Találatok a következő kifejezésre: Milyen a Van ilyen egyáltalán (34 db)

ÁEK-ban (volt MÁV kórház) milyen a szülésfelkészítő tanfolyam? Egyáltalán van ilyen?

Hasznos? Sokat segít? Vagy akkor sem lesz gáz, ha nem vettem részt ilyenen. Mit tanítanak ott?

Legjobb válasz: Ha elsõ szülés elõtt állsz - márpedig gyanítom, igen - akkor érdemes legalább egy menetre benézned, vannak ott hasznos infók. De megnyugtatlak, szülni, na azt anélkül is fogsz tudni, azt nem megtanítani fogják neked. :) Csak tán nagyobb parával. Hogy a MÁV-nál milyen azt nem tudom, én a Szt Imrében voltam, ott van még egy hozadéka a dolognak: apránként megismerheted a bábákat, és választhatsz is saját bábát. Négy szülés tapasztalata mondatja velem, hogy ez fontosabb, mint a saját orvos. Az egyik elõadás keretében pedig megnézheted a szülõszobát is.

Ha elsõ szülés elõtt állsz - márpedig gyanítom, igen - akkor érdemes legalább egy menetre benézned, vannak ott hasznos infók. De megnyugtatlak, szülni, na azt anélkül is fogsz tudni, azt nem megtanítani fogják neked. :) Csak tán nagyobb parával. Hogy a MÁV-nál milyen azt nem tudom, én a Szt Imrében voltam, ott van még egy hozadéka a dolognak: apránként megismerheted a bábákat, és választhatsz is saját bábát. Négy szülés tapasztalata mondatja velem, hogy ez fontosabb, mint a saját orvos. Az egyik elõadás keretében pedig megnézheted a szülõszobát is.

Milyen a szőkítőpor? Van ilyen egyáltalán? Hol tudom beszerezni, illetve hogyan kell használni?

Legjobb válasz: Van. Fodrászkellékesnél kaphatsz. Ha jól tudom, hidrogénperoxiddal kell keverni a szõkítéshez. A fodrászkellékesnél bizonyára el tudják mondani, hogy hány százalékos szükséges ahoz amit csinálni akarsz. Szerintem légy nagyon óvatos!

Van. Fodrászkellékesnél kaphatsz. Ha jól tudom, hidrogénperoxiddal kell keverni a szõkítéshez. A fodrászkellékesnél bizonyára el tudják mondani, hogy hány százalékos szükséges ahoz amit csinálni akarsz. Szerintem légy nagyon óvatos!
Én is úgy ismerem, ahogy fent leírták. Rendkívül maró hatású, nagyon kell vele vigyázni. Hajra nem ajánlom, egyébként kevésbé érzékeny területen bõrpróbát kell véezni, mert súlyos égési sebeket okozhat a nem megfelelõ használat!!! Mindenképp szakembert kéne megkérdezni!
A szõkítõport (én) a haj szõkítésére használjuk.Akár négy árnyalatot lehet világosítani vele, de nem mindegy hogy egy festett vagy 1 natúr hajra használod.A 6%os hidrogén 1-2 árnyalatot képes világosítani a 9%os 2-3at a 12es akár négyet.A festett hajat pedig nem fogja elsõre szép szõkére leszívni.A fekete haj vöröses-narancssárgás lesz, a barna narancssárgás-sárga lesz.
Nyaralás elõtt 6-os vagy 9-es hidrogén peroxidot keverj össze Kallos szõkítõ porral, attól sárgás árnyalatú lesz, viszont nem károsítja nagyon hajad. Azért célszerû nyáron azelõtt, hogy tudod, hogy mész nyaralni, mert a Napon kifehéredik, pláne ha még vízbe is mész vele és olyan lesz a színe, mintha erõsebb hidrogénperoxiddal csinálnád, ám nem károsítja annyira.
én például a helyi 100ft os boltban kaptam (kaposvár) olyan kallos -t 100ft ért amilyet a fodrászkellékesben 400ft ért adnak :D
Uccsó hozzászóló lécci írd meg melyik az a kaposvári 100 forintos.

Melyik az a mobiltelefon ami kezel pdf formátumot? Van ilyen egyáltalán? és milyen árban? A tanulás miatt!

Legjobb válasz: Igazából az okostelefonok kezelhetik, mivel a PDF kezelés szoftver függõ. Ha van operációs rendszer a telón (Pl.: Windows Mobile) arra tölthetsz fel PDF-et kezelõ progit.

