Találatok a következő kifejezésre: Milyen a a (99663 db)

Debrecenben milyen a a Belvárosi 4D uh rendelő? Aki ott csináltatott felvételt, azokra lennék kíváncsi.

Az az amelyik a Bajcsy utcán található? Mennyibe kerül ott a 4D-s felvétel?

Legjobb válasz: http://www.4dultrahang.info.hu/ Itt mindent megtalálsz

http://www.4dultrahang.info.hu/ Itt mindent megtalálsz
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor ez az amire gondoltam.

Dr Lázár Gábornál szeretnék szülni. Még nem voltam nála. Milyenek a A 2012-s vizit/CTG/UH és szülés "árai"?

Legjobb válasz: kicsit off: nekem a kórházban õ végezte a kötelezõ UH-ot. (12 és 18 hetest is) NAGYON kedves, alapos, szimpatikus! Én mivel nem magánrendelésen voltam, hanem sima kórházi viziten, semmi pénzre nem is számított, és olyan alapos volt. megnyugtató, kedves, tényleg abszolút pozitív tapasztalat.

kicsit off: nekem a kórházban õ végezte a kötelezõ UH-ot. (12 és 18 hetest is) NAGYON kedves, alapos, szimpatikus! Én mivel nem magánrendelésen voltam, hanem sima kórházi viziten, semmi pénzre nem is számított, és olyan alapos volt. megnyugtató, kedves, tényleg abszolút pozitív tapasztalat.

Anyagcsere csoport meghatározás. Valaki járt már ilyen vizsgálaton? A fogyókúrában tényleg hatásos? Milyenek a a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Hallomásból reagálhatok csak(ez értelmes így?:) Igen.Fogyókúra,puffadás,fáradékonyság,alvászavar...állítólag sokan úgy esznek-teljesen tudattalanul-ahogy a legrosszabb a testüknek.Csak ne lenne ilyen drága!(30-ra emlékszem)

Hallomásból reagálhatok csak(ez értelmes így?:) Igen.Fogyókúra, puffadás, fáradékonyság, alvászavar...állítólag sokan úgy esznek-teljesen tudattalanul-ahogy a legrosszabb a testüknek.Csak ne lenne ilyen drága!(30-ra emlékszem)
A kérdező hozzászólása: hát igen 29ért láttam én is ezért is kérdezem, hogy esetleg valakinek sikerült e már így tartósan lefogynia. Én sajnos PCOS ben szenvedek, igaz enyhe hála az égnek de a doki szerint 2-3 kg tartósan kellene fogynom. Tudom hogy az nem sok, de sajnos amilyen hamar leadom olyan hamar vissza is jönnek rám a kilók. Azért remélem valaki már járt ilyenen és megosztja velem veletek a tapasztalatait!

Milyen a a napirendje egy péknek?

Folyton éjszakáznak? :D hisz kb 1 órátóé dolgoznak 5-6ig nem? hogy lehet ezt bírni?

Legjobb válasz: Ahogy pl. az éjjeli õrök, éjszakai mûszakban dolgozók is bírják. Egyszer ébren várd ki, akár ágyban is a hajnali kettõ-három órát (de lehet a hajnali négyet is), és kapcsold be pl. a Neo vagy a Class FM-et. Hallani fogod, kik vannak ébren, és hogy bírják, sõt, még "ébresztõ tippeket" is szoktak adni (vagy adtak régebben, mikor még Sláger és Danubius volt) Kissé felborul a napirend, de túlélhetõ. A barátom a Szigeten dolgozott, most is éjszakába nyúló melója van, már nem is tud átállni nappali munkarendre. Ha nyolctól kéne négyig dolgoznia, megõrülne. Valószínûleg a pékeknél is így van (volt pékségben is... igen, így van). Ha pedig szabadnapjuk van, akkor alaposan kialusszák magukat, és marad egy szabad délutánjuk a többi programra. Az átállás idõszaka a nehéz, utána megszokja az ember. (A bevásárlásra meg ott a Tesco és a 0-24 boltok.)

Ahogy pl. az éjjeli õrök, éjszakai mûszakban dolgozók is bírják. Egyszer ébren várd ki, akár ágyban is a hajnali kettõ-három órát (de lehet a hajnali négyet is), és kapcsold be pl. a Neo vagy a Class FM-et. Hallani fogod, kik vannak ébren, és hogy bírják, sõt, még "ébresztõ tippeket" is szoktak adni (vagy adtak régebben, mikor még Sláger és Danubius volt) Kissé felborul a napirend, de túlélhetõ. A barátom a Szigeten dolgozott, most is éjszakába nyúló melója van, már nem is tud átállni nappali munkarendre. Ha nyolctól kéne négyig dolgoznia, megõrülne. Valószínûleg a pékeknél is így van (volt pékségben is... igen, így van). Ha pedig szabadnapjuk van, akkor alaposan kialusszák magukat, és marad egy szabad délutánjuk a többi programra. Az átállás idõszaka a nehéz, utána megszokja az ember. (A bevásárlásra meg ott a Tesco és a 0-24 boltok.)
Vannak emberek, akiknek eleve nagyon eltolódott az életritmusa.

