?

Milyen a szülészet a II. sz. Nőgyógyászati Klinikán?

21 hetes kismami vagyok,ott fogok szülni. :)

Legjobb válasz: szia.én pár napon belül fogok ott szülni.ha priviben megírod az email címedet szívesen emgosztom majd vele daz élményeimet és a véleményemet.egyébként szerintem a vizsgálatok alaposak az orvosok rendesek...legalábbis uh-n és ctg ez derült ki :)

szia.én pár napon belül fogok ott szülni.ha priviben megírod az email címedet szívesen emgosztom majd vele daz élményeimet és a véleményemet.egyébként szerintem a vizsgálatok alaposak az orvosok rendesek...legalábbis uh-n és ctg ez derült ki :)
A kérdező hozzászólása: Elküldtem, köszönöm!:D
Én ott szültem 3 héttel ezelõtt. A szülõszobák jól felszereltek, modernek, a szülésznõk nagyon rendesek és ügyesek. A gyerekágyas és csecsemõs osztályon a nõvérek nem túl figyelmesek, egy nõvér volt a csecsemõsöknél, aki rendes volt, a többi nagy ívben lesz...... a beteget. Mondjuk akkor nagyüzem volt, sokan szültek. http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?forumid=173412 itt bõvebben is olvashatsz róla


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!