Igazából az okostelefonok kezelhetik, mivel a PDF kezelés szoftver függõ. Ha van operációs rendszer a telón (Pl.: Windows Mobile) arra tölthetsz fel PDF-et kezelõ progit.
Nekem a mezei Samsung s5230-om is kezeli.
Nokia E63
Nagyon sok telefon kezeli már. Nekem még a régi LG Shinom is kezelte és a mostani samsungom is kezeli már. Már nem számít nagy dolognak úgy vettem észre.
lg kp502
Az összes iPhone és iOS eszköz (iPod Touch, iPad). Azokban van beépített támogatás az e-mail mellékletben érkezõ fájlokhoz, továbba ingyenes program tölthetõ le a telefon beépített alkalmazástelepítõjével, amivel bármely már PDF is megnyitható. (A legegyszerûbb persze, ha elküldöd magadnak e-mailben :D De ha ez nem elég elegáns akkor ott vannak a szebb megoldások.)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat!az "okos telefonok" közül akkor szerintem a nokia 5230-at választom.ár-érték arányban nekem megfelelõnek tûnik

Kérem aki tud segitsen!? Milyen ez a támogatás, vagy van ilyen egyáltalán?

Fiatal házasok vagyunk a párommal,és augusztusra várjuk a babánkat.Még nincs saját lakásunk,sajnos arra még nem tudtunk annyi pénzt gyûjteni amennyit kellene,de hallottam egy fiatal 35év alatti házasoknak szóló támogatásról,ami 700ezer ft-tól nemtom mennyi,amit nem is tudom hol lehet igényelni,talán önkormányzatoknál?Ha máshová költöznénk?Valaki tud errõl a támogatásról valamit?

Legjobb válasz: Lakásvásárlásnál adhat az önkormányzat 4-7százezer közötti kamatmentes kölcsönt (ezt is vissza kell fizetni!).Mi is megpróbálkoztunk vele, de bonyolult és baromi hosszadalmas procedúra, majdnem elbuktuk miatta a hitelünket és a már kifizetett foglalónkat, úgyhogy a végén visszamondtuk az egészet.

Lakásvásárlásnál adhat az önkormányzat 4-7százezer közötti kamatmentes kölcsönt (ezt is vissza kell fizetni!).Mi is megpróbálkoztunk vele, de bonyolult és baromi hosszadalmas procedúra, majdnem elbuktuk miatta a hitelünket és a már kifizetett foglalónkat, úgyhogy a végén visszamondtuk az egészet.
Azt is viszsakell fizetni csak nem kamatozik. Egy gyerekre meg szocpol sem jár, szóval ezektõl beljebb nem lesztek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ hát én azt hittem ezt nem kell visszafizetni, mindenhol ez van leírva
Jó lenne, de egyik önkormányzat sem dob meg ajándék 700 ezerrel amit vissza sem kell fizetni nekik. Egy-két hónapon belül kiürülne a városok kasszája és jönne a csõd.
Szocpol van, de azt nem az önkormányzat adja hanem az állam. Nem kell visszafizetni, de rengeteg feltétele van, csak házvásárlásra fordítható, legalább 2 gyerek kell hozzá (1 meglévõ és 1 vállalt), megfelelõ önerõ stb.
nem igaz, hogy egyik önkormányzat sem, nálunk (3. kerület) a lakás 10%-át, 1M Ft-ig fizeti az önkormányzat, ha felveszel mellé 2M önkormányzati hitelt, aminek egyébként egész jó kamata van. de rengeteg feltétele van, alig tudja valaki igényelni.
Szerintem a kérdezõ a szocpolra gondol, az van 35 alatti gyermekes házasoknak, gyerekszámtól függ a mértéke: [link] ha beírod google.ba, hogy szocpol 2014, sok mindent megtudsz
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Milyen az a kemény, embertelen szex? Van ilyen egyáltalán?

Vad,állatiasat vágom de ezt nem.nemrégen olvastam,egy kedves felhasználó írta.

Legjobb válasz: Amikor a szûz gyerek megkapja a guminõt és fullra felfújja. Kemény és embertelen. Erre akart célozni:D

Amikor a szûz gyerek megkapja a guminõt és fullra felfújja. Kemény és embertelen. Erre akart célozni:D
mire gondolsz ?
A kérdező hozzászólása: Magát a kifejezést nem tudom hova tenni, nem hallottam még, hogy így fogalmazták volna meg a dolgot.

Idén megszűnt a Rádió 1, még tavaly a Roxy és a Radio Face (korábban Rise FM) is. Ezután milyen rádióadó maradt Bp-en, ami hasonló jellegű zenéket játszik? Van ilyen egyáltalán?