Milyen kutyatáp a bosch? Hol szerezhetek be ilyet? Milyen kategóriás tápba sorolható?

Legjobb válasz: Ha azt sem tudod milyen táp, mi van benne, milyen kategóriás, akkor miért akarsz venni? Amúgy középkategória, tele van gabonával, hús nem sok van benne.

Ha azt sem tudod milyen táp, mi van benne, milyen kategóriás, akkor miért akarsz venni? Amúgy középkategória, tele van gabonával, hús nem sok van benne.
A kérdező hozzászólása: most pro plannal etetek 1éves westiet. csak feltttem a kérdést.... mert érdekel
A kérdező hozzászólása: Szia! Én már majdnem egy éve ezzel etetem az 5 éves szuka westiemet. A szõre nagyon szép tõle és a legfontosabb nem tartalmaz csirkét... Én ebay-ról szoktam rendelni Ausztriából és így max 8000Ftért megtudom kapni, amit egyébként itt Magyarországon majd a duplájáért tudom megkapni. Ha bármilyen további kérdésed van szívesen válaszolok:)
zsirrrrrr.
A kérdező hozzászólása: Micsoda??? Mi zsírrr? :) ))
18 és 17 éves puncit volt dolgom dugni, de egyik sem volt szûz...mondanám, hogy sajna - de nem...ha szüzek lettek volna, lehet össze sem jöttek volna :) -nagyon jó volt mindkettõ...ellenben volt egy csak szexkapcsolatom korábbról- 23 éves csajjal, aki tapasztaltabb volt, nagyon élvezte a szexet, ellenben nyalni nem volt a legjobb, mert túl húsos puncija volt. -szerintem ez nem feltétlen életkortól függ. Azaz lehet valakinek salátapuncija 15 évesen is, ill. babapuncija 30+ éves korában
A kérdező hozzászólása: A húsosat miért nem jó nyalni???

Nem kezdõ, de nem is méregdrága KLASSZIKUS gitárt szeretnék venni. Használt, új teljessen mindegy. Milyen márkák? Milyen oldalakon nézelõdjek? És milyen a reális ára?

A lényeg igazából nekem a hangzáson lenne. Nemkell bele elektronika sem. Csak kitartson jópár évig. HA valami pontosításkell,kommentben kérdezzetek.

Legjobb válasz: Yamaha C40, vagy ha az túl "kezdõ" akkor is valami drágább Yamaha.

Yamaha C40, vagy ha az túl "kezdõ" akkor is valami drágább Yamaha.
hangszeraruhaz, muziker, hangszerdiszkont megbízható oldalak.
A kérdező hozzászólása: Pasadena? Rodriguez?
Rodrigezrõl nem hallottam, de elég drágán adják ahhoz, hogy rossz legyen, a Pasadenát viszont kerülném
A kérdező hozzászólása: értem:) köszi!:)
A kérdező hozzászólása: Más márkákat, amik jók lennének, ismersz?
Ibanez, Fender, Ovation Sok jó márka van
Ibanez és Fender klasszikus gitárokat próbáltam, kifejezetten rosszak voltak, az ovationtól pedig még nem láttam klasszikus gitárt, úgy tudom nem gyártanak :) gitarshop.hu-n mindig vannak fent használtak, ott érdemes szétnézni, sok klasszikusgitárt a bolti ár feléért hirdetik (mert kisebb a kereslet és a kínálat mint az elektromos gitároknál, és ha sürgõsen el akarja valaki adni, akkor néha nagyon áron alul tudják adni). A segovia hangszerbolt webshopjában is nézz szét, ott találsz sok újat, és szerintem használtak is vannak feltéve, illetve másik jó szakértõ bolt a kil.hu, ott is nézz szét, itt nagyobb lehet a kínálat mint a többi hangszerboltban, mivel ez a két bolt a klasszikus gitárokra specializálódott. Mennyi pénzed van rá?
Én is a yamahat ajánlom.
nagyon jó
gondolom a nemszûz lányok íze más? retardált vagy a spermádat meg kóstold meg
Nyalni jó, szopni még nem próbáltam... nem is nagyon van tervben.
a gec* íze... hát.. :) olyan sós ízû... :) de am a volt barátom sok almalevet ivott, szinte csak azt, és neki olyan almás izû volt.. :D ne nézzetek hülyének de tényleg így volt. :P
sós/keserû

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!