Legjobb válasz: legegyszerûbb ha a rádio1 netes adásából felveszel részleteket és lejátszod. én azt szoktam h éjjel 0-6ig felveszem az adást mert akkor nincs annyi pofázás meg reklám és azt hallgatom a kocsiba

legegyszerûbb ha a rádio1 netes adásából felveszel részleteket és lejátszod. én azt szoktam h éjjel 0-6ig felveszem az adást mert akkor nincs annyi pofázás meg reklám és azt hallgatom a kocsiba
szerintem a Music fm hasonlókat játszik. Mondjuk az én kedvencem a Petõfi rádió :)
A rise FM volt az egyetlen normális rádió. Neten hallgasd azt, a rádió 1 a legszarabb rádiók egyike.

Milyen a beágyazódásos vérzés? HA egyáltalán van ilyen? Most kéne megjönnie, de nem akar csak ilyen kevés kis folyásom van 1 hete. Lehet beágyazódás? Vagy valami más?

Legjobb válasz: Létezik a beágyazódásos vérzés én megtapasztaltam, de nem mindenkinél jelentkezik, nem szükségszerû. Nem is igazi vérzés, de nem is szimpla folyás. Egy kis halvány barna maszatolás volt. Nem sok, egyszer-egyszer észleltem. Nálam egymás utáni két nap volt tapasztalható. Aztán elmúlt.

Létezik a beágyazódásos vérzés én megtapasztaltam, de nem mindenkinél jelentkezik, nem szükségszerû. Nem is igazi vérzés, de nem is szimpla folyás. Egy kis halvány barna maszatolás volt. Nem sok, egyszer-egyszer észleltem. Nálam egymás utáni két nap volt tapasztalható. Aztán elmúlt.
Az elsõ babámnál semmi nem volt. Most a másodiknál napra pontosan tudom, hogy mikor ágyazódott be. Amikor pisilni mentem tényleg csak egy pötty vér volt a wc papíron elõtte se, utána se semmi. És igazam lett. 13 hetes babám itt van a pocimba. És nem törvényszerû, hogy van, de nem folyás vagy ilyesmi, tényleg csak egy pötty. Piros. És ennyi.
Nekem a nemvárt napján törléskor volt pici rózsaszínes a papíron és nem több, másnap már pozit teszteltem.
nekem 4 nap mulva (nem)kellene megjönni és tegnap én is észletem ilyet máskor soha!wc papiron nyálkás barnás pötty, mint mikor megjön csak egészen pici.
Sziasztok! A ciklus 24. napján járok és ma reggel pisiléskor a wc papíron kis rózsaszines maszat volt! Többeknél látom, hogy ez a beágyazódás jele lehet! Szerintetek?

A "crc" az milyen fájltípus? Egyáltalán van ilyen?

Legjobb válasz: Igen, van ilyen! A Total Commander csinál ilyen fájlt, ha feldarabol vmit. a feldarabolt fájlokat .part1 , .part2 stb-nek nevezi el. Ha a .crc fájlra kattintasz, akkor egyesíti a fájlokat.

Igen, van ilyen! A Total Commander csinál ilyen fájlt, ha feldarabol vmit. a feldarabolt fájlokat .part1 , .part2 stb-nek nevezi el. Ha a .crc fájlra kattintasz, akkor egyesíti a fájlokat.
A kérdező hozzászólása: értem köszi szépen
A kérdező hozzászólása: nekem .001 .002 ... így adja meg õket mit kell csinálnom, hogy összeálljon?
általában a legelsõt (ha 0, akkor 0, ha 1, akkor 1) kell kicsomagolni.
A kérdező hozzászólása: én valamiért nem tom kicsomagolni :s vki segítsen mondjuk egy részletes leírás háhtha segít... :s:S:S:S:S:S
kattints kétszer a crc fájlra! Ha jól emlékszem, akkor összerakja õket! :D
Ha nincs a feldarabolt fájlokhoz crc fájl, akkor rá kell állni az elsõre és a Fájl menüben ott a Fájlegyesítés... A másik panelen lévõ könyvtárba rakja össze a fájlokat. Lehet, hogy .out lesz a kiterjesztése, ezt akkor át kell írni a fájl tényleges kiterjesztésére, rar, avi, vagy aminek kell lennie.
A kérdező hozzászólása: ok köszi

Ennek a szaknak az elvégzése után, milyen munka lehetõség van? Vagy egyáltalán mit lehet ezzel kezdeni ha ilyen végzettsége van az embernek?

Kulturális antropológia

Legjobb válasz: Szerintem nem sok lehetõség van, ha tudsz nézz még szét hogy mi érdekelne.

Szerintem nem sok lehetõség van, ha tudsz nézz még szét hogy mi érdekelne.
Pl. mekiben tárt karokkal várnak :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!